Partyflock
 
Nieuws · juni 2015
­ Nederland
Over slechts een paar dagen is het eindelijk zover. Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli gaat de negende editie van WiSH Outdoor van start. Met ruim 200 artiesten verdeeld over vele prachtige podia, een tropische weersverwachting en een (bijna) volledig uitverkocht festival belooft het weer een fantastisch zomerweekend te worden. Dit jaar is er tevens flink geïnvesteerd in service waaronder extra kassa-units, grote toiletgroepen en een grotere entree. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie om volledig voorbereid aan een onvergetelijk weekend WiSH Outdoor te beginnen.
Heartbreak is voor degenen die nog steeds geloven 'that what doesn't kill you, makes you stronger'. Voor de mensen die bereid zijn om te dansen, mee te zingen en schreeuwen simpelweg omdat ze de mogelijkheid hebben om lief te hebben en een Heartbreaker zijn.
De Heartbreak squad zal je voorzien van de beste ware eclectische remedies deze avond. Die catchy tunes van vroeger, dat liefhebbende pop sensatie geluid dat een gebroken hart geneest. Maak je klaar voor de meest guilty tunes die je ooit hebt gehoord!
XXlerator presents Roughstate
maandag 29 juni 2015
A new journey, a new system, a new venture... Op zaterdag 10 oktober 2015 zal het team van Roughstate artiesten de Evenementenhal Venray overnemen. Gecombineerd met de kracht van XXlerator, wordt dit gegarandeerd een avond die je niet mag missen!
Sensation en Beatport slaan de handen ineen en bieden danceliefhebbers over de hele wereld de mogelijkheid om het uitverkochte Sensation 'The Legacy' live te volgen. Op zaterdag 4 juli aanstaande vieren 40.000 bezoekers gekleed in het wit het vijftienjarig bestaan van 'The World's Leading Dance Event'. De spectaculaire showelementen en de optredens van de dj's Bakermat, Oliver Heldens, De Megamix & Mr. White en Fedde le Grand kunnen nu ook buiten de muren van de Johan Cruijff ArenA live worden beleefd via een live stream.
Afgelopen zondag heeft Staatssecretaris van Rijn op Awakenings Festival de aftrap gegeven voor de campagne 'Celebrate Safe'. Celebrate Safe is een platform met betrouwbare informatie en tips over bewust en veilig uitgaan. De campagne is een initiatief vanuit organisator ID&T en vanaf nu voor elke event-organisatie en club in Nederland toegankelijk om zich bij aan te sluiten.
Echte liefhebbers van raw hardstyle opgelet! In navolging van de Loudness edities in de Maassilo Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven en de hosting tijdens Decibel outdoor te Hilvarenbeek, doet b2s dit jaar voor het eerst Lijm & Cultuur in Delft aan met een hele speciale uitvoering van Loudness.
Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!
Mind <3 Gaypride
zaterdag 27 juni 2015
De voorgaande edities van Reza Athar's MIND waren pareltjes op zich. Erol Alkan, Phil Kieran en Prins Thomas is een kleine greep uit de grote selectie bijzondere DJ's die MIND heeft mogen verwelkomen. Reden genoeg om er een volgende editie tegen aan te gooien en wel op 31 juli. MIND zou MIND niet zijn als het niet eens lekker Eigenwijs doet en dat gebeurt deze keer in de vorm van een onvervalste Gaypride editie.
Hardwell presenteert vandaag een 360 virtual reality video op zijn Youtube kanaal. De vooruitstrevende DJ is hiermee de eerste in de wereld die op deze manier een behind-the-scenes beeld van zijn leven geeft. Kijkers krijgen via hun smartphone of tablet een zes minuten durende unieke indruk van het drukke bestaan van Hardwell tijdens de 'Miami Music Week' afgelopen maart. Door de 360-beleving voelt het alsof de kijker letterlijk naast de DJ staat.
