Partyflock
 
Nieuws · oktober 2009
­ Nederland
Extra lange sets op Panic Room
zaterdag 31 oktober 2009
Vergeet de setjes van anderhalf of slechts één uur, dankzij drie optredens op één avond. Want op Panic Room op vrijdag 6 november in Escape Club krijgen de dj’s volop de tijd om te laten zien en vooral te horen wat ze waard zijn achter de decks. Geen snelle hitjes achter elkaar om erna snel naar de volgende gig te racen, maar lange, strak en soepel opgebouwde sets waarin je je op de dansvloer helemaal in kan verliezen.
Extrema komt dit jaar met een nieuw Nieuwjaarsevenement in het Klokgebouw in Eindhoven: Extrema RE:create. Daarmee presenteert de organisatie haar nieuwe jaarthema ‘RE:create’. Oude en nieuwe house worden op 31 december bij elkaar gebracht om zo Extrema’s tienjarige Nieuwjaarsjubileum groots te vieren. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
donderdag 29 oktober 2009
Roosendaal gaat los! is inmiddels het laatste jaar een fenomeen geworden voor de dance liefhebber in West Brabant. Na 3 succesvolle edities staat op zaterdag 31 oktober weer een avond gepland in de Erato in Roosendaal.
Super Sunday brengt haar tweede editie in een nieuw overweldigend house-seizoen. De eerste zondag van november zal het feest weer in haar schitterende residentie Monza verschijnen. Een weekje later dan normaal in verband met het Amsterdam Dance Event. Super Sunday is het event dat style, partyvibe en muziek combineert tot de unieke uitgaansavond als afsluiter van je week en ideale start van een nieuwe week.
Op zaterdag 5 december zal in Het Rijk van de Keizer op geheel eigen wijze Sinterklaas worden gevierd. Net als thuis zal iedereen weliswaar zijn schoen zetten, maar ditmaal niet voor de kachel. Ook zullen er weinig Sinterklaas liedjes klinken, eerder hele dikke house beats. Misschien zou dat lekkers snoepen nog wel kunnen kloppen. Kortom op 5 december zal de volgende edite van Shoeless gaan plaatsvinden!
Ferry Corsten 7 november in Metropool
donderdag 29 oktober 2009
Tijdens een vier uur durende set zal Ferry Corsten het dak van het nieuwe pand eraf blazen! Vaak elders in de wereld te horen, maar nu dichterbij in het mooie Hengelo.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
In het enige echte volwassen poppodium dat Rotterdam rijk is, prijkt vanaf vrijdag 13 november weer een vaste techno-avond op het maandprogramma. In samenwerking met Watt trakteert Sound Architecture de bezoeker de komende maanden op een portie kwaliteitstechno. En zo hoort dat in een stad als Rotterdam ook te zijn.
Super Sunday gaat geweldig uitpakken voor het Super Sunday Kerst event in de Central Studios Utrecht. Tijdens de persconferentie vanochtend, presenteerde het house-event van Midden-Nederland haar line-up. Een line-up, die al de topnamen van de Nederlandse house-scene samenbrengt in een groot dance-event.
Op zaterdag 12 december zullen er drie zalen met verschillende stijlen muziek aanwezig zijn met onder ander de dj’s Bassjackers, Jochen Miller, Brian S, Spider, Tony Cha Cha, Ruben Vitalis, Enrico de Luca, Gohan, Ko-c, Ed Mission, Maurizio, PDJ, Georgio Schultz, Mistery3 en Greg Goldsack.
Op 31 oktober vindt de eerste editie van Contrasts Halloween Special plaats in de nieuwe stijl. Tijdens deze avond is de line-up qua residents aangepast en ligt de muziek minder ver uit elkaar. Het thema van deze editie is daarnaast Halloween. Net als voorgaande jaren wordt de traditionele Halloween avond gecombineerd met duistere drum&bass zoals men op Contrasts gewend is.
