Partyflock
 
Nieuws · november 2006
­ Nederland
Jouw weekend begint met Freakend!
donderdag 30 november 2006
Freakend in Panama* is zoals Freakend moet zijn: gek doen qua muziek, show, fashion en dansen.
Hoewel het misschien raar klinkt, moeten we eerst stellen dat kerstmis in de eerste periode van het christendom helemaal niet bestond. Er werd door de christenen die de eerste 200 jaar na Christus leefden geen kerst gevierd. Er was in die tijd niemand die zich bezig hield met ‘het kindje Jezus’ of de ‘geboortedag’ van Jezus. Het was niet eens de gewoonte om een verjaardag te vieren, alleen de Romeinen vierden verjaardagen. Voor christenen en Joden was het daardoor helemaal ondenkbaar om een dergelijk feest te vieren.
Eindelijk is het dan zover en mag de organisatie van het Limburgse Atomico concept - DMP & Haelen.tk - het programma voor 2007 bekend maken. Na 1 feest in 2005 en 2 feesten in 2006 zullen er nu 3 feesten worden gepresenteerd in respectievelijk Midden- én Noord-Limburg.
Technoboy: TBY0912 Flight Schedule
woensdag 29 november 2006
Over 2 weken is het zover, eindelijk komt Technoboy weer naar Nederland, en wel voor zijn langste set die hij ooit in Nederland heeft gegeven! Zaterdag 9 december zal het SilverDome dienen als de vertrekhal voor deze speciale vlucht door de muzikale wereld die Technoboy heet. Natuurlijk zal Technoboy er niet helemaal alleen voor staan, maar heeft hij enkele collega’s uitgenodigd om hem bij te staan.
Over een kleine twee weken is het dan eindelijk zover. Dan wordt de rust eindelijk eens abrupt verstoord in het Brabantse land. Te weten in het dorpje Zeeland waar een Mega discotheek, genaamd de “Event Mall” staat waar ruim 2.000 bezoekers helemaal los kunnen gaan op de verschillende stijlen hardcore die door een team van top artiesten gebracht zal worden.
Rauw - keihard feesten
maandag 27 november 2006
RAUW is weer klaar om de laatste maand van het jaar waardig maar snoeihard te gaan pieken.
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
maandag 27 november 2006
Op dinsdag 26 december zal VOLTT dit jaar nog eenmaal goed uitpakken voor een knallende afsluiting van 2006. Op deze 2e kerstdag zal de gehele Paradiso namelijk in het teken staan van VOLTT.
Bass Impact Helmond
vrijdag 24 november 2006
Zaterdag 30 december 2006 zal voor Helmond een speciale datum worden. Het is Stichting Impact uit Helmond voor de tweede maal dit jaar gelukt om een groot evenement neer te zetten. Veel mensen uit deze regio zullen zich Impact festival 2006 nog goed herinneren. Ruim 15.000 mensen kwamen naar het centrum van Helmond om te genieten van Rock, Hip Hop en Dance. Op 30 december zullen ze weer een geweldig evenement neerzetten. Samen met Powercore Events staat het Bavaria House Event Center volledig in het teken van de beste Jump, Hardstyle en Early Rave bij Bass Impact
Nog eventjes en dan gaat er voor enkele miljoenen euro’s aan vuurwerk de lucht in, geeft iedereen zich over aan de zoete bubbeltjes van champagne en eten we ons scheel aan vette appelflappen, oliebollen en andere heerlijke versnapperingen. Het feestgedruis begint pas echt als de eerste pijl wordt afgeschoten en eindigt als de laatste discotheek in de regio het licht uitdoet en zijn deuren sluit.
Club Deja Vu stopt, laatste keer
vrijdag 24 november 2006
Op 3 december is het weer zover, Club Deja Vu classics in de HappydayZZ! Zoals iedereen gewend is, gaat het op zondag weer helemaal los in het pittoreske Culemborg van drie uur ‘s middags tot middernacht met de beste classics van toen en nu.
A brand new year, Loveland’s paradepaardje tijdens Oud & Nieuw, zal temidden van dit terrein plaatsvinden in De Gashouder, of eigenlijk het fundament van wat ooit de grootste gashouder van Europa was. De ronde vorm, het industriële karakter en het unieke interieur geven deze locatie extra dimensie.
