Partyflock
 
Nieuws · juli 2008
­ Nederland
Wat een heerlijk feest was het afgelopen zaterdag op Houtrak Spaarnwoude! Het publiek was zo positief over het terrein, de sfeer et cetera. Nagenieten kan niet lang genoeg duren!
Welcome to the Future Festival
donderdag 31 juli 2008
Jawel! Dit weekend is het eindelijk zover, Welcome to the Future slaat zijn kamp op op het gezelligste festivalterrein van Nederland: natuurgebied het Het Twiske onder de rook van Amsterdam. Bereid je voor om een dag lang rocken & raven tot je erbij neervalt. Hierbij de laatste eventinfo.
Het Wooferland festival viert op zaterdag 6 september in het recreatiegebied Spaarnwoude een dubbel jubileum. Naast het eigen 5 jarige verjaardagsfeest, is het dit jaar inmiddels 20 jaar geleden (1988-2008) dat house muziek voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd. En waar kan je dat het beste vieren dan op het enige echte classics festival van Nederland?
Masters of Hardcore
dinsdag 29 juli 2008
Dat werelds bekendste hardcore concept Nederlands grootste indoor hal met ongekend geluid gaat betreden wisten we al... Het enige wat nog ontbrak was een superieure line up.
Velen van jullie zullen net als Jacky en Adrie van Decisions ondertussen ook aan het genieten zijn van de diverse festivals en strandfeesten en de kans is groot dat je ze al ergens feestend of tijdens promotie werkzaamheden hebt gespot, want stil zitten doen ze ondanks hun zomerstop zeker niet! Ondertussen verstrijkt de tijd en komt het driejarig bestaan steeds meer in zicht.
Q-dance presents: Scantraxx
vrijdag 25 juli 2008
Na 2 zeer succesvolle edities rondom dj Promo is het nu de eer aan Scantraxx om de nieuwe Q-dance presents editie te hosten. Dat het label zeker in staat zal zijn dit op een succesvolle manier te doen heeft de Scantraxx World Artist Tour al bewezen; tot aan Australië toe weet iedere zichzelf respecterende hardstyle liefhebber inmiddels waar dit label voor staat. Samen met Q-dance zal dit in een overtreffende trap te zien zijn in de Heineken Music Hall.
KitCatKlub & Click
vrijdag 25 juli 2008
Op zaterdag twee augustus brengen KitCatKlub, Exprezz en club Home ‘KitCatKlub & Click, Het Grote Na Alles Van Twee Augustus Festijn’. Een grote productie met stoere namen uit de Amsterdamse underground scene in een intieme club. Op drie verdiepingen brengen in twee zalen ruim acht artiesten du jour, jonge honden, reizende sterren en oudgedienden, hun geluid. Mainroom: The Future of Things to Come. Playroom: Amsterdam’s Pride!
Met een nieuwe hittegolf in het vooruitzicht komt ook de tweede editie van het Welcome to the Future festival steeds dichterbij. In 2007 heeft WTTF zijn bestaansrecht meer dan bewezen, door het zonovergoten Het Twiske te overspoelen met cutting edge house, techno en minimal. Tijd om de behaalde records te verbreken!
Lifted
donderdag 24 juli 2008
Nieuws, maar dan ook direct héél goed nieuws voor de liefhebbers van de betere house: Lifted goes Matrixx! Het semi-underground feest uit de Nijmeegse scene - bejubeld om de geweldige muzikale insteek van progressive tot deephouse en techno - steekt de kop boven het maaiveld uit en gaat knallen in The Matrixx.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island
woensdag 23 juli 2008
Zaterdag zullen duizenden feestgangers helemaal los gaan in de tuin der lusten. Art of Dance en Crazyland hebben voor jou de final facts op een rijtje gezet zodat je niet onverwacht op problemen stuit.
Op zaterdag 26 juli 2008 is het zover. Samsobeats, de succesvolle clubavond van het gelijknamige label van Sidney Samson en Gregor Salto keert terug in Arena!
