Partyflock
 
Nieuws · juni 2018
­ Nederland
Wie de festivalzomer 'cool' wil inzetten, kan het beste dit weekend naar het Sunrise Festival in De Lilse Bergen afzakken. Het festival bouwt speciaal voor het warme weekend 5 waterattracties op.
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, begonnen als vrijdagmiddag borrel met hiphop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
In navolging van Amerikaanse headliners Joyner Lucas, Slum Village & Fashawn, maakt een nieuwe lichting namen vandaag de line-up van hiphopfestival Boogiedown compleet.
Het nieuwe dancefestival Neverland presenteert haar volledige timetable met bekende artiesten als Above & Beyond, top-act Steve Aoki en het Nederlandse EDM-duo W&W. Top 100 DJ's uit USA, Zweden, Italië, Duitsland en Verenigd Koninkrijk passeren de revue. Neverland Festival vindt plaats op 14 en 15 juli bij Megaland Landgraaf.
Ostend Beach 2018
woensdag 27 juni 2018
Sinds 2010 wordt het Klein Strand te Oostende tijdens het 2de weekend van juli omgetoverd tot een uniek festivalterrein. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli met in totaal 8 podia (4 per dag) en meer dan 75 (inter)nationale artiesten.
AMF, het grootste dancefestival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike een nooit eerder vertoonde act aan. Op zaterdag 20 oktober zetten zij de Johan Cruijff ArenA op zijn kop tijdens een uniek en eenmalig back2back optreden.
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
Latin Lovers
dinsdag 26 juni 2018
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd!
Outdoor techno event Awakenings proudly presents Awakenings Live: a next level broadcast production, live from two stages per day with a selection of the festival's greatest artists.
Het slotakkoord van Electronic Family 2018 belooft een groot spektakel te worden, want op de mainstage zullen maar liefst vijf top dj's samen de meest ultieme trance hits aller tijden ten gehore brengen.
De eenendertigste editie van Festival Mundial is een groot succes geweest. De 14.000 bezoekers hebben volop gefeest, gedanst, genoten van alle optredens, straattheater, lezingen en heerlijk eten.
Kris Kross Amsterdam en The Boy Next Door droppen samen een nieuwe track die veel mensen bekend in de oren zal klinken. De jongens hebben namelijk met elkaar Shakira's gigantische wereldhit 'Whenever, Wherever' onder handen genomen en er een knaller van een zomerhit van gemaakt.
Zaterdag 17 november vindt voor de derde keer de reünie van club r_AW plaats in P60.
Nadat Dutch Valley eerder de komst van onder anderen Kensington, André Hazes, Broederliefde, Tino Martin, Waylon, Kenny B, Barry Hay, Alain Clark en Maan bevestigde is zojuist bekend gemaakt dat Tommie Christiaan als laatste artiest is toegevoegd aan de line up van de mainstage.
Nog maar 16 dagen, dan is het 7 juli. Tijd voor de vierde editie van Fields of Joy! Het familiefestival van Nederland waar al je zintuigen geprikkeld worden en waar alle leeftijden en culturen weer samenkomen op Het Hulsbeek te Oldenzaal.
DJ / Producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen.
Dura van de Puerto Ricaanse Daddy Yankee is volgens de luisteraars van radiozender SLAM! dé ultieme zomerhit.
Official Daylight 2018 trailer
woensdag 20 juni 2018
No time to waste, it's time for you to meet our lunatics! This is the official Daylight 2018 trailer! We're all set to fly off, to give you the flight of your life. It's going to be extreme, intense, loud and most of all: insane.
Zaterdag 21 juli barst Blijburg los met haar laatste zomerfeest, 10 weken voor haar grandioze afscheidsfestijn 28-30 september. Met 5 stages, dj's, live muziek, oases, nomadenkampen, magiërs, vuren en rituelen dansen de Blijburgers de alchemist achterna.
Rapper Donnie pronkte er afgelopen weekend op Pinkpop al mee: de nieuwe kledingcollectie van FEBO, speciaal voor het komende festivalseizoen. Vanmiddag kunnen ook andere FEBO-fans het limited edition Snackshirt en bijbehorend Snacktasje bemachtigen.
Ruim vier maanden na de plotse sluiting zal deze legendarische Belgische discotheek nog een allerlaatste keer zijn deuren heropenen. In samenwerking met Nasty Mondays laat Belgian New Beat het publiek waardig afscheid nemen van deze danstempel waar eind jaren tachtig new beat zijn hoogtepunt kende.
Into the Woods gooit voor de tweede maal het anker uit bij de NDSM-werf tijdens ADE. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober wordt de werf van 12:00 - 23:00 overwoekerd met rariteiten.
