Partyflock
 
Nieuws · september 2006
­ Nederland
Na het geweldige Eyes Wide Sins feest afgelopen voorjaar heeft Little Sins besloten om nog één keer terug te keren naar dezelfde droomlocatie. Bij de vorige editie van Eyes Wide Sins is ruimschoots bewezen dat deze unieke locatie veruit de meest speciale en spectaculaire locatie is die ze tot nu toe hebben gevonden en die zelfs de mooiste Little Sins locaties uit het verleden heeft doen verbleken...
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 29 september 2006
Het is weer vrijdag. Tijd voor de wekelijkse KNIP!
Vektor, pure techno sounds in Arnhem
donderdag 28 september 2006
Vektor: het nieuwe techno event in Zinc. Eindelijk een keer wat anders in de Arnhemse uitgaansscene. Waar iedereen met dezelfde sounds en dezelfde dj's de uitgaansmarkt van Arnhem bestookt, komt Proper Propaganda nu met de allerlekkerste technosounds en de allergrootste techno helden.
Multigroove neemt je mee terug op speurtocht in de muziek, waar artiesten eindelijk weer hun eigen ding kunnen doen met de platen die ze helemaal te gek vinden. Vanaf 4 november kun je je weer een paar keer per jaar in het hol van de Bull wagen, waar de legendes van toen, de talenten van nu en de sterren van de toekomst alleen de beste muziek met ballen draaien en verder... No Bullshit!
Op woensdag 4 oktober gaat de 3de DOTF Marathon/Record-attempt van start! Een respectabele 96 uur (!) vol met muziek waar Defenders of the Faith voor staat: van Hiphouse tot Acid, Oldschool tot Breakbeat tot early-Hardcore!
Overstuurd
woensdag 27 september 2006
Sans Souci’s keiharde concept gaat aanstaande zaterdag 30 september weer van start. Met alleen de allerbeste Hardcore en Terreur. Maandelijks is het tijd voor een stevig potje muziek, met alleen de beste dj's. Lees het volledige bericht voor de lineup.
Het is weer voorbij die mooie zomer... en dus is ook helaas het festivalseizoen weer afgelopen. Maar niet getreurd, zoals Cruyff altijd zegt: “Elk nadeel heb ze voordeel”, want nu het buiten kouder wordt, gaan we gewoon weer lekker de knusheid van de clubs opzoeken. Natuurlijk gaat om deze reden ook het welbekende Club Déjà Vu weer verder, ze zouden het niet durven om jullie teleur te stellen.
Over een paar dagen is het dan eindelijk zover. Supersized zal dan in thuisbasis Outland haar éénjarig bestaan vieren. Naast het gebruikelijke en vertrouwde portie hard vertier zullen de bezoekers hun ogen uitkijken naar de verbluffende en indrukwekkende decoraties, wordt er tot 0.00 gratis champagne geschonken en zal als klapper op de vuurpijl een Mystery Guest het publiek op ongebruikelijke wijze overdonderen.
De afgelopen maanden kwamen een aantal artiesten geheel toevallig met elkaar in contact. Draaiend op, of genietend van, dezelfde feesten, een biertje drinkend aan dezelfde bar. Het gesprek ging iedere keer weer over de passie die ze delen, de dance muziek en uitgaan. Met als overeenkomsten dat iedereen op zoek is naar de ultieme mix van energie, ritme, melodie en turntable skills om het publiek voor wie ze optreden een topavond te bezorgen.
De grootste online dancecommunity van Nederland bundelt haar krachten met goede doel Dance 4 Life. Tijdens het Amsterdam Dance Event zal een selectie van de beste Partyflockfoto’s worden geëxposeerd in het Felix Meritis. Deze foto's worden tevens via Partyflock.nl geveild waarbij de opbrengst volledig naar Dance 4 Life zal gaan.
Lovebase on tour
maandag 25 september 2006
Al jarenlang is Lovebase een van de meest bekende afterparties van de Loveparade. Een uitgebalanceerde combinatie van de verschillende dancestijlen die er zijn, bezorgen sinds jaar en dag de bezoekers in Berlijn een spetterende avond: Trance, Hardstyle, Hardhouse, Techno en meer. Lovebase heeft nu zijn vleugels uitgeslagen en gaat “On Tour”.
Escape viert 20-jarig bestaan groots
maandag 25 september 2006
In oktober is het dan eindelijk zover, de bekende Amsterdamse club Escape bestaat maar liefst 20 jaar! Een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al sinds 1986 wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Franchise, Framebusters, Glam en Sundae. Maar ook exclusieve feesten zoals onlangs nog de officiële Madonna afterparty en opnames voor Top of the Pops hebben hier plaatsgevonden, evenals de wekelijkse Chemistry avonden zoals Rush.
