Partyflock
 
­ Nederland

Dana op de line up van HardClassics - Holland vs Italy op 21 februari

gepubliceerd door , op
Dana op de line up van HardClassics - Holland vs Italy op 21 februari
12 december 2014
De geruchten waren er al maar nu is het officieel, Lady Lady Dana maakt haar opwachting tijdens Hardclassics op 21 februari in een mooie locatie in Almere Poort. De Queen of Hardstyle zal naar haar lange afwezigheid vanwege haar gezondheid weer achter de decks plaatsnemen. Voor al haar fans oud en nieuw, de kans om haar eindelijk (weer) te zien optreden.

De locatie
Hardclassics zal plaats vinden in de Topsporthal van het Topsportcentrum in Almere Poort. Deze mooi gelegen sporthal is met haar tribunes en omloop uitermate geschikt voor grootschalige evenementen. Met openbaar vervoer bijna voor de ingang en met maar 2 minuten rijden van de A6 is dit de perfecte locatie. Treinen rijden de hele nacht naar Almere en er is voldoende parkeerruimte bij de locatie. Topsportcentrum Almere kan zich scharen in het rijtje van o.a. SilverDome, Vechtsebanen en de Heineken Music Hall.




Line-up
De line-up voor deze hardclassics editie is er één waarvan menig hart sneller van gaat kloppen. Aan de Italiaanse zijde Technoboy, Tatanka, Trance Generators en Zenith. De Hollandse zijde wordt vertegenwoordigd door Lady Dana, Zany, Luna, Pavo, Pila, Clive King en als extra toetje Donkey Rollers live.

De nieuwe datum
Helaas kon Free2party het niet voorkomen om de datum ook mee te verhuizen en is daarom naar 21 februari verplaatst. Reeds aangeschafte tickets voor 14 februari zijn geldig voor 21 februari. Voor verdere vragen kun je een mail sturen naar info@Free2party.nl

De tickets gaan na het bekend maken van de line-up als een malle dus wees op tijd met je ticket!
Tickets zijn online te verkrijgen op free2party.nl.

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Niet verkeerd als je nagaat dat ze niet op de Hemkade reunie stond. Dikke prima (y)
Zou best wel eens een mooi feessie kunnen worden dit. En ook niet zo achterlijk duur
Artiest {SHOWLIST artist 1482, 62190}
Dana+early hardstyle = stampen
LADY DANA!!!!!!!!!
Wel dikke lineup idd
Uitspraak van Rabies op vrijdag 12 december 2014 om 14:45:
Niet verkeerd als je nagaat dat ze niet op de Hemkade reunie stond. Dikke prima (y)


ze stond gepland bij pandemonium als mystery guest, om af te sluiten met frantic freak...

nou zelfs bij het einde van het feest was het nog een verrassing wie de mystery guest was, aangezien dana dus afgezegd had en niek de hele set in zijn eentje stond te draaien.. ben benieuwd of ze hier dan wel komt
Uitspraak van [N.G.F.] BlondeBitch op zondag 14 december 2014 om 20:49:
nou zelfs bij het einde van het feest was het nog een verrassing wie de mystery guest was, aangezien dana dus afgezegd had en niek de hele set in zijn eentje stond te draaien.. ben benieuwd of ze hier dan wel komt


Die vrouw is hartstikke ziek man, elke plaat die ze KAN draaien is er 1 uit liefde en omdat het die dag toevallig wel lukt. Ik heb niks anders dan respect dat ze er toch staat wanneer het gaat.


Er stond een MYSTERY GUEST gepland bij Pandemonium. Er is nooit gezegd dat Dana er zou staan, al gingen er misschien geruchten en zou het logisch zijn. Waarschijnlijk trok ze het die avond toch niet. Helaas en zeer jammer voor haar! Toch is haar gezondheid belangrijker lijkt mij ;)
laatste aanpassing
dat snap ik wel ja.,, zeg ook niet dat ik geen respect voor haar heb hoor...!

Cyndium heeft later op FB bevestigd dat het Dana zou moeten zijn geweest,..
na de vele vragen van mensen die geen mystery guest hebben gezien.

Buiten het feit om dat ik het tof vind dat ze het wil doen/proberen,, als het niet gaat, gaat het niet. (zoals jij zegt, gezondheid gaat voor)
Er zullen nu mensen zijn die denken,, 'oh vet, Dana, nu wil ik er zeker heen'
een ticket halen en misschien hier dan teleurgesteld gaan worden.
Dat is voor haar zelf maar ook voor het publiek jammer.,.
Uitspraak van kbm_ op woensdag 17 december 2014 om 00:45:
Die vrouw is hartstikke ziek


Dat wist ik niet. Niet zo mooi dan