Partyflock
 
Nieuws · mei 2017
­ Nederland
Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand sluit aanstaande vrijdag op last van de gemeente voor twee weekenden. Voor een feest in het strandpaviljoen afgelopen zondag waren volgens de gemeente 3,5 duizend kaarten meer verkocht dan was toegestaan.
De aangrenzende strandtent Fuel, waar het feest ook deels plaatsvond, mag open blijven, maar heeft wel een waarschuwing gekregen. Waarnemend burgemeester Bernt Schneiders: 'Beachclub Vroeger treft de zwaarste sanctie omdat zij eerder al gewaarschuwd waren na overlast.'
Het festival seizoen staat weer voor de deur en dat betekent: vrienden, een biertje en van goede muziek genieten in het zonnetje. Maar ken je eigenlijk wel alle artiesten en bandjes die te vinden zijn op de tientallen podia?
Dj Afrojack, op 9 september 1987 geboren als Nick van de Wall, organiseert op 9 september 2017 in Rotterdam Ahoy een spectaculaire show ter ere van zijn 30e verjaardag en 10-jarig jubileum.
TRAM 10
dinsdag 30 mei 2017
De nieuwe editie van TRAM 10 staat in het teken van Marco Bailey, deze held is bekend om zijn producties op Adam Beyer zijn label Drumcode en Intec van Carl Cox. Samen me de TRAM 10 residents zal club Panama op z'n kop gezet worden door deze heren.
Ladies & gentlemen, hooggeëerd publiek: Zojuist heeft de organisatie van Crazy Sexy Cool 'Magic Circus' festival de complete line-up bekend gemaakt.
Zaterdag is het zover, Full Moon Festival gaat los op een sprookjesachtig terrein in Spaarnwoude met een super line-up in vier areas, van relaxt tot lekker hard. Dit jaar kun je er onder meer genieten van Gabriel & Dresden, Richard Durand, Marco V, Andy Moor, Gregor Salto, Darkraver, Hardheadz (Prophet & Pavo), in totaal meer dan 35 artiesten uit binnen- en buitenland onstage en natuurlijk heel veel acts, danseressen, food & gadget kraampjes, relaxte chill areas, een supermooi terrein aan het water en heerlijk weer met 24 graden en veel zon. Alle info vind je hier!
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
Binnen drie weken doen maar liefst 23 acts De Kuilen wederom op zijn grondvesten schudden.
Nederland geniet eind mei al van tropische tempraturen, Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee is het strand seizoen dus fantastisch gestart! Na Beachclub Fuel presents Roog & Erick E en Cosmic Gate Materia album Tour vindt in het pinkster weekend het derde Beachclub Fuel presents event plaats. Niemand minder dan dj Roog zal op zaterdag 3 juni een exclusive 4 hour set draaien op het Bloemendaalse strand.
Na het enorme succes van Menno Solo in de WesterUnie januari keert Menno de Jong met zijn solo concept terug naar het strand van Bloemendaal aan Zee. Op zaterdag 19 augustus vormt Beachclub Fuel in Overveen wederom het decor voor een nieuwe editie van Menno Solo – On The Beach.
Om te voorkomen dat het te druk zou worden, moesten de strandfeesten afgelopen zondag anderhalf uur eerder stoppen.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De zomermaanden staan in het teken van de outdoor festivals. Daarom hebben we voor de maand juni enkele bekende festivals inclusief passend kledingadvies uitgekozen. Bekijk hier de leukste feesten van juni 2017:
Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Een technofeest in het Concertgebouw in Amsterdam is donderdagnacht afgebroken, omdat een deel van het plafond boven het podium beschadigd raakte.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Krooks records night
dinsdag 23 mei 2017
We're excited to invite you to our little gathering on June 17th at OT301.
The Projeqt 2017 ASVZ
maandag 22 mei 2017
"Let's put some heart into hardstyle", luidde de slogan van The Projeqt 2017. De passie voor de hardere stijlen gaat verder dan alleen muziek en evenementen, het is een levensstijl! Het verbind de mensen en het maakt ze gelukkig
Dwars
maandag 22 mei 2017
Marum zijn jullie klaar om een avond Dwars! te gaan! Wij gaan ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke nacht gaat beleven in de kruisweg!
