Partyflock
 
Nieuws · maart 2009
­ Nederland
Het idee voor Crackhouse ontstond eind 2006 uit ongenoegen over het heersende beeld van house in Nederland. De nalatenschap van deze bijzondere muziekstroming werd toentertijd grotendeels gekaapt door commercie, in de volksmond ook wel piemeltjeshouse genoemd, terwijl Crackhouse vond (en vindt) dat er nog altijd een grote ondergrondse kracht uitgaat van house in al haar scharkeringen.
Daar waar de programmeur van Doornroosje al jarenlang een dikgedrukte naam op zijn wishlist heeft staan en hij de hoop had opgegeven dat het er ooit nog van zou komen was daar opeens het nooit meer verwachtte telefoontje. En nu staat Sven Väth – door zijn trouwe fans liefkozend ‘der Meister’ genoemd - op 29 april in technotempel Doornroosje voor een zeer exclusief ‘once-in-a-lifetime’ optreden!
Pinkster Beach Festival 2009
maandag 30 maart 2009
Het welbekende Beach Festival van Bloemendaal Aan Zee is terug! Op Zondag 31 Mei en Maandag 1 Juni presenteert B-Bass Dance Events i.s.m. Dutch Dance Guide de eerste editie van het Pinkster Beach Festival uiteraard zal dit plaatsvinden tijdens Pinksteren. Dit jaar valt Pinksteren op Zondag 31 Mei en Maandag 1 Juni en op deze dagen staat Bloemendaal Aan Zee in het teken van één groot Dance festijn.
Royal dance event 2009
zondag 29 maart 2009
Al weer voor de negende keer organiseren Café Thomas, Café Spijker & Café Vijftien het gratis toegankelijke Royal Dance Event in Eindhoven. Dat gebeurt in samenwerking met dance-organisator FreshGrooves. De combinatie blijkt zeer vruchtbaar, getuige de duizenden bezoekers die elk jaar weer hun weg weten te vinden naar hartje Eindhoven.
Unit 7
zondag 29 maart 2009
Vrijdag 10 april is het dan eindelijk zover, The Northern Music Organisation, kortweg: TNMO presenteert dan hun concept: UNIT 7. De lancering van dit evenement wordt gehouden in een van de grootste uitgaansgelegenheden van Noord Oost Nederland te weten Pruim te Zevenhuizen. In deze locatie worden door TNMO meerdere, met regelmaat terugkerende, concepten gebracht waarvan Unit 7 het nieuwste blad aan de boom is.
Linke Soep
zaterdag 28 maart 2009
Op de tweede vrijdag van april verschijnt in de Flexbar ten tonele, Linke Soep! Met gasten uit binnen én buitenland van zowel het mannelijk als het vrouwelijke geslacht kan het niet mis gaan. Linke Soep, Vrijdag 10 april, Flexbar Amsterdam!
Queens Boulevard
zaterdag 28 maart 2009
Vie komt met een wel heel bijzondere koninginnenacht dit jaar! Woensdag 29 april 2009 wordt de meest unieke en intieme club van Rotterdam aan de Maasboulevard omgetoverd tot een internationale arena! Vie presenteert namelijk tijdens Queens Boulevard exclusief de artiesten Martin Solveig & Fedde le Grand! Verder komen er op deze nu al legendarische en bijzondere avond Chris Rox en MC Shurakano. Jouw koninginnenacht van 2009 zal nooit meer hetzelfde zijn!
Na een klein uitstapje naar Watt in Rotterdam gemaakt te hebben, strijkt Mental Evolution 4 April weer neer in homebase Club Poema om het 2 jarig bestaan te vieren.
Nieuwe Hed Kandi Ibiza residency
donderdag 26 maart 2009
De betoverende zonsondergang bij Cafe Del Mar, poolpartys in nietsverhullende zwemkleding, de mix van de geur van zonnebrandolie en Mojitos, het parelwitte zand dat tussen je tenen kriebelt en het ultieme gevoel van van 'love, peace and happiness', allen kenmerkend voor het partyeiland bij uitstek: IBIZA!
