Partyflock
 
Nieuws · oktober 2011
­ Nederland
Happy Wonderland 5 november 2011
maandag 31 oktober 2011
Over een aantal dagen is het eindelijk zover. Op zaterdag 5 november 2011 zal de Rodenburg omgetoverd worden naar een Happy Hardcore tempel. Confusion Events zal iedereen deze avond mee terug in de tijd nemen voor een nacht vol met de beste Happy Hardcore klassiekers.
Pussy lounge in Central Studio's
maandag 31 oktober 2011
Als het aan b2s ligt krijgt 2012 een heuse kickstart, want op zaterdag 7 januari zal de Utrechtse Central Studios voor de tweede keer het toneel zijn voor de première van de jaarlijkse Pussy lounge tour. Dit rondreizende Freestyle circus staat aan de wieg van de stijl waar hokjesgeest niet bestaat en staat garant voor een unieke ervaring die je niet wilt missen!
Billy the Klit solo
donderdag 27 oktober 2011
Zaterdag 29 oktober is het weer zover, Billy the Klit is wederom te zien met een eigen solo avond in het Paard in Den Haag! Na een heftig festivalseizoen is het tijd om het najaar in te gaan in zijn eigen hometown met een eigen avond vol met alles wat je kan verwachten van Billy the Klit.
Kevin Saunderson in AIR
donderdag 27 oktober 2011
Na de chaos die het afgelopen Amsterdam Dance Event met zich meebracht is het weer terug naar de realiteit voor de meeste clubs, clubbers en artiesten. Behalve voor AIR en Electronation die gewoon volle kracht vooruit blijven gaan en hebben besloten niets minder dan een waar icoon en een van de grondleggers van de Detroit techno beweging naar AIR halen: Kevin Saunderson! De man die tegenwoordig enkel nog te aanschouwen is op grote festivals of in buitenlandse megaclubs, maakt een uitzondering voor de Nederlandse superclub AIR. Met hem zeker niet korter dan 3 uur lang achter de draaitafels, beloofd dit bij voorbaat al een legendarische avond te worden!
Click loves Minus
donderdag 27 oktober 2011
Click raast in volle vaart door het najaar. Na de Click ADE 2011 special geeft de vrolijkste techno-organisatie van Nederland de feestganger geen adempauze. Op zaterdag 12 november doet Click een gezamenlijke vreugdedans met het gezaghebbende Minus tijdens een live showcase in de Amsterdamse WesterUnie.
De expositie Eye Tunes bij KOP laat een selectie werken zien die te maken hebben met muziek en beeld, zoals bijvoorbeeld merchandise. Om mensen ook de beleving van muziek te laten ervaren, organiseert KOP in samenwerking met MEZZ op zaterdag 5 november Eye Tunes - The Party. Een dance-avond met verschillende performances en VJ beelden.
Undertone with Gabriel Ananda
dinsdag 25 oktober 2011
Tijdens een bomvolle en uitverkochte Summer Special in Roodkapje gaf Undertone de kick-off voor een zeer interessant najaar. Dit werd op 1 oktober meer dan waargemaakt door bij Pakhuis een van de absolute topzalen te hosten. Daarom bieden ze alle liefhebbers op 5 november de kans op een intiem feestje, voor een beperkt aantal mensen, met de vrienden van Pakhuis!
Amsterdam telt meer dan vijftig clubs en uitgaansgelegenheden, tientallen concepten en een overvloed aan verschillende muziekstijlen. Als promotor heeft een organisatie als Girls Love DJs de taak om telkens de juiste combinatie te vinden. Een aantal keer per jaar moet alle energie leiden tot een ongekend hoogtepunt. Een uitbarsting gecreëerd door verschillende partijen: de promotor, de club, artiesten en jullie.
Pandemonium 2011
dinsdag 25 oktober 2011
Dit is geen speciale release, dit is een speciale line-up! Dit jaar heeft Pandemonium niet alleen drie area's, het worden ook de meest diverse drie area's die je ooit gehoord, gezien en gevoeld hebt! Hoe? Ze hebben niet alleen de namen bij elkaar gegooid, geschud en in battles geroerd, ze hebben nieuwe ingrediënten bijgevoegd, acts laten vernieuwen en dit alles zal een speciale shot Pandemonium worden!
Indicator Optical Illusions
vrijdag 21 oktober 2011
Op zaterdag 22 oktober is het dan eindelijk weer zover, want dan gaat er weer een editie plaatsvinden van Indicator in Huize Maas te Groningen. Voor deze editie zijn alle registers opengetrokken om er een knallende editie van te maken met een speciaal thema: Optical Illusions.
