Partyflock
 
Nieuws · december 2016
­ Nederland
In Suriname zijn drie leden van de Nederlandse rapgroep Strictly Family Business (SFB) opgepakt. Ze worden ervan verdacht een video te hebben opgenomen waarop ze ontuchtige handelingen hebben gepleegd met een minderjarig meisje.
Zo'n 10 tot 20 procent van de horecagelegenheden in ons land is niet brandveilig. Volgens Charles Meijer van Brandweer Nederland gaat het vooral om nieuwkomers en recidivisten, zei hij donderdagochtend tegen BNR.
De Amerikaanse president Barack Obama heeft de Better Online Ticket Sales (BOTS) Act of 2016 ondertekend, waardoor het voortaan verboden is om bots in te zetten die tickets opkopen. Onder deze nieuwe wet is het gebruiken van bots of andere software om meer kaarten te kopen dan toegestaan voor een bepaald evenement illegaal. Ook het doorverkopen van tickets die zijn verkregen door middel van bots is voortaan verboden.
Tomorrowland in 2017 twee weekenden
woensdag 28 december 2016
De organisatie van Tomorrowland heeft het nieuws officieel bevestigd: het dancefestival laat in de zomer van 2017 maar liefst twee keer de muziek door de boxen van De Schorre in Boom knallen, net zoals de feesteditie van 2014.
Trance Nation met Paul van Dyk
zaterdag 24 december 2016
Over 5 weken is het al weer zo ver, dan neemt 'Trance Nation presents We Are The Future' je mee naar de vertrouwde Trance sound, zonder gezeur en zonder poespas. In één trip door naar een weergaloze trance belevenis de hele avond lang. Voorzien van de beste trance namen uit de scene beloven we dat deze editie van 'Trance Nation' er eentje wordt om nog lang te blijven herinneren.
Unleashed Amsterdam line-up compleet
vrijdag 23 december 2016
Terwijl de Zwitserse en Zweedse party-capitals nog maar nauwelijks zijn bijgekomen van de Unleashed sensatie, maakt Amsterdam zich klaar voor haar jaarlijkse nieuwjaarsviering – dit keer uitgebreider dan ooit tevoren.
Unleashed Amsterdam
vrijdag 23 december 2016
Nog maar een week te gaan voordat het Unleashed Amsterdam spektakel op zinderende wijze het nieuwe jaar in luidt! Veel bezoekers zijn nieuwsgierig zijn naar hoe The BOX voor dit event gebruikt zal worden, dus heeft Unleashed een overzicht gemaakt van hun plannen voor de indeling.
Hoewel Kerstmis nog voor de deur staat wordt op het Paaspopkantoor in Schijndel al hard gewerkt aan een volgende feestdag: Pasen 2017. Vandaag voegt de organisatie de volgende acts aan het programma toe: Bökkers, Bokoesam, D-Block & S-te-Fan, Deun van Seun, Los Paja Brava, Puinhoop Kollektiv, The Grand East en The Veils.
Vijf jaar op een rij staat één ding vast; om in stijl en op de lekkerste sound het nieuwe jaar in te luiden dien je op Secret Affair NYE aanwezig te zijn. Na 4 succesvolle edities, tovert Secret Affair NYE dit jaar wederom The BOX Amsterdam om tot playground voor deze ultieme rendez-vous.
Je bent zo goed als je laatste feest" zegt men vaak. Gelukkig voor de Crazyland organisatie was de laatste Crazyland in november zo goed dat ook wij als organisatie merken dat de editie zo hard loopt dat deze veel eerder uit gaat verkopen als andere edities. Het record van 2 maanden van te voren uitverkocht zal dan ook zomaar gehaald kunnen worden.
Join the Carnaval
vrijdag 23 december 2016
Voor iedereen die er stiekem altijd al van heeft gedroomd om superheld, sprookjesfiguur, prinses of piraat te zijn opent Crazy Sexy Cool op 4 februari voor de vierde keer de deuren naar de wondere wereld van Carnaval.