Hardcore Resistance
donderdag 26 maart 2009
Hardcore liefhebbers verenigt u! Op zaterdag 11 april aanstaande zal het verzet weer keihard terugslaan. De afgelopen maanden hebben in het diepste geheim de voorbereidingen plaatsgevonden voor weer een keiharde editie van Hardcore Resistance. P3 in Purmerend zal wederom een toevluchtsoord worden voor muziek-fanatici met een duidelijk motief, verzet!
Vrijdag 27 Maart 2009 is het tijd voor Supah! Dupah! het gloednieuwe spektakel van Utrecht in Club Monza. Met een line-up waar je knietjes van gaan knikken en een sterrencast die kan surfen op incrowd beloofd dit nu al een onvergetelijke nacht te worden. Deze gaat de boeken in als een nerd net voor zijn eindexamen! Je wil deze NIET missen.. als de bus!
Rotterdam Records
woensdag 25 maart 2009
Twee jaar geleden vierde Rotterdam Records met succes zijn 15e verjaardag in de Outland en ook vorig jaar ging het dak eraf in deze locatie met de 15 + 1e verjaardag. Nu inmiddels 17 jaar verder heeft Rotterdam Records besloten dat eigenlijk iedere verjaardag een feest is, vandaar dat zij wederom terug keren met hun jaarlijkse feessie!
De tijd gaat hard. Het is alweer lente en weer bijna tijd voor een super feest. Een feest waar iedereen naar uit kijkt! Het thema dit jaar slaat ook erg aan en de kaartverkoop loopt hard. We kunnen nu al zeggen dat deze editie uitverkocht raakt. De Hemkade is the place to be en 11 april gaan we daar de lokatie omtoveren tot een waar iceland. We hebben zoveel gave dingen in gedachten, maar kunnen daar nog heel weinig over zeggen.
Hardcore gladiators
maandag 23 maart 2009
Rige Entertainment, Paul Elstak en Hollywood Music Hall hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een vet hardcore-evenement tijdens koninginnenacht. Op woensdag 29 april barst vanaf 22.00 het feest los in deze dikke locatie! In vier area's wordt het maximaal knallen en zullen de hardcore gladiatoren tot 5 uur in de ochtend hun hardste beats ten gehore brengen. Hollywood Music Hall is maarliefst vier keer verkozen tot het grootste en populairste uitgaanscentrum van Nederland. Binnen vind je vele areas met het vetste entertainment, licht en geluid!
Vivre at The Mansion
zondag 22 maart 2009
Vivre is een kwaliteitsconcept dat aandacht besteed aan house en entertainment. Ditmaal strijkt het feestje neer in de Amsterdamse Mansion alwaar het helemaal los zal gaan. Zaterdag 28 maart is the Mansion het toneel van real house music.
HouseDeluxe
vrijdag 20 maart 2009
21 maart, het begin van de zalige lente. Eindelijk mag die veel te grote zonnebril weer uit de kast, is het tijd voor een cocktail op het terras en zijn er weer tal van tortelduifjes in de lucht. In de lente kan alles en de lente verdient alles! Om deze prachtige periode eens goed te beginnen, laat HouseDeluxe je op deze dag weer wanen in luxe, stijl en klasse. Dit alles in de glorieuze P3 in purmerend. Zo kan iedereen de lente van 2009 op en top beginnen en kun je vol goede moed en stijl de rest van de zomerperiode tegemoet gaan.
Tickets A State of Trance 400 uitverkocht

Wegens grote belangstelling voor de 400ste radioshow van Armin van Buuren is het hier omheen georganiseerde evenement in de Maassilo op zaterdag 18 april uitverkocht.
Art Dance Event
donderdag 19 maart 2009
Mantelpakjes mogen worden ingeruild voor een comfortabele jeans en in plaats van high heels worden er enthousiast sneakers uit de kast gehaald. Geen stropdas, niet driedelig in pak gehesen maar informele kleding om je eigen karakter extra te onderstrepen. Na een lange werkweek is de komst van Casual Friday voor velen meer dan welkom. Niet alleen wordt deze gewoonte toegepast op de werkvloer, ook Art Dance Event laat de Casual Friday meer dan genoeg redenen bevatten om het weekend luchtig, speels en vooral onbezorgd van start te laten gaan!