Sappig! 040
dinsdag 22 juli 2008
Ja mensen, het is midden/eind augustus de periode dat je nog wel geniet van het mooie weer (laten we dat maar hopen!), maar de serieuze september maand komt er weer aan. Sappig! speelt hierop in. Ze vervroegen hun augustus editie in de Effenaar met een week om jullie niet op de laatste dag van deze maand uit te nodigen voor Sappig!
Voltt loves summer festival
maandag 21 juli 2008
De voorbereidingen voor het Voltt festival op zaterdag 30 augustus lopen inmiddels op volle toeren. Zo is de terreinindeling helemaal klaar en zal er naast de open air stage aan het water een kleine gemoedelijke "huiskamer" stage op het grasveld naast de oude scheepshelling komen. Hier kan je dansen, hangen, wat eten en relaxen. Verder zal de terreinindeling kleinschalig blijven om het gemoedelijke karakter van het festival te behouden.
Smeerboel met Snotapen
zondag 20 juli 2008
Smerig is een woord dat in verschillende contexten gebruikt kan worden. Het klinkt een beetje lullig, maar je hebt smerig, smerig, smerig en smerig. In willekeurige volgorde staat de eerste smerig voor corrupt, dubieus, gemeen, oneerlijk, onguur en vals. De tweede smerig staat voor ellendig, onaangenaam, walgelijk en weerzinwekkend. De derde smerig staat voor goor, morsig, slordig, ranzig, vettig, vies en vuil. Terwijl de laatste smerig staat voor obsceen, onzindelijk, schuin, schunnig, voos, vulgair en vuig.
Haarlem Ordinair
vrijdag 18 juli 2008
Daar waar de heren en dames van goede smaak hun papillen testen met culinaire verfijndheden, waar gefermenteerd druivensap stijlvol in poëtische woorden wordt gevangen en daar waar koken geen koken meer is maar kokkerellen: Dat is het jaarlijkse eetfestijn Haarlem Culinair. Maar dit tongstrelend festival kent nu al weer voor het derde jaar haar slinkse schaduw evenement in de vorm van Haarlem Ordinair.
Wild Night Out
vrijdag 18 juli 2008
Het is hoog zomer, en het feestgedruis verplaatst zich van de stad naar het strand. Dit geldt ook voor Wild Night Out, de funky party die zich normaal met regelmaat in hartje Amsterdam afspeelt. Een speciale zinderende zomereditie dus deze keer, die op donderdag 24 juli reeds om 16.00 aftrapt aan het Bloemendaalse strand.
Luminosity
donderdag 17 juli 2008
Vrijdag 18 juli gaat Club Players in Zoetermeer spectaculair, knallend en onvergetelijk een nieuw weekend in met Luminosity - Aly & Fila 'Tranceworld 2' releaseparty". Na een reeks succesvolle Luminosity edities met DJs zoals Solarstone, DJ Roger Shah, Kyau & Albert en anderen zijn de voorbereidingen nu flink op gang om Zoetermeer goed op z’n kop te zetten.
Eindelijk is het bijna weer zover, zondag 17 augustus 2008 zal S.O.S. neerstrijken op het heerlijke strand van Scheveningen om haar vijfde editie van S.O.S on The Beach groots te vieren. Eind november 2005 begon S.O.S (sound of sunday) als een klein, gezellig en intiem zondagmiddagfeest in de Hemkade te Zaandam. Iedere partyganger wist na verloop van tijd dat hij of zij eens per maand getrakteerd zou worden op een heerlijke portie uplifting tech en trance sounds van dj’s als Artento Divini, José, Randy Katana, Jochen Miller en nog vele anderen. Deze zondagen werden steeds drukker en besloten werd om tijdens de zomerstop in juni 2005 een beach-editie van S.O.S op het strand van Kijkduin te organiseren, wat geen slecht idee bleek te zijn.
