Partyflock
 
Nieuws · januari 2013
­ Nederland
Nadat eerder al bekend werd dat Daydream Festival dit jaar twéé dagen plaatsvindt, barstte de bom pas echt toen de Early Dream kaartverkoop startte. Het dancefestival, vrijdag 12 en zaterdag 13 april in Festivalpark Lommel, was binnen tientallen minuten door al haar 4000 Early Dream tickets heen en lijkt nu een ware hype te hebben ontketend onder de partygangers.
De Winter Music Conference vindt dit jaar van 15 tot en met 24 maart plaats in Miami en trekt elk jaar tienduizenden bezoekers. Net als elk jaar worden ook in 2013 tijdens de internationale conferantie de International Dance Music Awards (IDMA) uitgereikt. Nederland is dit jaar (weer) bijzonder goed vertegenwoordigd op het internationale toneel.
XXlerator Show · Episode #1
woensdag 30 januari 2013
Langverwacht en veel om gevraagd.maar daar is hij dan eindelijk: De eerste episode van de XXlerator Show. Bijna anderhalf uur de beste hits van het moment, de grootste namen uit de scene, de hardste tracks beschikbaar en ook de beste upcoming DJ's en producers: de XXlerator show gaat alles omvatten. En dat allemaal met MC Villain als host en de allereerste Guest Ride door Frontliner!
Het jaar 2445. Verschillende groeperingen strijden om de steeds schaarser wordende grond Op 2 februari aanstaande maak je een tijdreis naar 2445 en zullen enkele van deze groeperingen hun voornaamste high-tech soldaten en robots naar Balkbrug sturen om daar de strijd te beslechten. Strijders op deze avond zijn: Coone, Adaro, Radical Redemption, MC Renegade.
QULT #5 aanstaande zaterdag
maandag 28 januari 2013
De vijfde editie van QULT staat voor de deur. Aanstaande zaterdag zal het experiment losbarsten in de Amsterdamse WesterUnie. Check nu de teaser en updates over de artiesten in dit bericht.
Fantasy Island ging vorig jaar volledig los op alle keiharde beats in de verschillende area's. Duizenden bezoekers trokken massaal naar Het Rutbeek voor de hardste stijlen in de dance-muziek. Het komende jaar zal alles nog beter, harder en vetter zijn door een aantal aanpassingen.
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle Nederland.
Het Nederlandse DJ/Producer duo Bingo Players uit Enschede schrijven vandaag geschiedenis door met hun single 'Get up (Rattle)' op 1 binnen te komen in The Official UK Singles Chart.
Dancefair hét inspirerende event voor dj's, producers en dance-ondernemers lanceert dit jaar een nieuw concept: 'We Organize'.We Organize is een seminar en netwerkevent om de nationale dance-event indrustrie te inspireren en met elkaar te verbinden en wordt gehouden op 16 februari van 17:00 tot 20:30. Het unieke aan het We Organize seminar en netwerk event is dat het exclusief toegankelijk is voor in de dance werkzame professionals.
Gisteren werd officieel het pand geopend waarin onder meer 538 en SLAM! met hun studio's gevestigd zijn. Armin van Buuren maakte live zijn radioshow 'A State of Trance' en Hardwell vierde een eigen feestje vanwege zijn 100ste 'Hardwell On Air' en aankondiging van de kickoff van zijn wereldtour. Partyflock was erbij!
Na vele aanvragen komt Juize presents naar de Randstad! Om precies te zijn in de Bitterzoet in Amsterdam op woensdag 20 februari 2013! In je vakantie op vrijdag 22 februari doen ze het gewoon weer! Juize presents Yellow Claw, SteviieWonder, live: Jebroer, Don Perignon komt het feestje hosten en natuurlijk de man die iedereen kent van Juize, DJ Jeff!
Vorig jaar maart keerde NopeisDope terug in de Maassilo met een uitverkochte XL editie.Dit werd door velen als het feest van het jaar gezien en de editie in november was daarom ook weer een groot succes. 9 Maart keert NopeisDope terug in de Maassilo en het belooft weer een knaller te worden.