Neerlands trots gekrenkt.....nou ja, een beetje dan. Jaren achtereen was Armin van Buuren nummer één in de top 100 uitgeschreven door DJ Mag op basis van stemmen van het publiek. Dit jaar is 'trance-god' Armin voorbijgestreefd door David Guetta. Goed nieuws voor de Nederlanders is er ook: Afrojack dendert de top 10 binnen op lucky number 7! En waar het commentaar altijd was dat de top geen enkele hardere stijl artiest bevatte kunnen we nu melden dat deze artiesten een opmars hebben gemaakt!
Zaterdag 3 maart kan definitief in de agenda voor een muzikale wervelstorm in de Utrechtse Jaarbeurs. Een nieuwe elektronische artiestengeneratie, aangevoerd door drie (inter)nationale frontmannen, belooft een bijzondere avond met 'uplifting bigroom' in al zijn varianten.
Zojuist maakte Afrojack (Nick van de Wall) in het radioprogramma van Ruud de Wild bekend, dat hij vanaf 29 oktober aanstaande het team van 538 gaat versterken! De wereldbekende DJ krijgt een eigen radioprogramma van vrijdag- op zaterdagnacht om 00.00 uur, na 'A State Of Trance' en voor 'F*** Me I'm Famous'.
Vanaf komend weekend staat Matrixx vijf zaterdagen lang in het teken van haar tienjarig bestaan! Ieder weekend pakt een Matrixx concept uit met een extra dikke editie. De kick-off voor deze feestmaand wordt gedaan door XXclusive, waar de nummer één dj ter wereld Armin van Buuren komt optreden!
Click ADE afterparty
woensdag 19 oktober 2011
Traditiegetrouw zet Click haar jaarlijkse ADE spektakel in de binnenstad van Amsterdam voort in het intieme en heerlijk 'onder-onse' club Home.
Hardcore in de vesting
woensdag 19 oktober 2011
Aanstaande vrijdag 21 oktober kun jij testen of de oude vesting van Hellevoetsluis nog bestand is tegen een beetje geweld. Dan vind namelijk Hardcore in de Vesting plaats. Na jaren van stilte zal het eindelijk weer eens flink knallen worden in de voormalige marinehaven en vestingstad. De locatie voor al dit geknal is de De Alpenexpress.
Hardstyle Identity
woensdag 19 oktober 2011
Op verzoek van veel jongeren uit Breda en omstreken is het dan zover! Samen met Jms Events organiseert Dan-E het nieuwe hardstyle concept: Hardstyle Identity, met de bijpassende subtitel 'Dan-E B-Day Bash'. Op zaterdag 19 november zal de bekende locatie 't Vermaeck in Rijen worden omgetoverd tot ware hardstyle arena met tal van artiesten, licht- en geluidseffecten!
Wunderbar ADE special
dinsdag 18 oktober 2011
Morgen gaat officieel het Amsterdam Dance Event van start en Bar27 heeft een meer dan waardige starter van de week. Uit Parijs zal de complete crew van Lola-ED afreizen naar Amsterdam, met alleen maar klappers van primeurs.
Conquest nature strikes back
dinsdag 18 oktober 2011
Op zaterdag 24 december (kerstavond) vindt de zevende editie van het harddance evenement Conquest plaats, deze editie staat volledig in het teken van de vernietigende kracht van de natuur!
Hardcore Intelligence
dinsdag 18 oktober 2011
Op 22 oktober is het alweer precies een jaar geleden dat de eerste editie van Hardcore Intelligence plaatsvond. Nu, 1 jaar en vier edities verder, heeft Hardcore Intelligence een duidelijke plek weten te veroveren in de hardcore scene en heeft al menig hardcore-icoon zijn draaikunsten op H.I. vertoond. Deze vierde editie van H.I. zal dan ook in het teken staan van 1 jaar Harcore Intelligence en dat moet uitbundig gevierd worden met uiteraard de Buze in Steenwijk als homebase.
Fabian Bohn, alias Brennan Heart, bekend van o.a. de hardstyle hit van 2010 'Just As Easy', brengt dit jaar een reeks releases uit onder de noemer City 2 City. Naast zijn City 2 City releases, zal hij tijdens de edities van de world tour ook zijn internationale sound binnen de hardstyle centraal laten staan. Brennan Heart is de komende tijd te zien en te horen in o.a. Edmonton, Vancouver, Talinn, Stockholm, Hamburg, Calgary en Wenen.
