Partyflock
 
Nieuws · juni 2007
­ Nederland
Soigné - The Champagne Society
zaterdag 30 juni 2007
Santé. Wanneer er iets te vieren valt drink je champagne. Bij Soigné valt er altijd iets te vieren! Deze avond bewijst dan ook dat er een grote champagne society is, al is het alleen al vanwege de standaard uitverkochte edities.
De voorhoedes van de drie volkeren hebben de uiterste grenzen van Recreatiegebied Bussloo al bereikt. Het zal nog maar een kwestie van tijd zijn voordat zij deze heilige grond betreden en het Watervolk op het mystieke meer haar waterfort bouwt, het Vuurvolk haar tentenkamp opslaat en het Bosvolk zich in de sprookjesachtige bossen verschanst
Shake That Freaky Ass
vrijdag 29 juni 2007
xFreakend will do it again! Kom maar op, bring it on! Shake that freaky ass want op zaterdag 14 juli is Beachclub BLM9 wederom het toneel voor een nieuwe editie van Freakend @ The Beach.
De zomer is er. En daarmee ook op zaterdag 21 juli een erg zomerse editie van The Vip trip reach for the stars in Club Organza. Het thema liegt er niet om en zorgt ervoor dat de zomerse sfeer ten volle wordt benut. Met een buiten en een binnen-area wordt dit een heerlijke nacht. Zorg ervoor dat je je zonnebril in de aanslag hebt en bereid je voor op The Vip trip reach for the stars – Caribbean Night edition!
Sundale @ Bloomingdale in juli
donderdag 28 juni 2007
De temperaturen zijn nog niet wat men gewend is in Bloemendaal aan zee, maar omdat na regen altijd zonneschijn komt, zal dat voor de maand juli vast we
Art of Dance en I-Motion: Zet deze twee organisaties bij elkaar aan tafel en zelfs de meest verwende partyganger zal begrijpen dat er hier echt iets bijzonders staat te gebeuren.
Nightmare Outdoor
woensdag 27 juni 2007
Het door UDC en Mid-Town georganiseerde A Nightmare Outdoor op zaterdag 15 september is een luidruchtige en waardige manier om een voorlopig punt achter het zinderende feestseizoen te zetten.
Het strand, de zon, de zee, een zwoele bries, prachtige mensen en lekkere house muziek. Dit zijn de elementen die in het teken staan van Kapsones deze zomer @ Billabong Beachclub. Kapsones staat dan ook bekend om de geweldige atmosfeer, een warme interactie tussen publiek en artiesten en een warme Haagse attitude.
Na twee sfeervolle & vooral gezellige top edities van Kapsones @ Billabong Beachclub, die zich kenmerkte door een warme party vibe en een heerlijk publiek, staat de derde editie alweer gereed. Vrijdag 6 juli zal Kapsones wederom bij Billabong Beachclub, Scheveningen een top editie neerzetten met een heerlijke line-up die niemand kan weigeren.
Zomer in Index
dinsdag 26 juni 2007
Index heeft de komende weken weer een berg feesten in de planning staan. In dit bericht lees je wat er te doen is, welke artiesten er draaien en wat voor ambiance je kunt gaan verwachten.
R&B Diamonds' urban Eclectic events zullen vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand plaatsvinden in Club Bozzini te Kerkrade.
Win een reis naar Ibiza
dinsdag 26 juni 2007
Pak je koffer maar vast in want Pleasure Island Festival pakt uit. Win nu een reis naar het zonnige Ibiza.
Niet vanwege de hype, maar omdat Jump juist weer eens een goed feest verdient: zaterdag 21 juli is het vrij baan voor XXlerator Jump Edition, met Da Boy Tommy & Da Rick, Genius vs Mystery, Lobotomy Inc Live, Playboyz vs Tek Soldierz en Devon K.
In je leven komt het helaas zelden voor dat je jezelf in een win/win situatie bevind. Het is altijd het een of het ander, alles of niets. Tijd om hier maar eens verandering in te brengen... 50/50 brengt je alles wat je zoekt tijdens een avondje echt goed uitgaan.
