Partyflock
 
Nieuws · mei 2012
­ Nederland
Blackout Belgium, hét drum'n'bass & dubstep concept, is op 23 juni 2012 terug met een tweede editie! Maak jullie alvast klaar voor een tsunami van beats gebracht door meer dan 20 internationale dj's, die jullie gedurende tien uren in een van de meest fantastische locaties van Brussel zullen doen daveren.
Op zaterdag 4 augustus slaan Breakfast Club & Let de handen ineen met de lancering van een eigen festival in de groene omgeving van Paviljoen T' 't Twiske. Onder de noemer Wave Festival biedt de organisatie voor 18,5€ een volwaardig festival dat terug gaat naar de basis. Met een mooi muzikaal programma in een intieme setting aan het water is Wave een festival voor fijnproevers.
Zaterdag 16 juni zullen beide zalen van TrouwAmsterdam open zijn en het wordt een moeilijke keuze in welke van de twee je de avond gaat doorbrengen. In de bovenzaal (Trouw) heeft het jonge Amsterdamse techno label Indigo Aera de Nederlandse techno legende Steve Rachmad staan met een exclusieve Nederlandse show van zijn album tour. Terwijl San Proper de benedenzaal (De Verdieping) onder handen zal nemen samen met Zip. Ook Proper viert een speciaal release feest.
Met een onvergetelijke line-up gaat het dak eraf, waan je voor tien uur lang in de ultiemste hardstyle-sfeer en zorg dat je er op 2 juni bij bent. Verder staan hieronder nog een aantal zaken die voor de bezoekers van San Quentin festival van belang zijn.
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Vanwege het razende succes van de sales op het hoofdkwartier van Mid-Town zal er aankomend weekend nog een schepje bovenop worden gedaan! Behalve de nu al beruchte zaterdag zal het hoofdkwartier van Mid-Town ook vrijdag geopend zijn. Met Emporium en Harmony of hardcore voor de deur kun je bij Mid-Town alvast een feestje bouwen.
Zaterdag 4 augustus zorgt 12inchCity voor de derde keer het onvergetelijke zomerse festival; FLOAT festival. Locatie; de pier van de NDSM-pier 6 te Amsterdam.
Zaterdag 8 september 2012 zal geen normale dag worden. In het geheim is The White Night bezig met het plannen van een zéér bijzondere party: Roman Night @ Archeon! Dit zal The White Night's meest bijzondere & unieke feest ooit worden! Slechts 400 (!) gasten krijgen nu de mogelijkheid om er bij te zijn.
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Freshtival! Na maanden van slecht en wisselvallig weer belooft het komend weekend een heerlijk zonnig dagje te worden met zomerse temperaturen. Freshtival biedt een groot scala aan verschillende muziekstijlen en veel creatief vermaak om jou een geweldige dag te bezorgen!
55.000 Sterren op Nature One
maandag 21 mei 2012
'You.Are.Star.' – Jij bent de ster. Onder dit motto wordt van 3 tot 5 augustus op de raketbasis van Pydna in Rijnland-Palts een heel weekend lang gefeest op Nature One, het grootste festival voor elektronische muziek in Duitsland.
Geruchtmakend waren ze altijd al, de Cocoon-feestjes op Nederlandse bodem. Ook aankomende editie, zondag 24 juni, vormt daarop geen uitzondering, met namen als Extrawelt, Chymera en Frank Lorber lijkt het pleit bij voorbaat al geslecht!
Over een kleine week is het zover, dan kun je genieten van zon en muziek op Soenda.
Eindelijk breekt de zon door en verjaagt deze de regenwolken boven het Nederlandse kustgebied. Hoogste tijd voor Riche om de deuren weer open te gooien. Bovendien een uitgelezen mogelijkheid om in de totale partymood te komen en in dit kader zal er na het Luminosity Beach Festival een officiële afterparty georganiseerd worden.
Op zaterdag 2 juni zal Beachclub Fuel officieel zijn deuren openen voor dit ruige indoor/outdoor hardstyle festival. Met de voeten in het zand, omringd door beste hardstyle beats van het moment proeven de festivalbezoekers al vroeg de ultieme zomerse festivalsfeer.
Love Family Park 2012
zondag 20 mei 2012
Zomer, zon, slippers & Sven – een super fijne combinatie die ook in 2012 weer duizenden lieve mensen vanuit heel Europa naar Hanau voert op zondag 8 juli 2012! Sven Väth, Love Park's favoriet, komt uiteraard weer langs om de geheimen van de Mainwiesen te onthullen op deze altijd mooie zomerse dag.