Het aftellen is begonnen want in augustus is het dan eindelijk zover: Freakend bestaat 2 jaar en dat zal groots gevierd worden met een speciale “2 Year anniversary tour” !! Met in juli nog twee reguliere edities in Monza Utrecht en Off_Corso Rotterdam zal gedurende de gele maand augustus Freakend jou in de steden Eindhoven, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht hun 2 jarig bestaan op gepaste wijze mee laten vieren! Beginnende op 8 augustus, reist het succesvolle partyconcept 4 weken lang langs locaties als Club Rembrandt Eindhoven, Club Manhattan Arnhem, The The Power Zone Amsterdam, OffCorso Rotterdam en Club Monza Utrecht! Kom jij ook op ons verjaardagfeestje?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rebellion keert terug
woensdag 16 juli 2008
Na het succes van de eerste editie in Studio 80 heeft Rebellion nu drie verschillende data in het vooruitzicht: zaterdag 26 juli Lido Bloemendaal aan zee, zaterdag 9 augustus Studio 80 Amsterdam en zaterdag 6 september Lief! Festival.
B.I.T.C.H. is al jaren het stoutste en bekendste festish feestje in Nederland en 6 september a.s. wordt het een speciale editie die de liefhebbers zéker niet mogen missen.
Pleasure Island
dinsdag 15 juli 2008
De dagen dat de ‘Garden Of Lust’ haar deuren opent voor 15.000 festivalvlinders worden afgeteld. De sleutels tot het paradijs worden maar één keer per jaar aan Art of Dance en Crazyland afgestaan, om dit jaar op 26 juli plaats te vinden op het bewierookte recreatieterrein Houtrak te Halfweg nabij Spaarnwoude.
Rotterdam Records 15+1 jaar
dinsdag 15 juli 2008
De vakantie is inmiddels voor de meeste mensen begonnen en het is weer tijd om flink te feesten. Met nog een klein weekje te gaan is de tijd dan ook bijna aangebroken dat Rotterdam Records op ongekende wijze zijn zestiende verjaardag zal gaan vieren tijdens 'Rotterdam Records 15 + 1 Jaar Feest' in de Outland, Rotterdam.
Raveworld
maandag 14 juli 2008
Een van de oudste hardcore-concepten van Nederland is terug!
Met vrouwen, drank, onvervalste Haagse humor, belachelijke outfits en nog veel meer drank als rode draad door de afgelopen twintig jaar kruipt de eeuwig jonge The The Darkraver dit jaar alweer naar de respectabele leeftijd van 41 jaar. Op vrijdag 19 september a.s. staat de Haagse club Paard geheel in het teken van The Darkravers Birthday Bash 2008, waar hij in niet al te besloten kring viert dat deze multi-entertainer precies éénenveertig-en-een-week oud is. En plannen om met pensioen te gaan heeft Steve gelukkig nog lang niet.
Vrijdag 11 juli start op de Grote Markt van Haarlem de unieke tour “Fight cancer on tour to Loveland Festival”. Na het succes van vorig jaar, rijden ook dit jaar de grootste dj’s van Loveland Festival mee in de excentriek omgebouwde garbage truck van Fight cancer. Tijdens de gratis evenementen komen de dj’s vanuit de muziekwagen in actie voor de strijd tegen kanker.
De locatie en line-up voor de officiële afterparty van Extrema Network Outdoor zijn vandaag bekendgemaakt. Extrema Network en ExtremaMusic nemen de organisatie van de after voor hun rekening. Omdat de samenwerking tussen club Rembrandt en Extrema Network al enige tijd tot de geschiedenis behoort, is dit jaar voor een samenwerking met poppodium Effenaar gekozen.
Electronation
donderdag 10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden...
Op zaterdag 9 augustus rijdt de stoet van de jaarlijks terugkerende FFWD Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. En dit jaar trekt 1 truck zeker jouw aandacht. Rotterdammer Lucien Foort host op deze dag zijn eigen wagen! In deze thuiswedstrijd staat de Foort on Wheels truck nu al te boek als een van de smaakmakers van de dance parade 2008.
Lakedance
donderdag 10 juli 2008
Na het enorme succes van de vorige editie in juni, zijn nu alweer de voorbereidingen voor het volgende sfeervolle mini festival 'Lakedance' in volle gang. Zaterdag 30 augustus van 11.00 tot 23.00 uur klinken de zomerse Lakedance klanken voor de tweede keer dit jaar over het water, aan het Brabantse strand van Sunrise op Aquabest.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Het harde dancevirus zal zich ook de komende maanden over de wereld verspreiden en daarbij is er natuurlijk een land dat niet kan worden overgeslagen: Italië. Al vele jaren maken de beste DJ’s uit dit land op Q-dance feesten duidelijk dat hun sound onmisbaar is. Dit jaar worden de rollen een keer omgedraaid en zullen een aantal toppers uit eigen land aan de Italianen laten horen en zien dat de raggende beats van eigen bodem daar niet voor onderdoen.
