Partyflock
 
Nieuws · april 2010
­ Nederland
In mei leggen de vogels een ei, en droppen de dj’s in Escape iets anders. Namelijk dikke platen. Een overvol programma met veel vrouwen en back2back sets deze maand, en een interessante Twitter actie. 
Nightmare Outdoor timetable
donderdag 29 april 2010
Yes! Nog maar een kleine week te gaan en het eerste echt harde festival van 2010 barst los!
De vrachtwagens worden momenteel volgeladen met de benodigde exclusieve decorstukken, mega-tenten, licht, geluid, food, camera's, videoschermen en lasers. Je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig om jou een superdag in de bossen van Hellendoorn te bezorgen.
Studio 80 viert Queensnight en de daaropvolgende nacht van Koninginnedag met een extra feestelijk partyweekend, dat losbarst op donderdagnacht 29 april met een speciale editie van Welcome To The Future. In de aanloop naar het festival, waarvan de kaartverkoop deze week van start ging, presenteert WTTF ditmaal een internationaal programma met als hoofdact de Schotse technohelden Slam. Het duo - dj's Stuart McMillan en Orde meikle is al vanaf het begin van de jaren negentig een vaste waarde in de Britse housescene.
Weer eerder dan vorig jaar zijn de Early Birdie-kaarten voor Solar Weekend uitverkocht. Met dat nieuws startte Extrema zojuist de reguliere voorverkoop van het creatieve crossoverfestival. Om dat te vieren werden alvast de eerste artiesten van de programmering van Solar Weekend 2010 bekendgemaakt. Op 6, 7 en 8 augustus zal bij het recreatiestrand ‘De Weerd' in Roermond de zesde editie van Solar Weekend plaatsvinden.
Dominator the hardcore festival
woensdag 28 april 2010
De internationale hardcore scene heeft een dikke kring gezet rond de datum zaterdag 24 juli. Q-dance en Art of Dance presenteren met trots de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival op het Landgoed Duynenwater van Eersel. De organisatoren van het grootste hardcore festival ter wereld presenteren de trailer van de lustrum-editie.
Nederland heeft vele mooie feesten en festivals, maar dat de Duitsers er ook wat van kunnen weten veel feestgangers niet… Met name de techno en minimal festivals zijn bij onze Oosterburen een genot om te bezoeken. De sfeer is vaak niet te vergelijken met ons kleine kikkerlandje. PollerWiesen heeft een compleet seizoen samengesteld met feesten in Keulen, Ratingen (het geweldige Blauersee festival), Leverkusen en Mülheim. Alle plaatsen liggen op acceptabele afstand van Nederland. Sind sie dabei?
Koninginnenacht 2010! Het jaarlijkse Oranjefestijn is in aantocht. Bah! Ook zo'n hekel aan die ruftende bejaarden die met hun rood-wit-blauwe vlaggetje tegen een dranghek gepropt staan? Precies! Daarom zal Meneer Achterwerk ook dit jaar weer een prima alternatief bieden, bestaande uit voornamelijk molotovcocktails, bakstenen en enkele pelotons Mobiele Eenheid.
Hey! Queensnight
zondag 25 april 2010
Na een aantal mooie dagen in de zon op 't terras kijkt iedereen waarschijnlijk allemaal nog meer uit naar de zomer en op kortere termijn Koninginnendag! Om deze op en top Oranje dag goed en extra feestelijk in te luiden is er een aantal uurtjes eerder op Koninginnenacht in Rotterdam in een extra aangeklede Watt alle gelegenheid om een dansje te wagen ter ere van de Koningin, HEY!
Sunday Spirit
vrijdag 23 april 2010
Op zondag 25 april vindt de voorlaatste editie van de Sunday Spirit Winter Series plaats in Studio 80. De lijst met internationale toppers die op zondag langs willen komen in Studio 80 groeit gestaag en ook deze keer komt er wederom een dj-ster naar het toch al bijzondere zondagsfeest.