Dancetour breidt de succesvolle DJ Knock Out competitie dit jaar uit met een Masterclass tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) en een Google+ Hangout on Air met Marco V.
Vrijdag 22 juni is het weer Rara Aves in de Melkweg! Het is alweer de vijfde editie van deze avond, die in het teken staat van de samensmelting tussen electro en techno.
De organisatie van het Zwarte Cross festival verwelkomt dit jaar op de reggaeweide deze bekende bands die sinds lange tijd weer de bühne op gaan. Met de bevestiging van Beef en Postmen is het programma van de reggaeweide compleet.
In de nacht van 19 op 20 mei 2012 presenteren Hooft & Tomorrow Is Now, Kid! alweer de derde editie van Sans Gêne! Een nacht vol schaamteloos vertier en sleazy house music.
7th Sunday Festival heeft inmiddels een naam hoog te houden. Hoogwaardige line-ups, uitzinnige decors, een alsmaar groeiende fanbase; er kan gerust worden gesproken van een uiterst succesvolle Pinkstertraditie. Voor de aankomende editie zijn een aantal belangrijke punten verbeterd, en laat de organisatie zich van de beste kant zien. 7th Sunday Festival gaat voor topservice!
27 Mei is het Eerste Pinksterdag en zal Beachclub Vroeger het bruisend geheel zijn van de volgende editie van Nopeisdope. Net als de eerste twee keren kun je een volle bak verwachten en zullen grootheden als Lucien Foort, Billy the Kit, D-Rashid en nog veel meer.
De zomer komt er aan, al merkt iedereen daar qua weer nog veel te weinig van.. maar daarom is het wel tijd voor de volgende editie van 108 Moombahton! Tivoli de Helling is wederom de locatie voor de heetste muziekstroming van het moment.
Wønderground in Paradiso
dinsdag 15 mei 2012
Zaterdag 26 mei zal in Paradiso de eerste editie van Wønderground plaatsvinden (more than fifty years of wonderful underground).
Met open armen wordt Latin Lovers door haar fans ontvangen in Haarlem en daarom doen ze graag iets terug met opnieuw een heerlijke programmering: Shermanology, Baggi Begovic, Jasper Clash, Alex Cruz en MC yaNto tillen het muzikale niveau omhoog!
Blokkade 2.0
maandag 14 mei 2012
Wat doe je als je van feesten houdt, maar ook een steentje bij wil dragen aan kinderen die al veel leed in hun jonge leventje te verduren krijgen? De Stoorzender.nl en Ouwe Jongens Krentenbrood is het wederom gelukt deze twee te combineren en presenteren vol trots: Blokkade v2.0 - Barricade
Op 12 t/m 14 juli vindt in de Melkweg te Amsterdam de eerste editie plaats van het Amsterdam Bass Festival, het eerste meerdaagse festival van Nederland voor dubstep en aanverwante stijlen.
Festivaart
maandag 14 mei 2012
Dit jaar is de show nog dikker, de productie nog grootser en blijft het unieke, uitbundige karakter van Festivaart bewaard. Ook het inmiddels landelijk bekende 'melkuurtje van Festivaart' gaat deze editie van Festivaart een andere wending geven met veel gekkigheid en verrassingen op het festival! Voor het zover is zijn er nog een aantal zaken die als bezoeker belangrijk zijn om te weten...
Op vrijdag 18 mei vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie van Party Lab plaats. Met optredens van de populaire band Memphis Maniacs, DJ Jeroen Post van SLAM!FM on Tour en FeestDJRuud belooft Party Lab één grote happening te worden.
Dancetour is de zomer
zaterdag 12 mei 2012
De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is voor Dancetour. Stichting Dancetour komt dit jaar naar 12 steden door heel Nederland van april tot eind augustus. Het concept Dancetour staat voor "bringing people together" en geeft hier landelijk invulling aan door onder andere 12 gratis toegankelijk dance events.
Ticketlink toevoegen als feest is goedgekeurd
De opbouw van Housequake Festival - aanstaande zaterdag 12 mei op Aquabest - is momenteel in volle gang. Te midden van het doorgaans liefelijke recreatieterrein wordt gewerkt aan een indrukwekkende partij wolkenkrabbers, waar Housequake-duo ROOG & Erick E alle kleuren van het housepalet laat horen.