Als je deze zomer de fiets verkiest als vervoersmiddel naar het terrein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever voor elrow Town Antwerp festival (zat 30 juni) of Laundry Day (zat 1 september), krijg je een VIP fietsparking, 5 euro korting én je maakt kans op gehele terugbetaling van je dagje festival of zelfs een win-for-life ticket voor 2 personen op de festivals.
O.a. Dekmantel Soundsystem, Eefje de Visser, Gallowstreet, Tom Trago en Young Marco vieren duurzaamheid
Regal, Jeroen Search
woensdag 13 juni 2018
Techno voor de fijnproevers! Dat is wat er op het menu staat bij Sugarfactory op vrijdag 22 juni.
Afgelopen week dropte Full Crate zijn single 'A Storm On A Summers Day' met de in Nederland wonende Sudanese zangeres Gaidaa. In combinatie met een nog te lanceren nieuwe track, die hij opnam met de Britse Luke Burr, laat de muzikale duizendpoot de wereld zijn nieuwe muziek zien.
Op donderdag 18 oktober 2018 geeft Hardwell een uniek concert met het Metropole Orkest in Ziggo Dome, Amsterdam. Tijdens 'Symphony: The Global Revolution of Dance' neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.
– Sunglow gaat verhuizen naar het ruime, groene veld aan de Binnenmaas. Het veld
ligt pal naast het oude terrein en heeft alle ruimte voor nog grotere podia.
De inschrijving van de Nederlandse danceproducerscontest eindigt op maandag 18 juni: de zoektocht naar de beste track is bijna voorbij
Exclusieve intro-korting voor jouw!
Alle 'Partyflock Members' ontvangen een introductiekorting van 10% op zowel een 2 als 7-daags Amsterdam Nightlife Ticket. Gebruik de code: 'partyflock' wanneer jij je Nightlife Ticket(s) koopt.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Ook in de maand juni zijn er een hoop feestjes waarvoor je anders dan anders gekleed mag gaan.
Toko Techno heeft zijn 13e editie in Aan Boord Breda gepland staan aanstaande zaterdag.
Classic × Amsterdam
donderdag 7 juni 2018
Na een knaller van een eerste editie afgelopen Maart keert Luke Solomon binnenkort terug naar Amsterdam voor het tweede deel van Classic Music Company's drieluik resident avonden in Sugarfactory.
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Op vrijdag 22 juni komt één van de grootste feesten uit de Iraanse cultuur naar Poppodium P60.
Klinkende namen als Jeroen Post, Billy the Kit, Matt Woods & the natural disasters (USA), The Boy Next Door en vele andere artiesten; het bomvolle podiumprogramma van Dancing in the Street 2018 biedt voor ieder wat wils.
Ben jij groot fan van Demi Lovato? Dan is het je vast niet ontgaan dat miss Lovato binnenkort in ons kikkerlandje optreedt. Ze geeft niet één, maar zelfs twee shows. Op 18 en 19 juni gaat het dak eraf bij AFAS live, want dan staat Demi met de Tell Me You Love Me Tour in Amsterdam.
Beachclub Fuel heeft de afsluiter van dit seizoen vast weten te leggen. Niemand minder dan DJ RAM zal met zijn concept 'Strictly RAM' een waardige past-present-future set verzorgen.
Zaterdag 9 juni start de festivalzomer van Lakedance! De weersvoorspelling zien er gunstig uit, de opbouw is begonnen en de kaartverkoop gaat hard. Meer dan 40 artiesten reizen volgende week zaterdag af naar het strand van Aquabest bij Eindhoven. Naast de mainstage, onze Londense vrienden van Defected, de feestbeesten van Winter Park en de kroeg van Bavaria, introduceert Lakedance dit jaar 2(!) nieuwe area's.
Lees snel verder voor de timetable en final info!
Gisteravond heeft Don Diablo in RTL Late Night aangekondigd dat hij de grootste solo show uit zijn carrière zal geven in Amsterdam op 8 december 2018.
De bouw van de derde editie van Mandala Festival is gestart. Met een gigantische tempel midden op het water, 25 Tribes, honderden Creators en een brede muzikale line-up met onder meer La Fuente, Deepend, De Likt en Herman Broods Wild Romance, trapt het festival vrijdag af.
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes.
Gisteravond is tijdens het tv-programma Jinek bekendgemaakt dat Sunnery James & Ryan Marciano het ambassadeurschap aangaan voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Om de samenwerking af te trappen heeft het duo samen met Maan, Kinderen voor Kinderen en Tjeerd Oosterhuis een track gemaakt die dinsdag 5 juni tijdens de opening van het centrum, onder leiding van Koningin Máxima, ten gehore wordt gebracht aan de patiënten van het centrum door middel van een optreden.