Free Festival
maandag 25 juni 2007
Zondag 1 juli komt steeds dichterbij. Het Atlantisstrand in Almere zal die dag het toneel zijn van het grootste gratis Dance festival van Nederland. De hele dag kun je je zo vrij als een vogel voelen, begeleid door de beste house en trance dj’s.
Op zaterdag 11 augustus vindt in Rotterdam de jaarlijks terugkerende Fast Forward Dance Parade plaats en uiteraard zal B2S ook weer in de stoet terug te vinden zijn! Maar omdat er dit jaar geen eindfeest wordt gehouden, heeft B2S besloten toch te zorgen voor menig party vertier na afloop van de parade.
The Matrixx pakt dit jaar dikker uit dan ooit tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten van 14 tot en met 20 juli. Niet alleen is er een zeer riante line-up voor de spectaculaire buitenfeesten at The Park, maar voor het eerst organiseert The Matrixx elke nacht een aansluitend feest in O42, één van de bekendste culturele panden van de stad.
Namasté - Welcome Home
zaterdag 23 juni 2007
Een psychedelische reis die de hele nacht zal duren... Na zes uitverkochte edities van The Arc of Goa, zal de vloot van de familie van Namasté op 28 juli 2007 de ankers heisen uit het slijk van de Kop van het Java Eiland en de zeilen bijzetten, om vervolgens koers te zetten richting onbekende bestemmingen.
Twisted Cultures
vrijdag 22 juni 2007
Isis die vroeger de wereld rondreisde onder de naam 100% Isis, is nu al 15 jaar actief als DJane, zoals ze dat voornamelijk in het buitenland zo noemen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben Isis en Magma Agency de 15 year anniversary tour in het leven geroepen en zal Isis verschillende clubs in binnen en buitenland bezoeken, waaronder de Winkel van Sinkel in Utrecht op zaterdag 30 juni aanstaande.
Chillnight is back, get used to it!

Met deze slogan maakte de organisatie van deze landelijk bekende afterparty enige maanden geleden bekend dat er weer een serie van deze vaak geïmiteerde, maar nooit geëvenaarde afterparty's van start gaan. Get used to it wijst naar het maandelijks terugkeren van dit concept: iedere laatste zondag van de maand zal de Lexion Venue weer bol staan van liefhebbers van deze populaire afterparty.
Het barst van de leuke festivals in Nederland, 10 jaar geleden kon je als partyganger enkel nog terecht op Mysteryland, Dance Valley of Lowlands. De laatse jaren valt er in de zomerperiode elke week wel een leuk outdoor feest te bezoeken. Je kent het wel, je koopt ruim van te voren een peperduur kaartje, je kijkt er maandenlang naar uit, en vervolgens gooien de weergoden roet in het eten, de hele dag regen, blubber, natte voeten en achteraf een flinke kater en een verkoudheid.
"The Hunt"
donderdag 21 juni 2007
DJ Outblast, Predator and Mc Ruffian joined forces. Het resultaat: "The Hunt" the official Dominator 2007 anthem.
Zaterdag aanstaande is het weer zover, dan gaan om 21.00 uur de deuren open van de evementenlokatie Go Planet Expo Hall, gelegen naast het Arke-stadion in Enschede. Op deze zomerse editie van Oldschool Madness zal het er binnen warm aan toegaan maar zal de airco op volle kracht gaan blazen.
Free Festival
woensdag 20 juni 2007
Het grootste gratis Dance Festival van Nederland komt steeds dichterbij. Op 1 juli zullen zon, zee, strand en de beste house en trance muziek weer de ingrediënten zijn voor Free Festival. Dit jaar met weer met één extra area. Deze derde area zal gedeeltelijk worden ingevuld door de radio zender Airpeace FM en met de hotste upcoming dj’s van het moment op 1 oud gediende na.
Tijdens het Amsterdamse 5 days off festival is er niet alleen programma in Melkweg, Paradiso, Nederlands Instituut voor Mediakunst en de Heineken Music Hall, maar ook zal er dagelijks gratis toegankelijk programma midden op het Leidseplein. Het festival dat van 4 t/m 8 juli plaatsvindt breidt hiermee verder uit en zet een nieuwe stap naar een waar stadsfestival voor elektronische muziek en aanverwante kunstvormen.
