Partyflock
 
Nieuws · maart 2010
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 31 maart 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Reveal programmeert ook voor april gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam. U was getuigen van plastische ingrepen, schaap slachtende paspoppen en pantyverslindende fashionistas.
Saturday Factory in april
woensdag 31 maart 2010
Saturday Factory in april gaat los met o.a. Butch, Funk d'Void, Jamie Anderson, Terry Toner, Secret Cinema en Martin Eyerer. Men neme de volgende ingrediënten:
  • Een intiem nachttheater in hartje Amsterdam
  • Butch, Funk d'Void, Jamie Anderson, Terry Toner, Secret Cinema, Martin Eyerer en vele locale helden.
  • Partypeople, technofreaks, housefanaten, clubbers en ravers
  • Dik licht, geluid en een snufje alcohol
Inmiddels zijn de winnende barcodes van de V.I.P. upgrade actie bekend. De organisatie heeft uit alle verkochte e-tickets twee willekeurige en anonieme barcodes gekozen. De winnende barcodes zijn 696026750704 en 909061239638.
Pasen staat weer voor de deur mensen! Het mag weer, het kan weer: lekker klootviolen op de meubelboulevard, eieren zoeken op je balkon en jawel, de maandag helemaal vrij. Komt Goed Uit tijdens deze Paasdagen, want op zondag 4 april 2010 viert ook Wir Lieben Sonntag liebst Spacerijen de wederopstanding van Jezus Christus van Nazareth, de Messias en de zoon van de Heilige Geest.
Best fout: voordat Jezus opstaat uit de dood nog even helemaal losgaan in de Matrixx. Zaterdag 3 april kan het. De dj's van Q-Music komen speciaal naar Nijmegen om de tent helemaal op zijn kop te zetten tijdens Crazy Easter.
Nog een krappe week en dan barst het aanstaande zaterdag helemaal los in Groningen. Sportcentrum Kardinge zal het toneel zijn van één van de hardste ontmoetingen van de afgelopen jaren; Aege en Multigroove markeren 3 april 2010 als de datum van ‘Hellbound – Dead by Dawn' in de hardcore geschiedenisboeken.
Uitgaan op maandag, het is weer eens wat anders dan de vrijdag of zaterdag. Op maandag weet je dat er louter liefhebbers komen, die écht willen feesten! Vandaar dat je vanaf maandag 5 april elke week los kan in club Home bij Selected. Wel even vrij nemen de dag erop...
Tot de laatste houtsplinter ging het dak eraf, op zaterdag 26 december 2009 in de Utrechtse club Poema RAW. En dat kon ook niet anders, want de omstandigheden waren ideaal: tweede Kerstdag, zaterdagavond, en een internationale all star line-up om zelfs na het overvloedigste kerstmaal je feestende vingers bij af te likken. Solarize Agency weet wel hoe het een feestje bouwen moet! En dat is nou precies wat de organisatie wederom van plan is.
Wie houd er nou niet van een groots georganiseerde champagne party met een intieme sfeer? De eerste editie van het nieuwe seizoen in Hilversum van Soigné zal worden gehouden op vrijdag 2 April 2010 in Club Rex te Hilversum. Precies drie jaar lang was Soigné in Musk, Hilversum de avond van ’t Gooi. Drie jaar lang zat Musk tijdens Soigné gevuld met fashionable, house loving, champagne drinking people."
Lockdown daagt iedereen uit
maandag 29 maart 2010
Met grote belangstelling is er gereageerd op de aankondiging van het spectaculaire hardcore evenement “Lockdown”. Zaterdag 10 april zal The The Sand op zijn grondvesten trillen. Het barpersoneel is al van extra oordoppen voorzien en de fundering is nog maar eens goed nagekeken. Wanneer het geweld losbarst in “The battle for freedom” geldt slechts het recht van de sterkste. Lockdown! Een meedogenloze strijd tussen Nederlands grootste hardcore criminelen.
Timetable Luminosity BTE
zondag 28 maart 2010
Vrijdag 2 april gaan de deuren van de Central Studios te Utrecht open voor een schitterend event. Marcel Woods, Johan Gielen, Bolier and many more zullen jullie muzikaal gaan verwennen. Naast de sterke lasers en LED zullen de vele dj's zorgen voor een onvergetelijke 'Before the Energy' editie. Bereid jezelf voor om het hele weekend los te gaan. Wil je meer weten, klik dan hier!