Rebirth Festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 27 april. Je start dit jaar je festivalzomer op Rebirth dat zichzelf de afgelopen jaren heeft bewezen als opener van het festival seizoen. Na de uitverkochte edities in 2010, 2011 en 2012 heeft Rebirth Festival niet stil gezeten. De organisatie blijft druk bezig om zichzelf te verbeteren en te overtreffen. Met dit jaar een hogere en bredere tent om een nog vettere show neer te kunnen zetten.
Urban Stylistix & Steam Music presenteren de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam op 9 februari 2013, alwaar optreden de lokale helden Don Lennon en JP Enfant.
Nog maar een paar dagen te gaan en dan knalt Twisted weer in De De Michel! Nul4Elf-events heeft er weer zin in en hopelijk denken jullie er ook zo over. Ze hebben in samenwerking met De De Michel weer alles uit de kast gehaald om een oorverdovend geluid en een spetterende lichtshow neer te zetten. De line-up is weer zoals jullie van Nul4Elf-events gewend zijn.
KNIP
woensdag 23 januari 2013
Deze week zie je hoe willekeurige personen dachten over het fenomeen 'mobiel bellen'. Ook leer je dat afspraken bij vertrouwenskwesties toch ook kennelijk wel belangrijk kunnen zijn. Uiteraard ook weer een antwoord van Trimbos op een prangende vraag over gebruiken en sigarettenrook. En de gebruikelijke standaardonderdelen!
Nog maar een paar nachtjes slapen voordat het feest in Rotterdam gaat losbarsten! Full Moon is van plan er een groots en meeslepend evenement van te maken met de beste sfeer, de juiste partypeople, de lekkerste muziek en het mooiste entertainment. Dit wil je dus echt niet gaan missen!
KISS met Valetijnseditie naar Panama
woensdag 23 januari 2013
Mierzoete berichtjes vliegen digitaal heen en weer, waarbij sommigen elkaar trots belabelen tot Valentijn. Of je het nu een dag van Hallmark noemt, commerciële onzin of het als romantisch laat aanvoelen; tijd voor KISS is het na deze Dag van de Liefde des te meer!
De horeca-hotspot Blender opende in januari 2011 haar deuren. Rotterdam was klaar voor nieuwe impulsen in het uitgaansleven en sinds dag één bleek Blender het antwoord waar de Maasstad op wachtte. Blender is een totaalconcept bestaande uit restaurant, cocktailbar en club voor een publiek vanaf 25 jaar.
Finally, it's time...
woensdag 23 januari 2013
Na de succesvolle editie Oldskool Maniacs van vorig jaar komt Uptempo Events dit jaar terug met een keiharde nieuwe Special Edition met de terugkeer van the legendary The Dreamteam! Deze mannen van het eerste uur geven hun eerste comeback performance met en door Uptempo Events georganiseerd in de supervette tent De Vorstin in Hilversum. Op zaterdag 2 februari om 22.00 uur barst het spektakel los.
Aanstaande vrijdag is het eindelijk tijd voor weer een nieuwe editie van Bass Addicts. Zoals de meeste van jullie al weten, vindt deze editie plaats in discotheek Y-Land in Spijkenisse en zullen er diverse headliners aantreden. Voor slechts € 7,50 in de voorverkoop of een tientje aan de deur ben je verzekerd van een nachtje keihard losgaan.
Ze hebben er samen met de fans maanden aan gewerkt, maar het is zover. De Hardstyle.com iPhone app is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. De iPhone app heeft exact dezelfde features als de welbekende Hardstyle.com website (excl. merchandise verkoop). Je kan alle tracks van jouw favoriete label of artiest beluisteren, downloaden en sharen.
Na het succesvolle debuut van Metz on Sunday in Club Vie, gaat 'the real house event' in februari verder met haar tour. Op zaterdag 16 februari strijkt het stoerste house-feest van Rotterdam en omstreken neer bij Strandclub View in Rockanje.
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle Nederland.