Bla Bla's ADE aftershock
maandag 26 oktober 2009
Met het ADE nog vers in het katerkopje is het alweer tijd voor een nieuwe Bla Bla labelavond editie in het oude vertrouwde Studio 80. Na de vele bekende artiesten die de afgelopen week de revue passeerden. Heeft de organisatie van Bla Bla er hard aan gewerkt om weer een unieke selectie van artiesten te maken.
Verschillende internationale top dj's gaan de strijd aan met hiv en aids. Dat doen zij door allen persoonlijke stukken te doneren voor de veiling die wordt georganiseerd door dance4life. Tijdens het Amsterdam Dance Event, op donderdag 22 oktober, worden de eerste veilingstukken bekend gemaakt. Vanaf 29 oktober is de veiling officieel geopend en kunnen geïnteresseerden via eBay.nl en PayPal bieden op de stukken.
ClubXO Woman control
zondag 25 oktober 2009
Met gepaste trots presenteert ClubXO op zaterdag 7 november een wel heel bijzondere editie. In samenwerking met MARKT15 is het thema Women Control “The Ugly Truth” bedacht. De subtitel laat niets te wensen over. Inderdaad, deze editie zijn de vrouwen “In Control!” Met o.a. Isis en Miss Monica...
Bluetiekin 2000
zondag 25 oktober 2009
Hoewel velen van hen het niet toe willen geven, behoort de generatie die een aantal decennia geleden los gingen in Bluetiek-In toch echt tot “de oudjes”. Ze gaan nu zelden meer uit en als ze al weg gaan dan zijn ze altijd bang hun kinderen, nichtjes, neefjes of ander jong grut tegen te komen op de dansvloer.
Energy Xplosion
zondag 25 oktober 2009
Aanstaande 30 oktober zal helemaal in het teken staan van een nieuw concept wat gebracht wordt door The Energy Events. De donkere tijd breekt aan en iedereen blijft warm en knus binnen op deze steeds korter wordende dagen. Maar om toch voor alle feest liefhebbers de nodige avondjes uit te brengen zal deze avond er één van zijn.
Dames en heren, jongens en meisjes: graag uw aandacht voor het volgende. Op donderdag 29 oktober zal er een zeer speciale Progressive City in Merleyn plaats vinden. De gelegenheid stond ons toe om de deephouse koning Kez YM uit het lang van de Rijzende Zon te boeken tijdens zijn allereerste Europese toer! Met uitverkochte releases op Yore en 4Lux snelt zijn reputatie hem al ver vooruit. Dit is echt een buitenkansje, mis het niet. PC residents Niels van Mil en Reza Athar maken het verhaal compleet. Uiteraard zoals altijd helemaal GRATIS!
Oldschool Heroes is zaterdag 31 oktober tijdens Halloween terug in Dordrecht met een heerlijke selectie van oldschool Helden! De goede oude sounds komen op dit feest uiteraard weer hard en zuiver uit de speakers knallen in de hardste en leukste locatie van Dordrecht; Area Sixzz! De helden van “vroegah” die je deze avond ouderwets gaan laten stuiteren zijn: DJ Rob, Stanton, Buzz Fuzz, Human Resource, Waxweazle, Lars, OCD, Reflect en Nemo
Halloween bij Vier in Nijmegen
donderdag 22 oktober 2009
30 oktober strijkt Vier voor de eerste keer neer in zijn nieuwe locatie Diogenes. Na anderhalf jaar in de Inferno te hebben gebivakkeerd werd het hoog tijd een frisse doorstart te maken. Er is hevig gezocht naar een nieuwe locatie en met bevriende Nijmeegse hulp is die dan ook gevonden: “Diogenes” ofwel “Villa van Schaeck” in het centrum van Nijmegen.
Succesvolle comeback van Kapsones™ opent deuren bij radiostation Decibel!