Hardcore to the Bone
vrijdag 23 april 2010
Over iets meer dan een maand is het alweer zover! Dan vindt Hardcore to the Bone voor het eerst plaats in de Zalinaz te Etten-Leur. Hierbij een korte update met nieuws, nieuws en uhm... nog meer nieuws!
Na Rotterdam, Zaandam en Culemborg is het vrijdag 21 mei en zaterdag 22 mei de beurt aan Eindhoven. In de Mid-Town Record store is het weer tijd voor de enige echte Hardcore Outlet. Op deze dagen kun je profiteren van gigantische aanbiedingen op het gebied van merchandise, vinyl, Dvd's en Cd's. De oude collecties van o.a. Cavello, Neophyte, Evil Activities, Australian zullen tegen bodemprijzen de deur uitgaan om plaats te maken voor de nieuwe collecties.
Op zaterdag 24 juli bundelen twee Europese grootmachten hun krachten om de Tsjechische partyscene naar een hoger niveau te tillen. Art of Dance en het Tsjechische United Music hebben elkaar gevonden voor een nieuw festival op een van de mooiste locaties van Tsjechie. Achttien uur lang wordt het beste op het gebied van trance, house, techno en harder styles geboden op Festivalpark Hradec Kralove een voormalige legerbasis. Art of Dance en United Music presenteren met trots de eerste Tsjechische editie van Pleasure Island. Let's make magic happen!
Crackhouse Royale @ klinch
donderdag 22 april 2010
Wie nog een spetterend en statig slotakkoord zoekt voor komende Koninginnedag is bij klinch aan het juiste adres. Vrijdag 30 april pakken de ridders van de ronde crackpijp namelijk flink uit met een Crackhouse Royale @ klinch in de Max. Niemand minder dan dj Sneak en Jackmate nemen plaats op de troon voor een avond van adellijke proporties. Bijgestaan door het heerlijk ABC'tje laten zij de hoffelijke housebeats lustig door de speakers schallen.
Net als vorig jaar, staat Fusion of Dance festival dit jaar ook weer op de festivalagenda! Het Megabase podium van High Energy Events was vorig jaar ‘the place to be' op dit opkomende dancefestival in het oosten van het land. De dj's, sfeer, het spectaculaire podium en het uitzinnige publiek zorgden ervoor dat de grond continu aan het trillen was! Ook dit jaar is Megabase weer te vinden op Fusion of Dance, net als de unieke geluidsset die vorig jaar aanwezig was bij het Megabase podium.
Infinity Festival 2010
donderdag 22 april 2010
Na het succes van vorig jaar mag dit festival niet ontbreken aan de agenda van de doorgewinterde house- en technofanaat. Met trots presenteert Cosmodance dan ook op zaterdag 10 juli aanstaande: Infinity Festival 2010. Ook dit jaar is de feestende bezoeker koning en daarom staan kwaliteit en service bij Cosmodance hoog in het vaandel.
De perfecte afsluiting van een geweldige Koninginnedag. Vrijdag 30 april is het Koninginnedag en dat wordt gevierd met niemand minder dan dj Jean. Jean, ook wel bekend als een van de beste dj's van Nederland, zal de beste en laatste tracks laten knallen. NaastJean staan resident dj's Quintin, meest gewilde dj bij onder andere Groupies, In Your Face en Dance Valley, en natuurlijk Cor Fijneman (Dance Valley en Innercity).
Fantasy Island Festival 2010
dinsdag 20 april 2010
15 Mei luidt Fantasy Island voor het derde jaar achtereen het festivalseizoen in. De eerste zonnestralen van 2010 zijn inmiddels gespot, de thermometer klimt hoger en hoger. De kaartverkoop dichter en dichter richting uitverkocht. Kortom, niets staat een knallend begin van het festival seizoen nog in de weg!
The Full Moon is rising soon
dinsdag 20 april 2010
The White Night (onder andere van LittleSins) & Nachtboetiek (onder andere van Nachtboetiek, Unique & Xtra Large) komen bijeen en presenteren: The ultimate full moon party in één van de mooiste locaties van Amsterdam: The The Sand!
