Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer verwerkt ophef 'Kind Van De Duivel' in nieuwe videoclip 'Engeltje'

gepubliceerd door , op
Jebroer verwerkt ophef 'Kind Van De Duivel' in nieuwe videoclip 'Engeltje'
16 juni 2017
Vandaag brengt Jebroer samen met Paul Elstak en Dr Phunk de track 'Engeltje' uit. Het nummer is de opvolger van de hit 'Kind Van De Duivel', die afgelopen maanden niet te missen was in het nieuws naar aanleiding van de ophef rondom de tekst van de track. In de videoclip laat Jebroer zijn kant van het verhaal zien met daarin vooral de boodschap: 'Geloof in jezelf'. De videoclip werd geproduceerd door Robin Zom en geregisseerd door Stefan Zom. De track wordt uitgebracht via ROQ 'N ROLLA Music.

Klik op onderstaande afbeelding om de video 'Engeltje' te bekijken:


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met onder andere 'Brommer' en 'Hoesten Als Bejaarden'.Tevens verschenen eerder de EP 'Broederschap' (2013) en het album 'Gouden Tranen' (2014). Hij werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. De single 'ROQ N ROLLA' werd gekozen tot de 'Totally Summer Anthem' van 2015. Op 11 november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel'. De track stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en haalde miljoenen streams in zowel Nederland als België. De artiest wacht een zomer vol met boekingen zoals The Flying Dutch, Defqon.1 en vele andere op de grootste feesten en festivals, daarmee is hij één van de meestgeboekte en populairste artiesten van dit moment.

Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren '90 scoorde Elstak grote happy hardcore hits waaronder 'Rainbow in the sky' (Gouden Status) 'Promised Land' (Gouden Status) en Luv You More'. In 2001 begon Paul Elstak een nieuw hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film 'New Kids Turbo' uit. De plaat werd Goud en tevens won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong. De DJ is de geestelijk vader van de 'I Love Beatz' feesten. In 2013 lanceerde Paul Elstak zijn album 'Chase Your Dreams', vernoemd naar zijn zoon Chase. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de hit 'Kind Van De Duivel'.

Dr Phunk
Dr Phunk is een hard EDM artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell. De EP met remixen van 'Apollo', 'Nothing Can't Hold Us Down' en 'Run Wild' werden gereleased op 'Revealed'. Door het succes van deze EP zat hij voor meerdere collabs samen met Hardwell in de studio en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij vorig jaar met groot succes zijn eerste artiestenalbum 'Phunked Up' uitgebracht, waarvan 'Kind Van De Duivel' één van de grootste hits was. Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, Headhunterz, Coone, The Prophet, Isaac en Paul Elstak. Dit alles resulteerde in talloze boekingen voor Dr Phunk, met als uitschieters Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.

15 opmerkingen

Geweldig dit hahaha.
Hoewel ik het niet kan maken vind ik het kwalitatief niet goed en een erg makkelijk vervolg op hun vorige nummer.
qua tekst een herhaling van telkens dezelfde paar zinnen.
qua melodie en bass erg standaard/Kermis.

maar, het zet zich af tegen een deel van de gevestigde orde en dat zullen genoeg tieners wel mooi vinden (en zal aandacht krijgen in de media) dus dit gaat wel scoren en de bedenkers worden er rijk van.

ben wel benieuwd of ze zich naast het afzetten tegen katholicisme en protestantisme het aandurven om zich af te zetten tegen andere religies als de islam.
Haha wat een stuk tekst en wat een herrie. Je broer ook echt, waar gaat het heen :lol:
Qua situatie doet het mij een beetje denken aan Holy Noise - James Brown is still alive. :D ik vind het mooi.
En zo gaat het met de hardcore weer net zo hard achteruit als eind jaren '90........ Jammer

Donderstraal een eind op met die rotzooi, bah!
laatste aanpassing
Zulke platen hou je toch wel. Is markt voor. Menig schoolfeest gaat los erop. En zo is het toch weer goed voor de scène als ze verder gaan kijken.
Uitspraak van Tumult op zondag 18 juni 2017 om 20:00:
En zo is het toch weer goed voor de scène als ze verder gaan kijken.


precies! Het zorgt er wel voor dat mensen in aanraking komen met muziek die niet/nauwelijks in de top 40 staan.
Ronny Flex, Lil'kleine, Ali B, Yes-R en nieuw in de categorie kleuterpop is nu dus Paul Elstak :lol:
Waar blijft het antwoord van Party Animals en Charly Lownoise & Mental Theo, Hakkuhbar, Gabberpiet en Gabberwijffie?
Ben benieuwd naar de hc uptempo en frenchcore versie ervan:lol:
ah, ik dacht al, wanneer brengt bloedzuiger paul toch weer een fakecore plaatje uit.
optyfen gauw!
en ooooh wat een spijt had hij toch dat hij uitgekotst werd vanwege zijn top 40 meuk in de jaren 90.
laatste aanpassing
Uitspraak van --SJON BETON--*TOTSCHLÄGER* op vrijdag 23 juni 2017 om 21:26:
ah, ik dacht al, wanneer brengt bloedzuiger paul toch weer een fakecore plaatje uit.
optyfen gauw!
en ooooh wat een spijt had hij toch dat hij uitgekotst werd vanwege zijn top 40 meuk in de jaren 90.


Precies Sjon......... en dan nog het lef hebben zichzelf 'Godfather of Hardcore' te noemen :lol: .......... bitch please
Uitspraak van Tumult op zondag 18 juni 2017 om 20:00:
En zo is het toch weer goed voor de scène als ze verder gaan kijken.


De scene is nog nooit zo groot geweest als nu dus werving is overbodig.......... De scene houdt zichzelf wel in stand, daar hebben we deze rotzooi niet voor nodig
Juist ja, en mag ik vragen hoe jij dan bij de kwaliteits muziek in de scène terecht bent gekomen?
Uitspraak van Tumult op maandag 26 juni 2017 om 21:38:
Juist ja, en mag ik vragen hoe jij dan bij de kwaliteits muziek in de scène terecht bent gekomen?


Ga je mij DAT echt vragen??? :lol: .......... Het was ergens begin jaren '90 dat een vriendje van mij met een Turn up de Base cd kwam aanzetten, de rest is geschiedenis.......... Komt bij dat house/hardcore toen nog verre van populair was. Tegenwoordig is het zo groot dat jongeren er niet meer aan ontkomen om er mee in aanraking te komen, en nogmaals daar is deze rotzooi echt niet voor nodig :) .........