Decade 1990-2000
maandag 21 januari 2013
Alweer de vierde editie van Decade 1990-2000 zit er aan te komen. Nog steeds blijkt dat de hardcore sounds van de jaren '90 menig hart sneller laat kloppen. Voor Decade Events reden genoeg om weer een knaller van een line-up in te zetten. Op 9 februari zal in ARE48, Hemkade Zaandam weer een editie van Decade 1990-2000 plaatsvinden met de beste oldschool en early hardcore tracks.
Vendetta 2013
maandag 21 januari 2013
Op 26 januari trilt de Parel in Fijnaart weer een nacht lang op haar fundering. Focus Events en EYE4Dance laten jullie ook deze 5e editie nog meer genieten dan voorheen! Ook dit jaar zal Vendetta zichzelf overtreffen, zoals je van ons gewend bent! Bij een 5e editie hoort een anthem gemaakt door 1 van de reizende sterren van dit moment binnen de Hardcore Family! Niemand minder dan DJ Kasparov produceerde speciaal voor deze 5e editie het Anthem
Voor de dertiende editie van het festival nodigt 5 Days Off de audiovisuele performance act InnerAct uit voor hun bewerking van het revolutionaire muziekstuk Canto Ostinato, geschreven door de Nederlandse componist Simeon ten Holt. Tevens zijn The Magician, Tom Trago, SHMLSS en RipTide toegevoegd aan het festivalprogramma.
Project Booming
zaterdag 19 januari 2013
Zaterdag 9 maart is het weer tijd voor het mooiste, leukste en lekkerste gratis feest van Nederland: Booming New Season! Ook in 2013 worden de seizoenen weer ingeluid door Booming New Season, waar iedereen het altijd geweldig naar zijn zin heeft. De lekkerste dj's, een superlocatie en de allerbeste entreeprijs die je maar kan bedenken: gratis!
Vrijdagse nieuwstelex
vrijdag 18 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!
Bla Bla viert zesjarig bestaan
vrijdag 18 januari 2013
Nu het nieuwe jaar is aangebroken en alle Sjonnie's en Anita's hun outfit weer in de kast hebben verstopt na het Ultieme Verkleedfestijn van afgelopen 1 januari wordt 2013 ingeluid met de viering van het al weer zesjarig bestaan van Bla Bla in Studio 80.
Met een keur aan internationale topartiesten op het gebied van house en techno, maakt het Nijmeegse Drift Festival zijn reputatie als progressief en actueel dancefestival wederom waar. De huidige voorhoede van muzikale bolwerken als Detroit, Chicago en Berlijn, is aankomend Pinksterweekend aanwezig op het vertrouwde Vasim-terrein in de Waalstad.
Solid Soundz Events keert terug met drie knallende concepten, samengesmolten tot één evenement! Hieronder zullen de thema's verder uitgelicht worden.
Lees snel verder voor alle informatie over de line-up, locatie en winacties.
KNIP
woensdag 16 januari 2013
Je ziet George Clooney in bed met Cindy Crawford, we leren niet te snel te oordelen en terwijl anderen hun arm-, been- en buikspieren trainen, trainen jij je lachspieren! Je leest ook meer over hooggedoseerde xtc.
Het koude winter weer helemaal zat? Is het voor jou weer tijd om de eerste zonnestralen mee te pakken? En heb je ook zo'n zin om die warme donkere discotheken achter je te laten en los te gaan op de lekkerste house beats van verschillende top-dj's? Doe dat dan zaterdag 14 april op het Bloemendaalse strand met At my House, house zoals het hoort!
The new Dreamteam in Rodenburg
dinsdag 15 januari 2013
De heren van The Dreamteam hebben al een beetje reclame gemaakt maar The The Dreamteam gaat weer een nieuwe CD releasen in mei 2013! Hierop zijn weer nieuwe nummers te verwachten van de beste heren Gizmo, Dano & Buzz Fuzz inclusief special remixen & bonustracks.
Zaterdag 26 januari 2013 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze hippe club avond is fris en vernieuwd. Kom op tijd, want Let there be House begint vanaf nu al om 22:00 uur!