Het verhaal van ID&T
maandag 22 mei 2017
Het langverwachte vervolg op het legendarische boek Release is eindelijk daar!
Hidden Talents V
maandag 22 mei 2017
Op zaterdag 3 juni 2017 vindt de alweer de 5e editie van Hidden Talents plaats. Twaalf
verborgen talenten krijgen de kans om te shinen achter de decks in de kelder van Poema RAW
Op 2 december 2017 viert Pandemonium de 20ste editie in de Sporthallen Zuid.
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief.
Lakedance
donderdag 18 mei 2017
Aanstaande zaterdag 20 mei 2017 is het tijd voor de eerste editie van Lakedance van dit festivalseizoen! Met meer dan 30 acts verdeeld over 5 verschillende area's wordt het dé ideale vakantiebestemming voor elke festivalganger!
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in
Tilburg.
Bax Music Open Dagen
woensdag 17 mei 2017
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houdt muziekwinkel Bax Music in Goes de Bax Music Open Dagen. Bezoekers kunnen demo's, optredens en gitaarclinics bijwonen en zich laten informeren over de nieuwste trends en producten op het gebied van muziekinstrumenten, DJ-, studio- en PA-apparatuur, en verlichting. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, winacties en een kids playground.
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
Not Your Monkey Not Your Robot is het bekende breakcore feest wat in 2005 in het leven werd geroepen door Jorrit (Goudvishal), Jeroen (DJ King Pin) en Bart (DJ Bart Hard).
Two majorly diverse artists within their field, Yves V and Marc Benjamin unite for their debut collaboration on Spinnin' and get ready for it to blow your mind.
Het festivalseizoen is weer in volle gang. De cijfers van het eerste kwartaal van 2017 worden zichtbaar. Opvallend genoeg lijkt de groei van de dancemarkt niet te stuiten. Zo lijkt het. Is de rek uit de festivalmarkt?
Elixir of Life
maandag 15 mei 2017
Na maanden van voorbereiding is het zaterdag 20 mei 2017 zo ver! Dan wordt in de Haarlemse poptempel Patronaat de 85e (!) verjaardag gevierd van House Opa Johan met 11 DJ's uit binnen- en buitenland.
B.I.T.C.H editie 7 oktober al 6 maanden uitverkocht, daarom nu een extra speciale Retro B.I.T.C.H
Voor wie z'n hele leven al droomt van slapen in een kartonnen doos: dit is je kans!
Als je dacht dat lopen op water onmogelijk is, dan zal je daar best eens gelijk in kunnen hebben. Aankomende zondag 14 mei kun je wel stampen en raggen op de wateren van Amsterdam tijdens Shipwreck Sunday – Gearbox Demolition van Born2party.
Rod B2B Tripeo all night long
donderdag 11 mei 2017
Zaterdag 13 mei zorgen ROD en Tripeo voor een unieke b2b allnighter in BASIS.
Fans of Armin van Buuren who weren't able to get a ticket for the sold-out 'The Best Of Armin Only' shows on May 12th and May 13th in the Amsterdam ArenA have been given a reason to smile again.
De Nijmeegse dance-organisaties Planet Rose en Subcultuur slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijk festival.
Op 19 mei brengt Tomorrowland in samenwerking met Cloud 9 Music de ultieme zomermix 'Tomorrowland Daybreak Sessions' uit.
They say time flies when you're having fun, and if you ask Dubfire whether the last ten years of his career feels that long, it's clear that he's been having too much of a ball to notice!
Wie nog kaarten wil scoren voor Awakenings Festival, 24 en 25 juni in Spaarnwoude, moet snel zijn. Er zijn alleen nog combitickets of losse kaarten voor zondag 25 juni verkrijgbaar, terwijl de zaterdag is uitverkocht.
Voor het eerst dit jaar krijgt Elrow, het wereldwijd bekende feestconceptenmerk, een eigen podium op Balaton Sound.
To say that Sied van Riel is excited would be an understatement. After months of preparation for the perfect birthday & Rielism 4 release party, it's less than a week to go until his big Rielism Night at Panama, Amsterdam.
A.s. Vrijdag 5 mei keihard de vrijheid vieren in evenementenhal The Box in Amsterdam. Check snel de laatste info. Heb je nog geen ticket regel die dan nu, want we gaan gegarandeerd vol.