Talla 2XLC
maandag 17 oktober 2011
Talla 2XLC viert zijn 31-jarige jubileum samen met de twee naast hem belangrijkste namen van de Frankfurter technoscene en de electronische familie verzamelt zich voor deze happening in grote getale in club Monza.
The Final Qountdown
maandag 17 oktober 2011
Zaterdag 31 december is de laatste keer dat Q-dance het nieuwe jaar in knalt met Qountdown, in de Heineken Music Hall.
Quest4Trance meets Misja Helsloot
vrijdag 14 oktober 2011
Met nog ruim vijf weken te gaan zijn de voorbereidingen voor Quest4Trance – Heaven's Gate in volle gang. Hotels zitten bijna vol en speciaal voor de OV reizigers is een busverbinding gemaakt tussen het NS Station Gorinchem en de Evenementenhal. De Evenementenhal zal worden omgetoverd in een dancepaleis met vier verschillende area's.
Schranz Anders
donderdag 13 oktober 2011
Nog zo'n twee weken wachten en het is eindelijk zo ver! Op 28 oktober presenteert de Almeerse organisatie LB Events het nieuwe concept Schranz Anders!
Ga op zaterdag 17 december van 22.00 tot 07.00 uur non-stop los in maar liefst 6 verschillende dance-area's waar de beste house, hardstyle, techno en trance sounds uit de speakers knallen. Dit jaar is uiteraard weer aan iedere partyliefhebber gedacht en pakt Fusion of Dance groots uit!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 oktober 2011
Deze week lees je meer over een nieuwe zoekmogelijkheid in de agenda, beantwoord Trimbos een vraag over tripmiddellen als lsd of 2cb als 'afterdrug', zie je de trailer van de nieuwe New Kids film 'Nitro' en vind je de foto van de week. Daarnaast een met foto's opgeleukte spotlight, een overzicht van alle nieuwe recensies en de smurfen zie je in 'Goed Fout'!
3
woensdag 12 oktober 2011
De wind waait door de bomen en de bladeren vallen op straat, hoogste tijd om op zaterdagnacht weer knus samen te gaan dansen in het hart van onze hoofdstad. Stefano Richetta en Ille Bitch gaan daarom vanaf zaterdag 15 oktober het Amsterdamse nachtleven onveilig gaan maken met hun nieuwe maandelijkse clubnacht: 3.
Laatste info Sunday Raw
woensdag 12 oktober 2011
Aankomende zondag zal de tweede editie van Sunday Raw plaats vinden in de Crystal Venue te Culemborg. Na de eerste editie in februari daagt Crystal Venue de hardstyle liefhebben opnieuw uit om hun saaie zondag om te toveren naar een mega klappende zondag. Een verlenging van het feest weekend, een lekkere after of hoe je het ook wilt noemen Sunday Raw is er weer!
Pressure
dinsdag 11 oktober 2011
Vanaf vrijdag 14 oktober heeft Haarlem eindelijk de wekelijkse clubavond die het verdient: Pressure in Club023! Een spiksplinternieuwe en volwassen avond met dito artiesten: Guilliano en Lucien Foort zijn namelijk de mannen achter dit event dat Haarlem bij dance liefhebbers op de kaart zal zetten.
Over een paar weken is het zover! De geheimen en mysteries zullen worden onthult. 29 oktober 2011 is het tijd voor een nieuwe editie van Heart for Hard elements. Dit spektakel zal plaatsvinden in de MEZZ te Breda.
Estafête presenteert Circonflexe
maandag 10 oktober 2011
Een circonflexe is het dakje op een letter dat dient om de uitspraak te verfijnen. Estafête zijn uitgesproken dames die de fijnste house en tech-house brengen. Onder 1 dak en uit je dak met drie dames die van wanten weten: Estroe, Lin en Monica Electronica!
Nieuwe editie Loudness
maandag 10 oktober 2011
Zaterdag 10 december is een dag die je nu alvast rood kan omcirkelen in je agenda. It's time for Loudness! b2s laat de Maassilo Rotterdam opnieuw omtoveren tot de ultieme raw hardstyle locatie van Nederland! Deze oude graansilo behoeft geen uitleg meer, want met het underground karakter en duistere sfeer sluit Loudness hier perfect op aan.
Zaterdag 19 november 2011 zal ARE48 aan de Hemkade te Zaandam het toneel zijn van de echte oldschool, early hardcore en house classics. De dj's Pavo, Buzz Fuzz, The Masochist, Champ-e-on, Skorp, Raoul - D.K.C., Dennis R en Raymion zullen de beste tracks door de speakers beuken. Geen hitjesparades of breaks om de 32 klappen, maar doorstampen tot zes uur in de ochtend op de beste underground hardcore tracks van vroeger. Early bird tickets zijn nog te verkrijgen tot 15 oktober.