Met nog een klein weekje te gaan zijn de dubsteporganisaties Oi! en 50Hurtz meer dan klaar voor de eerste editie van Resist op woensdag 16 mei (Hemelvaartnacht) in het Klokgebouw in Eindhoven. De twee grootmachten in de dubstep scene zetten samen het grootste dubstepevenement van Nederland neer.
Hemelvaart in de Molenstraat
donderdag 10 mei 2012
Koninginnedag is nog maar net achter de rug, maar de Molenstraat in Nijmegen maakt zich alweer op voor Hemelvaart op 16 en 17 mei. Met artiesten als The Partysquad, Charly Luske, Bingo Players, de Hermes House Band, Phalerieau (BNN) en Vato Gonzalez is de programmering gevarieerder dan ooit.
In Search of Sunrise wereldtour
donderdag 10 mei 2012
Het zal niemand zijn ontgaan! Zaterdag 19 mei vindt in Central Studios de kick-off van de In Search Of Sunrise 10 'Australia' wereldtour plaats.
In deze verse KNIP lees je over de invloed van drugsgebruik op opbouw van spiermassa, hebben we weer een nieuwe winnaar voor Ten Seconds of Sound en de OJP-quiz. Tevens kun je weer lachen, gieren, brullen om een mop (of niet) en Barry Badpak schittert goed fout!
Extrawelt
woensdag 9 mei 2012
Ze zijn de technohelden van hun tijd. Met een ijzersterk tweede album wist Extrawelt eind vorig jaar die status wederom te bevestigen. Hun liveshows zijn hier alleen maar gedenkwaardiger van geworden, zoals zal blijken wanneer het Duitse duo voor haar In Aufruhr-albumtour neerstrijkt in de lage landen.
Na de zinderende Birthday Special van Mr. Speak, kunnen de Boss bezoekers zich weer klaar maken voor de volgende editie op 25 mei 2012 in Paradiso te Amsterdam.
Op vrijdag 18 mei is er een gloednieuwe deep disco editie van ZeeZout in Home, Amsterdam. Dit keer zijn het de jonge dj en producer MANIK uit New York en het melodieuze Duitse houseduo Adana Twins die de tent op z'n kop gaan zetten.
Vrijdag 8 juni 2012 is het in Club Eclipse te Rotterdam (voorheen bekend als Outland) tijd voor een uniek evenement. NRG Events presenteert op deze datum het feest: 'Paul Elstak versus Panic'. Deze twee Rotterdamse helden draaien een unieke vijf uur durende battle!
Bassrulers Outdoor Festival
maandag 7 mei 2012
Met nog twee weken voor de boeg komt Bassrulers Outdoor steeds dichterbij. Ruim dertig dj's verdeeld over de hardstyle, hardcore en freestyle area zijn er klaar voor. Bij deze kondigt 2K Music dan ook alvast de timetable aan, zodat de bezoeker ruim de tijd heeft een persoonlijke planning te maken.
Addison Groove Verenigd Koninkrijk, The Magician (b), Holy Other (uk - live), Paco Osuna Spanje, Mark E Verenigd Koninkrijk, Ambivalent Verenigde Staten, Jacques Renault Verenigde Staten, Dan Drastic Duitsland, Gaiser (usa - live), Teebs Verenigde Staten.
Ben jij DJ en heb je altijd al graag op een evenement willen draaien? Zie jij het zitten om naast de grote DJ's uit de Dance scene je set neer te zetten voor een groot publiek? En the shinen als de grote jongens? Grijp dan nu je kans!
Neophyte Records keert terug in Friesland om de Sans Souci in Berlikum flink op zijn kop te zetten! Al twee keer eerder was Neophyte Records te gast in Sans Souci; de 'Rocking with the best' en 'Creators of the core' avonden zullen bij vele nog vers in het geheugen liggen.
HEY! in de Kerk
zaterdag 5 mei 2012
Na de geweldige strand opening op paaszondag is Michel de Hey op woensdag 16 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, weer terug in Den Haag. Dit keer niet op het strand maar in De Kerk in Den Haag, een geweldig locatie met een minimaal even geweldige line-up! Verder geprogrammeerd staan namelijk Ali van Tiefschwarz en Rotterdamse trots Jeff Moore!