Zaterdag 28 maart brengt Simplon maar liefst 3 helden naar Groningen, tijdens de allereerste editie van Straight Forward; The Advent, Invite en Paul Boex. Daarnaast treden ook The Futurist, Devon Miles, Sam Clark, Soma-Cruz en D-Tech op. Een interessante mix van live-acts en DJ’s.
Q-dance presents: Promo
donderdag 19 maart 2009
Aanstaande zaterdag staat de derde editie van Q-dance presents: Promo op het programma. Lees hieronder de belangrijkste info.
Op 17 oktober 2009 zal Ferry Corsten terugkeren naar zijn thuisbasis Rotterdam voor de derde editie van Full On Ferry: The Masquerade. Dit evenement heeft in korte tijd een grote schare fans opgebouwd in zowel binnen- als buitenland.
Op zaterdag 20 juni zal de tiende editie van Riverdance Festival plaatsvinden. Organisator X-Sense maakt vandaag het thema van 2009 bekend en presenteert de trailer voor deze speciale editie van het festival.
Latin Lovers
dinsdag 17 maart 2009
GIVE ME SOME EXTRA LATIN LOVE(RS) Nog meer trommels, nog meer percussies, nog meer lichten en nog meer speakers! Latin Lovers wil gewoon steeds meer en het publiek ook! Met nog meer vogels, vlinders en palmbomen in Club Monza bombardeerd Latin Lovers op 20 maart opnieuw de bamboepalen op de dansvloer in Utrecht! Met nog meer exclusiviteit en nog meer specials is de organisatie klaar voor de toetredende zomer! Weg met al die vieze motregen en harde wind, we kijken uit naar de zwoele zomernachten! En om alvast een voorproefje te geven, geeft Latin Lovers in maart net iets meer! Wat te denken van Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash en een zeer unieke en nooit vertoonde tribal latin set van het most upcoming duo: Shermanology! Beter bekend als de hippe kippen Andy & Dorothy Sherman!
Electronation maart update
dinsdag 17 maart 2009
Maart gaat niet onbewogen voorbij als het aan Electronation ligt, na Electrorated in de Winston en Break-up @ Make-up in het Belgische Gent eerder deze maand komen er nog een aantal goeie avonden aan om te beginnen met deze donderdag Josh Wink, zaterdag het 10 jarige jubileum feest van Global Darkness in de Stubnitz en een speciale 4 urige set van Slam in de Sugar Factory de week erop
Nopeisdope
maandag 16 maart 2009
Na de onvergetelijke XXL editie van tweede kerstdag is Nopeisdope zaterdag 4 april terug in het oosten van het land voor het langverwachte vervolg! Het thema van deze tweede editie is psychedelic retro. Het woord psychedelisch werd gebruikt voor de experimentele rockmuziek en de bijbehorende cultuur uit het einde van de jaren 60. De term verwijst naar de geestverruimende middelen of psychedelica. De muziek was geïnspireerd door de ervaringen met deze middelen. De soort muziek is sterk verbonden met de cultuur rond de hippies en flowerpower. Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden.
Zaterdag 14 maart vond in het Noord-Limburgse Tegelen, Atomico - Procession of the Mercenaries plaats. Voorafgaand aan dit evenement werden de bezoekers meerdere malen ingelicht over de eisen die door de gemeente Venlo en de politie Limburg Noord waren gesteld. Deze mededeling was ook veelvuldig terug te lezen op het evenement door middel van opvallende blaadjes.
Pokke Herrie
maandag 16 maart 2009
Nog een paar dagen en dan vindt Pokke Herrie plaats in de Rodenburg in Beesd. Deze editie staat in het teken van de verjaardag van The Beat Controller. Hij is 1 maart 25 jaar geworden en dit wordt dan wel heel goed gevierd.
