Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Dancetour Lelystad 2012

gepubliceerd door , op
Dancetour
13 maart 2012
FeestDancetour · Lelystad
Datumdonderdag 17 mei 2012
LocatieParkwijk
Het is weer bijna Hemelvaart en dus weer tijd voor de zesde editie van Dancetour Lelystad! Vorig jaar werd het gratis dance evenement bezocht door duizenden bezoekers. Dancetour vindt dit jaar plaats op de nieuwe locatie Parkwijk, op donderdag 17 mei. Het belooft van 13.00 uur tot 21.30 uur één groot feest te worden op de nieuwe locatie Parkwijk. Dit jaar kan je uit je dak gaan met Vato Gonzalez en MC Tjen, Quintino, ROOG, Franky Rizardo, Mitch Crown, Boeboe en natuurlijk de DJ Knock Out winnaar. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en geeft hier met Dancetour Projects invulling aan.

Dancetour
Het evenement Dancetour is de hoofdactiviteit van het concept 'Bringing people together' en vindt dit jaar weer plaats tijdens Hemelvaart in Lelystad. Dancetour is een gratis en voor iedereen toegankelijk dance evenement met grote namen. Vorig jaar trok Dancetour Lelystad duizenden bezoekers. Dit jaar vindt Dancetour Lelystad plaats op de nieuwe locatie Parkwijk. Dancetour Lelystad 2012 wordt geopend door twee Lelystedelingen; Boeboe, de DJ Knock Out winnaar van 2011, vervolgens neemt de DJ Knock Out winnaar 2012 de draaitafel over. Om drie uur staat Mitch Crown achter de draaitafels gevolgd door Franky Rizardo. Om 17.00 uur komt ROOG, onder ander bekend van Housequake. Waarnaar Quintino het overneemt. Eind 2005 werd hij opgemerkt als talent. Bij Nope is Dope kreeg hij de kans om zijn muziek aan een groot publiek te laten horen. In 2009 scoorde hij een nummer 1 hit in de Nederlandse top 40 met zijn remix 'Rap Das Armas'. In 2011 stond Quintino met Sandro Silva weer in de Nederlandse top 40 met de nummer 1 hit 'Epic'.Tegenwoordig is deze DJ niet meer weg te denken uit de house scene. Vato Gonzalez en MC Tjen sluiten Dancetour Lelystad 2012 af. Zij vormen samen het eerste DJ & MC combi in Nederland, hebben hun label, event en de sound ''Dirty House'' en zijn zowel in Nederland als in het buitenland succesvol. Zo is de single 'Badman Riddim' één van de tien meest gedraaide platen door het Britse radiostation BBC Radio 1. De hitsingle werd onlangs door het Engelse radiostation uitgeroepen tot de grootste 'summer anthem' van 2011!

Nieuwe locatie Dancetour
Dancetour Lelystad 2012 vindt dit jaar plaats op de nieuwe locatie Parkwijk in Lelystad. Parkwijk is het braakliggende terrein tussen de Albert Heijn aan de Neringpassage en sporthal Arcus.

Dancetour Projects
Stichting Dancetour organiseert dit jaar wederom een DJ Knock Out voor beginnende DJ's in. De DJ Knock Out vindt plaats op 11 mei in de Underground in Lelystad. De winnaar van de DJ Knock Out wint een plek in de line-up van Dancetour Lelystad op 17 mei, Hemelvaart. Naast de DJ Knock Out wordt er nog een project georganiseerd. Zo wordt er de Mixperience georganiseerd voor mensen met een beperking op bij een zorginstelling in Lelystad. Dit is een DJ workshop onder professionele begeleiding. Daarnaast wordt er met de studenten van ROC Flevoland samengewerkt. Deze studenten
krijgen de mogelijkheid om stage te lopen bij het beveiligingsbedrijf tijdens het evenement.

Voor alle informatie ga naar www.dancetour.nl

2 opmerkingen

2 minuten lopen van mn huis:D kijk zo van mn balkon op t terein:P




nu maar hopen dat er dit jaar een keer geen vechtpartij plaatsvind:)