Partyflock
 
­ Nederland

Chateau Techno naar Ferro Dome Rotterdam

gepubliceerd door , op
Chateau Techno
10 februari 2017
Techno-organisatie Chateau strijkt op 1 april neer in de Ferro Dome, te Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft de organisatie een 'wildcard' gegeven om de Ferro Dome bij wijze van pilot te exploiteren voor een groot feest met enkele duizenden bezoekers.

Na bijna 5 jaar Chateau Techno dacht de organisatie dat het tijd was om eens extra uit te pakken in een unieke, bijna nooit gebruikte, locatie voor dance events genaamd de Ferro Dome. Echter moest de organisatie last-minute uitwijken naar de Ahoy maar de droom bleef bestaan. Dit jaar kreeg de organisatie van de gemeente een zogeheten "wildcard". Deze wildcard houdt in dat Chateau Techno de kans krijgt om alsnog hun droom te verwezenlijken in de Ferro Dome en de gemeente de kans krijgt om onderzoek te doen naar de Ferro Dome als toevoeging aan het Rotterdamse nachtleven.

Zoals je gewend bent van Chateau techno zullen zij de Ferro Dome voorzien van goed geluid, licht, vuurwerk en een waanzinnige show. Daarnaast zullen de volgende DJs op het podium verschijnen:



Trailer(incl. line-up):


Voor tickets en meer info: chateautechno.com

3 opmerkingen

 
wow (L)