Partyflock
 
Nieuws · februari 2005
­ Nederland
Donderdag 3 maart zal geen gewone uitgaansavond worden in Breda! Op deze studentenavond wordt discotheek De Graanbeurs namelijk omgetoverd in een waar licht- en geluidsspektakel, genaamd D*Light. Een organisatie van 5 studenten zorgt met geweldige apparatuur en talentvolle artiesten voor een bijzondere en gevarieerde avond. Een afwisselende verzameling van muziekstijlen zal de revue passeren, waaronder house, club, oldschool, jump, hardstyle en early hardcore.
Psyclone - The nuclear Bass
maandag 28 februari 2005
Wegens het grote succes van deel één heeft Nuclear Events besloten Psyclone voor een tweede keer te organiseren in het Stadspark Paviljoen. Op 5 maart zal het paviljoen het decor zijn voor een aantal grote artiesten uit binnen- en buitenland.
Breda bruist met Future Friday
maandag 28 februari 2005
Sinds een aantal maanden heeft Breda zich weer op de kaart gezet met een nieuwe housetempel, de Rilzult. Deze mooie intieme discotheek is de nieuwe hotspot voor de echte dance-liefhebber. Iedere vrijdag is er Future Friday, een gratis toegankelijke houseparty met bekende gast dj’s en als gastheer dj Sven van Vuren, bekend geworden met zijn LA Dancelab party’s.
RiziO News
zondag 27 februari 2005
Zullen de deuren wijd openstaan in discotheek Zak met: 12 Maart 2005 Technoboy 26 Maart 2005 Mad SessionZ met wie anders natuurlijk dan DJ Jean // 27 Maart 2005 Easter SessionZ met The Prophet – Mario RiziO en Dj Rob en Mc Joe // 9 April 2005 Wicked hardTrance met Bas & Ram (Club Deja Vu) // Queen mom’s house party 29 April 2005 met Isaac en Deepack // 30 April 2005 Queen SessionZ met the Darkraver.
Likatek op tournee door Nederland
vrijdag 25 februari 2005
Vanaf zaterdag 26 februari aanstaande zal voor het eerst in de Nederlandse techno geschiedenis de uit Kosovo afkomstige DJ Likatek (Episode) een drie weken durende minitournee door Nederland maken. De aftrap vindt op 26 februari plaats tijdens Eclips vs. Neverland, in het Burgerweeshuis Deventer.
Marcel Woods is here to stay
vrijdag 25 februari 2005
To fresh up your memory with some last year's highlights, when Marcel performed at party's like: Sensation Black (Amsterdam Arena, 40.000 visitors), Trance Energy (main stage), Dance Valley the winter edition, Defqon 1 (main stage), Decibel Outdoor and more! He also stormed the Dutch Dance Charts in 2004 with three follow-up releases reaching the #1 position.
Deze zaterdag hosten Trance.nu en Partyflock de trancezolder op de Trance Classix party in de Powerzone in Amsterdam, hiervoor was een talentenjacht georganiseerd en uit 102 inzendingen zijn de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Trance.nu heeft naast de winnaars ook een rij top DJ’s neergezet die de Trancezolder de place to be zullen maken
Nee, het is geen typfout: op zaterdag 5 maart viert Xtra Large het 70 jarig bestaan van het pand waar Xtra Large elke keer weer die spetterende feesten weet te geven: Marcanti Plaza. Een ode aan de voorbije geschiedenis maar natuurlijk vooral de recente geschiedenis. Met grootheden uit oude glorietijden zoals Dj Emjay (Kremlin) en Cor Fijneman (Club Fusion) en toppers van nu!
Heineken Invites - Boys Are Stupid
woensdag 23 februari 2005
Donderdag 10 maart maakt gelegenheidsorganisatie Boys Are Stupid gebruik van het project Heineken Invites in Nighttown Rotterdam. Boys Are Stupid heeft het grootste Nederlandse technotalent Joris Voorn (I Love Techno, Awakenings enz.) uitgenodigd om samen met nieuw talent een kleinschalig en funky feestje neer te zetten. Dit in combinatie met de sfeervolle locatie, originele acts en een mooie aankleding geeft de perfecte ambiance voor een knallend avondje!