Grand Cru gaat door
maandag 25 september 2006
Grand cru gaat door: Sven Love (FR) komt 14 oktober naar de Winkel van Sinkel om samen met Cleon Macnack de Winkel van Sinkel een muzikale les te leren met twee, drie uur durende sets. Grand cru staat in Utrecht bekend om zijn divers muzikaal aanbod en met Sven Love wordt dat nog eens dubbel onderstreept!
Rauw
maandag 25 september 2006
Rauw gaat groot uitpakken in oktober, met maar liefst 3 afleveringen. De 3e is de extra speciale aflevering met Return to New York tijdens het Amsterdam Dance Event op 20 oktober. Maar dat voor later! Dit is het bericht over het reguliere tweede succes weekend van de maand van RAUW, vrijdag de 13e in 11 en zaterdag de 14e in Tivoli. De afgelopen september edities in zowel Amsterdam als Utrecht waren afgeladen vol met een super publiek, het dak ging er beide avonden op spectaculaire wijze totaal van af.
Na de onuitwisbare indruk van haar eerste feest en het avontuurlijke tweede feest in de magische bossen nabij Eindhoven, is Metatron weer terug op de plek waar het allemaal begon. Op 11 november 2006 presenteert Metatron met gepaste trots haar derde evenement: Metatron in Dynamo te Eindhoven.
The backcorner battle
zondag 24 september 2006
Nog even te gaan en dan is het zover! Op maandag zal Injoy Events tezamen met een hele rits vrijwilligers er een week lang over doen om discotheek Achterhoek Arena te transformeren in een heuse Romeinse Burcht met maarliefst drie strijdpodia!
Fakers in Off_Corso, Rotterdam
zaterdag 23 september 2006
In het Rotterdamse nachtleven zijn bepaalde dingen niet meer zoals ze ooit waren. Veel op elkaar lijkende concepten met muziekstijlen als ‘latin house’ en ‘urban’ zwaaien de scepter waardoor de clubavonden met onvervalste house en electro steeds moeilijker te vinden zijn. Het lijkt er zelfs op dat de stevige house en electro scene waar Rotterdam tot voor kort bekend om stond langzaam lijkt te verdwijnen. Vooral op de Donderdag is er een ernstig tekort aan serieuze feesten en is er voor de zelfrespecterende Rotterdamse partyfreak vrij weinig te beleven. Tijd voor verandering dus!
14 Oktober is het weer zover, Glorification Indoor Festival 2006.
Glorification is er eentje van de oud gedienden onder de dance feesten, in 1994 hadden een groep vrienden uit zeeland het eindelijk voor elkaar, ze mochten een dance feest organiseren in hun conservatieve gemeente.
Mega Nite – special - in Megaclub ZAK
woensdag 20 september 2006
Al sinds jaar en dag is Megaclub Zak voor velen dé "place to be"!!
Gezellige avondvullende programma, die tot de volgende ochtend vroeg doorgaan. Alle stylen muziek komen aan bod en is er voor iedereen wat te vinden.
Beestenboel op Magnetronik
woensdag 20 september 2006
Niets lijkt te gek. Magnetronik schudt weer eens een line-up van formaat uit
de spreekwoordelijke mouw. Na een waardig eerste verjaardagsfeest met hoge
heren als Daniel Bell, Zip en Barem ook zaterdag 23 september weer een
muzikaal programma waar de honden geen brood van lusten.
Een feest der herkenning
woensdag 20 september 2006
De zomer is weer voorbij en dat betekent dat het clubseizoen in alle hevigheid is losgebarsten. Ook Know your classics ontwaakt uit een zomerslaap en zal vanaf zaterdag 14 oktober maandelijks plaatsvinden in de Villa Thalia in Rotterdam. Lekker genieten van de allerbeste classics uit de house geschiedenis. Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen van dit inmiddels zeer populaire concept kan je genieten van de beste klassiekers uit de platenkoffers van Miss Monica, Jean, Quinten de Rozario, 2 O'Clock Ron en Chris Rox. Met deze iconen uit de Nederlandse Dance achter de decks belooft het weer een zeer spetterende editie te worden.