De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) maakt een grote doorbraak mee met zijn platenlabel Xzata Music.
Het was even stil rondom DJ en producer Bakermat. Na een periode van vijf jaar non-stop touren nam hij een break van het hectische DJ bestaan en focuste hij zich compleet op het schrijven en produceren van nieuwe muziek. Hij sloot zichzelf op in een kamer,
De tijd is razendsnel voorbijgegaan. Het lijkt als de dag van gisteren dat Armin van Buuren, Maykel Piron en Davis Lewis hun droom begonnen na te jagen en hun kennis en visie over de dancemuziekscene gebruikten als de bouwstenen voor een avontuur dat anderhalf decennium later nog steeds op volle toeren draait.
Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven.
De jaarlijkse traditie om met honderden opblaasboten te water te gaan in de Utrechtse binnenstad gaat door! Na een jaar afwezigheid is de Rubberboot Missie terug op zaterdag 11 augustus 2018. Wel gaat er iets veranderen. De Rubberboot Missie draagt de peddel over aan Utrecht Drijft, een spectaculair muziekfestival op het water.
28 juni 2018
Sunrise festival wordt heus waterparadijs
Alweer voor de tweede keer Juicy Festival. Meer drinks, nog meer food en heel veel hip hop
Fresku & MocroManiac, Donnie, Ares completeren line-up hiphopfestival Boogiedown
Neverland festival presenteert timetable met trots
27 juni 2018
Ostend Beach 2018
AMF kondigt unieke Two Is One samenwerking aan
Classics uit de beginperiode van dance tijdens "The Summer of love" op Thuishaven
26 juni 2018
Jong en oud dansen samen bij Drift's Danspaleis
Latin Lovers
Awakenings proudly presents: Awakenings Live
Afsluitende mainstage set van legendarische Electronic Family All Stars
25 juni 2018
31e editie Festival Mundial groot sfeervol succes
22 juni 2018
Wereldhit Shakira inspiratie voor nieuwe zomertrack Kris Kross Amsterdam & The Boy Next Door
Terugkeer van r_AWunion naar P60
Dutch Valley maakt complete line-up bekend
21 juni 2018
De line-up van Fields of Joy is compleet, wat een feest wordt dit
Armin van Buuren als Gaia in Paradiso Amsterdam
20 juni 2018
Daddy Yankee scoort grootste zomerhit
Official Daylight 2018 trailer
19 juni 2018
Een magisch Zomerfeest in urban oase Blijburg
FEBO komt vandaag om 12:00 uur met limited edition festivalcollectie
18 juni 2018
De voormalige Boccaccio te Destelbergen heropent voor een allerlaatste keer zijn deuren op zaterdag 8 september 2018
15 juni 2018
In to the woods keert terug op de NDSM met de ADE weekender
Met de fiets naar Elrow town antwerp festival of Laundry day wordt beloond
14 juni 2018
Bewust dansen, drinken en dromen in de groene stadsoase van de Zomertuin van Bret
13 juni 2018
Regal, Jeroen Search
Full Crate laat twee nieuwe tracks en waanzinnige vocalisten zien in prachtige livesessie
12 juni 2018
Hardwell geeft unieke ADE-show met het Metropole orkest in ZIggo Dome
11 juni 2018
Line-up & een nieuw terrein voor Sunglow festival
Inschrijving Vinylized 2018 sluit bijna
Nu voor Partyflock leden 10% korting op een Amsterdam nightlife ticket
8 juni 2018
Feestjes met een dresscode in juni
Zaterdag 9 juni editie 13 van Toko Techno in Breda
7 juni 2018
Classic × Amsterdam
Deze zaterdag Trancebeats op een zonnig terras bij Undercurrent
Radio Javan Party komt voor het eerst naar Nederland
Muziek en dansen in de sfeervolle binnenstad op 23 juni
WIN: 3x2 concertkaarten voor Demi Lovato
'Strictly RAM' in Beachclub Fuel
6 juni 2018
Lakedance volledige time-table!
Don Diablo kondigt grootste solo show uit carrière aan
5 juni 2018
Bouw derde editie Mandala van start
Martin Garrix voor derde jaar met twee shows in de Rai tijdens Amsterdam Dance Events
Sunnery James & Ryan Marciano zetten zich in voor Prinses Máxima Centrum en kinderkanker
4 juni 2018
Limburgse DJ breekt door met eigen platenlabel
1 juni 2018
Bakermat luidt met twee kersverse releases jaar vol nieuwe muziek in
Armada Music viert 15 jaar aan kwaliteitsdancemuziek met vierdelig compilatiealbum
Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu
Rubberboot Missie wordt Utrecht Drijft