Zaterdag 2 maart beukt Schranz Anders! er weer op los: O.a. Sandy Warez, Angel, N-Vitral en Hilarious nemen op deze avond plaats achter de draaitafels! Daarnaast voegt Schranz Anders een extra area aan het evenement toe! Lees alles over deze area, maak kans op kaarten en check het korte interview met Sandy Warez!
TheRealWorldEvent organiseert het eerste feest van 2013 op zaterdag 2 februari in de Maassilo Rotterdam. Crazy Sexy Cool komt met een geweldige line-up met o.a. Sidney Samson, Leroy Styles, Apster, Franky Rizardo en Gregor Salto! Komen jullie ook? Koop je tickets online via de website: www.the-real-world.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A24404
First things first: de line-up...
Zaterdag 26 januari 2013 is het in Eclipse te Rotterdam tijd voor s'Aphira presents: Destination Underground (!). Het geluidsysteem van Club Eclipse wordt tijdens Destination Underground maximaal uitgetest door onder andere de volgende topartiesten; Partyraiser, Igneon System België, Dr. Peacock, [KRTM] België, Unexist Italië, Noisekick en de hardste dame in de hardcore scene; s'Aphira!
Pacha Festival 18 mei in Amsterdam
donderdag 10 januari 2013
Op zaterdag 18 mei zal het merk met de wereldberoemde kersen voor de tweede keer aanmeren bij het Java Eiland in hartje Amsterdam. Net als vorig jaar zal alles uit de kast worden getrokken om een waardige opener van het zomerseizoen te zijn. Een zorgvuldig uitgebalanceerde line-up, hoog productie level, mooie aankleding en Pacha entertainment. Er wordt niks vergeten zodat dat jij en je vrienden zorgdragen voor de belangrijkste factor: een topsfeer!
Op 11 januari zullen Vinnie, Donnie & Sjakie, voor het vierde achtereenvolgende jaar, de bezoekers van Eurosonic en de toevallige Groningse passant, verblijden met een afterparty die zijn gelijke niet kent.
Akira vs Toneshifterz
woensdag 9 januari 2013
Op zaterdag 2 maart 2013 vindt in Evenementenhal Expodroom te Bree België, niet ver van het Nederlandse Eindhoven, Weert en Maastricht, de tweede editie plaats van het event Staalhard met als subtitel 'Eternal Bliss'. Het moge weer een waar spektakel worden met vele visuals, unieke licht/lasershows en een ruig geluidssysteem.
BAM! Het nieuwe jaar wordt knallend ingeluid. Twee-duizend-dertien mag dan wel voorzien zijn van een ongeluksgetal, bijgeloof schuif je vroom opzij. Dat gaat op vrijdag 25 januari op een grote hoop, waar ook alle overdreven bleeps, onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes aan toegevoegd worden.
Wasted Festival 2013
dinsdag 8 januari 2013
Na twee stijf uitverkocht edities van 'In The Shadow Of The Church' besloot ITSOTC Events dat het tijd was voor de volgende stap. De organisatie presenteert dan ook met trots een spik splinter nieuw hardstyle festival: Wasted Festival 2013.
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.
Hoewel het nieuwe jaar nog jong is, barst op 19 januari alvast het grootste benefiet dance event van 2013 los: Love and Respect for Kika! Organisator Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect werken al maanden aan dit project dat die zaterdag tot een ongekende climax komt! Waarom? Zij vinden het leuk om een feestje te organiseren maar hoeven er geen stuiver aan te verdienen en daarom doneren zij alle opbrengsten aan een goed doel..en dit keer is Kika dat weer.
Qapital- 06/04/2013 - Ziggo Dome
vrijdag 4 januari 2013
The world's new descendants are the driving force of our culture and formed a new constitution. United by the universal language of music, we stand up for the next generation, and you are part of them. Together we shall create a new code of conduct. On April 6th 2013, we set out to raise our republic and claim our landmark.
