Partyflock
 
Nieuws · september 2011
­ Nederland
Na de beukende stage op Amsterdam Open Air, een stralende Koninginnedag, met daarvoor een uitverkocht huis in april is het weer tijd voor Apenkooi.
Awakenings zet eind november wederom de Gashouder te Amsterdam in vuur en vlam met twee line-ups van internationale wereldklasse!
Op 30 september en 1 oktober 2011 krijgt Haarlem een eigen variant van Oktoberfest. In een grote biertent op het Klokhuisplein op het terras van Brasserie van Beinum zal een groot feest losbarsten in de van oorsprong Duitse traditie.
Nacht der Clubs
woensdag 28 september 2011
"Frankfurt calling" – als de Nacht der Clubs roept, maken zich ook dit jaar 20 compleet verschillende locaties op voor een grote Nightlife-Happening. Op vrijdag 21 oktober laat de jaarlijkse partymarathon zien dat Frankfurt niet alleen een internationaal bekend financieel centrum is want tussen de wolkenkrabbers heeft zich een spannende club- en concert-scene ontwikkeld die het ontdekken waard is. Voor eenmalig € 12,- kunnen partygangers en nieuwsgierigen Frankfurts uitgaansleven in een nacht verkennen, Shuttlebussen inclusief.
Time Warp NL heeft haar line-up compleet. Met laatste toevoegingen Richie Hawtin, Luke Slater, Gerd Janson en Tommy Four Seven kan er gerust gesproken worden van een ultiem programma, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. Kortom, laat de voorpret beginnen!
Wat bij de eerste aankondiging nog oneindig leek te duren, komt nu dan toch behoorlijk dichtbij, want over twee weken is het dan eindelijk zover: 'It's Decisions time again!' Op 8 oktober aanstaande verzamelt iedereen zich weer in de North Sea Venue voor de leukste after summer reunion party van het jaar!
De Outlaws maken zich langzaam aan op voor hun protest. Over ruim 2 weken, op zaterdag 8 oktober, zullen de Outlaws bij elkaar komen in het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam om te laten zien wat zij waard zijn. Terwijl de Outlaws zich intensief voorbereiden om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij.
Zaterdag 1 oktober vindt de eerste editie plaats van T-raw. Na een lange afwezigheid is hardcore daarmee terug in Bergen op Zoom. Het is inmiddels immers alweer vijf jaar geleden dat de laatste Bergse editie van Bassrulers plaatsvond. Met de komst van het nieuwe poppodium Gebouw-T dit jaar diende volgens organisator 2K Music dan ook eindelijk de mogelijkheid zich aan om hardcore weer op de kaart te zetten in Bergen op Zoom. Gebouw-T kenmerkt zich door haar industriële uitstraling en, belangrijker nog, een indrukwekkende geluidsset.
Timetable Hardcore to the Bone
maandag 26 september 2011
Aanstaande zaterdag vindt er weer een nieuwe editie plaats van Hardcore to the Bone op een geheel nieuwe locatie in Rotterdam, namelijk Off_Corso! Van 22.00 tot 06.00 kun je helemaal los gaan in twee verschillende area's. In de grote zaal is er een gevarieerd aanbod van verschillende hardcore stijlen en in de kleine zaal zullen de winnaars van de DJ Contest de vetste early rave tracks aan elkaar mixen.
Na zeven jaar dikke feesten en raves in de meest geliefde kelder van Utrecht, mag Poema RAW zich op maken om haar achtste levensjaar in te gaan. Ook de fans mogen zich in hun handjes wrijven, want de maand oktober puilt uit van de top artiesten die in Poema RAW op zullen treden.
Op 12 november zal er in de Barstreet Schijndel een eerste knallende editie van Elements of Darkness plaats vinden. Een hardcore event wat je niet wilt missen. Tijdens de avond zullen de stijlen early, industrial en mainstream hardcore aan bod komen. De avond is gevuld met regionale talenten die de tent op zijn kop zullen zetten. En als neusje van de zalm zal niemand minder dan DJ Dyprax de avond tot een goed einde komen brengen.
Technoclub Black
zaterdag 24 september 2011
Er zijn veel fans voor de hardere electronische sounds in Duitsland, maar weinig werkelijk grote events met de grote artiesten uit de internationale scene. Dit heeft ook het Technoclub-team herkend, en haalt daarom nu de supersterren uit dit genre naar Frankfurt. In de Monza club, midden in het hart van de main-metropool komt de elite van de 'harder styles' bij elkaar!