Heb jij altijd al een Hardcore Radio uitzending bij willen wonen? Dan is dit jouw kans! Op 28 december 2016 kun je aanwezig zijn bij de live uitzending van de MOH Radio Top 100 vanuit de pop-up radiostudio in de North Sea Venue.
Beachclub Fuel organiseert ook komend zomerseizoen weer supertoffe en veelzijdige evenementen. Het eerste feest voor 2017 is traditiegetrouw 'The Grand Opening Summer Season' en dat staat gepland voor zaterdag 18 maart. Op deze dag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Events 'Masters of Trance'.
Oud en Nieuw in Sugarfactor
woensdag 21 december 2016
Met een uiterst succesvol 2016 achter de rug, met als hoogtepunten toch wel de samenwerking met Ellen Allien's Bpitch Control op ADE, en de verschillende Flashmob Label nights, gaan we nog éen keer los om het jaar in stijl af te sluiten alvorens we een nieuwe weg in te slaan in 2017.
Soixante Neuf 026
dinsdag 20 december 2016
Kerst moet je met familie en vrienden doorbrengen en vaak lukt dit niet op een vooravond. Maar, nadat je op zondag 25 december met je familie je buik hebt volgegeten, spreek met je vrienden af om in Luxor live lekker te genieten van elkaars aanwezigheid en de beste urban tunes tijdens Soixante Neuf 026!
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol ondersteunt 3FM's Serious Request met een eigen event, aanstaande donderdag 22 december in de Graanbeurs, Breda. Tijdens dit feest draaien ondermeer dj's Sam Feldt, Mike Williams, Pep & Rash, Joe Stone en Ferreck Dawn kosteloos voor het goede doel.
Na drie jaar verhuist Lose Your Mind haar CRAFT Festival van de NDSM-werf naar recreatiegebied Geestmerambacht. Daarnaast zal het festival in het nieuwe jaar niet in juli, maar in mei plaatsvinden.
Dimitri Vegas & Like Mike treden gedurende twee weekenden viermaal op in het Sportpaleis Antwerpen. Gisteren was de premiere en die verliep niet zonder incidenten. Mike raakte gewond en in het paniek werd met pepperspray gespoten...
Eindelijk is het zo ver, de langverwachte onthulling van de Reverze 'secret act'! Bass Events bevestigt de definitieve toevoeging van Minus Militia aan de 12e editie van Reverze op 11 maart 2017 in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen!
Aanstaande zaterdag, 17 december, gaat het helemaal los tijdens de Free Project winter editie in The BOX Amsterdam. Het is ook de avond dat Freestyle Maniacs vijf jaar bestaat en er zal daarom flink uitgepakt worden. Samen met Noisecontrollers, The Darkraver, Dr. Rude, Outsiders, Pavo, Bass-D, gastoptredens en vele anderen kun je een enorm spektakel verwachten. Een super dikke stage met bijna 100m2 aan led, lasers en entertainment!
Ouwe stijl is Botergeil
vrijdag 16 december 2016
Met een ramvolle en zeer geslaagde editie waarop het 10 jarig bestaan van de organisatie gevierd werd nog vers in het geheugen, maakt Strength of Unity zich alweer op voor een volgende nacht met de enige onvervalste botergeile early hardcore. Op zaterdag 11 februari zal de Dhoem Dhaam weer dienst doen als ravetempel in een nieuwe tien uren durende serenade aan de 909's en Juno's van weleer.
Gabriel Ananda morgen in Luxor Live
vrijdag 16 december 2016
Zaterdag 17 december is Reliëf terug in Luxor Live om groots uit te pakken met de Duitse (soulful) techno grootmeester Gabriel Ananda, die een spectaculaire afsluit-set komt neerzetten in de Arnhemse popzaal!
Spring 2017 · Q4T
vrijdag 16 december 2016
Er staan je op zaterdag 20 mei 2017 grootse dingen te wachten...dus zorg dat je deze datum in je agenda blockt en al je vrienden uitnodigt. Die dag, bij de Bloemendaalse Beachclub Fuel, viert Quest4Trance de lente met een buitengewone line-up van trance-helden.