Op zaterdag 7 augustus, het muzikale hoogtepunt van de zomer, organiseert WTTF voor de vierde maal het Welcome to the Future-festival in natuurgebied het Het Twiske. De ingrediënten: zon, natuur, een kleurrijk gezelschap en natuurlijk de allerbeste muziek.
Chaos at The Gym
dinsdag 20 april 2010
De zomer staat weer als een huis voor de deur! Dat zegt in Nederland natuurlijk vrij weinig, aangezien winters en zomers hier vrijwel identiek zijn. Maar voor de meesten is het naderen van de zomer al een reden tot paniek.
Nightlife Circus in Club Air
dinsdag 20 april 2010
Ladies and gentlemen: Welcome to the amazing Nightlife Circus! Op vrijdag 21 mei presenteren FCA en de kersverse Club AIR een nieuwe editie van het spektakel Nightlife Circus in Amsterdam. Komt dat zien, komt dat zien, want Nightlife Circus verrast menig clubganger en nachtcircus fan!
Aan alle bezoekers van Cape Fear
zaterdag 17 april 2010
Afgelopen nacht ging de eerste editie van Cape Fear helemaal los. Op het eiland hing een zeer goede sfeer, het geluid was goed, de DJ's enthousiast, de locatie was vet... kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Het vervoer van en naar het eiland verliep echter alles behalve vlekkeloos en UDC wil hier graag excuses voor maken!
Grand opening Crystal Venue
vrijdag 16 april 2010
De verlichting brand, het geluid is getest, artiesten geboekt, rechtzaken gewonnen en de datum geprikt. Het liefst zouden ze het van de daken schreeuwen: “Wij gaan open!”. Na vele tegenslagen, een hoop manuren en een intensieve verbouwing is men trots om u te presenteren: Crystal Venue. Gelegen op een strategische plek dicht aan de A2 en op een steenworp afstand van het centraal station van Culemborg. Markeer zaterdag Grand Opening en Crystal Rossomet dikke letters in je agenda: Openingsweekend Crystal Venue in Culemborg. Dat weekend gaan de deuren van de nieuwste feestlocatie van Nederland daadwerkelijk open.
De releasedatum, de unieke releaselocatie en de passende support line-up van Korsakoff's aanstormende album zijn reeds bekend. Zaterdag 24 april is de officele release in de Matrixx te Nijmegen. Om een miniem tipje van de sluier te lichten heeft de queen of hardcore nu ook de tracklist bekendgemaakt van haar gloednieuwe release. Pink Noise bestaat uit vijftien splinternieuwe Korsakoff producties, inclusief een aantal zeer explosieve remixes en co-ops!
KitCatKlub Koninginnedag 2010
woensdag 14 april 2010
De gezellige bende van KitCatKlub strijkt dit jaar neer op een van de vetste spots van de stad Amsterdam. Op de hoek van de Utrechtsestraat en het Frederiksplein wordt een podium neergezet met alle toeters en bellen die je kan bedenken op de meest losse dag van het jaar. Koninginnedag 2010 met KitCatKlub, het feest kan beginnen.
Disco3000
woensdag 14 april 2010
Disco3000 presenteert op 24 april in de TrouwAmsterdam een legendarische Detroit live-act: Moodymann (Kenny Dixon Jr.), Sherard Ingram (Drexciya) en Anthony ‘Shake' Shakir bundelen hun krachten om onder de hoede van hun alter ego urban tribe een unieke live-performance te geven. Het optreden staat in het teken van nieuw werk wat binnenkort op Planet E zal uitkomen. Natuurlijk geen Disco 3000 zonder lokale vertegenwoordiging door Amsterdam's finest: Antal en San Proper. Samen met urban tribe zullen zij alle ingrediënten van House tot Wave brengen.
Club Pepper is terug
woensdag 14 april 2010
Club Pepper, het meest succesvolle dance concept van Noord Nederland (2003-2009) is terug! Terug van eigenlijk nooit weggeweest, want wat bleek? Veel van haar bezoekers hebben de bekende feesten in hun hart gesloten. Dagelijks viel ergens in de stad wel de vraag "wanneer is het moment dat Club Pepper nou eens terug komt?"