De Crazyland organisatie heeft dit keer 'Scarface' als thema gekozen. Stukjes uit de film zullen worden nagebootst en iedereen komt deze editie in maffiastijl gekleed. De vrouwen kunnen hun sexy maffiapakjes aanschaffen, want Crazyland staat voor een feest met alles erop en eraan. Het feest waar nog echt uitgepakt wordt.
Awakenings eind november
donderdag 22 oktober 2009
Laatste kaarten Awakenings vrijdag 27 november. De zaterdageditie 28 november is uitverkocht.
Bateria ontmoet 5 Beats
woensdag 21 oktober 2009
Het recept voor een perfect feest is niet veel anders als die van een perfecte cocktail. Het gaat om een perfecte timing en een mix van ingrediënten van een hoge kwaliteit. Voor degene die wanhopig op zoek zijn naar een heerlijke (muzikale) cocktail dan zijn er 2 plekken waar je heen kan gaan op vrijdag 23 oktober. Escape Studio en Escape deLux. Alhoewel 2 plekken, ze hebben allebei dezelfde entree dus waarom niet gelijk allebei?
10 Years CLR met Chris Liebing
dinsdag 20 oktober 2009
Nog twee dagen en het Amsterdam Dance Event 2010 gaat goed van start. In Club Home wordt op woensdag de reeks clubavonden geopend door de Duitse technopionier Chris Liebing. Dit jaar bestaat zijn label CL Records tien jaar dus is er - in samenwerking met Evotions - een speciale nacht bedacht met de geweldenaar zelf en drie collega-artiesten die op het label hebben uitgebracht. Verwacht een potje stevige techno om de week eens lekker door midden te zagen!
Op zaterdag 24 oktober, tijdens ADE, organiseren Crème Organization & Intergalactic FM een avond waar maarliefst zeventien topartiesten uit de Nederlandse underground dancescene optreden: The West Coast Sound of Holland. De avond zou oorspronkelijk op vrijdag plaatsvinden in de Stubnitz, maar aangezien deze locatie momenteel problemen heeft met de vergunning moest gezocht worden naar een vervangende locatie.
Sneakerz Muzik
donderdag 15 oktober 2009
Nu de zon steeds vroeger ondergaat en de donkere wintermaanden naderen, kunnen de clubs in Amsterdam hun zalen vast oppoetsen voor het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Voor de veertiende keer is Amsterdam hét platform voor nationale en internationale grootheden, en vanuit de gedachte dat uitgaand Nederland zich van z'n beste kant laat zien, mag een bijdrage van de upcoming dj's en producers van het Sneakerz MUZIK label niet ontbreken!
Vrijbuiters go Berlin Underground'
donderdag 15 oktober 2009
Op zaterdag 24 oktober komt het Amsterdam Dance Event tot een explosie in de Amsterdamse Studio/K. Deze nacht staat er in een 13 uurs marathonsessie een record aantal artiesten geprogrammeerd in Amsterdam Oost. Verdeeld over 4 zalen staan er meer dan 25 artiesten op het programma inclusief twee hotte labels uit Duitsland en Frankrijk met hun paradepaardjes.
Full on Ferry
donderdag 15 oktober 2009
Nog maar enkele nachten en één van de meest spectaculaire en vooruitstrevende trance events van dit jaar barst los in de Ahoy, Rotterdam...Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade! Maak je klaar voor sidderende back-2-back sessies tussen Ferry Corsten Nederland en Marco V Nederland, Super8 & Tab Finland, Duderstadt Duitsland, Muzikjunki Nederland onder de vocale begeleiding van MC Stretch Verenigd Koninkrijk.
Bla Bla ADE Special in Studio 80
donderdag 15 oktober 2009
Allereerst excuses voor alle onduidelijkheid omtrent de Stubnitz. Zoals jullie misschien weten zijn er problemen met de vergunningen, iets waar externe organisaties uiteraard weinig aan kunnen doen. Daarom heeft Bla Bla besloten om de ADE special te verplaatsen naar een andere datum en een andere locatie. En wel 20 oktober in Studio 80.
