Partyflock
 
Nieuws · april 2019
­ Nederland
Het warme weer mag voorlopig dan wel voorbij zijn, er is geen reden tot klagen. Over een
paar dagen staat Grotesque invites DJ Jean's Madhouse garant voor een fantastische
bevrijdingsnacht in Central Studios Utrecht ! Vier samen met je vrienden dit memorabele
moment, 2 zalen, house & trance. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!
Wie bij Soul denkt aan de seventies, wijde broeken, Aretha Franklin of Erykah Badu, loopt achter. Soul van nu klinkt nieuw, elektronisch en up-to-date. Op zondag 9 juni 2019 betreden drie smaakmakers het podium in Amsterdam.
909 Festival intiemer dan ooit
maandag 29 april 2019
Loveland is trots op 'klein broertje' 909 Festival dat door blijft ontwikkelen, maar toch altijd het kleinschalige blijft behouden. Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de negende editie plaats, een editie die ondanks een nieuw toegevoegde derde area intiemer voelt dan ooit tevoren.
Nederlandse DJ en producer Bakermat heeft zojuist zijn nieuwste single 'Learn To Lose (feat. Alex Clare)' uitgebracht.
De jongens van Zonderling gaan als een tierelier. Nadat ze met 'Crazy' (hun megahit met Lost Frequencies) meer dan 150 miljoen Spotify-streams pakten en twee BUMA-awards in de wacht sleepten, laten de Nederlandse talenten met hun nieuwe single 'Imaginary' zien waarom zij nek aan nek gaan met de grootste Nederlandse dancemuziekduos van het moment.
ICONIX Energy Drink heeft een tweejarige partnership gesloten met festivalorganisator Apenkooi Events. De deal houdt in dat ICONIX als exclusieve energy drink geschonken wordt op festivals zoals DGTL, Amsterdam Open Air en By The Creek; enkele festivals van Apenkooi Events.
Als eerste willen wij iedereen bedanken, die op ons verzoek druk heeft meegedacht over een nieuwe locatie voor ons feest van 8 juni en 7 september. Bedankt voor al jullie reactie's. Een overweldigend resultaat, er kwamen meer dan 40 suggesties binnen. Na deze stuk voor stuk bestudeert te hebben, en alle afwegingen tegen elkaar te hebben weg gestreept, waarin de datum belangrijk was, maar natuurlijk ook de voorwaarden en onze hoge eisen voor een echt Kinky On The Beach feest, zijn we eruit.
De zomer is in aantocht. Dit betekent ook dat het festivalseizoen van 2019 officieel is begonnen. Naast de ruime keuze aan festivals in Nederland & België, zijn ook de grote festivals in onder andere Duitsland en Hongarije in trek. Een dag, weekend of zelfs een week genieten van de beste artiesten, ultieme sfeer en gezelligheid met festivalbezoekers over de hele wereld. De perfecte invulling van deze zomervakantie!
SDE Kingsnight
dinsdag 23 april 2019
Aanstaande vrijdag 26 april is het weer koningsnacht. Op deze avond zal Schiedam Dance Event (SDE) weer een knallend feest verzorgen in Zaal Beatrix te Schiedam.
Op het gebied van duurzaamheid zijn er een boel ontwikkelingen gaande. Waar het een decennia geleden nog ondenkbaar was dat je op een festival duurzaam uit je dak kon gaan, is duurzaamheid vandaag de dag niet meer weg te denken uit de organisatie van een groot- of kleinschalig festival.
Altijd al willen weten hoe het is om DJ te zijn? De wereldberoemde DJ, momenteel nummer 17 in de DJ Mag top 100, en Tic Tac geven een aantal fans de geweldige kans om als VIP met hem mee te gaan naar te gekke gigs en festivals en geeft daarnaast een DJ-workshop in zijn eigen studio in België.
Het Aambos in Heerlen vormt in het weekend van Vaderdag het decor voor een nieuw familie-pop-festival. Het gratis toegankelijke Daddy Cool brengt op 15 en 16 juni nieuwe muziek-acts uit binnen- en buitenland. Het festival richt zich door de unieke sfeer van de plek, een keuze voor positieve, dansbare muziek van o.a. Jeangu Macrooy, Baloji, La Sra. Tomasa en Dvtch Norris en veel rand-animatie, zoals o.a. een speciaal kinderprogramma en silent disco, op een breed publiek, van jong tot oud. De organisatie is in handen van poppodium Nieuwe Nor.