Boss
vrijdag 23 september 2011
Op zaterdag 1 oktober presenteert Boss; Grab the Mic karaoke special in Paradiso Amsterdam. Deze 'Grab the Mic' super special is de opvolger van de 'Yo Dress Oldskool' special waarbij Boss eveneens alles uit de kast haalde en ook nog eens twee vliegtickets weggaf aan de persoon die zich het best aan de dresscode hield.
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
vrijdag 23 september 2011
Met nog maar een dag te gaan komt het buitenlandse avontuur van Grotesque snel dichterbij. De visums voor een te gek weekend over de grens zijn geregeld en de douane is op de hoogte. In een lange Karavaan zullen de Nederlandse tranceliefhebbers richting Uelsen rijden waar in Megadisco Zak het grootste avontuur voor Grotesque zal plaats vinden. De XL editie zal de Duitse fans uit nog steeds één van de grootste muziekgenres ongetwijfeld in vervoering brengen, daar de Nederlanders momenteel nog geen genoeg kunnen krijgen van de feestjes van PT Events.
Jitters loungeclub is het nieuwe concept waar mensen al tijden op hebben gewacht! Jitters is niet groot maar pakt wel groots uit! Klasse en luxe staan hoog in het vaandel bij Jitters, maar nog belangrijker is de huiskamer sfeer die er heerst! s'Werelds meest toonaangevende artiesten zullen hier de aankomende tijd hun beats laten horen aan echte fans. Met huiskamer sfeer bedoelen ze op de handen kijken van je favoriete artiest. Er zijn geen barrières en je kunt het mixen van dichtbij ervaren!
It all started in the Nineties XXL
donderdag 22 september 2011
Nog een kleine twee weken en dan is het zover! WiSH Events & Minority Events presenteren dan in de Time Out in Gemert It all started in the 90's XXL. Een avond vol met herinneringen aan de jaren '90: de topartiesten van weleer én een lekkere knuffel van Big Brother Ruud bij de entree! In deze laatste update vind je de laatste nuttige informatie, de timetable en een update over de kaartverkoop.
Allerlaatste Dub Infusions op 8 oktober
donderdag 22 september 2011
Al sinds 2006 begeeft Dub Infusions zich in de voorhoede van de Nederlandse dubstepfeesten. Nog voordat dubstep ook maar enigszins begon vast te lopen op het 'hard-harder-hardst" traject, richtte het feest zich op eigenzinnig, nieuw talent dat de grote ontwikkelingen in de scene niet blindelings volgde. In een vroeg stadium haalde Dub Infusions onder andere Caspa, Scuba, Youngsta, Rusko, Benga, 16bit, Mala en Elijah & Skilliam al naar Nederland.
Nopeisdope presents Clubtour 2011/2012
donderdag 22 september 2011
Na een spetterende zomertour, vol met energie, spanning en sensatie, heeft Nopeisdope een nieuw avontuur voor de boeg. Nopeisdope zal op 1 oktober 2011 een officiële start maken in de Eindhovense club Effenaar met de Clubtour 2011/2012. Deze avond zal compleet in het teken staan van originaliteit en spektakel!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 september 2011
Deze week lees je antwoord op de vraag 'Wat zijn de risico's van het combineren van alcohol met XTC?', we hebben twee foto's van de week omdat ze beiden 'vet' zijn, maak kans op de cd 60 Best Trance Hits, Zanger Rinus in de 'Goed Fout' en de klassieker van de week is deze week GrotesQue. Uiteraard ook weer een filpmje van de week en een leuke, grappige of gave viral!
Hed Kandi ADE Special 2011
woensdag 21 september 2011
Met nog maar een maand voor de boeg richten alle ogen van de internationale clubbing scene hun focus op Amsterdam, dat voor vier dagen de thuishaven wordt for all things house music. Een muziekfestival van dit kaliber zou niet compleet zijn zonder a delicious taste of Kandi. Hed Kandi host dit jaar wereldwijd 1500 feesten voor maar liefst 1.5 miljoen bezoekers: de ADE Special 2011 belooft dé kroon op deze indrukwekkende agenda te worden.
Crystal Venue en hardcoreliefhebbers gaan hand in hand, als ware vrienden. Wat normaal is bij een vriendschap, kameraden, broeders of 'matties', is dat je er ook voor elkaar bent in slechte tijden! Na het droevige nieuws omtrent het gebeuren in Zoetermeer heeft Crystal Venue besloten klaar te staan voor deze ware hardcoreliefhebber.
R&B
woensdag 21 september 2011
Yes, yes! Zaterdag 24 september R&B de lekkerste muzieksoort in de Rain te Amsterdam met de beste deejays. Het concept spreekt voor zich, alleen maar de tunes waar jij van houdt, all night long! Drie heren van de crew zijn jarig, dus hij gaat extra gezellig worden!