P.O.R.N. 2009
donderdag 15 oktober 2009
Aanstaande zaterdag vindt het tienjarige bestaan van P.O.R.N. (10 years terror) plaats in het Kasteel in Alphen ad Rijn, Hierbij de laatste belangrijke informatie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Met nog een kleine twee weken te gaan maakt Evotions zich op voor een van haar hoogtepunten van 2009. De ADE-weekender met Minus & Cocoon was vorig jaar een enorm succes en alles wijst erop dat dit minstens geëvenaard gaat worden! De combitickets zijn al geruime tijd uitverkocht, tijd voor de laatste etappe! *
Soundtropolis
woensdag 14 oktober 2009
In de Grugahalle Essen zal een nieuw evenement in de wereld van de elektronische muziek plaatsvinden: Soundtropolis. Er zullen uitsluitend trancesounds te horen zijn, wat het evenement in Duitsland uniek in zijn vorm maakt. Op Centreport en HeavensGate, de beide floors van het evenement, zullen vijftien internationale topacts lopen.
Haal je kaart voor The First XXL voor een mooie prijs. De kaarten voor The First XXL zijn nu in de verkoop voor een speciale Early Bird prijs. De kaarten zijn 15 euro voor een gewone kaart en 20 euro voor een VIP-kaart. Je kunt ook meteen kiezen voor een combiticket. Dit is nog veel voordeliger. Als je een combiticket haalt voor The Real Sexy New Year Vibe op 31 december in de Lexion en natuurlijk op 21 november The First XXL in de Lexion, betaal je maar 30 euro.
Op zaterdag 17 oktober staat er weer een fijne Mood Elevator gepland met twee rasechte topartiesten die beter bekend zijn onder de namen: Steve Rachmad en Marco Bernardi. Steve Rachmad die als Nederlands trots na een tijd van afwezigheid terug komt van nooit weg te zijn geweest.
De nacht van zaterdag 17 oktober 2009 staat in het teken van één van de meest gerespecteerde labels binnen de kwalitatieve underground music, en niet zomaar een label… Namelijk het muzikale empire Planet Mu uit het Verenigd Koninkrijk! Met meer dan 250 kwaliteitsreleases en een enorm spectrum aan muzikaal getalenteerde artiesten staat Planet Mu al sinds 1995 op de map, en deze avond zullen ze een uitgebreide showcase hiervan geven in Doornroosje, Nijmegen!
Rotterdam Blackout @ Watt
vrijdag 9 oktober 2009
Op vrijdag 17 oktober presenteren Intergalactic FM en Electronation 'Rotterdam Blackout' in Watt. De line-up bestaat uit I-F,initiator van Intergalactic FM, een live optreden van Alden Tyrell, Pametex, de ‘pusherman’ van de Clone shop, Mr Pauli (live) en oprichter van webcommunity Global Darkness TLR.
Diepgang
donderdag 8 oktober 2009
Vanwege de geweldige set op zaterdag 6 december 2009 van deze Baskische straatmuzikanten, is de organisatie van Diepgang er gelukkig wederom in geslaagd deze twee helden te strikken voor een dikke twee-uursset.
De laatste strandeditie bij Beachclub BLM9 en een verrassingsoptreden op het Sneakerz Festival zijn inmiddels afgevinkt en zo sluiten de mannen van Housequake (ROOG, Erick E en MC Gee) een memorabel zomerseizoen vol hoogtepunten af. Tijd om de mouwen op te stropen voor het clubseizoen, want op het menu staan twee extra grote, overheerlijke indoor edities. Om te beginnen worden op zaterdag 17 oktober de (draai)tafels gedekt in Rotterdam, waar de publiekslievelingen hun kleurrijke show in de Cruise Terminal aan je voorschotelen. Een maand later serveert het duo haar speciale recept in Utrecht, waar op zaterdag 14 november Central Studios wordt aangedaan. Twee keer Housequake op twee grote binnenlocaties; schuif aan en house mee!