A High Quality Midnight Cruise
vrijdag 26 maart 2010
Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden wanneer je terugkijkt naar de vierde editie van GrotesQue afgelopen zaterdag. Hoewel de subtitel ‘Experience The Higher Level’ een aardig vooruitzicht beloofde was het resultaat misschien nog wel mooier. Wat een geweldig feest weer..
Clone Westcoast Night
donderdag 25 maart 2010
Op vrijdag 16 april vindt er in de Eindhoven een zeer interessante dance avond plaats. De Clone stal komt langs in de Effenaar, Het nu al legendarische electronica label bolwerk komt met hun West Coast sound de kleine zaal betoveren en brengt parels uit eigen stal zoals: Legowelt en Alden Tyrell en labelbaas Serge.
Aanstaande zondag zal de volgende editie van de Sunday Spirit winter series plaatsvinden in Studio 80. Ook deze keer belooft het weer een uitzinnige zondag te worden. Zo is Philip Young voor de eerste keer te gast en zal De Man Zonder Schaduw sinds enige tijd weer een extra lange set draaien. De maand maart is voor Sunday Spirit sowieso een bijzondere maand geweest met o.a. het winnen van een Gouden Kabouter en dat gaat komende zondag keihard gevierd worden!
Zaterdag 26 juni organiseert Monumental Productions in Recreatiegebied Spaarnwoude Park de tiende editie van Awakenings festival dat in tien jaar uitgegroeid is tot het grootste technofestival van de wereld.

Met meer dan zeventig artiesten uit elf landen presenteert Awakenings Festival de crème de la crème van techno in al haar vormen. Monumental kan met trots vaststellen dat dit de meest kwalitatieve techno-line-up aller tijden is!
Schagen, Uithoorn, Drachten, Delfzijl, Stadskanaal, Helden, IJsselstein, Uitgeest, Purmerend en nu is het dus de hoogste tijd om de Nederlandse hoofdstad Amsterdam aan te doen voor Latino Grooves, de 2 year anniversay editie. Veel vragen via internet wisten party organisator B-Bass Dance Events te bereiken: ‘Wanneer komen jullie nou eens in Amsterdam?' It’s about that time right now!
Bassrulers Outdoor 2010
maandag 22 maart 2010
Dit jaar vindt op 22 mei te Nieuw-Vossemeer de vierde editie van Bassrulers Outdoor plaats. Na drie succesvolle voorgaande edities kiest organisator J&E Entertainment voor een grotere opzet onder het mom: bigger, bolder, better!
Infinity Festival 2010
maandag 22 maart 2010
In september vorig jaar werd het gloednieuwe house- en technofestival Infinity Festival gelanceerd. CosmoCAD en Serum Events maakten van Almere Buiten Park een ware lanceerbasis waar meer dan veertig nationale en internationale DJ’s en live-acts beats het oneindige luchtruim in knalden. Het festival bleek niet zomaar een nieuwkomertje en mag daarom dit jaar niet ontbreken aan de Nederlandse festivalagenda van 2010 op het gebied van house, deephouse, techhouse, electro, minimal, techno en schranz.
Zaterdag 24 april gaan de deuren van de legendarische Danssalon te Eindhoven open voor een uniek en kwalitatief hoogstaand dance event. Lucien Foort – Billy the Klit – Melvin – Michael Satory – Ruben Vitalis en Sam O Neall zullen jullie muzikaal gaan verwennen van 22:00 tot 05:00 naast de spetterende entertainende acts, sfeervolle decoraties en veel meer.Meer weten? Klik dan hier....
Het komt er langzaam maar zeker weer aan: de strandfeesten! Zon, zee, strand, drankjes en veel, heel veel feesten op alle strandlocaties over heel Nederland. Het was een bitterkoude winter, iedereen snakt weer naar jas-uit, slippers, zonnebrand en zand tussen je tenen.
Exceptionnel Gold
zaterdag 20 maart 2010
Een verrassend en veelzijdig heden 'with an Exceptionnel-Gold'....een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving! Wie kan zich die eerste supereditie 'Exceptionnel-touch' van vorig jaar nog herinneren? Amazing waren de reacties. Dit jaar staat er weer iets groots te gebeuren in de grotten van 'La Caverne de Geulhem' in het rustieke dorpje Berg en Terblijt (Nabij Maastricht/ Valkenburg).
