Partyflock
 
Nieuws · augustus 2017
­ Nederland
De line-up voor Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy By Nature is zojuist bekendgemaakt.
SLAM! Dance 1000 mede mogelijk gemaakt door Alpine Hearing Protection
Van 4 tot en met 8 september is op SLAM! de SLAM! Dance 1000 te horen.
Festivalgangers kunnen de vakantie dit weekend knallend afsluiten op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal.
Twaalf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al 12 jaar!
Jebroer brengt samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät N FrikK onverwachts de track 'My Gabber' uit.
De fans speculeerden er al lange tijd over en nu is het hoge woord eruit; Firebeatz start een eigen label.
Red Axes 4, Chrome Sparks, Youngr, Sinead Harnett en meer toegevoegd aan de line-up van het tweedaags showcase festival in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory, tijdens Amsterdam Dance Event.
Feesten in tunnels of kraakpanden
donderdag 24 augustus 2017
Vijftig euro voor een kaartje, bijna drie euro voor een biertje. Dat is het festivalleven, en niet iedereen heeft dat ervoor over. Bovendien vinden sommige mensen het allemaal 'te commercieel' of 'oncreatief'.
Nederlands DJ/producer Dannic heeft een exclusief contract getekend bij Spinnin' Records.
Antal, DVS1, Ben Ufo en DJ Tennis bevinden zich onder de artiesten die zaterdag 25 november hun opwachting maken op Herfstdrift Festival. Dat maakt organisatie Drift vandaag bekend. De kaartverkoop voor het Nijmeegse festival is gestart.
Tijdens het Amsterdam Dance Event host Sander van Doorn dit jaar zijn eigen avond in de splinternieuwe Chin Chin Club op zaterdag 21 oktober.
Hoe maken we een evenement volledig circulair? Hoe versterkt het nachtleven de LGBTQ+-gemeenschap en vice versa? En welke innovaties gaan het komende festivalseizoen bepalen? Deze vragen en meer worden beantwoord op 18 oktober, tijdens ADE Green 2017.
Er is een nieuwe locatie gevonden voor Valtifest. Het festival verhuist van het NDSM-terrein naar de Thuishaven in Amsterdam. De datum is ongewijzigd; het festival vindt plaats op 9 september.
Social media sensatie Gianluca Vacchi zal tijdens het Amsterdam Dance Event zijn debuut als DJ maken.
Club Vie, de Rotterdamse discotheek die in opspraak is door een reeks zedendelicten, mag toch de deuren weer opendoen. Begin deze maand sloot de club op last van de gemeente.
Zaterdag 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event kunnen de gympies uit de kast. Stadspodium Amsterdam vormt van 15.00 tot 23.00 uur het episch centrum van de house sound van zo'n 10 jaar geleden, toen feestconcept Sneakerz op haar hoogtepunt was.
Multigroove Festival
dinsdag 22 augustus 2017
Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam.
Straf_werk host haar ADE tweedaagse in de vertrouwde Kromhouthal op 20 & 21 oktober en haalt hiervoor een wereldprimeur binnen: KiNK live2live Henrik Schwarz.
Sins of Ibiza
maandag 21 augustus 2017
Zeker 3.000 dansliefhebbers zullen genieten op zaterdag 2 september 2017 van de 3e editie van Sins of Ibiza bij Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo", laat Ruud Fabels weten.
De voorverkoop loopt gesmeerd en mede daarom doen we er een area bij waar iedereen om vroeg in de besloten groep " BITCH FAMILY " De zaal zal zijn : Trance Classix van 1995 tot 2010!
Nederlands DJ/producer Sam Feldt heeft zojuist zijn nieuwe single 'YES' uitgebracht, een officiële samenwerking met Amerikaans hiphop artiest AKON.
Editie NL was dit weekend op de 23ste editie van Dance Valley. Ze vroegen zich af of bezoekers de DJ's die er draaiden zouden herkennen. Ze gingen op pad met Rob Black van Girls Love DJs, om te zien of hij door zijn eigen fans herkend wordt.
n een wereld waarin muziek te veel in hokjes wordt geplaatst én vanuit een passie voor eclectische urban tracks die nergens een podium kregen, is Amsterdams platenlabel FRNT ontstaan.
Menno Solo 2017 On The Beach
woensdag 16 augustus 2017
Na een onvergetelijke editie in de WesterUnie in Amsterdam keert Menno Solo terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Zaterdag 19 augustus staat Menno de Jong weer non-stop achter de draaitafels om een muzikaal verhaal ten gehore te brengen, beginnende met diepe melodische progressive en opbouwend naar trance en classics.
