Partyflock
 
Nieuws · februari 2007
­ Nederland
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flockers: the aftermath
woensdag 28 februari 2007
Na maanden van voorbereiden ging Flockers wel in no time voorbij zeg! Dat het leeft onder de bezoekers van Flock moge duidelijk zijn, het pageviewrecord is weer verpulverd deze week!
Een jaar gaat toch maar snel. Vorig jaar was de maand juni voor Rewind Events een spannende maand. Van de kleinere feesten, zoals Floorfillerz, Dirty Beat Freakz en Active Audio, werd er een flinke sprong gemaakt naar een groots opgezet festival, het Obsession Outdoor Festival.
Reng Deng Deng – 6 april
dinsdag 27 februari 2007
Op 6 april zal ‘The Joker’ letter en figuurlijk in een geheel nieuw jasje terugkeren in de Bob's in Uitgeest. Cyndium geeft deze editie op meerdere fronten gehoor aan haar bezoekers en men kan zich dus gaan opmaken voor een nieuwe editie van Reng Deng Deng.
Re-Style 21 years of hardcore
dinsdag 27 februari 2007
Een van de grote producers van Masters of Hardcore is jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zo ver, Re-Style 21 years of hardcore.
Goudvissen heersen!
maandag 26 februari 2007
De Goudvishal in Arnhem is al tijden de ultieme underground locatie van het oosten. Het kleine gebouw vlakbij het station in Arnhem is altijd het vaste stekje geweest van concepten als Forms en Not Your Monkey, Not Your Robot. Sinds vorig jaar is daar ook Tektron bijgekomen. Dit feest waar Tekno en gezelligheid hoog in het vaandel staan is heeft zich als een succes bewezen. Daarom zal de Goudvishal in Arnhem vrijdag 23 maart wederom het toneel zijn voor gezelligheid,herrie, chaos, waasheid en een gezonde portie beuken. Kortom: Tektron is terug.
Komende zaterdag 3 maart vindt de eerste editie plaats van Hardcore4life meets Darkness4life. De twee snoeiharde concepten van b2s worden deze avond samengevoegd in de Outland in Rotterdam en gaan zorgen voor de beste Hardcore, tot aan de aller-hardste Terror die er is.
In Den Haag is positief gereageerd op het aanbod van de Haagse club AStA. Door uitbreiding van hun programma, is het aanbod groter dan ooit, wat goed te merken is aan de sfeer in de stad. Mensen zijn vrolijker, hebben meer zin in het weekend dan ooit tevoren en lijken wel in een bepaalde trance te zijn geraakt. Hoofdreden: Protocol.
Hardstyle, jump en erotiek. Dit zijn de ingediënten van Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007. Op zaterdag 28 april kun je getuige zijn van dit unieke evenement in een legendarische lokatie: de Central Studios in Utrecht. In dit bericht vind je de line-up.
De oorsprong
donderdag 22 februari 2007
Op 27 april zal er een Evil Dreams plaatsvinden in Rotterdam, volledig in het teken van Mainframe B’day. Maar waar komen deze nachtmerries eigenlijk vandaan?
Subliminal Sessions in de Maassilo!
donderdag 22 februari 2007
Superlatieven schoten te kort na de eerste Subliminal Sessions in de Maassilo in Rotterdam. Een bomvolle silo genoot met volle teugen van de ongekende show en set van Erick Morillo. Zulke avonden vragen gewoon om een vervolg. En dat komt er!
Zaterdag 3 maart vindt alweer de 5e editie van Nice and Fresh plaats. Na een korte winterstop is Nice and Fresh weer terug... More NICE, more FRESH en op een nieuwe top locatie: Vuong in Amsterdam. Vuong is een schitterende restaurant/club gelegen aan de Korte Leidssedwarsstraat, op de hoek van het Leidseplein. Deze locatie heeft drie verdiepingen waaronder een restaurant met fantastisch Frans Aziatisch eten en Nederlandse accenten, een lounge en een cocktailbar waar professionele cocktailshakers garant staan voor custom made cocktails!
Gaat je zus trouwen op zaterdag 31 maart? Ouders die dag 50 jaar bij elkaar? Dan hebben ze dus vette pech. Want jij hebt het perfecte excuus om daar niet naar toe gaan: er is dan een denderende editie van Technotrixx in The Matrixx! Hou je vast: met Kevin Saunderson, Michel de Hey, Steve Rachmad en DJ Lin. Check: 31 maart 2007, The Matrixx. Technotrixx.
