Partyflock
 
Nieuws · mei 2019
­ Nederland
AMF kondigt eerste namen aan
vrijdag 31 mei 2019
Het festival AMF heeft de eerste fase van de line-up bekendgemaakt. De namen liegen er niet om. De wereldberoemde dj's Alesso, Armin van Buuren, Jonas Blue en Tiësto maken hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA op 19 oktober 2019. Hiermee belooft AMF nu al legendarisch te worden.
Vandaag brengt Jebroer zijn album 'Jebroer 4 Life' uit. De plaat laat zien dat, ondanks alle commotie van de afgelopen jaren, Jebroer niet van zijn stuk te brengen is en zijn plaats in de muziek business veroverd heeft. Fans van Jebroer zijn dat voor het leven. Op het album staan bekende hits als 'Engeltje', die een Multi Platina status heeft, en 'Marathon' samen met Anita Doth van 2Unlimited. Daarnaast is de meer recente hit 'Flitsmeister' te horen, die binnen een paar dagen méér dan 1 miljoen views op YouTube kreeg.
De line-up voor het nieuwe, intieme festival eilân is compleet. Met 27 nieuwe namen waaronder; Mano Le Tough, Hælos, I-F, Carista, Flavien Berger, Theon Cross en Matteo Myderwyk is het hoofdprogramma compleet. Eerder dit jaar werden o.a. Maribou State, Motor City Drum Ensemble, Jungle by Night, Colin Benders, Apparat en Mr Scruff al bekendgemaakt. De eerste editie van eilân vindt van 12 tot en met 15 september plaats op Terschelling.
Eerder deze week werd al aangekondigd dat Rey Tranquilo is getekend bij Top Notch. 'Green On Me' is daarvan het eerste wapenfeit. De 20-jarige, veelzijdige artiest won vorig jaar De Grote Prijs van Nederland en stond al op festivals als WOO HAH! en SMIB TNO Fest. Ook was hij het gezicht van de laatste Zalando campagne. Momenteel is hij op TV te zien als jurylid in het RTL-programma All Together Now. De single 'Green On Me' is via Spotify te beluisteren. De bijbehorende video is geschoten in Miami en is via YouTube te bekijken.
Betty Ford Clinic met Erick E
woensdag 29 mei 2019
Op de avond van 1e Pinksterdag gaat het gebeuren. De Betty Ford Clinic keert na jarenlange afwezigheid terug naar Rotterdam. De gloednieuwe club Reverse wordt het toneel van dit spektakel.
Deelnemers krijgen de unieke kans op een persoonlijk mentorschap van Afrojack, een officiële release van hun remix bij Wall Recordings en een set PMC result6 studio monitors
Met een palet aan 21e-eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Op zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23,00 uur, staat Gelredome in Arnhem in het teken van een jubileum: 25 Year Rainbow in the Sky. Dat kondigde Paul Elstak zojuist aan in de Verrückte Halbe Stunde van 538. Het stadionconcert belooft zijn grootste show ooit te worden. Daarmee brengt hij een ode aan zijn succes en zet hij een kroon op zijn carrière.
Op zaterdag 25 mei 2019 vond de derde editie van Central Park plaats. Organisator Festifairs introduceerde deze editie 2 nieuwe (overdekte) podia en verwelkomden maar liefst 20.000 bezoekers die kwamen voor bands als de Kaiser Chiefs, DI-RECT en BLØF.
Nederlands DJ/producer The Boy Next Door, bekend van zijn hits 'La Colegiala' met Jody Bernal en 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam, bundelt dit keer zijn krachten met rappers Sjaak, Stepherd, Jozo & producer Lenji. Samen presenteren zij 'Camouflage', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen.
The Grapevyne
vrijdag 24 mei 2019
Het is weer tijd voor Grapevyne in Bird. 6 juli is het weer zover om alle 90's & 00's R&B en Hiphop tracks uit de kast te halen. Back to the oldschool!
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release.