De ooit trendsettende uitgaansscene in Amsterdam bloed langzaam dood, concludeerde clubeigenaar Vandy Malayeri nadat hij onlangs na vijf jaar feesten organiseren in het hippe Dubai en zwoel Beirut terugkeerde naar de hoofdstad.
Extrema Outdoor zal dit jaar ook in Noorwegen plaatsvinden. Op zaterdag 26 juni maakt het dancefestival haar buitenlandse debuut in Sandvika, vlakbij de Noorse hoofdstad Oslo. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de programmering zal 25 maart wereldkundig gemaakt worden. Dat maakte organisator Extrema vandaag bekend.
Hoog bezoek op Clink in de Flexbar
donderdag 18 maart 2010
Op vrijdag 19 maart heeft Amsterdam de eer om maar liefst vijf internationale artiesten in de DJ booth van de intieme Flexbar te mogen ontvangen. Tony Rohr, Alexi Delano, Camea, Tim Xavier en Francisco Allendes landen deze dag allemaal op Schiphol om samen een onvergetelijk feestje in de Flexbar neer te zetten.
De lente is bijna officieel begonnen en dat zorgt voor heel wat lachende gezichten, ook bij de New House Collective. De lente betekend zoveel: nieuwe liefdes, vrolijke bloemetjes, de vogels die fluiten, het is een uur langer licht en Boris Werner komt draaien bij Miko! Een swingender begin van de lente bestaat bijna niet!
10 Years of Q-dance
donderdag 18 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 17 maart 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Op 3 juli 2010 zal op het recreatiegebied Bussloo de verbeten strijd losbarsten tegen een nieuwe dreiging: The Fifth Epidemic! Midden in de pure wanhoop en ellende die deze epidemie over onze aarde zal verspreiden, bieden UDC & Multigroove een veilige quarantaine zone. De enige manier om aan deze vreselijke epidemie te ontsnappen is zorgen dat je op 3 juli in deze veilige quarantaine zone bent: Ground Zero.
Op zondag 4 april 2010, 1e Paasdag, vormt de Stadsblokken in Arnhem het decor voor de tweede editie van het gratis dance evenement Dancetour. DJ’s Quintino, Chuckie, Sidney Samson, Marco V en Daniel Beasley zetten van 13.00 uur tot 21.00 uur de Stadsblokken op z’n kop. Daarnaast mag ook de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out een half uur draaien!
Op zaterdag 24 april organiseert Cyndium een nieuw, exclusief en éénzalig early hardcore evenement in de grote zaal van de Amsterdam Studio's. Na eerdere succesvolle Cyndiumevents in een van de populairste locaties van Nederland, behoeven de Amsterdam Studio's geen uitleg meer. Het geluid is oorverdovend en de sfeer in de Studio`s is altijd geweldig underground en ultiem. Voor dit zeer speciale evenement zal Cyndium meer dan ooit bewijzen dat het staat voor kwaliteit.
House the 90s
zondag 14 maart 2010
Op 5 juni 2009 was de eerste editie van House the 90s in Club Noa. Het concept voor en door de liefhebbers van de wat hardere house uit de jaren 90. Geheel tegen alle trends in wilde de organisatie dat de DJ’s weer langere DJ sets zouden gaan draaien en waarbij het voor de bezoekers draait om de sfeer en de gezelligheid uit de jaren 90 waarbij ze nog echt los gaan op de muziek.
Catwalk Residents Special
zondag 14 maart 2010
De Catwalk Residents Special spreken inmiddels wel voor zich: 100% pure house & techno met Catwalk's lieftallige residents. Al viermaal stond de voormalige voetgangerstunnel aan de wee-na, beter bekend als Catwalk, op zijn kop tijdens de resident avonden. Na de dikke edities van Joey Daniel (300MPH), Sandeep (Dik) en Hertz & Vibes (Diepgang), is het dit keer de beurt aan grazioso Taras van de Voorde om zich 6 uur lang aan zijn fans over te geven, voor wat in het vak wordt genoemd “een freakn’ losgeslagen nacht party’en!”
Neem jij jezelf wel eens voor om een keer een weekend niet of minder te drinken of om die dealer een keer niet te bellen en ga je dan toch steeds weer de mist in? OASIS online kan net dat extra steuntje in de rug voor je zijn en helpt je om te minderen of stoppen. Het is gratis, anoniem en je kunt inloggen waar en wanneer dat jou uitkomt.