Magnifique le premier anniversaire
donderdag 22 februari 2007
Een jaar met vier Magnifique edities, zo snel gaat de tijd ‘when you’re having fun’. Magnifique viert op vrijdag 16 maart 2007 haar één jarig bestaan.
Sensation in Amsterdam Arena
woensdag 21 februari 2007
Op zaterdag 10 maart start de voorverkoop voor de 2007-editie van Sensation, 'The World’s Leading Dance Event’, in de Johan Cruijff ArenA.
Het weekend van zaterdag 24 februari wordt een weekend waarin het niet moeilijk is een keus te maken over je bestemming op zaterdagavond. "Elegantly done, Secretive, Sophisticated en Confident". Kun je jezelf hierin vinden? Dan is The Zebra the place to be! Soigné bestaat zaterdag 1 jaar en dat is reden voor een groot feest. De line-up is weer delicious met DJ Denniz, Fedor Limjoco, Mike Scot, Franck, MC Ricky Montel en Iceman die aan dit alles een ‘coole’ vibe geeft.
Rebirth 'The next gen'
dinsdag 20 februari 2007
Rebirth 'The next gen' is het nieuwe Rige-concept dat op vrijdag 27 april in de Peppermill te Heerlen gehouden wordt. Bij Rebirth komen Hardcore, Early rave en jumpstyle samen. De line-up zal iedere keer een verrassende verzameling zijn van enkele grote namen uit de hardcore en jumpscene aangevuld door een selecte groep 'next generation' talents en dj's zoals een aantal deelnemers van de dj-contest van Rige die in december hebben bewezen een dikke set te kunnen draaien.
Hardjunx - Sebulba B-day edition
maandag 19 februari 2007
Op 9 maart viert dj Sebulba zijn 24ste verjaardag, maar dat gaat hij niet alleen doen. Daarom organiseert Stylez – Eventz: Hardjunx – Sebulba B-day edition. De locatie voor deze b-day party is de Kelder in Heerlen.
In het drie jarige bestaan van Club Industry zijn er al veel dj’s en acts om de hoek komen kijken in het jongerencentrum met het beste licht en geluid van de regio. Steeds grotere namen, zoals dj Kaoz en 2Junxion, werden aangetrokken om de oren te verwennen van alle technoliefhebbers die elke keer trouw op kwamen draven en er steeds weer een geweldig feest van maakten.
Je kunt hem misschien wel ‘Mr Exxellent’ noemen: DJ Sidney Samson. En hij beschouwt het terecht als een eretitel. Vandaar dat Sidney Samson op zaterdag 10 maart de hele avond zijn sound zal laten horen tijdens Exxellent Sidney Samson special! Sidney presenteert deze avond zijn nieuwe label Samsobeatz, met daarop grote namen als Gregor Salto, Bobby Burns, Tony Cha Cha (E-Craig) en Leroy Styles, maar ook ‘nieuwe’ talenten zoals Skitzofrenix. Die dus allemaal aantreden op deze zaterdag om er samen met de Matrixx-resident een dik feest van te brouwen in de DJ booth.
Na drie ‘booming’ avonden op rij komt er deze maand nog een vierde bij in Club TDF! Op zaterdag 24 februari aanstaande lanceert de nieuwste club van het noorden namelijk het gloednieuwe concept ‘Boomtown!'. Dit nieuwe paradepaardje van het prachtige en vernieuwende Club TDF zal op grootse wijze worden geïntroduceerd met grootheden als Mark van Dale, Jordy Lishious, Cuzco en Steff da Campo! Naast deze geweldige line up zal er ook op het gebied van decoratie en entertainment alles uit de kast worden gehaald om Club TDF te transformeren tot een echte Boomtown!
Make Some Noise !!!
vrijdag 16 februari 2007
Van maart tot en met mei schreeuwt Amnesty International om aandacht op de Nederlandse dansvloeren. Meer dan vijftig van de beste Nederlandse DJ’s zullen op vijftien super feesten door heel Nederland geheel belangeloos meewerken aan Amnesty’s campagne ‘Make Some Noise against Discrimination’.
Op 4 maart 2006 lanceerde Pride Events haar eerste concept “Funk Fiction” in het LUX in Nijmegen. Vanaf dat moment is de toon gezet. Funk Fiction is van een kleinere intieme houseavond in het LUX gegroeid naar een evenement van formaat in het Triavium.