De opbouw voor de vijftienjarige jubileum show van Sensation in de Johan Cruijff ArenA is in volle gang. Dit jubileumjaar wordt groots gevierd met een éénmalige editie genaamd 'The Legacy'. In aanloop naar Sensation op zaterdag 4 juli tekenen ID&T en de Johan Cruijff ArenA een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tot aan 2020.
Kort & Bondig
donderdag 25 juni 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over DJs From Mars, Bass Modulators, Martin Solveig, KSHMR, Miss Kittin & Nicolas Masseyeff, Marlon Hoffstadt & Joris Delacroix.
Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk weer zover, Zomerkriebels Festival. Met je vrienden chillen langs de oevers of dansen in het groene gras van het Gagelbos. In ieder geval samen genieten van Zomerkriebels en van al het moois wat deze editie voorbij komt. En dat het mooi wordt is een feit, met een keur aan topartiesten op deze dag zit er voor iedereen wat bij, hieronder vind je alvast de timetable.
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de twee area's bij Juice kan je hieronder terug vinden.
De vierde editie van Early Ravers United is here! Op vrijdag 26 juni aanstaande vanaf 22.00 zal de house-tempel aan de Kerkstraat 6 te Zevenbergen weer open gaan voor alle doorgewinterde Early Ravers die op zoek zijn naar de muziek en de sfeer van toen.
Voor het derde jaar op rij is Bronsbergen de ideale locatie voor het feest, dat inmiddels een begrip is onder de elektronische muziekliefhebbers in het oosten des lands.
Disney en deadmau5 zijn het eens geworden over het muizenmasker van de dj. Disney vond het masker van de dj met grote zwarte oren, witte ogen en een zwart gezicht, te veel lijken op de beroemde muis.
Dat meldt het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Wat de twee partijen precies zijn overeengekomen, is niet bekend.
Bij de eerste editie van Noisia Invites Festival hoort natuurlijk een afterparty. De keus voor een locatie was makkelijk: Simplon! De club in Groningen waar ook de legendarische Machtig avonden worden gegeven. Bovendien is Simplon letterlijk op kruipafstand van het festivalterrein op het Ebbingekwartier.
BKJN vs IBJBN last info
maandag 22 juni 2015
Zaterdag presenteert BKJN Events Events een legendarische avond in een legendarische locatie.
Na jaren van afwezigheid is dé hardcore-tempel van Midden Nederland namelijk weer het toneel Nederlands hardste feest. Dit is Beter Kom je Niet vs Ik Ben je Bitch Niet.
UNITY heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en verkocht het afgelopen jaar steevast binnen enkele weken uit. Om UNITY niet een stap, maar een grote sprong voorwaarts te laten maken, hebben ze gekozen voor een nieuwe locatie. Deze locatie, die veruit de grootste is in de wijde regio, heet Expo Twente (Go Planet) en zal op zaterdag 31 oktober als decor dienen voor het grootste en heftigste UNITY - indoor event ooit. Met de grootste namen uit de hardcorescene spectaculaire shows en een beukende menigte, is juist dit het hardcore evenement dat jij niet mag missen!
Na de spectaculair verlopen 24uurs actie kreeg de organisatie tal van e-mails binnen waarin letterlijk gesmeekt werd om een tweede kans. Vele liefhebbers, zoals jij misschien ook wel, hadden om wat voor reden ook geen mogelijkheid om in die 24 uur een ticket aan te schaffen. Of je was net te laat. PT Events zou Grotesque onwaardig zijn als ze ondanks de reeds verkochte 1000 super early bird tickets niet een loyaal gebaar naar de fans zouden maken. De organisatie wil natuurlijk dat iedereen gebruik kan maken van de speciale acties. Daar zijn ze immers voor. Verrast door de enorme verkoop en na enig intern beraad biedt PT Events alle fans die de actie gemist hebben nog eenmaal de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief aan tickets te komen.