Armageddon – Invites Hardbeater
donderdag 23 november 2006
The Only Females Edition staat nog meer dan vers in het geheugen gegrift, toch maakt de organisatie zich voorzichtig op voor de komende editie van Armageddon op 22 december aanstaande. En wat voor eentje…
Lelystyle - alle info
donderdag 23 november 2006
Zoals al eerder aangekondigd vind op zaterdag 2 december 2006 Lelystyle plaats. Een nieuw concept in een grote tent op het Evenemententerrein Bataviastad met het beste op het gebied van Hardstyle, Hardcore, Early rave en Jump. Daarom is er gezorgd voor een line-up die van alles biedt.
Nog maar paar dagen te gaan en de show kan met volle gang los gaan! Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie met trots haar tweede feest. Las Vegas met al zijn extravagance en charmes wordt naar de Lexion in Westzaan gezapt. Onweerstaanbaar stijlvolle showgirls, dragqueens en klinkende namen als Randy Katana , Tremenda , Artento Divini , Santito , Dennis Christopher en Da Silva maken hun opwachting om je de avond van je leven te bezorgen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Zaterdag 25 november 2006 vindt de tweede editie van het Dance4Life event plaats. In het GelreDome stadion in Arnhem dansen tienduizend in het wit geklede scholieren vier uur lang, tegelijkertijd met tienduizenden leeftijdsgenoten in andere deelnemende landen. De jongeren willen de stilte en taboes rond hiv en aids doorbreken.
Er is er één jarig hoera hoera! en dat ga je merken ook. Absolutely Fresh bestaat op Zaterdag 9 December a.s. precies drie jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. “Terugkijkend op de afgelopen drie jaar, mogen we concluderen dat Enschede en omstreken hebben laten zien dat er wel degelijk een markt is voor hoogwaardige clubmuziek” aldus Absolutely Fresh. Vele Dj’s passeerden de revue en stuk voor stuk waren ze meer dan aangenaam verrast door de spontane maar vooral enthousiaste houseliefhebbers die deze regio rijk is. Absolutely Fresh kijkt terug op een geweldige periode van drie jaar, welke ze alleen hebben kunnen verwezenlijken dankzij hun publiek, jullie dus!! Vanwege deze festiviteit is besloten om er dit keer een hele speciale editie van te maken. Geen toeters, slingers en ballonnen maar wel drie geweldige Dj’s en heel veel extra surprises.
"Time fly's when you having fun!" Het is namelijk al weer 2 jaar geleden dat Kapsones haar debuut maakte in Den Haag bij Club Silly Symphonies. En dat moet uitbundig gevierd worden! Aankomende 24 December is Club Silly Symphonies weer het domein van Kapsones waar Club, Electro, Funk, House, Soul, "Sugar, Spice and every Girl so Nice" gecombineerd met de Haagse attitude tot de ingrediënten behoren van een spetterende editie van Kapsones.
Met nog twee weken te gaan, maakt het DJ en producerduo Deepack zich alweer op voor de tweede editie van Speakerfreaxz! Na de eerste editie waar naast Deepack ook Headhunterz, The Beholder, Mad-E-Fact, The Viper en Deaz D de zaal compleet op z’n kop tilden, is het op zaterdag 2 december aan een nieuw peloton artiesten om dit succes minimaal te evenaren
Lolita Klup Street Special
dinsdag 21 november 2006
Alles omgedraaid en geswitcht. Niks zoals je het normaal van Now&Wow gewend bent. De Superwow wordt Now en de Now wordt Superwow. Street zal centraal staan in deze laatste editie van Lolita Klup van 2006. Met een flitsende line-up en meer dan spectaculaire performances van diverse rappende grootheden. Hierdoor kan deze laatste Lolita van 2006 niks ander doen dan gaan knallen.
De dance-promotors Extrema Network en UDC hebben in goed overleg besloten dat volgend jaar Dance Valley Festival op 14 juli zal plaatsvinden en Extrema Outdoor op 21 juli, de oude vertrouwde derde zaterdag van juli. Bedoeling was aanvankelijk om Extrema Outdoor in 2007 op 14 juli te organiseren. Maar toen de gemeente Velsen een maand geleden besloot dat Dance Valley Festival alleen op 14 juli mag plaatsvinden, heeft organisator UDC verzocht om het festival Extrema Outdoor weer ‘terug te verschuiven’.
Dure decembermaand begint goed
maandag 20 november 2006
Vrijdag 1 december wordt de opkomst van hardstyle nog eens dunnetjes overgedaan met “Supersonic - Evolution of Hardstyle”. Tijdens deze avond staat de evolutie van hardstyle centraal: nog een keer terug in de tijd voor alle fans! Vanwege de dure december maand is deze editie van Supersonic gratis.