Extrema Outdoor uitverkocht!
dinsdag 19 juni 2007
Extrema Outdoor is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitverkocht! Alle 30.000 kaarten voor het dancefestival vlakbij Eindhoven zijn nog nooit zo snel over de toonbank gegaan; een maand eerder dan vorig jaar.
D.D.O.D. meets Round Bass
dinsdag 19 juni 2007
De maand juli kent vele hoogtepunten in allerlei vormen op het gebied van festivals en feesten en met name de Harddance liefhebber zal deze maand in het bijzonder aan zijn trekken komen, zo lekker dat het bijna een eeuwigheid lijkt te duren voordat het dan eindelijk zo ver is.
Nog een kleine tien dagen en dan is het weer zover! Voor de tweede keer brengt Rige Entertainment, Hellraiser en Megarave samen in het Beursgebouw te Eindhoven. Net als de vrijwel uitverkochte vorige editie zal dit de perfecte mix van hardcore, darkcore, terror en speedcore zijn.
Jones presents '24'
zondag 17 juni 2007
Op zaterdag 1 september viert dj Jones zijn 24e verjaardag in Zinc Arnhem. Uiteraard gaat hij dit niet alleen doen…met de ingeschakelde hulp van Global Soundz gaat hij er alles aan doen om zijn verjaardag tot één groot knalfeest te maken! Met grote namen als Zany, Noisecontrollers, Josh & Wesz, A-lusion en nog veel meer!
Je meest kinky dromen komen tot leven in een erotisch geladen omgeving. Kinky Dreams op zaterdag 16 juni: where fetish meets style. Lexion Venue is voor de vierde keer de place of choice voor alle fetish en erotica liefhebbers.
Crossoverfestival biedt dance, hiphop, pop en zoveel meer!
Exxellent Miami Beach
donderdag 14 juni 2007
Voel dat zeebriesje, het warme zand tussen je tenen, een koele rosé of koud pilsje in je hand en een strand vol dansende, zwetende partyminded people. Zin in? Op 30 juni hoef je er niet voor naar Miami of Ibiza, maar ben je welkom op een superzomerse editie van Exxellent Miami Beach op zaterdag 30 juni!
De politie heeft in de afgelopen dagen zes mensen gearresteerd die toegangskaarten voor evenementen vervalsten en verkochten. Daarbij zijn meer dan honderd valse tickets en speciale printapparatuur in beslag genomen. Dat heeft de politie Amsterdam-Amstelland donderdag meegedeeld.
Op zondag 17 juni aanstaande zal de Deurnese dj Dutch Master de hoofdact zijn op het jaarlijks terugkerende Independance Indoor. Dit evenement vind traditiegetrouw jaarlijks plaats tijdens de kermis van Milheeze. Independance Indoor is een evenement dat plaats biedt aan zowel de reeds gevestigde artiesten als de upcoming talents uit de regio.
Omdat Discotheek de Hooizolder in het zomer seizoen zeven dagen in de week geopend is kwam de organisatie vorig jaar met een concept wat ze in de zomer van 2005 eigenlijk al wilde proberen. In 2006 hadden ze dan eindelijk de goedkeuring van de discotheek om een concept neer te zetten in het zomer seizoen.
Sunday High
maandag 11 juni 2007
Een goede en gezellige locatie, een razend enthausiast stappubliek, een super sterke line-up en een oorverdovend geluid. Dat zijn de ingrediënten voor een feest dat garant staat een succes te worden. Jammer genoeg hangt hier meestal een prijskaartje aan, maar wat nou als alle bovengenoemde ingrediënten aanwezig zijn en het nou helemaal GRATIS is? Zou dat niet geweldig zijn? In de HappydayZZ vind zo’n geweldig concept plaats genaamd Sunday High! HappydayZZ Events & Orange Events bundelen hun krachten en organiseren al een tijdje succesvolle edities. De eerstvolgende editie zal op 24 juni zijn.