Kinky On The Beach vs Sleazers
woensdag 9 juli 2008
Nog een maand en dan is het zover, dan komt het beste van twee werelden samen. Kinky meets Sleazy. Kinky On The Beach, inmiddels een begrijp in de kinkyscene, versus de Sleazy, nieuwkomer van 2008. Door gebundelde krachten gaan twee toporganisaties een feest organiseren dat zijn weergave niet kent.
Je loopt de club uit en je denkt: shit. Dat was weer véél te kort en de tijd ging véél te snel! Zaterdag 9 augustus is weer zo’n ‘ik-leef-er-al-naartoe-moment’, voor een brede editie van Exxellent White.
Never grow up
dinsdag 8 juli 2008
Vrijdag 11 juli zal de gehele Stalker weer in het teken staan van Never Grow Up. Ooit begonnen als een op een positieve manier uit de hand gelopen verjaardagsfeest, maar begint ondertussen uit te groeien tot een volwaardige clubavond.
Carl Cox zal op 9 augustus in de Cruise Terminal te Rotterdam een exclusief indoor optreden geven, in samenwerking met Michel de Hey, zo is zojuist bekend geworden via het management van Cox. De avond zal in het thema staan van De Hey’s geroemde ‘HEY!’ concept.
Bas & Ram Birdday Cresh
maandag 7 juli 2008
Héet wass een dollle boel vorig jaar op de Bas & Ram Birdday Cresh. Sjongejongejonge, wat werdt er genoten. En zoals het voorgaande versbericht als vermeldde, haudt dit Dynamieke Duwo een ere traditie graag in goede.
Bijna alle tickets van Decibel outdoor Festival 2008 zijn verkocht.
Indien je nog niet in het bezit bent van een ticket, raad b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen om teleurstellingen te voorkomen.
Klaar voor een stugge zomer
zaterdag 5 juli 2008
Stug brengt je deze zomer maar liefst drie feesten, twéé op Strandclub Naturel te Scheveningen en ééntje in het Paard. De twee strandfeesten zijn volgends de geijkte methode: gratis entree, lekkere muziek (for those who know), géén deurbeleid, schitterende locatie, zonsondergang, drankjes, zand tussen je tenen (en overal where the sun don't shine), mensen die weten hoe je een feestje bouwt, nog meer drankjes en dan uiteindelijk een voldaan gevoel wat smaakt naar meer.
De vakantie staat voor de meeste bijna alweer voor de deur, mensen staan te trappelen van genot. Alle bestemmingen zijn al geboekt voor deze zomer van 2008 en als dat nog niet alles doet The Energy events ditmaal er ook zeker nog een schepje bij op om iedereen alvast plezier te geven net voor de vakantie.
Het zomerse weertje begint weer te komen en langzamerhand kruipt het vakantiegevoel waar het gaan moet. Deze zomer staan er weer veel feestjes op het programma en ook de festivals staan weer voor de deur. Om dit mooie seizoen gepast in te leiden krijgen jullie hier alvast een voorproefje.
This is eclectic
donderdag 3 juli 2008
"This is Eclectic". Een splinternieuwe naam voor een even nieuw concept! Even nieuw? Zal menig Nederlander denken. Juist ja! Luidt het antwoord eenduidig vanuit onze zuiderburen. This is Eclectic is namelijk het eerste officiële Eclectische feest in België.
UDC & Multigroove zullen kaarten aan de deur verkopen tijdens Ground Zero Festival. De beslissing is mede genomen vanwege het vermoeden dat er valse kaarten voor Ground Zero Festival in omloop zijn.
‘Hey!’ Niet te missen
woensdag 2 juli 2008
Michel de Hey, die sinds jaar en dag furore maakt in ’s lands dance scene en ver buiten onze landgrenzen, brengt zijn ‘HEY!’ Sessies naar onze hoofdstad! Na een weergaloze kick off in in Het Patronaat te Tilburg afgelopen maand, staat op 5 Juli nu ook Amsterdam op het programma.