Op 6 november vindt de aftrap plaats en wordt de Danssalon omgetoverd tot een beautiful club for beautiful people. De hoogtijdagen van de Atmoz kunnen deze nacht opnieuw in volle intensiteit beleefd worden middels een combinatie van oude Atmoz krakers en nieuwe Belgische bommen.
Coyu deze week in Nederland
woensdag 7 oktober 2009
Miko is nu bijna een half jaar aan de weg aan het timmeren om het Amsterdamse uitgaansleven ook op donderdag te voorzien van een veelzijdige programmering. Na verschillende succesvolle avonden staan 365Mag aan de vooravond van een nieuw seizoen.
Zaterdag 10 oktober vindt in de toonaangevende Utrechtse club Monza de nieuwe editie van Shake & Pop! plaats. Shake & Pop! is het dikste clubfeest van Midden Nederland waar de dj’s de perfecte combi tussen dirty, urban en electro house laten horen. Elke editie weer tovert Shake & Pop! de Monza om tot een grote dansende en losgaande mensenmassa. Deze editie, waarin onder andere Sidney Samson en Gregor Salto in de dj booth zullen plaatsnemen, staat ook zeker garant voor madness en een enorme party vibe.
Op zaterdag 17 oktober 2009 staat de Matrixx in het teken van Happy Hardcore. De editie van vorig jaar was volledig uitverkocht en het dak van Nijmeegse club vloog er af. En volgende week zaterdag is het opnieuw tijd voor een avond vol vrolijke deuntjes en ouderwetse Happy Hardcore knallers in de compleet verbouwde Matrixx.
Line-up Fabulous 2009 compleet
dinsdag 6 oktober 2009
Met de toevoeging van onder anderen dancegrootheden Sander Kleinenberg, Luke Slater, Menno de Jong, Switch en Benny Rodrigues is de programmering van Fabulous compleet. De organisatoren van het grote indoor dance-event weten met deze line-up vol vooraanstaande internationale en nationale artiesten de voorgaande edities wederom te overtreffen.
Stug
maandag 5 oktober 2009
Vrijdag 9 oktober is Stug weer terug in het Paard na een mooie zomerstop die is doorgebracht op het Scheveningse strand met een paar mooie feesten in de Karavaan. Dit wordt het zevenentwintigste Stug-feest en de meeste hiervan waren in het Stug maar deze editie heeft voor de eerste keer een speciale prijs: gratis en voor niets!
Op 14 november organiseert X-tase een festival rondom de kick-off van een jongerenplatform voor de Steenbergse jeugd. Dit festival gaat gegarandeerd los, want het vindt op een partyboot plaats. Over drie decks verdeeld zullen DJ’s en bands het publiek vermaken met stijlen van rock, tot electro en van lounge tot drum&bass. De line-up bestaat ondermeer uit de bands Otis en Zero Friction en de DJ’s San Sebastian, Steyno & Blanda, The Electrolytes en Majestic.
Terwijl de herfst haar intrede in Nederland doet, viert Housexy nog volop de zomer door! Housexy pakt op 23 oktober aanstaande extra groot uit met een special edition, ter viering van het aankomende Amsterdam Dance Event. Het event, een initiatief van het fameuze Ministry Of Sound, staat garant voor een stijlvolle get-together, gevuld met opzwepende funky house en rockende electro beats.
Studio Soulrock
vrijdag 2 oktober 2009
Het label Studio Soulrock dat inmiddels alweer bijna een jaar lang bestaat, bepaalt de avond in de Sugar Factory en speelt met… Delano Smith. Studio Soulrock is het label van DJ en producer Carlos Valdes en Steffi.