Dat Absolutely stereo een typisch Rotterdamse avond is, mag onderhand bekend zijn. Geen Amsterdamse “kijk mij is mooi zijn” cultuur, maar puur en alleen muziekliefhebbers die maandelijks langskomen voor een heftige nacht pretentieloos feesten op de stevige beats van Nederlands populairste female dj Miss Monica.
Funky Friday
zondag 10 juni 2007
Vrijdagavond 22 juni is het weer Funky friday . Het zomerse houseconcept van JTM Events krijgt na de zeer geslaagde eerste editie in de vorige zomer een vervolg. Watergoed in Valburg (beter bekend als het Strandpaviljoen te Slijk-Ewijk) is wederom de locatie voor het zomerse house-feest van JTM Events.
Lakedance
zaterdag 9 juni 2007
Na twee succesvolle edities in 2005 en 2006, vindt zaterdag 30 juni 2007 voor de derde keer het outdoor event Lakedance plaats. Voetjes in het zand, cocktails in de hand! Van 11.00 tot 23.00 uur dansen, loungen en zelfs zwemmen is mogelijk op de house tunes van onder andere ROOG, Jordy Lishious en Marnix. Locatie: beachclub Sunrise aan het water van recreatiepark Aquabest.
Horeca in 2008 rookvrij
vrijdag 8 juni 2007
De horeca wordt vanaf juli volgend jaar rookvrij. In cofffeeshops mag nog wel gerookt worden, alleen de verkoop moet in een rookvrije ruimte plaatsvinden. Dat heeft het kabinet besloten, zei minister Ab Klink van Volksgezondheid vrijdag na afloop van de ministerraad.
Het zal het meerendeel van jullie niet ontgaan zijn, alle ophef over Hardporn & Je moeder. De naam Hardporn is op aanvraag toen op een ludieke manier gewijzigd en veranderd in "je Moeder"!
Na andere tegenslagen zoals oa het feit dat deze avond plots nog slecht 1 zaal beschikbaar was heeft P-productions de knoop doorgehakt. Geen Hardporn en ook geen "je moeder" in de Melkweg.
Erotic Festival Vibe komt nu met een hele strakke actie: haal nu Early Bird tickets voor de halve prijs online via Ticketbox! Dus nu voor de helft: 11,50 euro en 16,50 euro voor een VIPticket. Dat scheelt je maar liefst 11,25 voor een gewone kaart en 16 euro voor een VIPkaart.
B.I.T.C.H 8 september 2007
donderdag 7 juni 2007
8 September zal Itsyour B.I.T.C.H een geweldige editie geven in de North Sea Venue in Zaandam. Pak nu je kans en betaal veertig procent minder voor je kaart voor het leukste fetishfeest van Nederland. Gewone kaarten kosten nog maar €17,25 excl de ticketbox fee en VIP kost nog maar €23,25 excl de ticketbox fee.
Kun jij je het nog herinneren? De glorieuze tijden van de De Waakzaamheid, de RoXy, de Mazzo, de legendarische Warehouse Elementenstraat en de iT? Toen er nog geen muzikale grenzen en hokjes bestonden en over house werd nog gesproken in termen als: Love, Peace & Happiness?
R U Ready to Jump wordt 4Free
donderdag 7 juni 2007
Your Dance Company moet helaas met pijn in het hart zeggen dat R U Ready To Jump op vrijdag 8 juni moet worden afgelast. Your Dance Company heeft besloten om het publiek niet teleur te stellen en op vrijdag 8 juni een speciale 4Free neer te zetten met een goede line up waarvoor natuurlijk geen entree hoeft te worden betaald.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 juni 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Groundqontrol
dinsdag 5 juni 2007
Naar aanleiding van het overweldigende "Groundqontrol - The Pilot..." zal dit concept maandelijks terug keren. Met ingang van vrijdag 22 juni a.s., kun je iedere 4e vrijdag van de maand dansen naar hartelust, in een heerlijke blend van verdwaalde toeristen, locals, fans, aanhang, kennissen en mensen uit 'de scene'.