Hippie is back! Bigger, better and more hippie! Op de dag voor Goede Vrijdag (9 april 2009) komt er een zeer speciale Hippie, namelijk: Hippie, The Indoor Festival!
Paaseditie Sappig
zaterdag 14 maart 2009
Sappig! streek bijna twee jaar geleden neer in Eindhoven. Na bijna twee jaar lang volle en meestal uitverkochte zalen te trekken viel de aanhang in Eindhoven echter iets op! Waarom moesten zij met feestdagen zoals; Pasen, Pinksteren, Koninginnedag, Kerstmis en Oud & Nieuw reizen naar Amsterdam en Rotterdam voor een van de Sappig! edities. Waarom die speciale edities niet in hun stad? Goed nieuws, daar komt nu verandering in!
Dj J.D.A.
vrijdag 13 maart 2009
Vrijdag 10 april staat de Time Out van Gemert een grote taak te wachten. Het legioen van J.D.A. is sterker dan ooit tevoren en is klaar voor een aanval op de grootste club van Noord-Brabant. In samenwerking met Art of Dance zal van 22.00 uur tot 05.00 uur het slagveld worden geopend voor het zeer succesvolle concept DJ J.D.A. – Voel Je Die Bass party!
Op zaterdag 4 april is het dan zover. Het Dance-concept Beatloverz bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden. Beatloverz is binnen een jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Dance-concepten van Nederland in zijn thuisbasis de Maassilo. Met keer op keer uitverkochte edities komen er gemiddeld bijna 5000 bezoekers per editie.
Xtra Large is terug in de Marcanti. Na 3,5 jaar heeft Nachtboetiek besloten om weer terug te keren naar zijn favoriete club in Amsterdam de Marcanti. Met trots presenteren ze daar dj Marco V en natuurlijk de vaste resident Spider!
Driemaal Sneakerz op zaterdag 14 maart in Nijmegen, Heerhogowaard en Amsterdam.
Musica Republica Outdoor 2009
donderdag 12 maart 2009
Een mooie lente dag, met je gezicht in het zonnetje, genietend van de beste muziek op een zonnig festival, een lekker drankje in je hand en mooi geklede mensen om je heen die heerlijk staan te dansen... met de huidige temperaturen buiten kun je er alleen maar van dromen. Toch kan de tijd snel gaan, voor je het weet is het weer tijd voor het festivalseizoen! De organisatie van Musica Republica zit daarom niet te slapen, maar heeft voor de liefhebbers al een speciale actie!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 maart 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Den Haag is van Billy the Klit
woensdag 11 maart 2009
Na het overweldigende succes van 29 november moest er wel gekeken worden naar een passend vervolg om de mensen, die de vorige keer niet op tijd een kaartje konden bemachtigen, een tweede kans te geven dit succesvolle evenement bij te wonen. Op zaterdag 28 maart zal Billy the Klit ons wederom vier uur lang vermaken met de meest heerlijke, diverse house in ‘t Paard van Den Haag. Met de hulp van partners in crime Dani L. Mebius en MC Lady Bee zal er weer een nieuwe feestsfeer worden gezet voor heel 2009.
Alle mensen die Early Hardcore/Rave een warm hart toedragen, be there!!
Ex Porn Star @ Zak
maandag 9 maart 2009
Aanstaande Zaterdag is het tijd voor de eerste moddervette editie van Ex Porn star in de vetste discotheek die Duitsland rijk is. Discotheek Zak, slechts 10 km over de Duitse grens! Bij deze nog even snel de timetable en dresscode info. Klik snel door voor meer info.
Audio Active update
maandag 9 maart 2009
Aanstaande vrijdag, vrijdag de 13e, zal de tweede editie van Audio Active plaats vinden.
Het feest dat bij haar debuut in november al direct uitverkocht was, gaat in herhaling met zo mogelijk, een nog betere programmering dan de eerste editie.