Matrixx at The Park
woensdag 2 juli 2008
Zaterdag 12 juli is het dan weer zover: Matrixx at the Park. 7 dagen achter elkaar de beste dj’s op 2 podia in het Hunnerpark tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen. The Matrixx presenteert dit jaar vol trots oa: Don Diablo, ROOG, Marcel Woods, Cosmic Gate, DJ Jean, Benny Rodrigues... En natuurlijk is de entree gratis!
Generations of Love Festival
dinsdag 1 juli 2008
Op zaterdag 9 augustus viert Amsterdam feest op het Generations of Love Festival. Blijburg en Chemistry slaan dan de handen ineen voor de viering van het feit dat house twintig jaar geleden begon aan een glorieuze muzikale zegetocht die zijn weerga en gelijke niet kent. Op verschillende stages aan het populaire stadsstrand komt house voorbij van 1988 tot hedendaags, waar zowel DJ's en artiesten van toen als van nu de beste platen in het genre ten gehore zullen brengen.
Summerbeats
dinsdag 1 juli 2008
Nog minder dan twee weken en dan barst het Summerbeats festival 2008 los op het Gildeterrein aan de Postelseweg in Eersel. Met gratis toegang en een kwalitatief goede line-up staat niets nog in de weg om een goed feest neer te zetten! In dit nieuwsbericht wil Stichting Reuselcity je nog even de laatste feitjes meegeven waar je op moet letten.
Op 6 juli waan jij je met Soulheaven daadwerkelijk in de zevende hemel. De heetste artiesten duo’s van dit moment en de meest smaakmakende solisten geven in Bloomingdale de rest van het strand weer eens muziekles en zetten een sfeer neer waarin jij je ziel en zaligheid heerlijk kwijtkan;
31 juli 2008
Pleasure Island is alweer voorbij, tijd voor Crazyland en B.I.T.C.H Festival
Welcome to the Future Festival
30 juli 2008
Wooferland festival viert dubbel jubileum
29 juli 2008
Masters of Hardcore
28 juli 2008
Decisions kijkt uit naar derde verjaardag
25 juli 2008
Q-dance presents: Scantraxx
KitCatKlub & Click
24 juli 2008
Timetable Welcome to the Future festival bekend
Lifted
23 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island
22 juli 2008
Sidney Samson & Gregor Salto presenteren met trots Samsobeats
Sappig! 040
21 juli 2008
Voltt loves summer festival
20 juli 2008
Smeerboel met Snotapen
18 juli 2008
Haarlem Ordinair
Wild Night Out
17 juli 2008
Luminosity
S.O.S. On The Beach viert haar 5e editie
Freakend maakt line up 2 year Anniversary Tour Bekend
16 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rebellion keert terug
Bitch opent fetishseizoen met in- en outdoor combiparty
15 juli 2008
Pleasure Island
Rotterdam Records 15+1 jaar
14 juli 2008
Raveworld
13 juli 2008
The Darkraver viert verjaardag in Paard Van Troje op ongepaste wijze
11 juli 2008
Fight cancer en Loveland Festival op tour door Nederland
Extrema Outdoor Afterparty in Effenaar
10 juli 2008
Electronation
Foort on Wheels FFWD 2008 @ Rotterdam City Centre
Lakedance
9 juli 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Q-dance @ Altromondo Studio’s Rimini, Italy
Kinky On The Beach vs Sleazers
8 juli 2008
Exxellent White zet het echte housegevoel neer
Never grow up
Carl Cox exclusief indoor in Rotterdam
7 juli 2008
Bas & Ram Birdday Cresh
Decibel outdoor bijna uitverkocht
5 juli 2008
Klaar voor een stugge zomer
4 juli 2008
The Energy of the Core knalt deze zomer nog één keer
Feestgangers uit Boxtel en omstreken opgelet
3 juli 2008
This is eclectic
Laatste kaarten Ground Zero aan de deur verkrijgbaar
2 juli 2008
‘Hey!’ Niet te missen
Matrixx at The Park
1 juli 2008
Generations of Love Festival
Summerbeats
6 juli Soulheaven @ Bloemendaal aan Zee