Ladies.. please pay attention. LadyKillers, bij uitstek het exclusieve vrouwen concept komt op Woensdag 16 mei weer terug naar Amsterdam voor een heuse Hemelvaartsdag special.
Na een afkoelperiode van een half jaar zet Overdinkel zich komende zaterdag weer schrap voor Irreversible.
Zaterdag 21 juli, op het hoogtepunt van de zomer wordt er in Middelburg het City of Dance festival gehouden. Vandaag presenteert COD de line up van haar twaalfde editie.
Wooferland Pre-Party
donderdag 3 mei 2012
Een seizoen zonder Wooferland is een seizoen niet gefeest! Daarom heeft Wooferland een Pre-Party ingelast in mei. Een 'spring edition' dus. En springen mag, want voor trouwe Woofers hebben ze bovenop dit mooie nieuws ook nog eens een niet te versmaden aanbieding:
Op Bevrijdingsdag vindt QULT voor de tweede keer plaats in de WesterUnie. Op deze avond gaat QULT wederom de grenzen tussen harddance, techno en electro opzoeken en er vervolgens keihard overheen. Bekijk hier de laatste Tiny Teaser (electro) in de serie van drie.
Ken je dat, je hoort zo'n lekkere plaat en je krijgt meteen allemaal herinneringen aan de mooiste feesten en momenten? Dan is het vast een klassieker. Zaterdag 2 juni staat helemaal bol van zulke platen. De herkenning voert de boventoon en de mooiste herinneringen komen naar boven op The Ultimate classics Collection in Crystal Venue.
31 mei 2012
Black Sun Empire, Ajapai en Liquid Stranger op Blackout Belgium
Breakfast Club & Let slaan handen ineen met Wave Festival
30 mei 2012
Steve Rachmad bij Indigo Aera en San Proper nodigt Zip uit
29 mei 2012
San Quentin timetable en laatste informatie
24 mei 2012
Zondag 24 juni Mysterious @ beachclub Vroeger
23 mei 2012
Megasale weekend bij Mid-Town headquarters
12inchCity presents Float Festival op NDSM
Roman Night op een unieke locatie
22 mei 2012
Timetable en laatste info Freshtival Enschede
21 mei 2012
55.000 Sterren op Nature One
Cocoon heroes brengt Ibiza naar Amsterdam
Nog één weekje en dan Soenda
Luminosity Beach Festival afterparty
San Quentin festival 2 juni in Bloemendaal aan Zee
20 mei 2012
Love Family Park 2012
19 mei 2012
Dancetour helpt DJ talenten in Nederland verder
Belgische wonderkids op bezoek bij Rara Aves
18 mei 2012
Reünies Beef en Postmen op Zwarte Cross 2012
Een nacht vol schaamteloos vertier op Sans Gêne
16 mei 2012
7th Sunday Festival laat zich van beste kant zien
Nopeisdope at the beach in Beachclub Vroeger
15 mei 2012
108 Moombahton met o.a. David heartbreak
Wønderground in Paradiso
Latin Lovers pakt zaterdag 19 mei uit in het Patronaat in Haarlem
14 mei 2012
Blokkade 2.0
Amsterdam Bass festival maakt complete line-up bekend
Festivaart
13 mei 2012
Party Lab met onder andere Memphis Maniacs
12 mei 2012
Dancetour is de zomer
Beach Dance opnieuw op Harlinger strand
11 mei 2012
Housequake festival te volgen via livestream
Resist tijdens Hemelvaartsnacht in Klokgebouw
10 mei 2012
Hemelvaart in de Molenstraat
In Search of Sunrise wereldtour
9 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Extrawelt
8 mei 2012
Vierde editie Boss all about good music
ZeeZout invites Manik en Adana Twins
7 mei 2012
Paul Elstak versus Panic in een vijf uur durende back2back set
Bassrulers Outdoor Festival
6 mei 2012
Nog 10 nieuwe namen voor 10 Days Off
DJ contest Ok Ok we gaan naar Cherssonissos
5 mei 2012
Neophyte Records Trasher Tour
HEY! in de Kerk
4 mei 2012
LadyKillers Hemelvaartspecial
Irreversible 5 mei Overdinkel
City of Dance Festival presenteert de line-up
3 mei 2012
Wooferland Pre-Party
QULT #2 aanstaande zaterdag in WesterUnie
1 mei 2012
The Ultimate Classics Collection