In de VPRO Nacht, op donderdag 24 januari, tijdens International Film Festival Rotterdam (IFFR) kunnen film- en muziekliefhebbers naar de film én tot in de kleine uurtjes dansen op live muziek geprogrammeerd door 3voor12. De VPRO Nacht vindt voor de derde keer tijdens het festival plaats, maar dit jaar voor het eerst in het Oude Luxor Theater en naastgelegen Corso Rotterdam.
Melkweg vernieuwt clubnacht Cable
vrijdag 4 januari 2013
Cable, de donderdagnacht in de Melkweg, gaat met een frisse start het nieuwe jaar in. Cable begon anderhalf jaar geleden op het moment dat dubstep definitief doorbrak en ontwikkelde zich sindsdien tot het hoofdstedelijke platform voor bass music in de brede zin van het woord. Vanaf 1 januari wordt een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling met een aangepaste groep resident-dj's, maandelijks bijzondere internationale gasten en nieuw artwork.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 januari 2013
De eerste KNIP van het nieuwe jaar! Deze is nog even een beetje speciaal en anders. Vanaf volgende week weer 'back to normal'.
31 januari 2013
Daydream Festival beleeft waanzinnige kaartverkoop
30 januari 2013
Genomineerden International Dance Music Awards bekend
XXlerator Show · Episode #1
29 januari 2013
Night of the DJ's · A new legacy will begin
28 januari 2013
QULT #5 aanstaande zaterdag
Volledige line up Fantasy Island Festival bekend
Hardshock Festival · Bekendmaking Early Rave area
Nederlandse Bingo Players scoren nummer 1 hit in Engeland
We Organize: hét seminar en netwerk event voor organisatoren en agencies uit de Benelux
26 januari 2013
538 en SLAM!FM openen officieel hun studio's met Armin van Buuren en Hardwell live
Juize presents naar Amsterdam en Gemert
25 januari 2013
NopeisDope XL 'we own the night' 9 maart in Maassilo
Rebirth Festival 2013 presenteert line-up
Urban Stylistix presents Beat Palace Club
24 januari 2013
Twisted is terug in 2013 · Timetable en de laatste info
23 januari 2013
KNIP
Deze zaterdag Industry of Love in de Maassilo
KISS met Valetijnseditie naar Panama
Rotterdams restaurant, cocktailbar & club Blender viert tweejarig bestaan
Finally, it's time...
22 januari 2013
Bass Addicts timetable en laatste nieuwsfeitjes van artiesten
Hardstyle.com iPhone app: hardstyle is nog nooit zo dichtbij geweest
Metz in februari op het strand van Rockanje
21 januari 2013
Hardshock Festival 2013: bekendmaking lineup Industrial area
Decade 1990-2000
Vendetta 2013
20 januari 2013
InnerAct en The Magician toegevoegd aan programma 5 Days Off
19 januari 2013
Project Booming
18 januari 2013
Vrijdagse nieuwstelex
Bla Bla viert zesjarig bestaan
Internationale house- en technotop op derde Drift Festival Nijmegen
Solid Soundz Events smelt drie concepten samen tot één evenement
16 januari 2013
KNIP
Los op je slippers tijdens At my House
15 januari 2013
The new Dreamteam in Rodenburg
14 januari 2013
Let there be House met Don Diablo in Apeldoorn
Schranz Anders! kondigt extra area aan
Crazy Sexy Cool op zaterdag 2 februari 2013 in de Maassilo Rotterdam
11 januari 2013
Destination Undergound met o.a: Partyraiser, Unexist en Dr. Peacock in Eclipse
10 januari 2013
Pacha Festival 18 mei in Amsterdam
9 januari 2013
De 'enige echte' unofficial Eurosonic afterparty
Akira vs Toneshifterz
8 januari 2013
House Rockers presents Leroy Styles
Wasted Festival 2013
Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam
7 januari 2013
2013 Wordt het jaar dat staat in het teken van respect
4 januari 2013
Qapital- 06/04/2013 - Ziggo Dome
Tijdens VPRO Nacht naar de film én tot in de kleine uurtjes dansen
Melkweg vernieuwt clubnacht Cable
2 januari 2013
Kort nieuws van de KNIP-dienst