Rekord3r zou zichzelf niet zijn als ze een avond anders brengen dan normaal. Daarom gaat Rekord3r op vrijdag 2 maart maar liefst negen uur door in de Tivoli en Club Poema RAW in Utrecht. Met deze Rekord3r ‘Estafette’ editie brengt de organisatie meer dan 10 DJ’s en liveacts van zowel grote namen als minder bekende talenten.
Londen is een echte metrolpool met alles erop en eraan. In zo’n bruisende stad kan een goede dance scene uiteraard niet ontbreken. Vele Londense artiesten hebben bij al bij verscheidende ADHD Sessions feesten de revue gepasseerd. Toch wil deze Amsterdamse techno organisatie deze keer speciaal de nadruk leggen op de namen die de befaamde Londense techno sound gestalte hebben gegeven.
Na het succes van de vorige editie van Hed Kandi in de Effenaar, is het al weer veel te lang geleden dat de Hed Kandi troepen uit Engeland het Noordzee kanaal zijn overgekomen om Brabant te terroriseren. Het carnavalslegioen heeft zijn biezen gepakt en na een week van rust staat Hed Kandi klaar om de Brabanders de olijkheid uit de ogen te wrijven. Brabant is klaar voor een sessie serieuze heropvoeding muziek, wat betreft “de Deurzakkers” en consorten.
Dommelvallei doet het wéér!
donderdag 15 februari 2007
Het pre-carnavals weekend begint op een typisch Effenaar weekend te lijken. Vrijdag 16 februari verwelkomt de Effenaar namelijk wederom de succesvolle dance avond Dommelvallei in het aan de Dommel gelegen poppodium.
Rush verovert Nederland
donderdag 15 februari 2007
Dat het goed gaat met Nederland blijkt maar weer: RUSH is vanaf zaterdag 24 februari ook te vinden in de 013 in Tilburg! Hiermee overtreft de organisatie van RUSH wederom zichzelf en is de populairste uitgaansavond nu te vinden in zeven steden in Nederland. De kick-off van de Brabantse editie van RUSH wordt zaterdag 24 februari verzorgt door DJ’s Don Diablo, Victor Coral en Sidney Samson, Big Boy Caprice, Joey Elgersma en nog veel meer!
Op 30 maart organiseert VHS Events de verjaardag van DJ Champ-e-on in Club Latido en de line up is er één om van te smullen. Met dj's als (Lady) Lady Dana, Buzz Fuzz, Bass-D, Chosen Few en natuurlijk Champ-e-on zelf belooft dit feest er één te zijn om naar uit te kijken. Kijk verder voor de volledige line up en verdere event info.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 december 2005, de geboorte van een nieuw concept, een legende, iets geweldigs. Ik Ben Je Bitch Niet (IBJBN) viel op, niet alleen de naam, maar ook de meer dan geweldige sfeer die vooralsnog altijd heerst op de feesten van Orange Events en HappydayZZ Events. Vele feesten zouden volgen. Na de eerste IBJBN volgden Ik ben je bitch niet, Goes Erotic! en Ik ben je bitch niet, Goes XXXL!.
Bloed, zweet, tranen en veel talent
dinsdag 13 februari 2007
Eindelijk: de bekendmaking van de namen van de talenten die tijdens Flockers zichzelf mogen gaan bewijzen!
Q-dance Festivalagenda
dinsdag 13 februari 2007
Vorige week heeft Q-dance een paar belangrijke data bekend gemaakt. Voor de Partyflockers die het ontgaan is hebben wij hier alvast de belangrijkste festivaldata van 2007
Vroeg je jezelf al af wanneer de volgende My House editie zou zijn?? Niet gestrest, want vrijdag 16 februari zijn de peoples van Super*S er weer met My House. De vrijdagavonden zijn HOT in Mansion en het allerbelangrijkste, de sfeer, is perfect.
Prison Break event
dinsdag 13 februari 2007
Het grootste nieuwe dance-evenement van 2007 is Prison Break event in Den Helder. Altijd al een keer willen feesten in een bijzondere lokatie met de uitstraling van een gevangenis? 9 juni krijg je de kans, om acht uur lang in de drie grote oude underground loodsen van de Prison Factory een feest te vieren dat je je hele leven bij zal blijven.