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
woensdag 21 september 2011
Vorige maand stonden de jongens van Circoloco, het meest beruchte concept van Ibiza, nog in een zo goed als uitverkocht Woodstock 69. Vandaag wordt een nieuwe Nederlandse halte op hun Next Level tour aangekondigd: het Amsterdam Dance Event. Op 20 oktober zit Circoloco namelijk in WesterUnie tijdens een van de belangrijkste bijeenkomsten in de elektronische muziekscène. ADE beslaat meer dan 44 clubs, ruim 700 artiesten en lokt maar liefst 100.000 bezoekers naar de hoofdstad. Het iconische concept uit de Balearen neemt zo voor de tweede maal op rij deel aan ADE.
De Gemeente Zoetermeer heeft zojuist aan b2s medegedeeld, dat zij ondanks de jarenlange samenwerking en de goede voorbereiding voor het evenement Project Hardcore 2011 de vergunning heeft ingetrokken.
Iedereen viert zijn verjaardag en Taste-it! is daarop geen uitzondering. En hoewel het elk jaar speciaal is, zijn er jaren dat het nog specialer is. Voor Taste-it! is dit zo'n jaar. Want zaterdag 1 oktober viert het feest voor echte fijnproevers alweer zijn vijfde verjaardag! En net als bij het vierjarig bestaan zal de sfeervolle Philharmonie in Haarlem weer volledig worden overgenomen door een top line-up en the best party crowd around!
Qlimax 26 november in GelreDome
maandag 19 september 2011
Qlimax vindt plaats op 26 november 2011 en de kaartverkoop start op zaterdag 1 oktober, om 13:00 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via Q-dance.nl en in combinatie met busreis via eventtravel.nl. Qlimax is ieder jaar in no-time uitverkocht, wees er dus snel bij
Technoclub
maandag 19 september 2011
Lang hebben de fans moeten wachten, nu is het eindelijk weer zo ver: de nieuwe Technoclub compilatie CD vol. 37 staat voor de deur en dat wordt natuurlijk door Talla, zijn team en de Technoclub-familie met een vette releaseparty in het hart van Frankfurt uitbundig gevierd.
Club eQlipse presenteert Q-Loud
maandag 19 september 2011
Q-Loud oftewel de kleine zaal van club eQlipse opent zijn deuren voor de hardere sound van hardstyle, hardcore & earlyrave. Vanaf 23 september zul je wekelijks op vrijdag en zaterdag los kunnen gaan op de harde beats van hun nieuwe resident dj team.
Flying Circus on Board
maandag 19 september 2011
Flying Circus on board with: Supernature, Rekids vs Supplement Facts Interlab Music heeft, net als vorig jaar, een unieke programmering voor Amsterdam Dance Event in de pijplijn. De thuishaven, het high-tech evenementenschip Pure Liner, varend over het Amsterdamse IJ, is tijdens ADE het decor van een aantal spectaculaire showcases onder de vlag van zeer gerenommeerde hostingpartners.
Boris Ross Sweet 30th
zondag 18 september 2011
Rotterdams' Finest Boris Ross viert zijn dertigste verjaardag op 8 oktober in zijn eigen homebase, hét cultuurpodium van de Maasstad, Perron. Voor deze gelegenheid krijgt hij alle ruimte. De hele nacht. Hij verzorgt namelijk een marathonset van zes uur.
B.I.T.C.H. online uitverkocht
zaterdag 17 september 2011
B.I.T.C.H gaat steeds sneller uitverkocht. Nu, dik twee weken van te voren, zijn de tickets online uitverkocht. En dat terwijl er een grote tent extra bij de Hemkade bijgebouwd is. Speciaal voor de mensen die echt nog een ticket willen kopen zijn er nog enkele fetish voorverkoopwinkels die kaarten te koop hebben.
Hell's Basement
zaterdag 17 september 2011
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 23 september zal plaatsvinden, zullen vooral de harde, en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal toppers geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.
Als Kirk Degiorgio belt om te vragen of hij zijn nieuwe clubavond Machine mag komen houden in Trouw, dan zeg je geen nee. Zeker niet als hij niet te beroerd is om dat samen met Imprint, de avond van Sandrien te laten vallen. Want wat krijg je als je twee van de beste clubavonden op het gebied van techno samen laat komen? Juist. Een avond waarbij de betere techno je gegarandeerd om de oren vliegt. Op zaterdag 24 september komt dat van Surgeon, Kirk Degiorgio, Darko Esser, Viktor Palmer en Sandrien zelf natuurlijk.