Poltergeist Y2k Hardcore
woensdag 20 september 2006
Zaterdag 30 september zal de tweede editie van Poltergeist gehouden worden in HappydayZZ. Dit is een feest voor de echte liefhebber van Hardcore. Niet alleen Present Hardcore of alleen Early Hardcore, maar een feest voor de nieuwe generatie Hardcore freaks met Hardcore uit hun begin periode. Door de periode tussen het jaar 2000 en 2005 een eigen area te geven, kan nu iedereen teruggaan naar zijn of haar eerste Hardcore beleving.
Je verjaardag vieren doe je thuis. Of op zijn minst in je thuisland. Maar nee, DJ Activator heeft gewoon véél meer met Nederland, en dan met The Matrixx in het bijzonder. En dus houdt hij een exclusief verjaardagsfeest: Activator’s Birthday Bash op zaterdag 13 oktober!
Latin Lovers is jarig
dinsdag 19 september 2006
Een volle Villa Thalia, steengoeie latin house en happy people die allemaal uit hun dak gingen. De eerste editie van Latin Lovers na de zomervakantie was weer een groot succes. Op vrijdag 6 oktober viert Latin lovers zijn 1 jarig bestaan in de Villa Thalia in Rotterdam en zoals je gewend bent op verjaardagen wordt er flink uitgepakt. Alles wordt in het werk gesteld om jullie een topavond voor te schotelen.
Se7en Sins
maandag 18 september 2006
Een keer per jaar heb je de mogelijkheid om helemaal los te gaan. Een keer per jaar heb je het recht om 14 uur non-stop te feesten. Een keer per jaar heb je het recht om te zondigen…
There’s no way to happiness, happiness is the way is het Oosterse, positieve motto van deze avond. Oosters in het oosten des lands, dat moet goed zijn. Nou, afgaande op de eerste twee edities, zullen er alleen maar blije gezichten te zien zijn op Magnifique. Uiteraard zal de organisatie twelve-eleven, maar voornamelijk de feestende liefhebbers, een geheel vernieuwde P8 tot een euforische Oosterse technotempel veranderen.
Ex Porn Star meets Sneakerz: Slipperz
vrijdag 15 september 2006
Sneakerz meets Ex Porn Star. Zaterdag 7 oktober slaan twee succesvolle Amsterdamse organisaties de handen inéén. Beide organisaties gaan vreemd, met elkaar wel te verstaan. Ze maken beide een slippertje. Vandaar de naam Slipperz. Dit feest vindt plaats in The The Sand. Deze unieke locatie past perfect bij het concept en bied ruimte aan circa 2000 partypeople. Dat is ook wel nodig omdat beide organisaties een flinke aanhang hebben in Amsterdam en ver daarbuiten.
Erotic Sensitive exclusive & sexy
vrijdag 15 september 2006
Over een klein weekje is het dan eindelijk zover, de eerste editie van een nieuw concept zal Nederland gaan veroveren. Nieuw?? Ja nieuw, Erotic Sensitive exclusive & sexy is géén standaard erotisch feest, het mag zelfs niet eens vergeleken worden met de erotische party’s van nu.
Intoxicated: Outdoorstage gaat door
vrijdag 15 september 2006
Het was even afwachten hoe het weer zich de afgelopen week zou ontwikkelen. Na een week van mooi weer in combinatie met hoge temperaturen is nu duidelijk dat het ook zaterdag nog prima weer blijft. De knoop is dan ook officieel doorgehakt en de Jump & Oldschool area zal buiten plaatsvinden!
Time-table Headliner – It’s War
donderdag 14 september 2006
Aanstaande zaterdag trekken de soldaten ten strijden op Headliner – It’s War!! in het Beursgebouw in Eindhoven. Hierbij brengen we je de laatste stand van zaken.
De kolkende dansvloer van de B.U.M.B., de hete house sounds van niemand minder dan (o.a.) Chuck Daniels (USA). De spannendste dansvloer en de juiste muziek zorgen dan ook voor een dodelijk sexy combinatie. En met namen als Edwin Bazen, Swan en Andrea Cichecki eveneens op de flyer, lijkt de basis voor een onstuimige oktoberavond reeds gelegd.
Donkey Rollin’ Euphoria!
woensdag 13 september 2006
Terwijl de mailbox volstroomt met persaanvragen en de telefoon van popcentrum 013 roodgloeiend staat, wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de jongste editie van Euphoria. Dat het jump en hardstyle feest in de steigers staat, is inmiddels wel duidelijk! Wat zouden de Donkey Rollers dit keer weer in petto hebben? Eén ding is zeker, aan hun aanstaande act ging een intensieve voorbereiding vooraf! En wat zou er dit keer weer voor spectaculair decor zijn bedacht? In ieder geval zal deze keer een laser de 013 van voor tot achter doorkruisen, om maar alvast 'n tipje van de sluier te lichten.