12 april Ultimate 90’s
maandag 9 maart 2009
Op zondag 12 april zal Hardenberg een stap terug in de tijd nemen. Pure Nostalgie zal dan namelijk in club Podium jouw ultieme jaren ’90 gevoel doen herleven. Terug naar de tijd van Carlo & Irene, Lemmings en Flippo’s; laat je nostalgische gevoelens de vrije loop
Zaterdag 9 mei organiseert b2s een nieuwe editie van I love Pussy lounge. Dit keer in de Watt te Rotterdam. Een geheel gerenoveerde en ultra moderne locatie. Voor sommigen ook wel bekend als het oude Nighttown en daarmee keert Pussy lounge terug naar een vertrouwd nest. Bovendien past de Watt qua setting en entourage perfect bij dit erotische concept.
Massive Moments bij Mayday
zaterdag 7 maart 2009
Na het recordaantal bezoekers in 2008 wordt het nieuwe floorconcept voortgezet. Innovatie ook in de line-up van Mayday op 30 april in Dortmund (Duitsland). Vorig jaar vierden maar liefst 25.000 bezoekers de grootste Mayday aller tijden. ‘Massive Moments’ is het motto voor 2009 en Mayday zet het nieuwe concept met vier grote en gelijkwaardige floors voort.
Brand New Heaven grand opening
vrijdag 6 maart 2009
Deze zondag, 8 maart is het begin van een brandnieuw concept van 7th Heaven en dj Spider samen in club Las Vegas, het vernieuwde uitgaanscentrum in het midden van Nederland. Waar zeg je? Club Las Vegas, voorheen beter bekend als de Palazz in Woerden. Na uitgebreide verbouwingen is de club onder een nieuwe naam nu nog mooier, intiemer en gezelliger dan ooit tevoren. Met veel meer ruimte voor nieuwe concepten en feesten. Brand New Heaven is er daar eentje van en meteen ook een superleuk feest!
Trancelicious
donderdag 5 maart 2009
14 maart gaat de 6 editie van Trancelicious in de parenclub Le Baron A6 weer stijlvol uitpakken de vorige feest van Trancelicious worden zo druk bezocht omdat ieder middels mond op mond reclame nieuwsgierig is geworden. Dat het feest in een parenclub plaatsvindt is al uniek twee soorten liefhebbers door elkaar echter ieder heeft zijn eigen deel de kinkyparty bezoekers kunnen dus gebruik maken van de jacuzzi het bubbelbad de sauna en alle ondeugende speelkamers bezoekers van de parenclub mogen in super mooie trance grot meegenieten van de met zorg geselecteerde DJ's mits zij voldoen aan de steeds strengere dresscode lak - leer - rubber - uniform.
Het spectaculairste feest van Nederland is weer terug voor de 2e editie !!! In navolging op een fantastische eerste editie.. ligt het vervolg al weer voor jullie klaar. Zaterdag 25 april in The Matrixx, Nijmegen, de tweede editie van the glamurous, freaky, unbeatable clubnight of the Netherlands…. Daaaaaaaa Freaxxshow!
Gedonder op de donderdag
woensdag 4 maart 2009
Donderdag 19 maart is alweer de vijfde editie van Gedonder in Catwalk, Rotterdam. Dit nieuwe maandelijkse donderdagavond concept heeft met een hele rits succesvolle edities in korte tijd de Catwalk weten te veroveren. Sinds de aftrap hebben de bezoekers een grote hoeveelheid jong talent en gevestigde name samen achter de draaitafels en laptops aan het werk gezien. Deze gezonde mix van jonge honden en oude rotten wisten elkaar te stimuleren en dit resulteerde in een aantal succesvolle avonden. Ook het publiek is niet in één hokje te plaatsen. Van nieuwkomers in het clubcircuit tot ervaren muziekliefhebbers, iedereen wist zijn weg naar de Catwalk te vinden.
Een fijne sfeer, relaxte mensen en dikke muziek zijn de ingrediënten voor een goede zaterdagavond. Met de ingrediënten zit het bij Vier wel snor en waar Vier haar feesten voorheen altijd op vrijdag plande is dit de eerste editie op de zaterdagavond! Deze eerste zaterdag editie konden we niets anders dan een dikke Special neerzetten.