Aquabest, nabij Eindhoven, is op zaterdag 13 juli van 13.00 tot 00.00 uur voor de tweede maal het decor van het Daydream Festival. Onder anderen Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn, Afro Bros, Johnny 500, Phuture Noize, Dansado & de Feestneger, Daisy, Crooxs hebben hun komst naar het dancefestival bevestigd.
Sunglow kondigt alle namen aan
vrijdag 19 april 2019
Verdeeld over 3 stages zullen op 14 september zo'n 35 DJ's hun opwachting maken. Met headliners als Sefa, Paul Elstak, Tha Playah, Mark With A K en DJ Rob & MC Joe biedt het festival een breed programma voor liefhebbers van de hardere stijlen.
Nog geen 24 uur nadat Armin van Buuren de Wembley SSE Arena op haar grondvesten deed schudden met een zinderende, uitverkochte liveshow voor 12.500 man staat de vijfvoudige #1 dj ter wereld alweer klaar met zijn volgende muzikale meesterwerk. Voor 'Phone Down', de gloednieuwe single die vandaag officieel werd uitgebracht op Armada Music, werkte de Leidenaar samen met Grammy-winnaar en superproducer Garibay, met wie hij eerder ook de platina hit 'I Need You' (feat. Olaf Blackwood) schreef en produceerde.
BRAAF Easter Festival
donderdag 18 april 2019
Zaterdag is het tijd voor BRAAF Easter Festival! Met een weercijfer 10 en een hele dikke line up is dit de beste kick off van het festival seizoen! Alan Fitzpatrick, SHDW & Obscure Shape, Klangkuenstler, ANOTR en vele andere komen hun kunstje doen.
Corrino Studios is trotse partner geworden van SLAM! Koningsdag. Corrino zal de TV registratie verzorgen van het evenement. Zo is SLAM! Koningsdag op 28 april te zien op SLAM! TV en worden de beelden via verschillende kanalen gedeeld, onder andere via de YouTube kanalen van SLAM!
De Raad van State ziet geen bewijs dat de gemeente Enschede al voor 13 mei 2016 een evenementenvergunning had verleend voor het Fantasy Island Festival en Freshtival in Enschede.
Het Happinez festival is terug met een vijfde editie, dit jaar groter en feestelijker dan ooit. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, een exclusief event vol muziek, dans, DJ's, magische rituelen en ceremonies.
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.
Eerder dit jaar kondigde Felix De Laet van Lost Frequencies al een nieuwe livetour aan en dit najaar zal de Belgische dancemuziekgigant ook in Nederland op het podium schitteren.
Spice Girl Melanie C komt met Sink The Pink naar Milkshake Festival. Op zondag 28 juli brengen zij alle grote hits van The Spice Girls in een voor Nederland uniek optreden.
Hemeltjelief! Festival 2019
woensdag 17 april 2019
De lente is in volle gang! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: Als een raket.
5 jaar geleden startte Defected labelbaas Simon Dunmore Glitterbox op Ibiza. Nu 5 jaar later is Glitterbox uitgegroeit tot één van de populairste feesten op Ibiza en ver daar buiten. Tijdens de zomer staat superclub Hï in Ibiza iedere zondag in het teken van de beste disco en kwaliteit (classic) house! Een avond vol glamour en hysterische acts met internationale allure.
Iedere zomer is het weer raak: vele duizenden Belgen reizen dan af naar het paradijselijke Balatonmeer voor het vijfdaagse Balaton Sound. Net als afgelopen jaar gaat de organisatie deze trouwe fans op #Sound2019 extra in het Hongaarse zonnetje zetten met een heuse Belgian Stage - een podium voor en door Belgen.
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de vierde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar de Westergasfabriek om zowel binnen, buiten, overdag als in de nacht ruim 5000 bezoekers te ontvangen.