Ook dit jaar zorgt b2s weer voor een heftig paasweekend. Op zondag 8 april (1e paasdag) is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse back2school Easter edition en kun je je vrije paasweekend komen doorbrengen in de Maassilo in Rotterdam. Ja, je leest het goed. Het oudste concept van b2s neemt haar intrek in de Maassilo.
Hier spreekt het ondergronds verzet. De tijd is gekomen om samen met Multigroove en UDC de krachten weer te bundelen en de heersende orde duidelijk te maken dat zij onze vrijheid niet kunnen ontnemen. Een allesvernietigende atoomaanval heeft ons eeuwen geleden al niet geheel kunnen uitroeien en met hulp van een buitenaardse beschaving staan we nog steeds sterk. Vorig jaar heeft onze nieuwe alternatieve gemeenschap een onuitwisbare indruk van respect, broederschap en identiteit achter gelaten. Nu, een jaar later, viert Ground Zero op de magische datum 7-7-7 haar eerste uitzinnige verjaardag.
Treasure is back
maandag 12 februari 2007
Bijna 4 maanden na Dragon’s Fire komt Treasure op 24 februari terug met Desperado!
LFTFLD bestaat 3 jaar
zaterdag 10 februari 2007
Het LFTFLD magazine bestaat drie jaar en dat mag gevierd worden! Met onder andere Eric de Man, Bart Skils, 3-1 en Malle Pietje & de Bimbos neemt LFTFLD Paradiso in de nacht van vrijdag 23 februari in haar geheel over.
Vanaf nu kun je op deze site de line-up van In Qontrol bekijken. Dit jaar bestaat In Qontrol uit maar liefst zeven zalen, waarin je de beste harde stijlen binnen de Dance terug ziet komen.
Het aftellen is begonnen! Zaterdag 17 februari barst het Intuition Winter Event los in de Utrechtse Club Poema RAW, en met DJ’s Nic Chagall a.k.a. Cosmic Gate, Menno de Jong, Perry O'Neil, Jonas Steur en Miika Kuisma aan het roer staat slechts één ding vast: het dak gaat ervanaf! Uiteraard is de timetable “ready to go” en is er ook belangrijke informatie inzake de gelimiteerde kaartverkoop. Lees snel alle details!
GirlsLoveDJ's the blacklight editie
donderdag 8 februari 2007
Zaterdag 24 februari vindt een legendarische editie van het toch al legendarische feest Girls love DJ's the blacklight edition plaats: The Blacklight Editie. Tijdens de bewuste avond zullen twintig blacklightkannonnen, tweeduizend fluor ballonnen, een legertje ballonvouwers, de nodige suikerspinnen en een dodelijke hoeveelheid fluorstiften Club More en de DJ’s minnende meisjes onherkenbaar toetakelen.
Noord Nederland is veranderd meldden we iedereen, maar is het niet zo dat partyscène Nederland is veranderd? Wild Romance zette met twee feesten de gehele partyscène op zijn kop, al zat het venijn in de staart. Maar dat venijn zal iedereen die er getuige van is geweest altijd bijblijven, legendarisch was de editie The Lifting Up Friesland/Heerenveen Club DNA. Bedoeld als een regionale benaming van Wild Romance zal dit er een zijn die de geschiedenisboeken van de Dance in zal gaan als een unieke, aangezien een van de iconen van dance-music Nederland Jean gewoonweg twee uur doorknalde. Terwijl de planning was om het zondagfeest om half twee te laten doen beëindigen.
Erotic Queensday Vibe Queensnight in Amsterdam is niet meer hetzelfde sinds Erotic Queensday Vibe vorig jaar helemaal los ging in de Amstelborgh / Borchland Hallen. Misschien was jij er vorig jaar wel bij en heb je ook zo genoten? Begin dan maar vast te watertanden want ook dit jaar komt het er weer aan: Erotic Queensday Vibe, jouw absolute hoogtepunt op Queensnight 2007!
Speziale Nachten mit Herr Zimmerman!
donderdag 8 februari 2007
Herr Zimmerman brengt de komende weken und maanden meerdere Speziale nachten. Zo is er aanstaande zaterdag 10 februari een wel erg aparte en leuk uitgevoerde electro techno liveact door C.I.T. Samen met Fraulein Z und Le Fi verzorgen zij het totaal programm van deze Herr Zimmerman nacht!