A Nightmare in Rotterdam keert terug naar de diepe wortels van de hardcore... terug naar het tijdperk waar hardcore zijn oorsprong vond en zich manifesteerde op de heilige gronden van de legendarische Energiehal... terug naar de periode waarin hardcore geschiedenis werd geschreven door de pure hardcore liefhebber, die hardcore bleven steunen gedurende de laatste 15 jaar in haar pieken, maar ook in haar diepe dalen...
Superstar people are people who only want the best, and nothing but the best. Op zaterdag 23 september is het weer zover! Superstar komt wederom met een exclusieve avond, waar het draait om de sfeer, het publiek, kwalitatief hoogwaardige house Music en vooral de winning feeling aan het einde van de avond. Iedere editie bleek weer één grote rush te zijn met een knallende afsluiter. Iedere editie weer wisten meer dan 1.500 mensen Superstar te voorzien van de juiste glitter en glamour. Het publiek is speciaal, en de organisatoren van Superstar zorgen daarom iedere editie voor een speciale invulling. Deze editie staat centraal: A unique house battle in the dj-booth!
Masters of Hardcore - Face your fear
dinsdag 12 september 2006
Een uniek evenement in een unieke locatie, dat is de spijker op zijn kop als je praat over Masters of Hardcore in de Westfalenhallen in Dortmund. Net als je denkt dat je alles wel hebt gezien en vooral alles wel hebt gehoord, staat er nu een evenement voor de deur dat al je eerdere feest ervaringen op zijn kop zet.
Hij is dè aangewezen DJ voor een exclusieve, buitengewoon lange set: ROOG! Want er zijn maar weinig DJ's die zoveel zorg steken in de opbouw en climax van hun muziek als deze sympathieke Amsterdammer. ROOG doet dat, en ROOG kán dat. Hij laat het horen tijdens een oversized set op XXclusive in The Matrixx op zaterdag 30 september. Waarbij hij superieure ondersteuning krijgt van DJ Prom, Jeroenski, Lacroix, Sidney Samson en Norman Soares (percussie).
Shadowblaster
maandag 11 september 2006
Het einde van de periode met de vele buiten-festivals loopt ten einde en Static Movement is er alweer klaar voor om het begin van de reeks indoor-feesten in te luiden met al weer de 2e editie van Shadowblaster in Jinx in Deurne op vrijdag 15 september.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
zaterdag 9 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Sommige feesten zijn te leuk en te origineel om vaak te organiseren. Daarom hebben Chemistry en CluBBack een half jaartje gewacht met de volgende editie van het sinds 1991 succesvolle Night of the Proms.
In het weekend van 23 op 24 september aanstaande zal in de regio Gennep een shockerende gebeurtenis de boeken in gaan. In het noordelijkste puntje van de zuidelijkste provincie van ons land zal zich namelijk een epicentrum ontwikkelen. Het getal wat de Schaal van Richter zal aanwijzen is logischerwijs nog niet te voorspellen maar de glazen bol voorspelt tussen 21:30 uur ’s avonds én 05:00 uur de volgende morgen wél een zéér krachtige activiteit.
Speciale editie Novalectra
vrijdag 8 september 2006
Een speciale editie van Novalectra zal de Dutch Design Week in Eindhoven feestelijk afsluiten op zaterdag 28 oktober. Dat maakte organisator Extrema Network vanmiddag bekend. De voorverkoop start 15 september.
Een nieuw clubseizoen is weer van start gegaan en daar horen nieuwe goede initiatieven bij. Met die gedachte wordt in Rotterdam op vrijdag 15 september in de Off_Corso de eerste editie van Rekorder gehouden. Geen rauwe muziek, maar de funkende minimale stijlen in combinatie met de rollende Techno in een vrolijk anti-industrieel jasje. De grote klapper van deze eerste keer is de Sloveense Techno-held DJ UMEK. WLA Garcia (Portugal), Bart Skils, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, KRY en resident Wouter de Moor maken de line-up compleet en zullen met Rekorder een geheel nieuwe sound neerzetten in de Rotterdamse Techno/ Minimal scene.
Hard, Duister en Underground is het gevoel wat velen vandaag de dag met zich meedragen, helaas worden die drie begrippen door veel op geld beluste organisaties totaal verkeerd overgedragen! De feesten die tegenwoordig ook daadwerkelijk underground ademen zijn op twee handen te tellen en de mainstream party’s rijzen als paddenstoelen de grond uit!