Insomnia - Night II
woensdag 23 februari 2005
Zaterdag 5 maart 2005 zal FD&T Events onder de naam Insomnia - Night II het vervolg organiseren op het 1e (succesvol verlopen) feestje wat op zaterdag 6 november 2004 heeft plaatsgevonden onder de naam Insomnia - Local Heroes in VZW Fuego te Maaseik (België). Insomnia - Night II zal plaatsvinden in Fanfarezaal De Vrijheidszonen te Kinrooi (België). FD&T Events is een samenwerking tussen HuMaNoID SyNdRoME, Dynamike en Terrorhawk. Het is voor het eerst dat in eerder genoemde plaats én dus locatie, net zoals destijds in Maaseik, een dergelijk feestje wordt georganiseerd.
The Bridge
dinsdag 22 februari 2005
Op 12 maart gaat het dan eindelijk beginnen. The The Bridge heeft vanaf deze datum nieuwe residents. Naast Tommy Pulse heeft The The Bridge ervoor gekozen nog twee gast dj’s uit te nodigen. Met dank aan third movement presenteert The The Bridge deze avond een battle tussen de twee hardcore pioniers dj Promo en de uit New York afkomstige dj Lenny Dee.
The Sessions - Paradiso
dinsdag 22 februari 2005
Het is een druk begin van het jaar voor The Sessions… na succesvolle avonden in februari in o.a. de lexion venue én de Poema in utrecht, is het zaterdag 5 maart tijd om het Sessions kamp op te slaan in Paradiso, Amsterdam. Na een zeer geslaagde editie vorig jaar augustus, is dit alweer de tweede keer dat C-Jay gevraagd is door Paradiso om daar zijn avond te doen.
Op zaterdag 5 maart zal in het Rotterdamse Nighttown theater het Inside Techno evenement plaatsvinden. De mensen achter Inside Techno zijn niemand anders dan de bekende Rotterdamse platenzaak en technodistributie Triple Vision. De crew van Triple Vision staat al jarenlang garant voor de constante toevoer van nieuwe techno in Nederland en hierdoor kennen zij de Rotterdamse technoscene als geen ander.
Y-Catchers - Club Noa Leeuwarden
dinsdag 22 februari 2005
Liefhebbers van de wat minder hardere dance stromingen in het noorden van Nederland zijn sinds het wegvallen van een aantal goedlopende concepten een aantal jaren geleden stevig tekort gedaan. Daarom hebben meerdere partijen de handen ineengeslagen om dit gat op te gaan vullen en komen op zaterdag 26 februari met de eerste editie van een nieuwe trance/techhouse concept genaamd Y-Catchers.
Heroes of Techno
maandag 21 februari 2005
Zaterdag 5 maart is alweer de 9de editie van Heroes of Techno in P60. Heroes of Techno heeft afgelopen jaren al aardig wat artiesten uitgenodigd als Umek, Valentino Kanzyani, Cari Lekebusch, Marco Bailey, Cristian Varela, Monika Kruse en vele meer. Het is duidelijk dat Heroes of Techno de helden van de techno wil neerzetten en in combinatie met licht & decor deze avond tot 1 prachtig geheel te brengen.
Nuclear Events en O.G.P., presenteren een nieuw concept in de provincie Groningen, namelijk: Hysteria. Hysteria zal het oldschool gevoel in Noord-Nederland weer terug gaan brengen. De eerste editie van Hysteria in het noorden zal plaats vinden op 12 maart.
Drie 4 deck battles op Horror Epics
vrijdag 18 februari 2005
Op zaterdag 5 maart 2005 organiseert NME Events de tweede editie van Horror Epics. De energieke atmosfeer en oorverdovend harde muziek waren de hoofdkenmerken van het eerste evenement. Net zoals de voorgaande Horror Epics zal deze editie plaatsvinden in jongerencentrum Spuugh te Vaals.
Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet. Dit is wat New Sensation De Hoeve in Groesbeek deze 19e Februari dan ook presenteerd: Power-Mix Club Night by: DJ Devious a.k.a. Dennis verheugd (radio 538 ), begon zijn loopbaan bij radio Miranda in een afgekeurde woning in Alkmaar, en heeft ooit een maand lang op Zaterdag de legendarische Frits spits vervangen op Radio 3.Via Radio leiderdorp, N44 en Veronica FM maakte hij de overstap naar radio 538.
Op 4 maart aanstaande zal shadowblaster de De Steeg weer op zijn grondvesten laten beven. We gaan weer gebruik maken van 3 zalen, in iedere zaal zal met extra geluid worden gewerkt om zo een zo goed mogelijke sfeer te creëren. De openingstijden waren normaal van 22.00-05.00, dat zal deze keer een half uur later zijn; tot half 6.
Voorverkoop 2 Fast 4 Trance
donderdag 17 februari 2005
Op 11 maart zal een oud tijdperk nieuw leven worden ingeblazen, dat is de datum dat 2 Fast 4 Trance eindelijk weer neer zal strijken in Leeuwarden. Het heeft lang geduurd, maar het is het wachten waard geweest! Bijzondere optredens in een schitterende locatie(Club Noa), er belooft een onvergetelijke avond te worden georganiseerd door All Dance Productions.
Na een lange tijd van onzekerheid mogen er eindelijk weer feesten gegeven worden in L-Dorado te Spaubeek. Sinds het laatste feest is het niet echt bergopwaarts gegaan met het uitgaanscentrum waarbij de gemeente en omwonende allemaal hun steentje hebben bijgedragen.
Dominator - 100% festival 100% hardcore
donderdag 17 februari 2005
Goed nieuws voor de hardcoreliefhebbers. Hun lange wachten wordt eindelijk beloond want deze zomer gaat het dan toch echt gebeuren. Nederland krijgt het eerste grootschalige hardcorefestival ter wereld met de veelzeggende naam Dominator! Er zijn twee mogelijke data (eind juli of begin augustus) en ook twee mogelijke locaties (die houden we nog even geheim), maar het is een kwestie van tijd voordat we daar meer informatie over hebben.
Harder Live on-air
woensdag 16 februari 2005
Op zaterdag 19 februari 2005 zal Harder voor het eerst gaan plaatsvinden in de Lexion Venue. De harde en opzwepende beats zullen de gehele avond worden gedraaid door top dj’s en zullen diverse hardere stijlen zoals Hardstyle, Oldschool, Early Rave en Jumpstyle aan bod komen..
Chateau d’House - Fairytales
woensdag 16 februari 2005
Op 2 april opent Het Land van Ooit voor het eerst haar deuren om het dansfestijn Fairytales te laten plaatsvinden. Deze dag zal het sprookjes pretpark, waar normaal de kinderen de baas zijn, veranderen in een mega speelpaleis voor volwassenen. Van 14.00 's middags tot 2.00 uur ‘s nachts treden nationale en internationale artiesten in 3 arena’s op. Deze worden gehost door Slice!,
OnlyDance[AT]
woensdag 16 februari 2005
OnlyDance, het online DanceMagazine met een alternatief randje verbreedt hun eigen horizon en ook die van hun bezoekers met een nieuwe editie van OnlyDance[AT] op 4 maart 2005. Niet alleen is de locatie nieuw voor OnlyDance, ook de muzikale invulling is ronduit verrassend te noemen!
Project Domination
dinsdag 15 februari 2005
Voor alweer de 3e keer gaat Project-Domination, De Kade op z`n kop zetten.Omdat Project-Domination veel aandacht en zorg besteed aan een zo origineel mogelijke line-up was de oorspronkelijke datum van 14 mei niet haalbaar. Om jullie niet nog langer te laten wachten heeft de organisatie besloten om het feest 1 week naar voren te schuiven: 7 mei.