Beter kom je Niet vs. Partyraiser
vrijdag 2 oktober 2009
Sinds de aankondiging van de nieuwe editie van: Beter kom je Niet, staan de geruchten machines rood gloeiend. En dat is niet voor niks, nog nooit eerder nam een artiest de controle over van BKJN Events zijn mainstage, en daagde hierbij ook nog eens Nederlands beruchtste feest uit voor een keiharde confrontatie. Dat dit een zeer riskante strijd gaat worden, aangezien beide partijen erg aan elkaar gewaagd zijn, staat als een paal boven water. De vraag is dan ook: Wie is hier nou gvd harder dan de rest?!
Raving Nightmare
donderdag 1 oktober 2009
Opnieuw zal de laatste zaterdag van het jaar in de agenda geschreven worden. Op zaterdag 26 december 2009 kunnen de remmen weer los en ga je terug in de tijd. Een leuke bijkomstigheid is dat deze laatste zaterdag van 2009 op 2e Kerstdag valt. Een perfecte gelegenheid dus om 2009 af te sluiten op een zeer uniek evenement in een speciale locatie met een hele historie!
31 oktober 2009
Extra lange sets op Panic Room
30 oktober 2009
Nieuw concept Extrema tijdens Nieuwjaar
29 oktober 2009
Kaartverkoop Roosendaal gaat weer los
Timetable en laatste info Super Sunday
Kom je op 5 december je schoen zetten?
Ferry Corsten 7 november in Metropool
28 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Sound Architecture presenteert nieuwe residency in Watt
Super Sunday maakt lineup X-Mas Bash in Central Studios bekend
Unique Sexycity: black, pink, moviestar
27 oktober 2009
Contrasts drum&bass nodigt Uncut Anger en DJ Sarah uit
26 oktober 2009
Bla Bla's ADE aftershock
Topartiesten doneren persoonlijke stukken voor dance4life veiling
25 oktober 2009
ClubXO Woman control
Bluetiekin 2000
Energy Xplosion
24 oktober 2009
Japans wonderkind, op bezoek bij Progressive City
23 oktober 2009
Halloween edition van Oldschool Heroes op zaterdag 31 oktober
22 oktober 2009
Halloween bij Vier in Nijmegen
Ministry of Beats invites Kapsones Live at Radio Decibel
Een legende is terug op Crazyland Scarface
Awakenings eind november
21 oktober 2009
Bateria ontmoet 5 Beats
20 oktober 2009
10 Years CLR met Chris Liebing
19 oktober 2009
Westcoast Sound of Holland ADE special verplaatst
15 oktober 2009
Sneakerz Muzik
Vrijbuiters go Berlin Underground'
Full on Ferry
Bla Bla ADE Special in Studio 80
P.O.R.N. 2009
14 oktober 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Laatste info voor de Minus en Cocoon weekender tijdens ADE
Soundtropolis
Early Bird kortingskaart & combiticket The First XXL
13 oktober 2009
Mood Elevator draait door met Steve Rachmad
11 oktober 2009
Planet Mu Label Night in Poppodium Doornroosje Nijmegen
9 oktober 2009
Rotterdam Blackout @ Watt
8 oktober 2009
Diepgang
Smullen met Housequake in Rotterdam & Utrecht
7 oktober 2009
Back II Paradise komt met Atmoz in de vernieuwde Danssalon
Coyu deze week in Nederland
Zaterdag Shake & Pop met Sidney Samson en Gregor Salto
Happy Hardcore in Matrixx bijna uitverkocht
6 oktober 2009
Line-up Fabulous 2009 compleet
5 oktober 2009
Stug
4 oktober 2009
Kick-off jongerenplatform Steenbergen gevierd met festival op boot
De zomer zindert nog even door met Housexy
2 oktober 2009
Studio Soulrock
Beter kom je Niet vs. Partyraiser
1 oktober 2009
Raving Nightmare