De donkere dagen in met Frontstar
maandag 20 november 2006
Pepernoten liggen al weken in de winkels, chocolade letters zijn niet aan te slepen, taai taai poppen hebben geen tijd om taai te worden en de eerste zwarte Piet en zelfs een verdwaalde hulp Sinterklaas zijn al gesignaleerd, kortom: December komt er aan!
De schreeuw in Zeeland om een harder concept in een grotere locatie is groot, en afgaand op de ontwikkeling in de rest van Nederland in de hardcore scene is dit een mooie stap naar de duistere kant van de organisatie.
Confused darknezz in de Hooizolder zal een avond zijn van hardcore, darkcore, industrial hardcore en afsluitend terror.
Gas op die lollie!
vrijdag 17 november 2006
Vrijdag 8 december is het dan weer zover. Op deze datum gaat het dak er weer af bij Today tijdens de derde editie van Gas op die lollie!

Al ruim 9 maanden is D.O.D. Events bezig met het neerzetten van feesten in Today aan het Stratumseind te Eindhoven, en ook deze editie beloofd weer een groot succes te worden.
Ster DJ Ferry Corsten zal zowel vanavond als morgenavond als 1e wereld-DJ een optreden in Beirut, Libanon geven. Dit is zeer opmerkelijk aangezien 2 maanden geleden nog een vreselijke oorlog woedde in dit land. Maar het tij lijkt gekeerd en er breken weer vrolijkere tijden aan voor de Libanese partygangers.
Mindcontroller - Re-live the past
vrijdag 17 november 2006
Traditiegetrouw opent Art of Dance het nieuwe jaar altijd met het ultieme feest der herkenning. De inmiddels 12e editie van het succesvolle Mindcontroller concept staat voor de deur te trappelen en het enhousiaste early hardcore en oldskool legioen kan zich gaan opmaken voor een ouderwetse nacht stampen op de klappers van toen.
Oh baby “Hed Kandi” baby
donderdag 16 november 2006
Nog minder dan 2 weken te gaan voordat de volgende editie van Hed Kandi in het Haagse ‘Paard’ losbarst! Het wereldberoemde en populaire Engelse concept komt weer terug naar Den Haag om de stad in de ultieme “Anton Geesink houdgreep” te nemen.
Laatste UW-XP Club Mystique van 2006
donderdag 16 november 2006
De dagen worden korter, maar de nachten worden langer, dus is het weer tijd voor UW-XP Club Mystique! 18 november gaat Club Mystique de temperaturen weer eens flink opschroeven en gaan alle remmen los.
Kissy kissy bang bang staat voor onvervalste clubbytechno met een knipoog naar de streets in de Superwow. Terug naar het oude clubgevoel wat Now&Wow op St. Job zo uitmuntend wist te brengen. Schijt hebben aan alles om je heen en volledig de weg kwijt raken. Opgaan in de muziek en de sferen om je heen.
Audio Confusionz
woensdag 15 november 2006
Audio Confusionz komt 16 december met een lineup waar je ouderwets “hard”style van achterover slaat. Deze editie zal in het teken staan van stampende Oldskool en Early-hardcore tot knallende Hardstyle. Voor deze editie heeft Audio Confusionz dan ook zeker niet de minste Dj’s uitgenodigd.
INFINITY is back with the first official edition!

Na 2 succesvolle edities van INFINITY in the Kingdom the Venue op uitnodiging van Xtra Large gaat INFINITY nu op eigen benen verder en zal INFINITY op 16 december 2006 gaan plaatsvinden in Lexion Venue.
Vrijdag 1 december a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder opnieuw in het teken staan van zwoele housebeats, dampende clubbeats en funky groove. Dan zal namelijk de tweede editie van het dance-evenement ‘Impress’ plaatsvinden. Tijdens deze nieuwe editie zullen organisatoren DJ’s United en ProjexX het publiek kennis laten maken met twee toppers die nog niet eerder in Den Helder en omstreken achter de draaitafels hebben gestaan, namelijk Jordy Lishious en Boy Lamoen.
Taste-it in Purmerend
maandag 13 november 2006
De première van Taste-it op 7 oktober was een regelrechte knaller! Het normaal zo rustige Purmerend werd volledig op zijn kop gezet door ruim 800 houseliefhebbers die het dak van muziektempel P3 eraf knalden. De latinhouse-sound en zomerse klanken zorgden voor een heerlijke avond met een fantastische sfeer.