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. De dertiende editie vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Utrecht met gecureerde programma's van Jenny Hval, The Bug, Patrick Higgins, Moon Duo, Fatoumata Diawara en Iris van Herpen & Salvador Breed. Le Guess Who? onthult nu de eerste gecureerde programma's, speciale shows en optredende artiesten binnen de reguliere line-up van 2019.
Vorige week werd het nieuws al bekend gemaakt dat Delany heeft getekend bij 777, de platenmaatschappij van Frenna. Vandaag is het eerste wapenfeit van deze samenwerking uitgebracht: de single 'Fake Love', geproduceerd door Shafique Roman en Diquenza. In de bijbehorende videoclip zijn Frenna en Delany allebei te zien in verschillende rollen.
Op vrijdag 27 september keert Rotterdam Rave weer terug in de Now&Wow Club met een All Night Long editie. Dit keer staat de Engelse DJ Rebekah achter de draaitafel.
The legendary club in Brussels just finished their massive 25 year anniversary rave at Palais/Paleis 12. Now they are ready to reveal the full line-up and stage hosts for their boutique outdoor festival at Parc des Etangs/Vijverspark on June 30.
Grotesque Indoor Festival #400
donderdag 23 mei 2019
Met een palet aan 21e -eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Vacatures Partyflock & Appic!
woensdag 22 mei 2019
Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken.

Er staan momenteel drie vacatures open.
Met onder andere Above & Beyond, Ferry Corsten presents: System F en Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0.
Laat je verrassen op zondag 9 juni door Fiësta Coconut met de latino Pinksterparty XXXL. Verschillende latin DJ Kings, een speciale zang-act en een unieke workshop Kizomba, verdeeld over 2 zalen. En natuurlijk Johnny 500. Pak je Pinksterparty kans, en maak kans op een meet & greet met Johnny 500.
Bassrulers bestaat al 14 jaar, maar kwam pas geleden ineens in het nieuws met de opvallende 3e plaats in de Harder Styles Festivalchart. Reden genoeg om eens in te zoomen op dit Westbrabantse festival, dat dit jaar plaatsvindt op 25 mei.
'Moment', de nieuwe single van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha, is nu al een groot succes. Sinds de release afgelopen vrijdag is het nummer al meer dan een half miljoen keer gestreamd via Spotify en staat de bijbehorende videoclip al op meer dan 412k YouTube views. De track viel ook goed bij radio. 'Moment' werd direct Alarmschijf bij Qmusic en de Radio 538 Dance Smash.
Vunzige Deuntjes Festival vindt doorgang in het Amsterdamse Bos. Na een eerdere weigering van de vergunning heeft gemeente Amstelveen alsnog besloten het vergunningstraject aan te gaan met de organisatie. Het evenement vindt plaats op 20 juli 2019 en biedt ruimte aan 15.000 bezoekers.
WAVES Festival
maandag 20 mei 2019
De eerste editie van WAVES, het nieuwe Texelse watersport en muziekfestival, georganiseerd door tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe vindt van 19 tot en met 23 juni plaats op het strand bij paviljoen Paal 17, Texel.
Vanaf zaterdag 31 augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban.
Breeze Festival
vrijdag 17 mei 2019
Op zondag 23 juni wordt het strand van Recreatiepark Hemelrijk
omgetoverd tot de ultieme Latin bestemming tijdens een gloednieuwe
editie van Breeze Festival. Met heel veel trots presenteren wij de gehele
line-up met de beste internationale en nationale artiesten, met onder
andere Sandro Reyes (live), Chacan (live), Cache Royale (live), Africari
(live), BIGGI, Nafthaly Ramona, Sam Blans, RUGGED, Sabura, X-tra and
over 40 andere acts.
Hed Kandi 20th Anniversary
donderdag 16 mei 2019
Op zaterdag 25 mei viert 's werelds meest iconische dance brand Hedkandi haar 20-jarig jubileum in de WesterUnie Amsterdam!
Eerste show op zaterdag 23 november in slechts anderhalve dag tijd volledig uitverkocht.