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens.
Met een voor Nederland nieuw en voor het vasteland van Europa ongekend technofestival daagt sub:Merged tienduizenden muziekliefhebbers uit om samen een nieuwe 'move' te gaan maken.
Pukkelpop
dinsdag 2 mei 2017
Even more incredible names join the bill for Belgium's impressive Pukkelpop Festival as electronic sensation Mura Masa, indie heroes The Afghan Whigs, and musical mystery A Blaze Of Feather are added in this latest line-up installation.
Erotic Summer Vibes
dinsdag 2 mei 2017
De zomer staat voor de deur en dit gaan we hot, hot, hot inzetten. Alles wat met de zomer te maken heeft zal aanwezig zijn.
Bevrijdingsdub
maandag 1 mei 2017
Voor de vierde keer op rij viert King Shiloh de dag van de Vrijheid op hun thuisbasis; NDSM. Met alleen maar goede vibes, nemen ze de bezoekers mee op een tien uur durende 'rootical' reis.
Aanstaande vrijdag vieren meer dan 30.000 dance liefhebbers hun vrijheid op het grootse en dikste outdoor dance festival van Nederland; Dance4Liberation 2017!
31 mei 2017
Beachclub Vroeger moet twee weekenden dicht
Swipe je eigen line-up met deze nieuwe festival app!
Afrojack viert bijzonder jubileum groots in Rotterdam Ahoy
30 mei 2017
TRAM 10
Crazy Sexy Cool maakt complete line-up bekend
Opbouw Full Moon Festival in volle gang, alle festivalinfo voor zaterdag
STRAF_WERK Festival blijft innoveren en onthult stage-indeling met breder muzikaal spectrum
Simply Wild Outdoor maakt de volledige line up bekend
Beachclub Fuel presents Roog 4 hour
29 mei 2017
Menno Solo 2017 - On The Beach
Vroegtijding einde aan strandfeesten Bloemendaal
28 mei 2017
De leukste feestjes met een dresscode in juni
Strand, BBQ, Trance & Classics met gratis entree
26 mei 2017
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
Technofeest in Concertgebouw afgebroken door beschadigd plafond
Are you ready for a fabulous Grotesque Music Night in Amsterdam
23 mei 2017
Krooks records night
22 mei 2017
The Projeqt 2017 ASVZ
Dwars
Het verhaal van ID&T
Hidden Talents V
19 mei 2017
Pre- registratie en trailer Pandemonium
18 mei 2017
Alle Funky partypeople uit Nederland opgelet
Lakedance
17 mei 2017
Draaimolen viert het 5 jarig jubileum van het gratis Holy Pink Festival.
Bax Music Open Dagen
16 mei 2017
Line-up Woo hah 2017 compleet
Not Your Monkey Not Your Robot keert terug
15 mei 2017
Yves V & Marc Benjamin get ready to 'Blow' your mind on their debut Spinnin' collab
Dance Monitor 2017 de eerste bevindingen
Elixir of Life
B.I.T.C.H komt met een echte Retro Editie 14 oktober 2017. Dit wordt speciaal!
12 mei 2017
Slapen in een kartonnen tent? Dat kan tijdens Festival Mundial
Stampen of verzuipen: Shipwreck Sunday GearBox-Demolition
11 mei 2017
Rod B2B Tripeo all night long
Armin van Buuren announces Live stream
Planet Rose en Subcultuur presenteren festival Het Nest
10 mei 2017
Klaar voor het festivalseizoen met albums 'Tomorrowland Daybreak Sessions' en 'The Flying Dutch 2017'
Dubfire announces A Decade of Dubfire album
Kaart verkoop Awakenings festival gaat snel
9 mei 2017
Nieuw: Elrow Stage op Balaton Sound 2017
We count down to Sied van Riel presents Rielism night
3 mei 2017
Time table en Final info The Free Project
Pinksteren vier je met Latin Lovers op het strand van Bloemendaal
2 mei 2017
Pleinvrees Festival maakt line-up bekend
Techno-scene komt met ander geluid
Pukkelpop
Erotic Summer Vibes
1 mei 2017
Bevrijdingsdub
Ben jij klaar voor Dance4Liberation