Het samenwerkingsverband tussen de maatschappijen Mid-Town Records en UDC Events, die al twee uitverkochte Nightmare edities in 2004 opleverden, gaat een stap verder met deze Nightmare Outdoor editie. Na eerst de grootste hal van Ahoy’ gereserveerd te hebben voor de februari 2004 editie waar early rave en present hardcore gecombineerd werden, werd in december van het afgelopen jaar al een tweede hal ingericht waar early rave en present hardcore hun eigen area hadden, en wat uiteraard meer capaciteit opleverde om aan de overweldigende vraag naar Nightmare tickets te kunnen voldoen.
No Nonsense - 3rd Fantasy Update
dinsdag 15 februari 2005
Terwijl de weken verstrijken en het derde wapenfeit van No Nonsense! Events steeds dichterbij komt, kunnen wij weer een aantal verheugende mededelingen doen met betrekking tot de aanstaande evenementen.
Labyrinth
maandag 14 februari 2005
Labyrinth is een nieuwe club avond in Eindhoven georganiseerd door Intensity recordings & Soul 4 Music. Labyrinth wordt vanaf 26 februari elke 3e zaterdag van de maand gehouden in de exclusieve club Eclips aan de stratumsedijk 37 te Eindhoven
Zaterdag 26 februari blaast Xtra Large de muren eruit en het dak eraf! Deze nacht staat namelijk gereserveerd voor de heren van het inmiddels beruchte Black Hole label. In combinatie met het eigen Xtra Large entertainment team zullen de heren Cor Fijneman, Mark Norman en Ton TB met hun energetische trance sound een hels spektakel ontketenen dat je niet mag missen. So put on your dancing shoes, shape up and get those outfits in order!
Net als vorig jaar organiseert Par-T Events in samenwerking met www.djworden.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4385 de Pinksterpar-t DJ-contest 2005. De winnaar mag o.a op zondag 15 mei de Pinksterpar-t op de Par-T Mainstage openen! Bovendien mogen de nummers twee en drie hun kunsten vertonen in de speciaal ingerichte talent-area op de Pinksterpar-t. Die wordt op 14 en 15 mei gehouden op Landgoed Hackerom in Erp bij Veghel.
Finale Northern Dance Experience
zondag 13 februari 2005
Op donderdag 3 maart zal de finale plaatsvinden van de Northern Dance Experience in the Cruise te Leeuwarden. de NDE is bedoeld om Friese DJ’s podiumervaring te laten opdoen en is een initiatief van Stichting Friesland Pop.
Iduna - In Captivity's birthday party
zaterdag 12 februari 2005
Op 19 februari is zoals jullie misschien wel weten het verjaardags feest van dj In Captivity ( Jitse B ). Hij viert samen met een heleboel goed bevriende Dj's , Mc's , Vrienden en familie het begin van zijn 26e levensjaar!
Hard Plastic
zaterdag 12 februari 2005
De beste Hardstyle, Hardtrance, Oldskool DJ’s hebben wij speciaal voor jullie bij elkaar gebracht in de sfeervolle Hemkade te Zaandam. Gecombineerd met tal van exclusieve shows en een zeer verrassende entourage, beloofd Hard Plastic een geweldige sfeervolle, verrassende “harde” party te worden. Deze avond zullen bovendien diverse aparte decoraties naar voren worden gebracht.
Almere – Na een bomvol openingsweekend zet Club ik de stijgende lijn voort
met de presentatie van Default. Dit tweemaandelijkse houseconcept. opent 12
februari met techhouse/techno-dj Benny Rodrigues. De tweede editie op 26
februari wordt een gepeperde nacht: speciaal hiervoor wordt de bestbetaalde
dj van Spanje Abel Ramos ingevlogen voor een exclusieve 3-uursset.