Een nieuwe locatie voor een nieuw soort feest The First Kinky Festival in The The Sand van Ball Bizarre, Kinky Dreamz, Unique, Erotic New Years Vibe. Een van de mooiste locaties van Noord Holland met z'n hoge plafond, een warehouse-achtige omgeving aan de rand van Amsterdam. Op vele verzoeken van het publiek hebben Little Sins en Nachtboetiek besloten om een groot kinky feest neer te zetten in The The Sand.
8Bahn opent haar eigen terrein
vrijdag 16 september 2011
8Bahn heeft in samenwerking met Gemeente Ede een compleet terrein onder haar hoede genomen: 8Bahn Area. De 8Bahn Area ligt op het voormalig Defensie terrein, ligt centraal naast Arnhem en is omringd door Neerlands oudste en mooiste natuurgebied; de Veluwe.
Don't get drunk, get ugly
woensdag 14 september 2011
Over de hele wereld zijn er, in bijna alle grote steden Coyote Ugly bars, Moskou, München, New York ... Helaas hebben wij in Nederland niet zoveel geluk, maar Crystal Venue brengt daar deze avond verandering in! Elf jaar na dé film wordt het nu tijd om hem eens helemaal te beleven! Crystal Venue wordt omgetoverd in precies dezelfde sfeer als de beroemde Coyote Ugly bars
Absoluut House
dinsdag 13 september 2011
Zoals voorgaande jaren mag er tijdens de kermis in Sint Michielsgestel natuurlijk geen dance muziek ontbreken. Daarom organiseert Absoluut op vrijdag 23 september alweer de vijfde editie van Absoluut House! Degene die er al eerder bij waren weten dat dit misschien wel één van de gezelligste avonden tijdens de kermis in Sint Michielsgestel is.
Megamix & timetable Mindcontroller
dinsdag 13 september 2011
Met nog een kleine twee weken te gaan, telt Art of Dance af naar een nieuwe editie van haar early hardcore concept. Zaterdag 24 september gaat het ouderwets los in de North Sea Venue te Zaandam tijdens Mindcontroller – Re-Live the past. Om de beenspieren alvast goed op te warmen voor acht uur 90's geweld, heeft Bass-D een speciale megamix gemaakt en tevens maakt Art of Dance de timetable bekend.
Het zomerseizoen is ten einde en de slippers worden verwisseld voor de stilettohakken. Voortaan staat iedere laatste zaterdag van de maand totaal in het teken van de vrouw.
Modern Hippies veroveren Arnhem
dinsdag 13 september 2011
Zaterdag 24 september zal Max Brothers Arnhem het toneel zijn voor 'a lifestyle of exclusive clubbin'. Een nieuwe clubavond waar ontspanning, genot, beleving en plezier samenkomen. Modern Hippies is een vernieuwd concept voor de jongvolwassen levensgenieters.
Full Moon 19 november
maandag 12 september 2011
Ongelooflijk maar waar; de allerlaatste super early bird kaarten voor Full Moon zijn verkocht! Alle 300 tickets zijn in twee weken tijd in een razend tempo uitverkocht. The Full Moon party is een hot feest en dit bewijst het! Om iedereen na alle dure festivals toch nog een kans te geven om voordelig naar dit fantastisch feest te gaan, zijn er nog 150 extra vroegboekkortingkaarten beschikbaar gesteld van €39,50 voor €29,50!
Goed nieuws voor de echte houseliefhebbers in combinatie met livemuziek. Op zondag 16 oktober is het weer de derde zondag van de maand en dus tijd voor Metz on Sunday. Deze editie staat in het teken van de dj's in combinatie met livemuziek: Metz on Sunday presents The live Edition!
Het Magneet Festival, geïnspireerd op het Amerikaanse kunstfestival Burning man, sluit af met nog één festivalweekend op 9, 10 en 11 september. Het mobiele soundsystem De Infaders viert vrijdag hun 1-jarig jubileum in de eigen Willy Wodkabar. De Amsterdamse house scene verenigt zich op de zaterdag: dan slaan Plak, Bar 27 en Chateau Techno de handen ineen voor een potje onvervalste Amsterdamse underground. Tijdens de feestelijke afsluiter op zondag zal bij volle maan een gigantisch houten object ritueel in de brand gaan en zijn vele bands en dj's te zien.
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
donderdag 8 september 2011
Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie Muzyq in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
Q-music presents Citymoves Zwolle
donderdag 8 september 2011
Het festivalseizoen is nu inmiddels wel afgesloten, toch? Nee, niet helemaal waar. Het Citymoves festival strijkt aanstaande zondag nog één keer neer in Zwolle op Park de Wezenlanden, om het festival seizoen af te sluiten en het 'werk/school'-seizoen in te luiden. De organisatie is er helemaal klaar voor, maar niet zonder jullie te voorzien van de laatste belangrijke info.