G-Town = The Party
donderdag 16 mei 2019
Na een grandioos feest ter ere van het 25 jarig bestaan in 2018 gooit G-Town Madness er nog een dikke party tegenaan. Op zaterdag 18 mei 2019 zal Huize Maas te Groningen wederom uit elkaar knallen met de dikste Early, Hardcore, Millennium en Oldschool!
Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 7e editie! Dit jaar belooft het weer een groot succes te worden in Groningen. Op 14 september zal festivalterrein Roodehaan in Groningen weer gevuld worden met alleen maar gezellige mensen en acts van nationaal en internationaal topniveau!
Samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe presenteert Amsterdam Open Air (AOA) een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen (GOTS certified). Deze wordt op maandag 13 mei gelanceerd.
Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
De volumeknop van de tweede editie van hardcorefestival Phoenix zaterdag in Nuland, moet lager dan een jaar eerder in Oss.
In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent in september een multifunctionele eventlocatie, genaamd Radar. Met een capaciteit van 1850 personen is de zaal geschikt voor grote bedrijfsfeesten en privé-events.
De bands die tijdens het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst in De Spaanse Kraag spelen zijn bekend. STAKE (BE), For I Am King, dirk. (BE), Slow Crush (UK/BE), To Adelaide, I Against I, Onmens (BE), Peuk (BE) en Soul Grip (BE) breken op 14 en 15 september de tent af.
Nadat Vestiville al de prestigieuze line-up met internationale supersterren aankondigde voor dit jaar, onthult het festival nu dat The French Prince of R&B Dadju de headline voor de Global Stage zal zijn op vrijdag 28 juni. Ook UK Grime zwaargewicht Giggs en de Nigeriaanse rijzende ster Mr Eazi zijn aan de line-up toegevoegd.
Wij van dOb Hearing Protection houden wel van een feestje. Genieten van de muziek en van elkaar, dat zouden wij het hele jaar wel willen. Het bezoeken van festivals en andere muziekevenementen brengt helaas ook risico's met zich mee. Je loopt sneller gehoorschade op dan je denkt! Door het dragen van de dOb Black series ga je verstandig om met dat risico.
Het faliekant mislukte feest Fyre Festival krijgt mogelijk een tweede editie. Althans, als het ligt aan Billy McFarland, de man achter het festival. De zakenman zit momenteel voor zes jaar achter slot en grendel, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn plannen over een vervolg uit te spreken.
Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2019 als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als Frenna, Jay Hardway, Bizzey (live), Pig&Dan, Yung Felix, Tony Junior en Snollebollekes.
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, heeft vandaag het gloednieuwe festival IMPAQT – Festival of Titans aangekondigd. IMPAQT is de langverwachte opvolger van het festival Q-BASE, dat na vijftien succesvolle jaren gestopt is.
Metz on the beach
maandag 6 mei 2019
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Op woensdag 29 mei (dag voor Hemelvaart) gaan we "back in the days" Terug naar de tijd van
The beauty of silence, Simulated, Godd en the end of time.
Op donderdag 13 juni komt Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child met een show in Paradiso Amsterdam. Garrix zal zijn show geheel belangeloos doen, en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij vanochtend bekend in de ochtendshow van Qmusic.
Twee weken geleden zette DGTL een succesvolle zevende editie neer van hun festival in Amsterdam. Naast de zes regular stages, was er dit jaar voor het eerst een stage toegewijd aan live performances. Het hele weekend door kon het publiek genieten van shows van onder andere George FitzGerald, Colin Benders, GusGus, Satori en Tourist. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar zal DGTL dit LIVE concept verder uitbreiden met twee speciale concertavonden.
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge
opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start
van het seizoen.
YES! Nieuwe namen voor Ruimtekoers Festival! Van 3 tot en met 7 juli kun je in Arnhem-Zuid vijf dagen lang genieten van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops. Het volledige programma maken we op 16 mei bekend. Ruimtekoers is gratis toegankelijk. Voor een aantal voorstellingen kun je vanaf 27 mei kaarten kopen. Werp hieronder alvast een blik op de nieuwe namen.