Op de eerste dag van maart is de tweede release van Gem Records uitgekomen, de nieuwe Secret Cinema remix voor Christian Smith (Tronic49) zag diezelfde dag het licht van de digitale wereld. De remix en twee tracks van de EP staan inmiddels in de techno top 100 op beatport, net zoals ‘Reaktivate’ (de laatste release van Secret Cinema). Leuk nieuws voor de bijna jarige Jeroen ‘Secret Cinema’ Verheij!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 10 maart 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
The Great Zany Show
dinsdag 9 maart 2010
Zaterdag 10 april presenteert Art of Dance ‘the sonic circus of InZanity’ in het Beursgebouw van Eindhoven. Hooggeëerd publiek, zet u schrap voor een avond die geheel in het teken staat van DJ Zany en zijn visie op hardstyle en hardcore. Van 22.00 uur tot 07.00 uur zal de tent geopend zijn voor een extravaganza aan top-acts en weergaloze shows met the ringmaster of hysteria.
Electronation staat bekend om de bijzonder positieve bijdrage in het Hollandse nachtleven. Creatieve events, de beste artiesten uit binnen- en buitenland, originele, nieuwe acts en opvallende locaties zorgen al jaren voor veel respect en plezier bij talloze clubbers. Uiteraard wordt er dan ook op Koningin- en dag weer alles uit de kast getrokken om dit Oranjefeest extra dik te maken.
Audio Active XXL
maandag 8 maart 2010
Aanstaande vrijdag zal voor het eerst een speciale extra large editie van Audio Active in de grote zaal van het Paard plaatsvinden. Dit wordt een nieuwe baanbrekende avond in Den Haag waar vele verschillende stijlen muziek elkaar zullen ontmoeten. Van breakend tot ‘simpel’ beuken: hokjesloos feesten.
The Shadowlands revolution
maandag 8 maart 2010
Two weeks ago the ultimatum expired
Wicked forces tried to sabotage us
But we will not give in and won’t surrender...
Non Night @ klinch
zaterdag 6 maart 2010
19 maart vindt de eerste Non Night van het label Non Records plaats. Non Records is een platenlabel dat een breed spectrum aan muziek uitbrengt. De muziek varieert van diepe analoge pop tot classic vintage popsongs met elektronische invloeden en moderne dance noise. Het label heeft live spelen torenhoog in het vaandel staan. Op deze avond passeren dan ook maarliefst drie live-acts de revue.
Organisator Unomodo presenteert vanaf vrijdag 12 maart op wekelijkse basis Juke box in Amsterdam! Beleef elke vrijdagavond pure 80’s & 90’s muziek in een van de mooiste clubs van de hoofdstad, gelegen op een steenworp afstand van het gezelligste plein van Amsterdam.
Voor het eerst in de geschiedenis komt de vetste houseparty van Nederland, Sexy Mother Fucker, op 27 maart naar club Matrixx. Na een zeer succesvol 2009 voor SMF, afgesloten met een dubbelspetterende NYE wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Matrixx, eén van de mooiste en succesvolste clubs van Nederland, heeft de eer om eerste editie van Sexy Mother Fucker in 2010 te openen! Miiiiaaaaaaauwwwww!!
Rockit meets Click
vrijdag 5 maart 2010
Morgen is het zover, dan zet de WesterUnie zich schrap voor een nieuwe editie van Rockit meets Click. Tijdens deze zomerse editie wordt rekening gehouden met een drukke aanloop en is het Westergasterras daarom geopend als extra chill area. De lasers en extra geluid zijn besteld: Er kan geknald worden!
Op zaterdag 1 mei 2010 zal de Lotto Arena te Antwerpen België omgebouwd worden tot een ultieme hardcoretempel. Het is de eerste editie van dit hardcore manifest wat belooft het grootste Belgische hardcore-event te gaan worden.
Soundgarden time table en updates
donderdag 4 maart 2010
Eindhoven is klaar voor Soundgarden! Het industriële Klokgebouw is voor de gelegenheid getransformeerd tot chique nachtclub. In volgorde van opkomst verschijnen zaterdag 6 maart van tien uur 's avonds tot zeven uur 's ochtends achter de draaitafels in de Main Area: Bjorn Wolf, Quintino, Shermanology, Erick E, Tocadisco en Hardwell; allen dj-grootheden van formaat. En dan is er ook nog een Lounge Area, waar o.a. Audioknights een live optreden verzorgt. Alle kluisjes zijn voorzien van cadeautjes (van dikke hoofdprijzen tot kleine sfeermakers) en de kaartverkoop is op stoom.