Op woensdag 15 juli organiseert Milkshake festival in samenwerking met 10,000 HOURS een mooie dag voor een goed doel: de ouderen van de twee roze senioren-tehuizen in de buurt van Westerpark en ook voor kinderen tot 12 jaar, woonachtig rondom Westerpark, die 'hun grasveld' moeten missen door de op- en afbouw van het festival. Milkshake's oneliner 'For all who love..' staat hierbij centraal.
Soep op dancefeesten voor harddrugsgebruikers, ter bestrijding van het zouttekort dat ze door het slikken van XTC oplopen. Het lijkt wat vergezocht, maar het is een serieus gesprekspunt dat de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan wil agenderen in de sector. Al langer wordt op muziekfestivals in de hoofdstad gratis kraanwater verstrekt, dat in trek bij dorstige jongeren die een xtc-pil hebben geslikt. Maar steeds meer experts waarschuwen voor het zouttekort dat deze jongeren vervolgens oplopen. Een kop soep, maar ook bepaalde mineraalrijke sportdranken, zouden dit probleem kunnen oplossen.
Op 8 augustus zal TheRealWorldEvent terugkeren met de tweede editie van het Crazy Sexy Cool Outdoor Festival! Daar waar ze in juli vorig jaar nog keihard stonden te feesten op het Lloyd Multiplein tijdens de allereerste editie van het Crazy Sexy Cool Outdoor Festival, zijn ze dit jaar verhuisd naar het grootste stadspark van Nederland namelijk; het Zuiderpark in Rotterdam!
Op 27 juni vindt bij Amsterdam Roest het Trailerpark Festival plaats. Het is een kunst- en muziekfestival uit Kopenhagen, dat dit jaar zijn eerste pop-up event doet in Amsterdam. Het wordt kleurrijk event dat zich zestien uur lang over het hele gebied van Amsterdam Roest zal verspreiden. Er komt een gevarieerd en vooruitstrevend programma met kunstenaars, designers, DJ's en bands uit Kopenhagen en uit Amsterdam.
Hoewel de line-up al zo goed als rond is en de voorverkoop al loopt, heeft hiphopfestival Appelsap nog geen definitieve vergunning om in het Amsterdamse Flevopark neer te strijken. De vereniging De Vrienden van het Flevopark is fel tegen de komst van het evenement en vraagt bewoners om hun mening kenbaar te maken.
LET vroeg aan voorman JP Enfant om een avond te cureren waarbij hij één artiest mocht uitnodigen voor een drie uurrset. Zowel qua artiest als qua locatie kreeg hij de vrije hand. Zijn keuze: Detroit legend Luke Hess (FXHE, DeepLabs) in OT301. "Op deze manier kunnen we voor een selecte groep liefhebbers een warme Detroit Techno avond neerzetten waar je als programmeur alleen maar van kunt dromen", aldus Jan Pieter.
Op zaterdag 22 augustus zal Rotterdam je wederom verrassen tijdens het gloednieuwe festival genaamd: Tegenstroom. Op het schitterende festivalterrein Lloyd Multiplein aan de Maas in Delfshaven zullen 7000 bezoekers én een bijzondere mix van muziek en cultuur samenkomen. Eindelijk is daar een festival dat zich niet bindt aan de regels en hokjes. De creatieve invulling wordt gedaan door 3 gerenommeerde Rotterdamse organisaties.
Na een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall afgelopen april en met een optreden in het vooruitzicht op We Are Electric aankomend weekend, kondigt The Prodigy hun terugkeer naar ons land aan. Op 18 november staan de Britse electropunkers samen met special guest Public Enemy in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 18 juni om 10 uur.
Op zaterdag 11 juli kunnen jullie weer optimaal genieten van de beste latin house en urban sounds. Wie er bij de vorige edities aanwezig was, zal zich nog herinneren dat een avond bij Pour Toi gevuld is met entertainment en de beste muziek. 'We bring you the difference, DJ's surrounded by live artists!'