Naar een festival gaan en bijdragen aan een klimaatneutrale wereld? DGTL biedt de mogelijkheid om je CO2-uitstoot te compenseren
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Age of Love wordt 11 jaar en viert dat met een knaleditie op 11 mei in Kunstencentrum Vooruit Gent. De focus ligt opnieuw op de early electronic scene met op het programma de beste retro muziek aller tijden. Op de affiche prijken maar liefst 10 (inter)nationale artiesten die zich aan een straf staaltje draaiwerk zullen wagen.
Atmoz is back op Paaszondag
maandag 15 april 2019
Weet jij nog de gouden tijden van discotheek Atmoz toen de Belgische sound op zijn hoogtepunt was? We gaan terug naar die tijd tijdens het leukste retrofeestje van het jaar in Muziekgieterij Maastricht.
Op Pinksterzondag 9 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, staat het festivalterrein De Roost in Erp (bij Veghel) in het teken van het 7th Sunday Festival – The Seventh Symphony. In totaal worden voor de elfde editie 16 stages gebouwd, waarop meer dan 120 artiesten staan geprogrammeerd. Onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Nervo, Fedde Le Grand, Claptone, Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Michel de Hey en vele anderen hebben hun komst naar Erp bevestigd.
De Australische formatie Pendulum maakt zijn opwachting bij We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel.
Op Pinksterzondag 8 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, staat het festivalterrein De Roost in Erp (bij Veghel) in het teken van het 7th Sunday Festival – The Seventh Symphony.
Voor de mensen denken dat B.I.T.C.H summer party al uitverkocht is, is er goed nieuws want het blijkt dat er nog 131 kaarten op jullie liggen te wachten! De online verkoop was binnen 2 dagen uitverkocht. Daarna namen de fysieke winkels het over.
De Edwin Evers Band is toegevoegd aan het programma van Archery2019. Op donderdag 13 juni verzorgt de band van voormalig Radio 538-dj Edwin Evers een spetterend liveoptreden in 's-Hertogenbosch. Het concert van de Edwin Evers Band vindt net als een deel van het programma van Jazz in Duketown, muziekfeest Hart voor muziek en natuurlijk de finales van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 plaats in de speciale Archery2019 Arena op de Parade.
Na een succesvolle eerste editie van Labyrinth Club in de Music Dome te Kerkrade is het tijd voor meer. Niemand minder dan het bekende Berlijnse techno dj-duo is de headliner van de tweede editie van het nieuwste event dat plaats zal vinden op vrijdag 3 mei.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de
organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre
zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House
Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes
zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang
vertegenwoordigen.
José Woldring (CEO, The Media Nanny), Rik Woldring (voormalig The Media Nanny) en Peter Meere (voormalig VICE) hebben sinds april de handen ineengeslagen om de nieuwe creatieve speler binnen de muziek- en entertainmentindustrie te worden.
Hullabaloo
dinsdag 9 april 2019
Join us on a trip. Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.
Dance Valley viert als één van de langstlopende dance festivals ter wereld op 10 augustus haar 25e editie met David Guetta als belangrijkste gast. De befaamde, Franse dj stond zeven jaar geleden voor het laatst op een Nederlands festival en daardoor biedt Dance Valley haar publiek een unieke kans om aanwezig te zijn bij een show van één van de allergrootste dj's aller tijden.
Al enige tijd is bekent dat KoreCreations samen met Dual Resonators een evenement geven in Walhalla Deventer.
Om iedereen kennis te laten maken met ons geliefde genre Hardstyle, heeft Derailed Traxx de compilatie Hardstyle Hits in het leven geroepen. Alleen het beste van het beste en het hardste van het hardste is verdeeld over 2 CD's.
Ashanti, Dru Hill, Ja Rule en Ryan Leslie toegevoegd aan de spetterende line-up van Vestiville 2019
Girls Love Djs
woensdag 3 april 2019
Girls Love DJs staat al jaren bekend om zijn explosieve eclectische dance sets. Herkenbare hits gaan hand in hand met bootlegs, remixes en eigen producties.
Alles Hier Is Tempo
woensdag 3 april 2019
Ravers, maak jullie borst maar nat. Op 17 mei vindt de eerste editie van Alles Hier is Tempo plaats: een snoeiharde avond waar we non-stop het gas erop houden met een selectie van de dikste uptempo en frenchcore artiesten.