Hardcore en early rave liefhebbers kijken al maanden reikhalzend uit naar het nieuwe event Cape Fear. Het mystieke Forteiland middenin het Noordzeekanaal zal op vrijdag 16 april het domein worden van de beste hardcore, early rave en oldschool sounds.
Rituals
zaterdag 10 april 2010
Utrecht is vanaf mei een ritueel rijker: zo'n 5 keer per jaar gaat in Club Monza het nieuwe feest 'Rituals' plaatsvinden. Vrijdag 7 mei van 23.00 tot 05.00 uur staat de eerste editie op het programma, met househelden van formaat: Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman, Leroy Styles en Zawdi MC MC.
Liberator outdoor, the free hardstyle festival mag niet door gaan tot 01:00 zoals eerder gemeld was. Op 5 mei met Bevrijdingsdag stopt alles in Zwolle om 00:00. Het grote bevrijdingsfestival in het Weezelandenpark en ook de outdoor evenementen in de binnenstad van Zwolle. Dit om een grote stroom mensen tegen te gaan die vanuit het weezelandenpark richting het Centrum gaan.
Hype
vrijdag 9 april 2010
Jimmy & Dean zijn terug in Amsterdam! Na een geweldig feest in januari hebben Jimmy & Dean besloten om terug te keren naar de hoofdstad van Nederland. En wat is een betere terug keer dan Koninginnedag? De dag dat iedereen in Nederland de verjaardag van de koningin viert en massaal de stad in trekt voor de meest gekke dag van het jaar!
Stalker presents
vrijdag 9 april 2010
Nadat Ida Engberg de afgelopen ‘Stalker presents' helemaal op zijn kop heeft gezet, is het 9 april de beurt aan Secret Cinema. Momenteel misschien wel de populairste Nederlandse techno dj, keert na een kleine 2 jaar terug in de oudste club van het land. Twee jaar geleden verraste Jeroen Verheij het Haarlemse publiek met een surpice act op Stalker haar 25 jarige bestaan en nam toen collega dj Valentino Kaziyani mee. Pas op de dag zelf werd bekend gemaakt dat deze twee techno toppers zouden komen draaien en een paar uur later stond Stalker toneel voor een kolkende dansmassa. April 2010 is de maand dat Club Stalker 27 jaar bestaat en dat gaat gevierd worden met Secret Cinema in een glansende hoofdrol.
Proud 2 be Hardcore
vrijdag 9 april 2010
Vorig jaar op 30 januari 2009 vond alweer de laatste editie van P2BH plaats in Duitsland. Met succes werd destijds de locatie Matrix in Bochum aangedaan. Deze locatie bleek achteraf meer dan geschikt te zijn voor dit underground concept. Er mag nu zelfs worden geconcludeerd dat er voor dit concept misschien wel geen betere locatie in Duitsland te vinden is. De editie van 2009 was dan ook eentje om niet te vergeten.
Zin in iets heel anders? Niet bang voor demonen, spinnen of vampiers? Dan is de nieuwste editie van de Vip-Trip op 15 mei 2010 zeker iets voor jou!
Op donderdag 29 april 2010 organiseert Lunapark een nieuw exclusief evenement, Club Fameux. Lunapark neemt je mee terug naar het jaar 1899. Een jaar in een kleurrijk Franse stijl met oogverblindende kostuums, opzwepende muziek, spectaculaire decors, waar de meisjes de cancan dansen in sexy kleding en waar de rijke heren hun hoeden in de lucht gooien.
The Great Zany Show
dinsdag 6 april 2010
Zaterdag 10 april opent Art of Dance the sonic circus of InZanity in het Beursgebouw van Eindhoven. Met een keur aan toppers uit zowel hardstyle en hardcore zal de frontman van Fusion Records maar liefst zeven uren lang de decks beroeren van 22.00 tot 07.00 uur. Met nog enkele dagen te gaan voordat de thuiskomst van Zany in ‘zijn' Beursgebouw losbarst, maken Art of Dance en DJ Zany de timetable bekend voor het evenement.