Partyflock wint Gouden Kabouter
donderdag 4 maart 2010
We hebben geen flauw idee wie er eigenlijk stemmen om de winnaars van de GKA’s te bepalen, maar deze mensen worden bij deze hartelijk bedankt dat zij hebben ingezien dat Partyflock gewoonweg het meeste nieuws en de betrouwbaarste en uitgebreidste agenda biedt! Uiteraard was Partyflock niet de enige die in de prijzen viel en een tuinlaaf aan de materiële vaste activa op de bedrijfsbalans mocht toevoegen. Lees wie er nog meer wonnen......
Superstars
dinsdag 2 maart 2010
Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, glamerous party’s en luxe drankjes? Dan is de The Power Zone op zaterdag 13 maart de locatie om jou de perfecte avond te laten bezorgen.
Na lange afwezigheid keert Alexander Kowalski terug in Utrecht! De Winkel van Sinkel heeft in samenwerking met Zeus haar deuren geopend voor deze technolegende. Alexander Kowalski staat bekend om zijn weergaloze live act, wie zich Alexanders' live' show op Free Your Mind Festival in 2007 herinnert, weet dat dit een onvergetelijke avond zal worden. Naast 24 april zal L'Etiket op maandelijkse basis de Winkel van Sinkel aandoen. Deze kersverse club avond staat in het teken van de bekende labels en iconen uit de internationale en nationale underground scène dat georganiseerd wordt door Zeus.
Cape Fear uitverkocht
maandag 1 maart 2010
Cape Fear, één van de twee dance events die UDC organiseert op het Forteiland bij IJmuiden, is uitverkocht.
31 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Een royale aprilmaand bij Reveal in Escape
Saturday Factory in april
Isla Electronica VIP winnaars bekend
Wir Lieben Sonntag liebst Spacerijen op Eerste Paasdag
Crazy Easter met Q-Music the party & het foute uur
Laatste info & timetable Hellbound
30 maart 2010
Spectaculaire kick-off van Selected
Streamlined stoomt door op vrijdag 28 mei 2010
29 maart 2010
Soigné opent nieuw en vooral rockend seizoen in Hilversum
Lockdown daagt iedereen uit
28 maart 2010
Timetable Luminosity BTE
26 maart 2010
A High Quality Midnight Cruise
25 maart 2010
Clone Westcoast Night
Sunday Spirit viert gouden kabouter
24 maart 2010
Awakenings festival ten year anniversary line-up
23 maart 2010
Latino Grooves two year anniversary
22 maart 2010
Bassrulers Outdoor 2010
Infinity Festival 2010
House religion @ DeDanssalon met Lucien Foort en Billy the Klit
20 maart 2010
Opening Strandseizoen 2010 met tweeënhalf uur set Remy
Exceptionnel Gold
19 maart 2010
Back to the future: Hour Power is terug
18 maart 2010
Extrema Outdoor ook in Noorwegen dit jaar
Hoog bezoek op Clink in de Flexbar
Deze donderdag Amsterdams grootste house talent bij The New House Collective
10 Years of Q-dance
17 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ground Zero onthult lineup, nieuwe website en trailer
Eerste Paasdag topdj's op de Stadsblokken in Arnhem
15 maart 2010
Lineup release Cyndium Quality Chronicles
14 maart 2010
House the 90s
Catwalk Residents Special
12 maart 2010
Unity start website voor drinkers en snuivers
11 maart 2010
Secret Cinema viert verjaardag en eerste mixcd
10 maart 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
9 maart 2010
The Great Zany Show
Electronation eert de Koningin op gepaste wijze met een tweedaags event
8 maart 2010
Audio Active XXL
The Shadowlands revolution
6 maart 2010
Non Night @ klinch
5 maart 2010
Jukebox every friday at Club Home
Poesje Sexy Mother Fucker laat Matrixx spinnen
Rockit meets Click
Hardcore Universe; the ultimate hardcore manifest
4 maart 2010
Soundgarden time table en updates
Partyflock wint Gouden Kabouter
2 maart 2010
Superstars
Alexander Kowalski, exclusieve DJ en Liveset in Utrecht
1 maart 2010
Cape Fear uitverkocht