Op donderdagmiddag 12 januari 2017 wordt door Hogeschool Inholland voor de drieëntwintigste keer de Pop Media Prijs uitgereikt. De uitreiking vindt plaats tijdens de Eurosonic Noorderslag conferentie in Groningen.
Taste-it! · The Reunion
donderdag 15 december 2016
Op 28 januari keert Taste-it! eenmalig terug naar waar het allemaal begon. Met trots kan de organisatie vermelden dat veel helden van toen aanwezig wilden zijn, zodat je op 28 januari kunt genieten van grootmeesters als Erick E en Lucien Foort!
Na bijna anderhalf jaar uitverkochte edities in de Bitter is het nu tijd om champagneglazen vast te houden van jouw bae, pumps vasthouden omdat haar voeten pijn doen en natuurlijk proberen te escapen uit de Friendzone. Ruim 850 friendzoners onder één dak in de WesterUnie. Friendzone gaat on tour en dit wordt een hele speciale. Nee, ze vertrekken niet uit Bitterzoet er komt gewoon veel meer moois. Join dit avontuur.
Één van 's werelds meest luxueuze cruiseschepen, een crew van 1.400 mensen voor 4.000 passagiers, zeven stages gevuld met meer dan vijftig dj's uit verschillende elektronische muziekgenres en entertainment van het hoogste niveau: dit allemaal komt samen tijdens The Ark. Op 31 augustus 2017 vaart de grootste partyship ter wereld vanuit Barcelona voor een vierdaagse mini-vakantie naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona.
Ieder jaar worden de European Festival Awards uitgereikt tijdens Eurosonic/Noorderslag. Zo ook dit jaar. Check welke evenementen op de shortlist staan om te winnen...
Modular terug in Factory 010
woensdag 14 december 2016
Zaterdag 4 februari keert Modular terug in Factory 010. Na een succesvolle 2016 editie nodigt de organisatie in 2017 onder andere Âme en Job Jobse uit op de 10e verdieping van de Maassilo.
20 jaar Melt
dinsdag 13 december 2016
Van 14 t/m 16 juli 2017 is het tijd voor een feestje: Melt! viert haar 20e verjaardag. Onder de eerste namen bevinden zich Die Antwoord, Bonobo, Phoenix, Job Jobse, Warpaint MØ, Glass Animals, Kate Tempest, Dixon en Recondite (live).
Soixante neuf 074
dinsdag 13 december 2016
Een goed begin is het halve werk, dus zorg dat je een flitsende start maakt in het jaar 2017 samen met al je vrienden bij Soixante neuf 074 in de Loft xl te Hengelo!
Tegen alle verwachtingen in, is de wereldbekende DJ/ producer Paul van Dyk (PVD) erin geslaagd om nog net voordat zijn rumoerige jaar eindigt een van de meest spraakmakende trance-producties ooit te lanceren.
Alpe d'HuZes, het evenement dat keer op keer heel Nederland verenigt in de strijd tegen kanker, heeft er een nieuwe medestander bij. De Nederlandse platenmaatschappijen Armada Music en Cloud 9 Music doen niet alleen met drie teams en inmiddels 27 deelnemers mee aan de actie, maar zullen ook op alle andere mogelijke vlakken een bijdrage leveren aan de twaalfde editie van Alpe d'HuZes.
DJ Hardwell is aanstaande zondag 18 december degene die 3FM DJ's Domien Verschuuren en Frank opsluit in het Glazen Huis in Breda en geeft daarmee het startschot voor 3FM Serious Request 2016.
Na vier compleet uitverkochte edities komt Urban Music Festival op breed verzoek naar Nijmegen. De plaats waar je moet zijn voor het grootste indoor festival van Nederland, is voor Nijmegen De Kube. Voor deze aangelegenheid zal het Honigcomplex op vrijdag 27 januari geheel worden omgetoverd in een waar Urban-walhalla. Niets anders dan de dikste live acts van Nederland zullen de revue passeren, samen met de hotste deejays van dit moment. Bij UMF brengen ze alleen het beste van het beste!
Voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's en cd-fanaten vindt op zaterdag 21 januari de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs in het nieuwe jaar plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, magazines, muziekboeken en muziek awards.
In 2009 is Freshtival geboren met 6 area's en 3.000 bezoekers. Inmiddels is het bonte festival uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en is het met 12 area's en 30.000 bezoekers uit maar liefst 16 landen een volwaardig begrip in (Oost-)Nederland geworden! Toch heeft de organisatie jarenlang lopen wikken en wegen...'Hoe gaan we het doen? Wanneer gaan we het doen? Wat gaan we doen? Maar ineens kwam dat momentje dat iedereen wel eens heeft. Het welbekende Fuck it moment! 2017 wordt het jaar der jaren!' Freshtival wordt een weekender met camping!
Spotify neemt concurrent SoundCloud toch niet over. Na maanden praten heeft Spotify zich teruggetrokken uit de onderhandelingen. Dat meldt TechCrunch op basis van bronnen die bekend zijn met de vermeende onderhandelingen. Zowel Spotify als SoundCloud hebben niet gereageerd op de geruchten.
Het beste van elektronische en urban muziek is ook aankomend jaar weer aanwezig tijdens het vijfdaagse muziekfestival aan het Balatonmeer in Hongarije. De elfde editie van Balaton Sound kondigt de eerste rij namen aan met onder meer Hardwell, The Bloody Beetroots (live), Nicky Romero en Headhunterz.
B.I.T.C.H lijkt wel steeds sneller uit te verkopen. Nu al zijn alle kaarten er bijna doorheen voor februari. De online kaarten zijn al maanden uitverkocht en de B.I.T.C.H voorverkoop winkels hebben er nog maar 108. Dit weten we na een rondje bellen naar alle winkels. Vele winkels zijn uitverkocht.
Grotesque Indoor Festival 250
dinsdag 6 december 2016
Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge.
Fantasy Island ter ziele
dinsdag 6 december 2016
Sinds 2008 bezochten meer dan honderdduizend mensen het event Fantasy Island Festival. De afgelopen negen jaar heeft Fantasy Island echt een naam voor zichzelf gemaakt. Toch heeft organisator Absolutely Fresh aangekondigd met het evenement te stoppen....
De gemeente Heerlen, IBA Parkstad en poppodium NIEUWE NOR verkennen de mogelijkheid om tot een nieuwe grote zaal met een capaciteit voor 600 tot 700 personen te komen in het naast de NIEUWE NOR gelegen Kegelpaleis.
Een anonieme bron heeft zich bij het Amerikaanse Your EDM gemeld met contracten tussen John James Borger (Borgeous) en Spinnin' Records die het bewijs zouden leveren dat er betalingen zijn gedaan naar Niles Hollowell-Dhar (KSHMR) voor het produceren van minstens twee tracks van Borgeous. Ook overleverde deze anonieme bron een officieel contract tussen Borgeous een Deep Dish Inc, een bedrijf waar KSHMR aan het hoofd staat, en een amendement bij deze overeenkomst waarin staat dat Borgeous bij Spinnin' Records mocht tekenen en dat KSHMR geen credits zou krijgen voor de nummers die uitgebracht worden onder de naam 'Borgeous'. Oftewel: ghost production.
Broederliefde is dit jaar onder Nederlanders het populairst op Spotify, zowel bij mannen als vrouwen. De Nederlandse hiphop-formatie werd zelfs vaker gestreamd dan de wereldwijde nummer één, Drake.
Armin van Buuren heeft het eerste exemplaar ontvangen van het boek 'Start From Scratch – word succesvol DJ/producer in 11 stappen'. De wereldberoemde DJ kreeg het boek uit handen van auteur Raymond van Vliet, die samen met Victor Mastboom het boek heeft geschreven.
GLOW
vrijdag 2 december 2016
Het evenement Glow in the Dark slaat op 13 april 2017 een compleet nieuwe muzikale richting in met een nieuw evenement genaamd Glow. Waar voorheen de nadruk lag op elektronische muziek, wordt nu in samenwerking met diverse zaal-hosts de nadruk gelegd op het creëren van 4 verschillende werelden.