Aftermovie Ghosttown 2010
dinsdag 6 april 2010
Ghosttown heeft op zaterdag 27 maart 2010 wederom bewezen het nummer één early hardcore event te zijn. Een geweldige sfeer, een vette show en steengoede early hardcore deden de Vechtsebanen weer als vanouds op z'n grondvesten trillen! Dance 2 Eden wil bij deze dan ook graag alle bezoekers bedanken, want laat één ding duidelijk zijn: Zonder jullie geen feest!
In-bi-tween
dinsdag 6 april 2010
De trainingen zitten er op, de DJ Booth-Camp is gesloten, de heren en dames dj's zijn klaar met hun trainingsschema. Er zijn nog een aantal try-outs bij diverse evenementen in het land waarna op 24 april alle remmen los gaan bij “In-bi-tween The battle of the sexes” van Dune events in de Carpe DM in Tilburg.
Hardstyle Queensnight en day
dinsdag 6 april 2010
Het is voor velen een dag waar al lang naar uitgekeken wordt. Waar het normaal het voetbal is dat heel Nederland verbroedert, is er weer ieder jaar de dag dat Bea de feestmuts opzet en de kaarsjes van de taart uitblaast. Wie jarig is moet voor gezongen worden, en dat gaat Global Soundz op koninginnenacht & dag doen met een flinke dosis hardstyle!
Op vrijdag 21 mei 2010 - Luilaknacht - is het Patronaat in Haarlem het domein van de wakkerblijvers als de rebelse underground organisatie Multigroove weer eens luidruchtig van zich laat horen. Oordoppen en nachtmaskers helpen hier niet langer tegen de slapeloosheid, want in het holst van de nacht is het Patronaat het decor van een wilde schare underground fanatics die ongeremd over de bewegende dansvloer zullen stuiteren tijdens het Luilaksfeest van Multigroove; 'Wake Up!'.
Na alle wereldwijde successen van de afgelopen tijd, vol met uitverkochte (solo) shows kon het natuurlijk niet anders dan dat Showtek ook een eigen festival area gaat hosten. Dat gaat deze zomer gebeuren, en wel op één van 's werelds bekendste festivals: Dance Valley, ‘Showtek presents Dutch Master Works'.
Twee superorganisaties The White Night (made by LittleSins) en Nachtboetiek (Unique, Xtra Large, XXL) komen bijeen en presenteren The Ultimate Full Moon party in de mooiste locatie van Amsterdam: The The Sand! Full Moon wordt dik uitgepakt met het mooiste decor, coolste entertainment, alles wordt in de puntjes goed verzorgd om je een avond te bezorgen die je nooit meer vergeet!
Translated Visions
zondag 4 april 2010
Op Zondag 23 mei 2010 maakt Roermond zich op voor een jubileum avondje in de Azijnfabriek. Translated Visions is namelijk nu al een klein jaartje actief in de Azijnfabriek. Reden dus voor een extra dikke editie!
Op zaterdag 3 april is het weer World Pillow Fight Day. Op de Dam in Amsterdam barst dan een groot kussengevecht los, net als in ruim 100 andere wereldsteden. Ravebaar Nederland steunt dit initiatief en organiseert een gratis after party.
Liberate, Explore, Discover; Dance! Zo laat Alcatrazz zich het beste omschrijven. Het grootste dancefestival van Noord Limburg pakt dit jaar wederom uit met maar liefst 40 deejays en live acts op een unieke locatie. De kasteelruïne in de bosrijke omgeving van Horst aan de Maas vormt op 5 juni van dit jaar weer het decor voor dit breed georiënteerde dance festival. Beleef het evenement met de beste deejays van het moment, maar vergeet vooral ook niet rond te kijken op de podia die andere stijlen herbergen! Voel je vrij, verken de diverse stijlen en ontdek!
Oranje boven, oranje boven, leve koning the Klit! Op 29 april, de Haagse Koninginnenach, zal hij flink uitpakken in het stadhuis, omgetoverd tot Billy's Royal Ballroom. Een oranje nacht helemaal in het teken van Billy, the royal onder de dj's, op een prachtige locatie in hartje Den Haag.