Nog iets minder dan twee weken en dan is het weer tijd voor Headliner. Op zaterdag 16 september wordt voor de derde keer het Eindhovense Beursgebouw volledig op zijn kop gezet!
Mono’s zinderende nazomer
dinsdag 5 september 2006
Toen Mono begin juni neerstreek in de 11, was de zomer pas net begonnen. De hittegolf die maandenlang over Nederland piekte die avond al vroeg met het zorgvuldige opwarmwerk van Mesjokke DJ’s, de innemende liveset van Audio Werner en de knallende afsluit-back-to-backer van Lauhaus en Boris Werner. Het geheel smaakte naar meer...
Cocoon start clubavond in Nederland
dinsdag 5 september 2006
Daar sta je dan in de immense maar toch intieme ruimte van The The Sand. Het is de nacht van vrijdag 20 oktober en een enorm gejuich gaat op als Sven Väth en Ricardo Villalobos besluiten om een paar platen back 2 back te draaien. Cocoon strijkt neer op het Amsterdam dance Event en dit betekent een zinderend muzikaal en visueel spektakel. Deze nacht geeft de Duitse organisatie z’n visie op hoe een goede clubavond behoort te zijn.
H.O.T. heeft in juni laten zien dat er eindelijk weer iets leuks te doen is op de donderdagavond in onze hoofdstad. Zó een grote stad, en zó weinig keus voor de échte houselovers. Met H.O.T komt hier verandering in, eindelijk weer een goed feest om je weekend mee in te luiden. De grootste namen in de Nederlandse house scène zullen geregeld bij H.O.T voorbij komen en hiermee staat H.O.T garant voor elke keer weer een fuif die je simpelweg niet mag missen!
Qlimax trailer online
zondag 3 september 2006
Zojuist heeft Q-dance de trailer van Qlimax 2006 gelanceerd, lees hier verder..
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 1 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Stel je winterdip nog even uit, want aanstaande zaterdag staat het scheveningse strand weer in vuur en vlam! Neem je zonnebril mee en smeer je in: Intiem is hot!
30 september 2006
LittleSins presents: Eyes Wide Sins part II
29 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 september 2006
Vektor, pure techno sounds in Arnhem
No Bullshit; een Multigroove traditie herleeft
27 september 2006
DOTF's 96 hours Marathon - 5 days back-in-time
Overstuurd
Club Deja Vu Classics met B&R, CJ stone&Milo.nl, Jochen Miller, Mike S en Dazzle
26 september 2006
Supersized 1 Year Anniversary: De timetable en informatie
25 september 2006
Dancelot · The exclusive and intimate dance experience
Partyflock steunt Dance 4 Life met fotoveiling
Lovebase on tour
Escape viert 20-jarig bestaan groots
Grand Cru gaat door
Rauw
24 september 2006
Metatron presents: Crossing Wormholes
The backcorner battle
23 september 2006
Fakers in Off_Corso, Rotterdam
20 september 2006
Glorification - 12,5 years indoor festival
Mega Nite – special - in Megaclub ZAK
Beestenboel op Magnetronik
Een feest der herkenning
Poltergeist Y2k Hardcore
19 september 2006
Activator’s Birthday Bash in The Matrixx
Latin Lovers is jarig
18 september 2006
Se7en Sins
17 september 2006
Magnifique - There’s no way to happiness, happiness is the way
15 september 2006
Ex Porn Star meets Sneakerz: Slipperz
Erotic Sensitive exclusive & sexy
Intoxicated: Outdoorstage gaat door
14 september 2006
Time-table Headliner – It’s War
13 september 2006
Bumb in Chicago - een eenmalig exlusief Chicago-house initiatief
Donkey Rollin’ Euphoria!
A nightmare in Rotterdam – Enter the time Machine
12 september 2006
Superstar; It’s gonna be a unique house fight
Masters of Hardcore - Face your fear
11 september 2006
Oversized set op XXclusive in The Matrixx
Shadowblaster
9 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Night of the Proms XXXII in De Waakzaamheid
8 september 2006
Inshock pakt weer uit in Noord-Limburg
Speciale editie Novalectra
7 september 2006
Rekord3r: nieuw techno/minimal initiatief in Rotterdam
Forces of Nature - Your hurricane supplyer
6 september 2006
Duro vervangt Furax tijdens Headliner - It's War!! (5 Sep 2006)
5 september 2006
Mono’s zinderende nazomer
Cocoon start clubavond in Nederland
3 september 2006
Thursday’s won’t be boring anymore, they will be H.O.T.
Qlimax trailer online
1 september 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Intiem's afsluiter op het Scheveningse strand