Breda Barst zoekt lokaal talent
woensdag 3 april 2019
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst.
The Grapevyne
woensdag 3 april 2019
'This is how we do it'! The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics. In drie zalen brengen we je een onvervalste r&b- en hiphopparty vol hits uit de 90's en '00's. Denk aan Teddy Riley's New Jack Swing, de hiphop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-periode, maar ook Justin Timberlake, Destiny's Child en de beats van The Neptunes en Timbaland!
De zesde editie van The Promised Land Open Air, dat plaatsvindt op 8 juni, wordt extra bijzonder! Het pinksterweekend staat bij recreatiegebied Spaarnwoude in het teken van techno, classics, acid en house voor '00.
30 april 2019
Deze zaterdag: Freedom Festival Utrecht
Eerste Nederlandse optreden van Grammy-genomineerde Kali Uchis
29 april 2019
909 Festival intiemer dan ooit
26 april 2019
Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'
Nederlands dancemuziekduo Zonderling volgt megahit op met gloednieuwe sinlge 'Imaginary'
25 april 2019
ICONIX Energy Drink als exclusieve energy drink bij festivals van Apenkooi Events
Kinky on the Beach gaat naar nieuwe locatie
Tips: Met de auto naar een festival
23 april 2019
SDE Kingsnight
Duurzaam dansen en uit je dak gaan op festivals
Lost Frequencies neemt fans mee naar Ibiza
Aambos in Heerlen decor voor nieuw familiefestival Daddy Cool
Fedde Le Grand, Lil Kleine, Wildstylez, Ferreck Dawn e.v.a. naar Daydream Festival
19 april 2019
Sunglow kondigt alle namen aan
Armin van Buuren zet Wembley in London op z'n kop met nieuwe single: Phone Down
18 april 2019
BRAAF Easter Festival
SLAM! Koningsdag en Corrino bundelen krachten
17 april 2019
Bezwaren tegen vergunning Fantasy Island Enschede 'te vroeg'
Happinez lanceert een exclusief dancefeest: The Ceremony
We Are The Future Festival wordt all ages
Lost Frequencies verkoopt Melkweg uit en kondigt extra show aan
Melanie C en Sink the Pink naar Milkshake festival
Hemeltjelief! Festival 2019
16 april 2019
Ibiza fenomeen Glitterbox komt op tweede paasdag naar Paradiso
15 april 2019
Balaton Sound maakt line-up Belgian Stage bekend
Timetable bekend én laatste tickets voor 18-uurse Koningsdagmarathon bij de Westergasfabriek van Cartel en Westerunie
DGTL biedt de mogelijkheid om je CO2-uitstoot te compenseren
Dutchweek Festival 2019 - 360 Bar, Le Monde, Malaysia & Jackie
Age Of Love viert 11e verjaardag met maar liefst 10 (inter)nationale artiesten in Kunstencentrum Vooruit op zaterdag 11 mei
Atmoz is back op Paaszondag
12 april 2019
Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday Festival
Pendulum naar We Are Electric Weekender
Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday Festival
B.I.T.C.H Summer party de allerlaatste ronde met nog 131 kaarten te koop bij de fysieke voorverkoop winkels
11 april 2019
Edwin Evers Band live op de Parade tijdens Archery2019
Labyrinth Club haalt groots DJ duo Pan-Pot uit Berlijn naar Music Dome.
RADION verandert in house tempel tijdens Koningsnacht
10 april 2019
The Brand Father, nieuw creatief bureau in muziek en entertainment
9 april 2019
Hullabaloo
David Guetta hoofdact 25e editie Dance Valley
8 april 2019
KoreCreations slaat handen in één met Dual Resonators
5 april 2019
Hardstyle Hits is vanaf 29 maart in alle winkels/online stores
Vestiville onthult nieuwe namen voor 2019 line-up met gloednieuwe 'legends' stage
3 april 2019
Girls Love Djs
Alles Hier Is Tempo
Breda Barst zoekt lokaal talent
The Grapevyne
2 april 2019
Festival The Promised Land Open Air 6th year anniversary