Na jaren lang Love2Party feesten te hebben georganiseerd bij Elements Beach in 's-Gravenzande is het tijd voor iets nieuws. Vanaf de eerste zondag in juni tot en met de laatste zondag in augustus organiseren Warren Fellow en Sandeep Sunday Sessions bij Elements Beach. Met elke week de beste Nederlandse house, minimal en techno dj's achter de decks beloofd het een mooie zomer te worden. Lekker op zondag bijkomen van de vele festivals en je opladen voor een nieuwe week. En het allermooiste is dat alle Sunday Sessions deze zomer gratis toegankelijk zullen zijn.
Slick Outdoor
maandag 4 juni 2007
Op zaterdag 21 juli zal de tweede editie plaatsvinden van één van de meest intieme en gezelligste dance festivals van Nederland: Slick Outdoor. Door het succes van vorig jaar zal er uiteraard dit jaar een tweede editie van Slick Outdoor plaatsvinden.
De Canadese producer en live-act Mathew Jonson is toegevoegd aan het programma van het Welcome to the Future Festival, dat op zaterdag 4 augustus wordt gehouden in het recreatiegebied Het Het Twiske.
Jonson vervangt Luciano, die onverwacht toch niet beschikbaar blijkt te zijn om op die datum naar Nederland te komen.
Een ongekende samenwerking, één van de mooiste en één van de allergrootste discotheken in het grensgebied Duitsland-Nederland tesamen met één van de hardste concepten van Nederlandse bodem. Een samenspel tussen Megaclub Zak en Hardcore vs Terror.
30 juni 2007
Soigné - The Champagne Society
29 juni 2007
Ground Zero 2007 // Final briefing
Shake That Freaky Ass
28 juni 2007
Caribische nachten op gedeeltelijk open air VIP Trip in Organza
Sundale @ Bloomingdale in juli
Art of Dance & I-Motion present: Syndicate
27 juni 2007
Nightmare Outdoor
Kapsoneslijers naar het strand!!
26 juni 2007
Zomer in Index
Club Bozzini: “De Belgen komen elke laatste vrijdag terug!”
Win een reis naar Ibiza
25 juni 2007
Xxlerator Jump Edition haalt Belgische top naar The Matrixx
50 /50 is een WIN/WIN situatie...
Free Festival
11 Augustus in Outland: Pussy lounge – after the ride
24 juni 2007
Matrixx at The Park & nachtfeesten in 042 tijdens de Vierdaagse feesten
23 juni 2007
Namasté - Welcome Home
22 juni 2007
Twisted Cultures
Chillnight is back, get used to it!
Luna, Bass-D, Da Pauli & Lobotomy Inc. Live @ The Summer factory
21 juni 2007
"The Hunt"
Oldschool madness zaterdag aanstaande
20 juni 2007
Free Festival
5 days off breidt verder uit met buitenprogramma
19 juni 2007
Extrema Outdoor uitverkocht!
D.D.O.D. meets Round Bass
18 juni 2007
Hellraiser vs Megarave 23 juni 2007 Beursgebouw
17 juni 2007
Jones presents '24'
15 juni 2007
Deze zaterdag Kinky Dreams in de Lexion
14 juni 2007
Line-up Solar Weekend rond en breed!
Exxellent Miami Beach
Bende die handelde in valse tickets opgerold
13 juni 2007
Dutch Master hoofdact op Independance Indoor
12 juni 2007
Monday Madnezz returns – De zomer in Zeeland
11 juni 2007
Sunday High
Absolutely Stereo - Zaterdag 16 juni Off Corso - Rotterdam
10 juni 2007
Funky Friday
9 juni 2007
Lakedance
8 juni 2007
Horeca in 2008 rookvrij
Na Hardporn ook geen "Je moeder" @ de Melkweg?
15 september Erotic Festival Vibe
7 juni 2007
B.I.T.C.H 8 september 2007
Multigroove presents: Old Amsterdam
R U Ready to Jump wordt 4Free
6 juni 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 juni 2007
Groundqontrol
4 juni 2007
Sunday Sessions @ Elements Beach
Slick Outdoor
1 juni 2007
Mathew Jonson toegevoegd aan programma welcome to the future festival
Hardcore vs Terror in Megaclub ZAK