In een nagenoeg uitverkocht Eindelijk Weer kwamen honderden danceliefhebbers vanuit het hoge noorden tot aan de punt van Limburg samen, om er één groot feest van te maken. Het concept van SFEER - een avond programmeren met verschillende muziekstijlen (in één zaal) - resulteerde in een bomvolle dansvloer vanaf het begin, tot aan de laatste minuut. Het publiek ging helemaal los! Direct na het event en de dagen daarna stroomde Facebook vol met enthousiaste reacties en heel veel verzoeken om de volgende editie zo snel mogelijk te houden. En die komt er!
Niemand minder dan FeestDJRuud geeft dit jaar het startschot voor de vierde Rubberboot Missie in Utrecht. Ook draait hij op de afterparty. Kaarten voor dit exclusieve feestje in TivoliVredenburg zijn vanaf gisteren in de verkoop.
Na twee uitverkochte PollerWiesen evenementen in Keulen en Dortmund, mag je ook de derde PollerWiesen editie van dit seizoen niet missen: de PollerWiesen Minus. Al voor het zesde jaar is de Canadese Richie Hawtin en zijn succeslabel Minus te gast. Deze goede vriend van de PollerWiesen Family was er vanaf het begin bij en hij is ook steeds met ons meegegroeid. Na een uitstapje in 2014 in het Keulse Jugendpark, zijn ze dit jaar weer te vinden in het Neulandpark in Leverkusen – en nog wel op twee podia!
Q-dance en Beatport hebben de handen ineen geslagen voor een unieke feature: de Defqon.1 video livestream. Voor het eerst in de geschiedenis van Defqon.1 wordt het festival live uitgezonden op Beatport's nieuwe streaming service. Dus, waar ter wereld je ook bent: verzamel al je vrienden, zorg voor een serieus geluidssysteem, tune in via Defqon1.com/Beatportlive en je huiskamer rave kan beginnen.
Specktrem
woensdag 10 juni 2015
Eindhoven, de lichtstad van Nederland, krijgt zondag de aftrap van een totaal nieuw concept voor de liefhebbers van techno, deephouse en techhouse. Specktrem - The Birth Festival komt naar Club Xi (IKZIE) aan het Stratumseind 81.
Vier studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), faculteit Bouwkunde, ontwerpen én bouwen een bijzonder podium voor Extrema Outdoor (XO). Het podium wordt gebouwd met zeshonderd pallets, maar zonder staalconstructies. Het ontwerp dient als podium voor het La Fête 040 presents Ensuite gedeelte, La Fête 040 is eveneens een partij uit Eindhoven.
Het Nederlands-Engelse duo June Miller presenteert hun debuutalbum 'Robots & Romans' op 7 augustus tijdens een exclusieve Major League editie in de Melkweg.
Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Bad Ass Events op de De IJzeren Man in Eindhoven voor het eerst Karma Outdoor. Dit oldskool/early rave concept neemt je mee terug in de tijd naar de beginjaren van de house. Karma richt zich dan ook op de houseliefhebbers van het eerste uur die graag in de buitenlucht terug willen naar 'die goeie ouwe tijd'. Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan dit festival al bijna niet meer stuk.
In het in april uitgebrachte Agenda Cultuur 2017 - 2020 en verder adviseerde de Raad voor Cultuur om meer geld uit te trekken voor festivals, om dergelijke evenementen aantrekkelijk te maken voor jongeren met een niet-westerse achtergrond. De Raad voor Cultuur vond dat festivals 'een belangrijke rol kunnen spelen bij de verbreding en vergroting van het publiek'.
Na het fantastische vijfjarig jubileum van Pussy lounge at the Park in Breda, met volop zon, gekte en gezelligheid, kun je alvast de volgende editie in je agenda zetten! Op zaterdag 10 oktober 2015 wordt het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam weer volledig op zijn kop gezet met het Freestyle circus Pussy lounge XXL! Traditioneel is het tijdens de XXL editie altijd grootser, gekker en uitbundiger. Uiteraard met het intieme karakter en de gezelligheid die je mag verwachten van Pussy lounge, inclusief danseressen, crowdsurfen, confetti, opblaasattributen en meer!
Vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde om tot een tuin vol verrassingen, inclusief camping. Boutique festival Healing Garden wil bezoekers op een toegankelijke manier kennis laten maken met diverse onderwerpen op het gebied van body, mind, soul & spirit. De langste dag van het jaar wordt een weekend lang gevierd met inspirerende workshops, lezingen, meditatie, yoga, wellness, biologisch eten en drinken, live acts en elektronische muziek van o.a. DJ Isis, Arjuna Schiks, Kareem Raïhani, Charles Davos, Forest Of Heroes, The Incredible Stacks, Avi Adir en Holger Hecler uit Berlijn.
Uit onderzoek van het Trimbos-instituut blijkt dat ruim een kwart van de uitgaande jongeren wel eens onder invloed van drugs of alcohol achter het stuur stapt (2013). Daarom trekt TeamAlert, dé verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren', deze zomer met de Witte Waascampagne langs verschillende festivals om jongeren van 18 tot en met 24 jaar te wijzen op het belang van een drugs- en alcoholvrije rit naar huis.
Met de toevoeging van de volgende twaalf acts is het programma van de eerste editie van het crossover dance evenement We Are Electric- Wild Weekend of Electronic Wonders nu compleet: Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, Eindbaas collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak, Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone, Dr. Robinson. The Avener heeft helaas gecanceld.
De AStA is terug met een speciale AStA Reünie! Om het ouderwetste gevoel van de AStA avonden terug te krijgen hebben ze een speciale reünie georganiseerd. Zaterdag 13 juni is het dan zover en kun je dansen alsof AStA nooit is weg geweest.
In de lente van 2005 ontstaat STORM: Een feest waarin de sfeer en muziek van noisefeesten gecombineerd worden met de energie van underground hardcore en tekno. Inmiddels is STORM 23 feesten, een failliete Nighttown en Watt en een gesloten Waterfront verder. Maar het feest haalt nog steeds verrassende acts naar Nederland. STORM bestaat nu tien jaar, dus pakt deze editie extra groot uit!
Vandaag maakt Ground Zero de line-up bekend voor de 10e verjaardag editie van het hardste en enige nachtfestival van Nederland. 10 ambassadeurs: Tieum, E-Force, Lady Dana, Deepack, Ruffneck, The Outside Agency, Mark N, The Sickest Squad, Pavo en Jason Little, hebben samen met de organisatie de programmering samengesteld. Dit jaar kunnen liefhebbers van de hardere stijlen 10 uur lang los op maar liefst 10 stages namelijk: hardcore, raw hardstyle, evolution of hardstyle, early hardcore, industrial, terror, frenchcore, hardtechno, freestyle en goa / psy-trance.
Auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra betaalt aangesloten artiesten en componisten niet evenredig voor het gebruik van hun muziek door online diensten als Youtube en Spotify. Dat vinden de Beroepsvereniging Componisten Multi-Media (BCMM) en de Vereniging voor Muziekauteurs, meldt de Volkskrant maandagavond.
Op vrijdag 5 juni verzamelen de leukste 25plussers van Haarlem zich weer in de kleine zaal van Haarlems poptempel het 't Patronaat Zalencentrum voor muziek, gekkigheid en gezelligheid!
Bewoners van het recreatiegebied drongen vrijdag tijdens een spoedzitting aan op een verbod voor de twee festivals, omdat zij bang zijn voor forse geluidsoverlast. Maar de rechter geeft de organisatoren van de evenementen - op 6 en 13 juni, bij de Peddelpoel in Velsen-Zuid - het voordeel van de twijfel.
De vraag kwam al vaker voorbij. De vraag naar de zogeheten Pure trance. Een avond waarin opgebouwd wordt van 126 naar 140 bpm. Wegzweven op pure klanken, melodieën en akkoorden die zorgen voor kippenvel op plaatsen waarvan je niet eens wist dat het kon. Eindelijk zit die avond er aan te komen en ze doen er maar meteen eentje om je vingers bij af te likken. Niemand minder dan Solarstone bundelt zijn krachten met Airwalk en komt met zijn Pure trance concept naar Grenswerk en neemt een aantal echte heavyweights uit de hedendaagse trance scene met zich mee!