Go - God she is a DJ
vrijdag 11 februari 2005
Na het succes van deel 1 volgt 19 februari deel 2 van GO! Deze editie van GO! zal geheel in het teken staan van de ladies. Tijdens het “God She Is A DJ” - weekend zullen naast resident Fedor Limjoco alleen maar vrouwelijke dj’s & live-acts acte de presence geven.
Trance Classix DJ Contest
donderdag 10 februari 2005
Op 26 februari zal in de Powerzone voor de tweede keer Trance Classix worden georganiseerd. Ruim 2000 bezoekers zullen uit hun dak gaan op klassieke trancetracks gedraaid door de DJ’s die de begintijd van de trance ook nog hebben meegemaakt. In area 1 zullen de beste classic trancesounds gedraaid worden door ervaren jocks als Spider Willem, DJ Astrid, Bas & Ram en Dumonde.
The Matrixx gaat extreem sexy tijdens ErotiXX op 26 februari! De Nijmeegse club wordt een zinderende, kokende, sexy en (een beetje) schokkende erotische tempel. The Matrixx pakt hot & horny uit met lapdancers, erotische shows en darkrooms. En alsof de erotiek het al niet heet genoeg maakt, zwepen Jochen Miller, Randy Katana, E-Craig en Sidney Samson het publiek op met hun diepe, sexy beats - helemaal in stijl!
Hard vs Erotica
donderdag 10 februari 2005
Alliance en All Dance Productions organiseren samen weer een feest. Een spetterend feest waar iedereen lekker gek kan doen. Op zondag 27 maart, voor de eerste keer het nieuwe concept: Hard vs Erotica! Een hard concept waar niet alleen de muziek, maar ook de erotische live-acts centraal staan. Zondag lijkt misschien een vreemde dag om een feest te geven, maar het gaat hier dus om 1e Paasdag, de meeste van jullie zijn de dag daarna gewoon vrij.
From Format with Love
donderdag 10 februari 2005
Tijdens de zevende editie van FORMAT zet Stichting Abstract met het thema 'Valentijn' hoog in op de liefde. Hartverwarmende decors en een live-set van Oliver Kucera doen oude en nieuwe vlammen opbloeien. Met deze avond draagt Abstract tevens zijn steentje bij aan de wederopbouw van het rampgebied in Azië. De opbrengst komt ten goede aan een project in Sri Lanka.
Buzz Fuzz goes Bzrk
woensdag 9 februari 2005
Zit het nog in je geheugen? Het was november 2000 toen de Hemkade in Zaandam compleet los ging met een party van het bekende hardcore platenlabel Bzrk Records. Achter de draaitafels stonden namen als Buzz Fuzz, Gizmo, Promo en vele anderen. Vele positieve reacties op dit feest en verzoeken voor een tweede Bzrk party hebben eindelijk gehoor gekregen.
Above & Beyond
woensdag 9 februari 2005
Na een periode van stilte is Above & Beyond weer terug in Leeuwarden. Ne enkele jaren feesten te hebben gegeven in discotheek Vat '69 en twee edities van Emotionz in stadschouwburg de Harmonie zal 5th Events zich weer laten zien en horen op dezelfde plek, maar nu dan in Club Noa.
Van het noorden van Nederland is Groningen wellicht de meest vooruitstrevende stad op het gebied van club en techno, en alles wat zich daar tussenin bevind. Velen zullen de avonden in Simplon, Club 29 en Huize Maas van vandaag de dag kennen. Anderen zullen zich misschien alleen de eerste en tevens laatste editie van Massive kunnen herinneren in Martiniplaza. Met het oog op de toekomst gericht zal vrijdag 25 februari een nieuwe techno avond in Groningen worden geïntroduceerd: Nutronic.
Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn met Unique, zal dit een avond worden om zeker niet te vergeten. We hebben inmiddels een supergaaf entertainment team samen gesteld, waarvan zowel de mannen als de vrouwen zullen smullen, met spectaculaire erotische acts. Dit maal zullen zowel de vrouwen en de mannen aan hun trekken komen bij het zien van de sensationele mannelijke en vrouwelijke stripacts in de zoals altijd zeer verrassend aangeklede Kingdom venue.