Een recordpoging confetti schieten in Rotterdam gaat de organisatie van het Kingsland-festival veel geld kosten. Het terrein waar het festival werd gehouden is, met name door die poging, niet schoon opgeleverd.
De 17-jarige Isis uit Heythuysen heeft onlangs haar eerste platencontract bij Xzata Music getekend en ook staat haar eerste release al gepland. Dit heeft haar platenmaatschappij bekend gemaakt.
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
Model 500, Heidi en VNTM. Dat zijn de headliners tijdens danceCode: een nieuwe technonacht in Westerunie in Amsterdam. Model 500, het alias van Juan Atkins, geeft een live performance en is te zien naast jong talent.
31 mei 2019
AMF kondigt eerste namen aan
Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life'
eilân maakt programma compleet
29 mei 2019
Rey Tranquilo brengt 'Green On Me' uit
Betty Ford Clinic met Erick E
Afrojack lanceert 2e editie Global Remix Battle
Eerste namen Grotesque Indoor Fesitval bekend
27 mei 2019
Paul Elstak viert jubileum: 25 Year Rainbow in the sky
20.000 bezoekers derde editie Central Park
24 mei 2019
The Boy Next Door hijst zich in 'Camouflage' (feat. Sjaak & Stepherd & Jozo & Lenji)
The Grapevyne
Hullabaloo Festival lanceert eerste namen van line-up
23 mei 2019
Utrechts festival Le Guess Who onthult eerste 87 acts
Frenna en Delany werken samen op 'Fake Love'
Rebekah all night long draait all night voor Rotterdam Rave
Fuse releases full line-up for their Sunday afternoon festival Crossroads 2019
Grotesque Indoor Festival #400
22 mei 2019
Vacatures Partyflock & Appic!
Electronic Family maakt line-up bekend
Fiësta Coconut presents Pinksterparty XXXL with Johnny 500
21 mei 2019
10 redenen waarom je Bassrulers Outdoor niet mag missen
Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha scoren met nieuwe single 'Moment'
20 mei 2019
Amstelveen geeft Vunzige Deuntjes groen licht voor festival in Amsterdamse Bos
WAVES Festival
17 mei 2019
Gloednieuw Festival In Den Haag Gericht Op Lokale Samenwerking en Cultuur met een internationale uitstraling
Breeze Festival
16 mei 2019
Hed Kandi 20th Anniversary
Extra (2e) show 25 years of Charly Lownoise & Mental Theo
G-Town = The Party
15 mei 2019
Nazomeren Festival presenteert line-up
14 mei 2019
Amsterdam Open Air start bewustmakingscampagne met eigen kledinglijn en duurzame markt
13 mei 2019
Full Moon Festival nieuwe website, line up en nieuwe trailer
10 mei 2019
Hardcorefestival Phoenix moet in Nuland zachter
9 mei 2019
Nieuwe eventhal 'Radar' opent de deuren in Lokeren vanaf september
8 mei 2019
STAKE, For I Am King, dirk., Slow Crush en meer in De Spaanse Kraag op Breda Barst
Vestiville onthult nieuwe artiesten voor line-up
Partyflock en dOb Hearing protection samen tegen gehoorschade
Organisator wil tweede editie van geflopt Fyre Festival
City of dance maakt volledige line-up bekend
7 mei 2019
Q-dance keert terug naar Airport Weeze met nieuw harder styles festival IMPAQT
6 mei 2019
Metz on the beach
Trance Classics met Johan Gielen en Marco V tijdens Hemelvaart
3 mei 2019
Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child in Paradiso Amsterdam
DGTL zet haar succesvolle LIVE concept door tijdens Amsterdam Dance Event 2019
Sunsetterz is terug met een nieuwe zomerse editie op 8 juni!
2 mei 2019
Nieuwe namen voor Ruimtekoers Festival
Recordpoging met confetti wordt dure grap voor Kingsland-festival
1 mei 2019
Isis Cloudt tekent platencontract bij Xzata Music
TIKTAK Festival op 21 september in Rotterdam kondigt mega line-up aan
Nieuw techno concept in Westerunie: danceCode