Lowlands viert komend weekend zijn 25-jarig jubileum. Het evenement dat het begrip festival in Nederland heeft geherdefinieerd, doet dit niet door nostalgisch terug te kijken, maar door alles eigenhandig eens flink op te schudden.
Rotterdam Rave Festival
woensdag 16 augustus 2017
Al is Rotterdam een stad van de toekomst, het is een stad met een rijk verleden. Zo is Rotterdam in de jaren 90, tijdens de opkomst van house muziek, de geboorteplaats van de hardste variant van het genre. Het lijkt erop dat Rotterdam altijd al anders was dan andere steden: altijd al harder, altijd al rauwer.
Het Nederlandse dancelabel Spinnin' Records is uitgeroepen tot 'Best International Label' tijdens de jaarlijkse awardshow van Promo Only Summer Sessions in Atlantic City, New Jersey.
Na een zeer succesvolle editie in 2015, keert DJ en producer Oliver Heldens terug naar een van de meest legendarische venues in Amsterdam.
Festival van de Toekomst Zuid-Limburg wordt op vrijdag 15 september afgesloten met een groot openlucht eindfeest op het Pancratiusplein-Zuid in Heerlen.
Hidden Garden Festival
maandag 14 augustus 2017
Op zaterdag 19 augustus presenteren La Fête 040 en Ensuite de eerste editie van het "Hidden Garden Festival" in Eindhoven met een line-up bestaande uit o.a. Nick Curly, Oxia, Sébastien Léger, Eelke Kleijn, Guy Mantzur, Reinier Zonneveld en Egbert Live.
Het festivalseizoen is in volle gang. Elk weekend verzamelen zich duizenden mensen om hun handen in de lucht te gooien op een dancebeat. Dat gebeurt nog altijd vooral op muziek van mannelijke dj's. Ook dit jaar staan er weer aanzienlijk meer mannen dan vrouwen achter de draaitafels.
Zaterdag 28 oktober 2017 komen alle hongerige zombies, sexy vampiers en
angstaanjagende weerwolven uit de schaduw gekropen om te feesten op het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland: Crazy Sexy Cool Halloween!
The Qontinent - Decade of Dedication
woensdag 9 augustus 2017
Over een paar dagen is het dan ein-de-lijk zover. Komend weekend wordt één van de mooiste festivallocaties in België omgetoverd tot een heus ravers paradise voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: Decade of Dedication!
Third Party Presents Release ADE
woensdag 9 augustus 2017
2016 saw the launch of Third Party's 'Release' brand and label. With sold-out
shows at Ministry Of Sound London, O2 Academy Liverpool, Miami and most
notably their debut ADE show at The Box Amsterdam, things have just got
bigger and better each time.
Tiësto is wederom de bestbetaalde Nederlandse dj ter wereld. Met een inkomen van 39 miljoen dollar (33 miljoen euro) over de afgelopen twaalf maanden staat hij weer op de tweede plek van de jaarlijkse lijst van zakenblad Forbes.
Het Pleasure Island festival verkoopt ieder jaar sneller uit, maar dit had de organisatie niet durven dromen. Een maand voor het feest gaan de allerlaatste kaarten alweer over de toonbank. Het is een unieke mijlpaal van de organisatie.
Een vrouw is afgelopen nacht zonder hulp bevallen van een dochter. Dat deed zij in een tentje op het technofestival Nature One in de buurt van de Duitse plaats Kastellaun. De moeder vertelde de eerste hulp niet geweten te hebben dat ze zwanger was.
Hrfst ligt op de loer
vrijdag 4 augustus 2017
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen. De herfst komt eraan! Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.
Regi, de Belgische godfather van de Dance, is terug met de zomerhit 'Where Did You Go (Summer Love)'.
Zaterdag 12 augustus mogen we het Amsterdamse duo feliciteren met hun nieuwe release
op het eigen platenlabel Heist Recordings.
De bestuursrechter in Zwolle heeft donderdagmiddag besloten dat de tweede editie van Airforce Festival in Enschede door mag gaan.
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance-label ter wereld kondigt vandaag de lancering aan van Spinnin' NEXT – een nieuw platform voor dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar die op het punt staan om internationaal door te breken als de volgende generatie dance-artiesten.
Jebroer heeft het eerste gedeelte van de line-up van zijn conceptavond 'Paranoia' bekend gemaakt.
Bezoekers van evenementen moeten voortaan niet meer dan twee drankjes tegelijkertijd kunnen halen bij een bar. Het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) pleit daarvoor. De maatregel zou de kans verkleinen dat alcoholische dranken worden doorgegeven aan jongeren onder de 18.
Het Amsterdamse festival Valtifest – dat in september zijn tiende editie beleeft – is gisterochtend door de rechtbank failliet verklaard. Het is nog onduidelijk of Valtifest 2017 door kan gaan, de curator L. Rijzewijk is met diverse partijen bezig om te kijken of er een doorstart mogelijk is.