ADE Special Miss Nine
zondag 9 oktober 2011
Zaterdag 22 oktober zet Miss Nine weer een onvergetelijk evenement neer tijdens het Amsterdam Dance Event: 'ADE Special Miss Nine'.
De derde editie van het dubstep/drum'n bass evenement Audiobrawl gooit hoge ogen met de line-up voor 15 oktober. De organisatoren hebben HizzleGuy en Dismantle uit Engeland gestrikt voor een optreden in de M3.
Patronaat komt met Harde Pappies
vrijdag 7 oktober 2011
In het Haarlemse poppodium kan je vanaf 14 oktober terecht voor een nieuwe hiphop avond, genaamd 'Harde Pappies'. Programmeur Ide Koffeman: 'Haarlem is toe aan iets nieuws, iets hards, iets goeds en aan hiphop. Harde Pappies voorziet in deze behoefte, want onder deze noemer komt alles van deze innoverende muziekstroming aan bod'.
Devastators
vrijdag 7 oktober 2011
Het is tijd om Spijkenisse weer op de kaart te zetten. Tenminste, als er nog iets van Spijkenisse overblijft na dit alles vernietigende hardcore evenement. Na een lange en veel te stille periode zonder hardcore in de stad, is nu de tijd aangebroken voor een nieuw concept in een gloednieuwe club met nieuwe hardcore.
Zaterdag 8 oktober aanstaande gaat de Amsterdamse club en het gelijknamige label - Trouw op bezoek bij D-Edge in São Paulo, Brazilië. Het is de eerste keer dat de club op tournee gaat in Zuid-Amerika, maar het komende jaar zal Trouw nog zeker vijf keer São Paulo en wellicht ook andere Zuid-Amerikaanse steden aandoen. Dit dankzij Plastic Dreams, het project van Muziek Centrum Nederland waarbij Nederlandse dance artiesten worden ondersteund in het buitenland.
Raw Generation
donderdag 6 oktober 2011
Na een knoeiharde eerste editie van het welbekende hardcore concept Raw Generation in het Limburgse Nederweert is het aftellen begonnen voor de lang verwachte tweede editie. Nog even geduld vraagt het management van UHF Event Productions, want over een kleine maand gaat het weer helemaal los in het bij de hardcoreliefhebber welbekende Erp.
XXY
donderdag 6 oktober 2011
XXY openminded party is terug met een grand openingsparty van een nieuw XXY seizoen. XXY staat chromosomaal voor vrouw XX en man XY. Deze combinatie maakt XXY een dansevenement voor openminded mannen en vrouwen. Na vele hongerige vragen naar de volgende editie van dit welbespraakte evenement, is XXY terug om de honger te stillen met een Barbie & Ken editie in Off_Corso.
90's Forever
donderdag 6 oktober 2011
Maak je klaar voor dé party van het jaar! Met alleen de grootste hits uit de jaren negentig en begin 2000. Schrijf de datum 3 december 2011 met een dikke stift in je agenda, want dan zal de eerste editie van 90's Forever plaatsvinden in het Mecc te Maastricht. Een van de grootste 90's party in de euregio Nederland, België en Duitsland!
'Waanzinnig! Wat een deja vu gevoel! Ik heb dit echt al eens eerder zo vet meegemaakt'. Als je dat gevoel weer hebt op zondag 9 oktober bij hot Sunday, dan begrijp je waar Crystal Venue naartoe wil: De echte oude topsfeer op die heerlijke zondagfeesten waar Culemborg om bekend stond. Iedereen uit het hele land kwam naar Culemborg toe als deze feesten op het menu stonden. Net als toen, maar dan in een nieuw jasje, dat is Hot Sunday.
Techno Buddha
woensdag 5 oktober 2011
In het weekend van Halloween waakt Techno Buddha over ieders ziel waar ook maar een klein beetje liefde voor techno in zit. Hij zal zich in de nacht van zaterdag op zondag vestigen in Club Poema RAW te Utrecht. En hij is niet alleen.. Techno Buddha wordt bijgestaan door een team van DJ's die op zaterdag 29 oktober de meest krachtige en knallende beats tevoorschijn zullen toveren.