30 juni 2015
WiSH Outdoor laatste nieuws & voorzorgsmaatregelen warme weer
Heartbreak zaterdag 4 juli in BAR
29 juni 2015
XXlerator presents Roughstate
Sensation laat wereld via stream meekijken met 'The Legacy'
Clubs en evenementenorganisatoren lanceren campagne Celebrate Safe voor veiliger feesten
Loudfest: Loudness in & outdoor
28 juni 2015
FestyLand start verkoop en maakt eerste namen bekend
27 juni 2015
Mind <3 Gaypride
26 juni 2015
Hardwell eerste DJ ter wereld met 360 virtual reality aftermovie
Sensation en ArenA verlengen samenwerking vijf jaar
25 juni 2015
Kort & Bondig
Zomerkriebels Festival 2015 timetable en laatste informatie
Ook in juli weer elke week Juice in Escape
Nieuwe editie Early Ravers United aanstaande vrijdag
24 juni 2015
Pathfinder Festival combineert regionaal en internationaal talent
23 juni 2015
Disney en Deadmau5 ruziën niet meer over Micky Mouse-oren
Noisia Invites Festival organiseert after in Simplon
22 juni 2015
BKJN vs IBJBN last info
Line-up release UNITY - the Apocalypse | nieuwe locatie
Belangrijke berichtgeving van PT Events over het Grotesque Indoor Festival 2015 Winter Edition
20 juni 2015
Milkshake-liefde voor Westerpark
19 juni 2015
Van der Laan wil kop soep voor harddrugsgebruikers
The road to Crazy Sexy Cool Outdoor Festival...
18 juni 2015
Trailerpark Festival: de 'Urban Burning Man' van Kopenhagen komt naar Amsterdam
Ook Appelsap onder vuur door klachten buurtbewoners
17 juni 2015
JP Enfant haalt new school Detroit legend Luke Hess naar Amsterdam
Nieuw underground festival Tegenstroom 22 augustus in Rotterdam
15 juni 2015
The Prodigy met special guest Public Enemy naar Ziggo Dome
12 juni 2015
Pour Toi komt weer naar Club Vie Rotterdam
Tijdens de Grand Opening van SFEER op zaterdag 6 juni ging het dak eraf
FeestDJRuud ambassadeur Rubberboot Missie
11 juni 2015
De jaarlijkse PollerWiesen Minus met Richie Hawtin
Defqon.1 wordt live uitgezonden op Beatport
10 juni 2015
Specktrem
9 juni 2015
Studenten Technische Universiteit Eindhoven ontwerpen podium voor Extrema Outdoor
Exclusieve Major League met albumpresentatie June Miller
House classics op Ijzeren Man tijdens Karma Outdoor
8 juni 2015
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft extra subsidie aan festivals
Pussy lounge tourt met de spetterende XXL editie naar het Sportpaleis Ahoy!
7 juni 2015
Driedaags midzomerfestival Healing Garden combineert beats & bewustwording
5 juni 2015
Controle over je kaak en het stuur
Programma We Are Electric met toevoeging van 12 laatste namen nu compleet
4 juni 2015
De AStA is terug met een speciale AStA Reünie
3 juni 2015
STORM viert tiende verjaardag in Worm
2 juni 2015
Ground Zero maakt line-up bekend · 10e editie, 10 stages, 10 uur en 10 ambassadeurs
'Buma/Stemra betaalt minder aan artiesten voor online muziek'
1 juni 2015
Het gezelligste 25plus feestje van Haarlem is terug in het Patronaat
Rechter geeft groen licht voor festivals in recreatiegebied Spaarnwoude
Solarstone presents Pure Trance Night in Grenswerk