Het is weer even tijd om terug te gaan naar sfeer en de muziek van de jaren ‘90. Volgende week vrijdag gaat House the 90s in Club Noa weer even terug naar glorieuze housemuziek uit de jaren '90. Op deze House the 90s zal Critical Mass, één van de populairste live-acts van de jaren 90 laten zien dat iedereen hun nummers nu nog mee kunnen zingen en zal DJ Waxweazle een extra lange DJ set laten horen.
Op donderdag 29 april wordt er in heel Nederland weer uitbundig feest gevierd. Alle oranje gekte slaat dan weer toe en mensen gaan massaal de straat op om Koninginnenacht te vieren. En waar kan jij nu beter jou Queensnight vieren dan bij Harders Plaza in Harderwijk.
Restylerz
donderdag 1 april 2010
Op vrijdag de 9e van april 2010 zal voor het eerst in de glorierijke historie van Harders Plaza het evenement ‘Restylerz’ worden georganiseerd. Restylerz is een hardstyleconcept met een lekker vleugje early hardcore op het eind.
Ken je ze? De malse Zweedse balletjes die zo goed combineren met cranberry-jam? Gelukkig is dit niet het enige lekkers dat uit dit landje komt. StoneBridge is namelijk een ander voorbeeld. Deze Zweedse DJ/producer draait al aardig wat jaartjes mee in dance land en staat al meer dan 20 jaar aan de top met zijn soulful, sexy house.
30 april 2010
Zomerse geluiden in Escape in mei
29 april 2010
Nightmare Outdoor timetable
Queensnight en Queensday in studio 80
Bekendmaking eerste artiesten Solar Weekend
28 april 2010
Dominator the hardcore festival
PollerWiesen opent het zomerseizoen in het Jugendpark te Keulen
27 april 2010
Meneer Achterwerk presenteert Vive La Republique
25 april 2010
Hey! Queensnight
23 april 2010
Sunday Spirit
Hardcore to the Bone
Hardcore Outlet keert terug in Eindhoven
22 april 2010
Art of dance en United Music presenteren eerste Tsjechische Pleasure Island
Crackhouse Royale @ klinch
Megabase & Fusion of Dance festival een knallende combinatie
Infinity Festival 2010
Queensday Dreams by Rabbit Entertainment
20 april 2010
Fantasy Island Festival 2010
The Full Moon is rising soon
Welcome to the Future presenteert line-up 2010
Chaos at The Gym
Nightlife Circus in Club Air
17 april 2010
Aan alle bezoekers van Cape Fear
16 april 2010
Grand opening Crystal Venue
Korsakoff Pink Noise tracklist & timetable ontmaskerd
14 april 2010
KitCatKlub Koninginnedag 2010
Disco3000
Club Pepper is terug
13 april 2010
Cape Fear timetable en last info
10 april 2010
Rituals
Liberator outdoor mag niet door tot 01:00
9 april 2010
Hype
Stalker presents
Proud 2 be Hardcore
The Vip-Trip spannender dan ooit
8 april 2010
Lunapark presents Club Fameux in Outland Rotterdam
6 april 2010
The Great Zany Show
Aftermovie Ghosttown 2010
In-bi-tween
Hardstyle Queensnight en day
Multigroove houdt Haarlem uit de slaap met 'Wake Up'
5 april 2010
Showtek host area op Dance Valley
Ex-profvoetballer Glenn Helder op grootse indoor beachparty The Ultimate Full Moon
4 april 2010
Translated Visions
3 april 2010
Ravebaar Nederland organiseert afterparty voor World Pillow Fight Day
Alcatrazz maakt volledige line up bekend
Billy’s Royal Ball met koninginnenacht in het stadhuis van Den Haag
Critical Mass en Waxweazle op House the 90s in Club Noa
2 april 2010
Koninginnenacht @ Harders Plaza
1 april 2010
Restylerz
StoneBridge viert release van ‘The Morning After’ album in Escape