Mainiax
woensdag 7 september 2011
Zaterdag 19 november wordt het nieuwe hardcore concept Mainiax gelanceerd in de hardste locatie van de Maasstad. In drie verschillende area's presenteren Hardcore iconen Neophyte, Panic en Drokz het beste dat de hardcore, early rave en terror scenes te bieden hebben. De Maassilo vormt het decor van een avond ongenuanceerd knallen, die extra bijzonder is door de presentatie van Neophyte's nieuwe album 'Mainiak'!
Stereo Divas Zondag
dinsdag 6 september 2011
Vol trots presenteert Cinema Rotterdam het nieuwe programma voor het komende clubseizoen. Op elke tweede zondag van de maand zullen Stereo Divas: Miss Monica en MC Miss Bunty een drie uur durende set verzorgen in het intieme en sfeervolle Cinema. Dit dynamische duo werk alweer zeven jaar samen en hebben al heel wat optredens samen gehad, naast hun eigen solo optrede
Altijd dezelfde zalen, dezelfde concepten, dezelfde muziek en te hoge entree prijzen. De organisatie van Pleeground was dat helemaal zat en heeft om die reden het indoor festival Pleeground in Eindhoven georganiseerd.
Electronation & Plantage 13
vrijdag 2 september 2011
Na 3 eerder uitverkochte edities, bundelen Electronation en het Duitse Plantage 13 opnieuw de krachten om de Sugar Factory te rocken op de zaterdagavond van Amsterdam Dance Event!
Zaterdag 15 oktober staat de unieke nieuwe locatie Inc. Avenue volledig in het teken van Teaselicious. De organisatie pakt op deze eerste editie meteen groots uit door programmering van nationale en internationale topartiesten. Daarnaast belooft deze eerste editie van Teaselicious een begin te zijn van een innovatief en vernieuwend concept wat in de volgende edities steeds meer de boventoon zal gaan zijn.
30 september 2011
Apenkooi gaat terug in de tijd met een Bonte Avond editie
Awakenings maakt line-up 25 en 26 november bekend
28 september 2011
Oktoberfest Haarlem in grote biertent op Klokhuisplein
Nacht der Clubs
27 september 2011
Time Warp NL line-up compleet en trailer online
Decisions is still your biggest night out
Beatloverz maakt timetable en mystery guest bekend
T-raw brengt hardcore terug naar Bergen op Zoom
26 september 2011
Timetable Hardcore to the Bone
Poema is jarig en dat wordt groots gevierd
24 september 2011
Voorverkoop Elements of Darkness gestart, en timetable is bekend
Technoclub Black
23 september 2011
Boss
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
Jitters pakt groot uit tijdens de kick off
22 september 2011
It all started in the Nineties XXL
Allerlaatste Dub Infusions op 8 oktober
Nopeisdope presents Clubtour 2011/2012
21 september 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hed Kandi ADE Special 2011
Geen project, Crystal Venue programmeert extra hardcore
R&B
Circoloco richt pijlen opnieuw op ADE
20 september 2011
Vergunning Project Hardcore 2011 ingetrokken
19 september 2011
Taste-it! viert vijfjarig bestaan op unieke locatie in Haarlem
Qlimax 26 november in GelreDome
Technoclub
Club eQlipse presenteert Q-Loud
Flying Circus on Board
18 september 2011
Boris Ross Sweet 30th
17 september 2011
B.I.T.C.H. online uitverkocht
Hell's Basement
Kirk Degiorgio en Surgeon samen op Imprint vs Machine
16 september 2011
Beperkt aantal early birds voor eerste Kinky festival in Sand
8Bahn opent haar eigen terrein
14 september 2011
Don't get drunk, get ugly
13 september 2011
Absoluut House
Megamix & timetable Mindcontroller
It's all about the ladies at Club Seven
Modern Hippies veroveren Arnhem
12 september 2011
Full Moon 19 november
10 september 2011
Metz Live presents Roog & Metz live band
9 september 2011
Magneet Festival sluit af met Amsterdamse crème de la crème
8 september 2011
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
Q-music presents Citymoves Zwolle
7 september 2011
Mainiax
6 september 2011
Stereo Divas Zondag
3 september 2011
Pleeground festival gaat voor de beleving
2 september 2011
Electronation & Plantage 13
1 september 2011
Teaselicious het nieuwe concept en event van 2011