Rockit - Juan Sanchez invites
maandag 13 november 2006
ROCKIT is intussen uitgegroeid tot een begrip, met als jaarlijkse hoogtepunten ROCKIT Open Air op de Maarsseveense Plassen (waar ook andere muziekstijlen aan bod komen) en de eigen ROCKIT mainstage op Free Your Mind Festival.
Het zou niet gepast zijn ons vijfjarig jubileum zomaar voorbij te laten gaan met alleen een nieuwsberichtje op de front waarbij jullie als leden ons van harte feliciteren. Voor ons is dit het moment om als virtuele gemeenschap voor één keer echt LIVE te gaan........
Drift vrijdag 1 december
vrijdag 10 november 2006
Drift is een Nijmeegs begrip geworden. De formule werkt en het concept staat. De liefde die er in is gestopt heeft zich terug betaald in een groeiend aantal vaste bezoekers en dat doet deugt. Een feest zonder vast publiek is namelijk een moeilijke zaak. Daarnaast is het publiek op Drift ook nog eens van een zeldzame kwaliteit. Enthousiast, divers en open minded. Het gevoel en de filosofie zijn nog altijd hetzelfde. Een dikke vette dansavond met goede muziek en een bijzondere sfeer, voor weinig geld.
Op zaterdag 18 November is het zover; "20 Jaar Disco in Budel". En dit wordt de hele maand November groots gevierd. De komende weken is er van alles te beleven in The The Energy; diverse activiteiten zijn er de komende weekenden te verwachten: TMF komt opnames maken met Jeroen Nieuwenhuize, Jeroen Post, Rob Ronalds, Dance Nation, De Sjonnies en natuurlijk nog veel meer. Het worden de komende weken gezellige avonden tot in de late uurtjes bij The The Energy!
Net als op de vorige uitverkochte Erotic Vibe feesten in de HappydayZZ, Hemkade of Lexion wordt dit een feest om je vingers bij af te likken. Erotic Saturday Vibe wordt het beste feest van zaterdag 18 november, met één van de vetste line-ups van alle feesten deze zaterdag en één van de grootste producties ooit door Erotic Vibe.
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
woensdag 8 november 2006
In welke radioprogramma kun je Tiefschwarz, Jimi Hendrix en de nieuwste Basement Jaxx-single achter elkaar horen? De beroemde Britse techno-dj Dave Clarke flikt het hem iedere zaterdag opnieuw met zijn radioshow 3VOOR12WHITENOISE, waarin hij korte metten maakt met het hokjesdenken in de dancewereld.
Enige tijd geleden kwamen dj’s Viruz en Noizefucker organisatie Cyndium met het verzoek hun birthday party te organiseren. Twee dj’s van uitersten binnen de Hardcore dus en daarom ook prima ingrediënten voor een derde editie van Reng Deng Deng. Het samenvoegen van de birthday party van beiden heren zal 10 november leiden tot een ‘best of both worlds’ situatie.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 november 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst, deze keer op woensdag.
Freakend verhuist naar de panama!
woensdag 8 november 2006
Na een succesvolle kick off met gezellige mensen en een uitmuntende sfeer in Beachclub BLM9 afgelopen zomer, strijkt het nieuwe partyconcept Freakend nu neer in de Amsterdamse Hotspot Panama!
Timetable Trancesetterz bekend
dinsdag 7 november 2006
Iedereen had natuurlijk al gezien dat op 18 november Outland weer het onderkomen zal zijn van het populaire Trancesetterz. De vorige edities rockten de tent en deze keer zal het ongetwijfeld weer net zo’n geweldige avond worden. Maar er is meer. Veel meer zelfs…
Je kent het wel...
maandag 6 november 2006
Het is laat geworden zaterdag…. Je wordt in de middag wakker, je eet wat, je kijkt wat tv en zo na het avond eten begint het toch weer te kriebelen... Het is tenslotte de laatste dag van het weekend en je wil er het uiterste uit halen.. Nou op 3 December is er een in ieder geval een oplossing voor dit probleem. Dan is er namelijk Y.e.s., oftewel Yump Erotic Sunday in de Silly Symphonies in Den Haag.