Net als elk jaar organiseert Ace Agency haar officiële showcase, Kings of Ace, tijdens één van de grootste evenementen in de Dance industrie, het Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 22 oktober zal Ace Agency groter uitpakken dan ooit voor de ADE-special van haar eigen event. Voor de eerste keer zullen alle DJ's op de indrukwekkende line-up, bestaande uit de complete Ace Agency-family, bijeenkomen in The Sand.
Voor sommigen nog een grote onbekende en voor anderen een verfrissende verwelkoming voor het Amsterdamse nachtleven. Het gaat hier om de Pure Liner, de meest opzienbarende varende evenementenlocaties die ons land rijk is. Pure Liner werd vorig jaar voor het eerst op de kaart gezet in de dance scene tijdens het Amsterdam Dance Event 2010. Dit jaar vaart Pure Liner wederom uit.
Nightlife Awards 2011
maandag 3 oktober 2011
De achtste uitreiking van de Nightlife Awards vindt plaats op dinsdag 8 november in uitgaanscentrum Brothers Festival Dome in Bunnik. Jouw stem telt mee! Ga naar www.stemenwin.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A20840 en support jouw favoriet(en)! Lees het gehele bericht als je meer wilt weten over de vernieuwde opzet van de wedstrijd en de nieuwe categorieën
b2s presents Remember
maandag 3 oktober 2011
b2s brengt opnieuw early hardstyle naar Rotterdam. Met het concept Remember wordt op zaterdag 5 november de Factory 010 op zijn kop gezet. Early hardstyle heeft voor iedereen een andere betekenis, daarom vroeg b2s de artiesten naar hun mening over deze muziekstroming en de herinneringen die zij hieraan koesteren. Maar natuurlijk ook wat jullie mogen gaan verwachten op de aankomende editie van Remember!
Ex Porn Star Moviestar
zaterdag 1 oktober 2011
Licht uit, spot aan, take one ...aktie....en KUT .....
Na een klinkende editie in februari keert techhousefeest Klang! terug naar Studio/K, tijdens het Amsterdam Dance Event. Donderdag 20 oktober van 22.00 tot 06.00 uur staan hier twaalf nationale en internationale acts paraat, waaronder Kollektiv Turmstrasse en Nick Curly uit Duitsland en van eigen bodem o.a. Erick Eerdhuizen en Francesco Robustelli.
31 oktober 2011
Happy Wonderland 5 november 2011
Pussy lounge in Central Studio's
27 oktober 2011
Billy the Klit solo
Kevin Saunderson in AIR
Click loves Minus
26 oktober 2011
KOP en Mezz organiseren avond met Mightyfools
25 oktober 2011
Undertone with Gabriel Ananda
GirlsLoveDJs bepaalt opnieuw beleid in Amsterdam
Pandemonium 2011
21 oktober 2011
Indicator Optical Illusions
David Guetta neemt toppositie DJ Mag Top 100 over van Armin van Buuren
20 oktober 2011
Energy the network presenteert line-up 2012
19 oktober 2011
Afrojack krijgt programma op Radio 538
Matrixx 10 Years Anniversary barst los
Click ADE afterparty
Hardcore in de vesting
Hardstyle Identity
18 oktober 2011
Wunderbar ADE special
Conquest nature strikes back
Hardcore Intelligence
Brennan Heart City 2 City World Tour
17 oktober 2011
Talla 2XLC
The Final Qountdown
14 oktober 2011
Quest4Trance meets Misja Helsloot
13 oktober 2011
Schranz Anders
Line-up release Fusion of Dance Indoor
12 oktober 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
3
Laatste info Sunday Raw
11 oktober 2011
Pressure
H4H Elements en de Fear.fm radiospecial
10 oktober 2011
Estafête presenteert Circonflexe
Nieuwe editie Loudness
Decade 1990-2000 19 november in Are48 Zaandam
9 oktober 2011
ADE Special Miss Nine
7 oktober 2011
Audiobrawl haalt internationaal doorbrekende dj's naar de M3
Patronaat komt met Harde Pappies
Devastators
6 oktober 2011
Trouw crew dankzij Plastic Dreams op bezoek bij D.Edge in São Paulo
Raw Generation
XXY
90's Forever
5 oktober 2011
Hete laatste nieuwtjes en kleine wijziging line-up voor 9 oktober
Techno Buddha
4 oktober 2011
Ace Agency presenteert Kings of Ace
3 oktober 2011
Vier vette bootfeesten tijdens ADE
Nightlife Awards 2011
b2s presents Remember
1 oktober 2011
Ex Porn Star Moviestar
Klang! deelt mokerslag uit in Studio K