Toffler presents ROD 5 hour set
donderdag 1 december 2016
ROD komt 10 december terug op oude vertrouwde nest! Met een 5-uur durende set zal hij de tunnel weer volledig in extase gaan brengen.
Toffler presents Mind Against
donderdag 1 december 2016
Het Italiaanse duo Mind Against komt vrijdag 9 december terug naar Toffler! Vorig jaar maakten ze op weergaloze wijze hun debuut in de tunnel en dit jaar gaan ze met een 4-uur durende set wederom zorgen voor een onvergetelijke nacht.
Studenten kunnen binnenkort met flinke korting gebruikmaken van Apple Music. Apple zou dit abonneemodel in 20 landen willen lanceren, waaronder Nederland en België.
30 december 2016
Haagse rappers SFB in Suriname vast vanwege seksvideo met minderjarige
29 december 2016
Tien tot twintig procent horeca niet brandveilig
Amerika gaat strijd tegen ticketbots aan
28 december 2016
Tomorrowland in 2017 twee weekenden
24 december 2016
Trance Nation met Paul van Dyk
23 december 2016
Unleashed Amsterdam line-up compleet
Unleashed Amsterdam
Paaspop brengt 8 nieuwe namen naar buiten
Secret Affair NYE verwelkomt alle bezoekers tot middernacht met glas bubbles
Crazyland Moulin Rouge in maart gaat ver van te voren uitverkocht
Join the Carnaval
22 december 2016
MOH Radio Top 100 Live Show sluit 2016 'in a hardcore way' af
21 december 2016
The Grand Opening Summer Season van Beachclub Fuel
Oud en Nieuw in Sugarfactor
20 december 2016
Soixante Neuf 026
Mr. Belt & Wezol's Music Club steunt Serious Request
19 december 2016
CRAFT Festival vertrekt van NDSM-werf naar Geestmerambacht
17 december 2016
Openingsavond DVLM in Sportpaleis verloopt verre van vlekkeloos
16 december 2016
Breaking news: Minus Militia maakt de Reverze line-up compleet
Final info en timetable The Free Project o.a. met Noisecontrollers, Darkraver, Freestyle Maniacs
Ouwe stijl is Botergeil
Gabriel Ananda morgen in Luxor Live
Spring 2017 · Q4T
15 december 2016
Genomineerden Pop Media Prijs 2016 bekend
Taste-it! · The Reunion
Friendzone met Blacktie Xmas Special in Westerunie
14 december 2016
The Ark · Het grootste cruiseship festival ter wereld
Nominaties European Festival Awards bekend
Modular terug in Factory 010
13 december 2016
20 jaar Melt
Soixante neuf 074
12 december 2016
Paul van Dyk & Ronald van Gelderen lanceren spraakmakende single 'Everyone Needs Love
Armada Music en Cloud 9 Music slaan handen ineen met Alpe d'HuZes in strijd tegen kanker
Hardwell sluit 3FM DJ's op in het Glazen Huis
11 december 2016
Urban Music Festival naar de Kube in Nijmegen
10 december 2016
Vintage vinyl vult 21 januari de Diamond Lounge van de RAI in Amsterdam
9 december 2016
Freshtival wordt weekender met camping
Soundcloud blijft in etalage na afketsen deal Spotify
Balaton Sound 2017 presenteert Hardwell, Nicky Romero en meer
7 december 2016
B.I.T.C.H update · Laatste 100 kaarten en trailer online
6 december 2016
Grotesque Indoor Festival 250
Fantasy Island ter ziele
Nieuwe Nor ambieert nieuwe grote popzaal in Kegelpaleis Heerlens
Is KSHMR de ghost producer van Borgeous?
2 december 2016
Nederlandse dj's doen het vooral in buitenland goed op Spotify
Armin van Buuren ontvangt eerste exemplaar handboek voor beginnende dj's/producers
GLOW
1 december 2016
Toffler presents ROD 5 hour set
Toffler presents Mind Against
Apple introduceert studentenabonnement op streamingdienst Music