Voltt loves summer festival
woensdag 2 augustus 2017
Nog één maandje te gaan, en we kunnen niet wachten tot 26 augustus! Tickets zijn nu nog verkrijgbaar, dus zorg dat je erbij bent! Het wordt een dag zoals je van VOLTT gewend bent: check de line-up hieronder, je kunt alleen maar toppers verwachten.
Technofestival sub:Merged in Breda gaat niet door. Het festival dat als doel had het grootste technofestival ter wereld (100.000 bezoekers) te worden, is 'na een golf negatieve publiciteit van concurrenten en media' naar volgend jaar verzet.
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
Winter Park Festival
dinsdag 1 augustus 2017
Winter Park Festival is zurück! Op 4 november 2017 opent Aquabest de poorten naar het grootste en gezelligste après-skigebied van Europa. De meest foute skipakken, opblaasflamingo's en dwarrelende confetti vormen het decor van een prachtig gelegen party piste.
31 augustus 2017
Line-up 'Sunnery James & Ryan Marciano present: Sexy By Nature' bekend
SLAM! Dance 1000 mede mogelijk gemaakt door Alpine Hearing Protection
Gloednieuw dancefestival op Hulsbeek in Oldenzaal
29 augustus 2017
Latin lovers 12 years anniversary tour
Jebroer en Scooter brengen track 'My Gabber' uit
25 augustus 2017
Firebeatz lanceert eigen label en nieuwe single
Programma ADE LIVE 2017 compleet, met toevoeging van o.a. Red Axes 4 en Chrome Sparks.
24 augustus 2017
Feesten in tunnels of kraakpanden
Nederlands DJ/producer Dannic tekent bij Spinnin' Records
Herfstdrift Festival maakt programma bekend
Sander van Doorn tijdens ADE in nieuwste club van Amsterdam met alter ego Purple Haze
ADE Green kondigt eerste programmadetails aan
Thuishaven nieuwe locatie van het Amsterdamse festival Valtifest
23 augustus 2017
Gianluca Vacchi maakt zijn amsterdam dance event debuut
22 augustus 2017
Rotterdamse discotheek Club Vie mag weer open
Voor één volle feestdag terug van weggeweest
Multigroove Festival
21 augustus 2017
KiNK & Henrik Schwarz spelen voor het eerst unieke live2live performance tijdens straf_werk ade.
Sins of Ibiza
B.I.T.C.H extended editie op 14 oktober krijgt een echte Trance zaal als extra area!
18 augustus 2017
Nederlands dj Sam Feldt brengt single uit met Amerikaans artiest AKON
17 augustus 2017
Zou jij dj's herkennen als die voor je neus staan op een festival?
16 augustus 2017
Nieuw Amsterdams platenlabel 'FRNT' is de touchbase voor upcoming urban artiesten en sound pioniers
Menno Solo 2017 On The Beach
25 jaar Lowlands: 'We zijn wars van trends en varen onze eigen koers'
Rotterdam Rave Festival
15 augustus 2017
Spinnin' Records uitgeroepen tot Best International Label
Oliver Heldens neemt Paradiso over tijdens Amsterdam Dance Event
14 augustus 2017
De Jeugd van Tegenwoordig en HAEVN op Festival van de Toekomst
Hidden Garden Festival
11 augustus 2017
De kans dat je op dancefestivals een vrouw ziet draaien is klein
10 augustus 2017
Het eerste Outdoor Halloween festival van Nederland
9 augustus 2017
The Qontinent - Decade of Dedication
Third Party Presents Release ADE
Tiësto weer bestbetaalde Nederlandse dj
8 augustus 2017
Het gaat gebeuren... Pleasure Island uitverkopen
6 augustus 2017
Vrouw bevalt zonder hulp in tentje op technofestival
4 augustus 2017
Hrfst ligt op de loer
Regi scoort hit met 'Where Did You Go (Summer Love)'
Detroit swindle viert release party nieuwe ep op heist recordings avond in Claire
3 augustus 2017
Rechter beslist: Airforce Festival gaat door
Spinnin' Records lanceert platform voor aanstormend talent
Jebroer maakt eerste namen 'Paranoia' bekend
'Meer dan twee drankjes halen op festival moet verboden worden'
2 augustus 2017
Valtifest failliet verklaard: 'De organisator is een ordinaire oplichter'
Voltt loves summer festival
1 augustus 2017
'Grootste technofestival van Europa' vindt geen doorgang in Breda
GLOWINTHEDARK lanceert LITUATIE 2 op nieuw eigen label
Winter Park Festival