Lexion The Reunion Party
dinsdag 3 maart 2009
Op zaterdag 14 maart zal het 14 jarig bestaan van club Lexion gevierd worden. Het belooft een groot spektakel te worden. Vier zalen worden gevuld met meer dan 18 top artiesten. Visuals worden afgewisseld door mooie, sexy dansers en danseressen en daarnaast staat er een spectaculaire laser show op het programma. De champagne zal op deze feestelijke nacht rijkelijk vloeien en als een heerlijke kers op de taart zal de winnares van Miss Lexion 2009 bekend gemaakt geworden. Lexion bestaat 14 jaar en dat moet en zal gevierd worden!
Na het treurige nieuws dat onlangs is vernomen van het management van de club de HappydayZZ zijn deuren nog steeds gesloten moet houden, heeft Nachtboetiek besloten om hun feest op dezelfde dag, 21 maart, te verplaatsen naar een van de mooiste clubs van Amsterdam: de Marcanti.
b2s presents Knock Out!
maandag 2 maart 2009
Op zaterdag 4 april vind het nieuwste concept van b2s plaats in de SilverDome te Zoetermeer. We hebben het natuurlijk over Knock Out! – The Grand Prix of the Harder Styles. En dat gaat het zeker worden, want van 22.00 uur tot 07.00 uur in de vroege morgen kun je genieten van de beste sets op het gebied van de Harde stijlen.
31 maart 2009
Arnhem maakt zich klaar voor Insideout: Crackhouse
30 maart 2009
Sven Väth in Doornroosje op Koninginnenacht
Pinkster Beach Festival 2009
29 maart 2009
Royal dance event 2009
Unit 7
28 maart 2009
Linke Soep
Queens Boulevard
Mental Evolution pakt flink uit tijdens 2 jarig bestaan
26 maart 2009
Nieuwe Hed Kandi Ibiza residency
Hardcore Resistance
Gloednieuw eclectisch spektakel Supah! Dupah! is morgen klaar voor Utrecht
25 maart 2009
Rotterdam Records
Koop je Crazyland Iceland kaarten op tijd!
23 maart 2009
Hardcore gladiators
22 maart 2009
Vivre at The Mansion
20 maart 2009
HouseDeluxe
Tickets A State of Trance 400 uitverkocht
19 maart 2009
Art Dance Event
Simplon boekt 3 Techno-helden voor Straight Forward Techno
Q-dance presents: Promo
18 maart 2009
Full on Ferry: the Masquerade voor de derde keer terug in Ahoy
17 maart 2009
RiverDance Festival maakt thema bekend en zet trailer online
Latin Lovers
Electronation maart update
16 maart 2009
Nopeisdope
Verklaring organisatie nav drugspreventie en strenge controle op Atomico
Pokke Herrie
15 maart 2009
Hippie; Outta Space, Outta Time
14 maart 2009
Paaseditie Sappig
13 maart 2009
Dj J.D.A.
Beatloverz viert op 4 april haar 1 jarig bestaan met een 10 uur durend muziekspektakel
12 maart 2009
Xtra Large na 3,5 jaar terug in Marcanti met Marco V
Driemaal Sneakerz op zaterdag 14 maart
Musica Republica Outdoor 2009
11 maart 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Den Haag is van Billy the Klit
10 maart 2009
Razor Shock - Hardcore as it should be
9 maart 2009
Ex Porn Star @ Zak
Audio Active update
12 april Ultimate 90’s
I love Pussy lounge in Watt Rotterdam
7 maart 2009
Massive Moments bij Mayday
6 maart 2009
Brand New Heaven grand opening
5 maart 2009
Trancelicious
The Freaxxshow, De zomerse Ibiza sfeer komt weer naar Nederland
4 maart 2009
Gedonder op de donderdag
Vier Special met Heartthrob live
3 maart 2009
Lexion The Reunion Party
2 maart 2009
Happy Dayzz feest Xtra Large 21 maart verplaatst naar Marcanti
b2s presents Knock Out!