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
zaterdag 4 november 2006
Een tijdje geleden had P.O.R.N. het al beloofd aan hun bezoekers en we weten allemaal: belofte maakt schuld. De afspraak was om het vetste terror evenement ever in Nederland neer te gaan zetten ter ere van hun 8 jarige bestaan. En na heel veel moeite is het dan zover…
Rauw
zaterdag 4 november 2006
Een hele bijzondere aflevering van Rauw, Nederlands eerste en enige echte Rock&rave club nacht, met in het lijstje artiesten een van de meest spraakmakende nieuwe bandjes van het moment en een legendarische dj die nog maar heel sporadisch naar Nedertland wil komen.
Frame Busters
vrijdag 3 november 2006
Na een zeer geslaagde jubileum maand waarin het 20 jarig bestaan van Escape Club uitbundig werd gevierd, heeft resident en Frame busters programmeur Raymundo weer verschillende top acts en dj’s uitgenodigd. Ook Escape deLux is wederom geopend en bij Frame busters betrokken, zodat je elke zaterdag kan kiezen voor de pumping house beneden of boven de eclectische sounds.
Time-table en actie Bass Solution
donderdag 2 november 2006
Zaterdag 4 november organiseren dj Genius en dj OCD i.s.m. Eventcenter Amigo's voor de tweede keer het feest Bass Solution! De locatie van het feest is ook deze keer weer Eventcenter Amigo's te Dordrecht welke inmiddels bekend staat om het harde geluid, mooie lichteffecten en natuurlijk heel belangrijk de goede sfeer!
Rush with Fedde
woensdag 1 november 2006
Alweer vijf maanden onderweg en vanaf het begin een succes: Rush in Club Monza. Aankomende vrijdag 3 november is het weer raak in Utrecht met DJ / producer talent Jordy Lishious en rising Dutch world-star Fedde le Grand! Genoeg reden om een flinke dosis deodorant onder de oksels aan te brengen zodat er een nacht lang doorgeknald kan worden op Rush in Club Monza!
30 november 2006
Jouw weekend begint met Freakend!
The Energy of the Core sluit het jaar knallend af!
29 november 2006
Midden- en Noord-Limburg verwelkomen Atomico 2007
Technoboy: TBY0912 Flight Schedule
28 november 2006
Mayhem presents Psyclone, chaos was never this brutal
27 november 2006
Rauw - keihard feesten
Voltt kerstspecial in de Paradiso.
24 november 2006
Bass Impact Helmond
The Kick Off 2007 – Total Knock Out?
Club Deja Vu stopt, laatste keer
23 november 2006
Gashouder ondergaat metamorfose voor Oud & Nieuw
Armageddon – Invites Hardbeater
Lelystyle - alle info
22 november 2006
Las Vegas Delight - Crazy sounds, Fashion and Glamour
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Honderdduizend jongeren dansen wereldwijd tegelijkertijd tegen aids
Absolutely Fresh viert verjaardag met gratis event
21 november 2006
Kapsones 2 Year Anniversary Christmas Special
De Sint trakteert tijdens Speakerfreaxz
Lolita Klup Street Special
20 november 2006
Dance Valley op 14 juli, Extrema Outdoor op 21 juli
Dure decembermaand begint goed
De donkere dagen in met Frontstar
17 november 2006
Confused Events knalt Zeeland de kerst in en beukt door in 2007
Gas op die lollie!
Ferry Corsten brengt beats i.p.v bommen
Mindcontroller - Re-live the past
16 november 2006
Oh baby “Hed Kandi” baby
Laatste UW-XP Club Mystique van 2006
15 november 2006
Kissy kissy bang bang - Special edition
Audio Confusionz
14 november 2006
Infinity - The first official edition
13 november 2006
Nieuwe namen op tweede editie ‘Impress’
Taste-it in Purmerend
Rockit - Juan Sanchez invites
10 november 2006
Partyflock viert 5-jarig bestaan met uniek dancefestival in Gelredome
Drift vrijdag 1 december
20 jaar Disco - van Donkey tot Energy
De beste dj’s & het beste erotainment: Erotic Saturday Vibe in The Powerzone
8 november 2006
Dave Clarke op 3FM: Geen hokjesgeest
Reng Deng Deng – The Viruz & Noizefucker B-day Bang
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Freakend verhuist naar de panama!
7 november 2006
Timetable Trancesetterz bekend
6 november 2006
Je kent het wel...
4 november 2006
P.O.R.N. Summary of 8 years terror
Rauw
3 november 2006
Frame Busters
2 november 2006
Time-table en actie Bass Solution
1 november 2006
Rush with Fedde