Het heeft even geduurd, maar over iets meer dan een week is Project-Domination weer toe aan een nieuwe editie in Pop- en Cultuurpodium P3 te Purmerend! Op 10 februari kunnen de oordoppen uit het doosje en de kogelvrije vesten uit de kast. Waarom? Voor een spervuur aan hardcorekicks en doorratelende breakbeats! Wees dus gewaarschuwd… trommelvliezen kunnen scheuren en de klappen zullen harder aankomen dan ooit.
Ruim een jaar na het ‘12½ Year Jubileum Project’ slaat Partyraiser opnieuw genadeloos toe in de ruigste en meest roemruchte Hardcore locatie van Nederland; de Amstelborgh / Borchland Hallen in Amsterdam. Op 28 april 2007 bundelt hij voor de tweede keer de krachten met Multigroove en worden alle registers open getrokken om de vorige editie zowel muzikaal als qua beleving te overtreffen met‘One Man // Half Machine, Project 2’.
Het Amsterdam Dance Event (ADE) vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 oktober.
Modulate, the third edition
vrijdag 2 februari 2007
Ook nu gaan The Level weer door met het verbinden van modulen tot een uitmuntend geheel. Iedere technoliefhebber zal van deze line up in de omgevig arnhem uit zijn dak gaan. De vier moleculen zullen zorgen voor een wederom spetterden editie van Modulate: Billy Nasty, 2000 and One, Darko Esser en Morph.
Irreversible in Enschede
donderdag 1 februari 2007
Na de super geslaagde editie van 12 Augustus is het even stil geweest rondom Irreversible. Maar het is duidelijk dat dit kleine maar altijd succesvolle feest in Twente, een doorstart nodig heeft. Dat gaat dan ook gebeuren.
28 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Flockers: the aftermath
Obsession Outdoor Festival; 2 juni Bovenkarspel
27 februari 2007
Reng Deng Deng – 6 april
Re-Style 21 years of hardcore
26 februari 2007
Goudvissen heersen!
Hardcore4life meets Darkness4life – Time table
2e kamer in Den Haag gaat akkoord met uitbreiding van club avonden
25 februari 2007
Line-up Trip 2 Dreamland in Erotic City 2007
22 februari 2007
De oorsprong
Subliminal Sessions in de Maassilo!
Time for funky rockin ‘Nice and Fresh’ house beats!
Spectaculaire Technotrixx in The Matrixx
Magnifique le premier anniversaire
21 februari 2007
Sensation in Amsterdam Arena
Mooi, stylish, chique, elegant en smaakvol? Oftewel Soigné 1 Year!
20 februari 2007
Rebirth 'The next gen'
19 februari 2007
Hardjunx - Sebulba B-day edition
18 februari 2007
Techno feest Club Industry gooit het roer om!
Exxellent Sidney Samson Special in The Matrixx
Boomtown! - Booming dj´s and sounds in Club TDF
16 februari 2007
Make Some Noise !!!
Funk Fiction viert 3&4 maart haar “One Year Anniversary” met een weekender!
Rekord3r brengt één feest, op twee locaties
ADHD Sessions presents: the London edition
Hed Kandi in de Effenaar te Eindhoven
15 februari 2007
Dommelvallei doet het wéér!
Rush verovert Nederland
30 Maart: The Champ is here - The line up
14 februari 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ik Ben Je Bitch Niet! – The Line-Up!
13 februari 2007
Bloed, zweet, tranen en veel talent
Q-dance Festivalagenda
My*House @ The Mansion, Feels just like home…
Prison Break event
12 februari 2007
back2school met Pasen in underground locatie
Ground Zero – New World Order - Second Briefing // The Line-up
Treasure is back
10 februari 2007
LFTFLD bestaat 3 jaar
9 februari 2007
In Qontrol - 14 april - Line-up presentatie
Intuition Winter Event 2007: Ready! Steady! GO!
8 februari 2007
GirlsLoveDJ's the blacklight editie
Wild Romance In2Trance part 1&2 special editions
De absolute megaklapper op Queensnight in Amsterdam
Speziale Nachten mit Herr Zimmerman!
5 februari 2007
Project Domination – Special Edition
Dj Partyraiser One Man // Half Machine, Project 2
2 februari 2007
Amsterdam Dance Event wil flink groeien
Modulate, the third edition
1 februari 2007
Irreversible in Enschede