De time-table is rond, de winnaars van de contest bekent en het aftellen begonnen. Zaterdag 12 februari strijkt Hellbound neer over de duistere Crime Scène. Onderstaand vind je de draaitijden inclusief de twee geselecteerde winnaars van de New Generation Hardcore Contest. Hellbound presenteert met trots DJ TCO {2nd place} en Darkvizion {1st place}.
Een nieuw hoofdstuk in het Eindhovense nachtleven wil nieuwgeboren organisatie Hardcore By Nature Events inslaan met het feest Total Rampage in Yes in Eindhoven. Al diverse clubs en locaties zijn in deze regio het decor geweest voor goede feesten, nu is het de beurt aan de Yes.
Valentijnsdag is een gelegenheid die The Matrixx beslist niet zomaar voorbij laat gaan. De Nijmeegse superclub wordt op 12 februari een echte liefdestempel tijdens eXXellent Love, waarbij DJ’s Erick E, Sidney Samson en Dr. Kucho (Spanje) hun meest liefdevolle kant laten zien - en de beste muziek draaien.
Radical Events lanceert nieuw concept. De recent opgerichte, enthousiaste organisatie Radical Events zal vrijdagavond 11 maart het vernieuwende concept “Noise is the Message” lanceren in de grote zaal van Nighttown te Rotterdam.
Exposure - It's all about the music
woensdag 2 februari 2005
Vorig jaar ook in februari begon de reeds gevestigde organisatie Exposure met het nieuwe concept “It’s all about the music”. Namen als Anthony Pappa, James Holden, Chris Fortier, Fred Numf, Stef Vrolijk, Özgür Can, Satoshi Tomiie en James Zabiela waren allemaal te gast bij Exposure het afgelopen jaar en allemaal maakten ze de verwachtingen van het publiek waar. Exposure mag spreken over een goed 2004 met elke keer een legendarische editie.
Raving Nightmare Germany part II
dinsdag 1 februari 2005
Zoals eerder vermeld zijn er uitgebreide maatregelen genomen om de grote stroom mensen te kunnen verwerken die aan het begin van de avond zullen ontstaan. De aanvangstijd is vervroegd met een 1 uur (20.00uur) , en om 19.45 zullen de deuren openen. Door middel van de 2 ingangen en dubbele inzet van aantal beveiliging’s medewerkers zal de doorstroom vlot verlopen.
28 februari 2005
D*Light - Licht en geluidsspektakel in hartje Breda
Psyclone - The nuclear Bass
Breda bruist met Future Friday
27 februari 2005
RiziO News
25 februari 2005
Likatek op tournee door Nederland
Marcel Woods is here to stay
24 februari 2005
Trance Classix party - Winnaars DJ Contest
Xtra Large viert 70 jarig bestaan Marcanti Plaza - Big Celebration Reunion
23 februari 2005
Heineken Invites - Boys Are Stupid
Insomnia - Night II
22 februari 2005
The Bridge
The Sessions - Paradiso
Inside vs Traffic - Nighttown Rotterdam
Y-Catchers - Club Noa Leeuwarden
21 februari 2005
Heroes of Techno
Hysteria nieuw oldschool concept in Groningen
18 februari 2005
Drie 4 deck battles op Horror Epics
The Power Mix Club Night by DJ Devious
17 februari 2005
Shadowblaster - Get ready for a revolution
Voorverkoop 2 Fast 4 Trance
L-Dorado is back and presents Beatz Time
Dominator - 100% festival 100% hardcore
16 februari 2005
Harder Live on-air
Chateau d’House - Fairytales
OnlyDance[AT]
15 februari 2005
Project Domination
Mid-Town Records en UDC maken line up bekend van A Nightmare Outdoor
No Nonsense - 3rd Fantasy Update
14 februari 2005
Labyrinth
Xtra Large gaat voluit met Black Hole night
13 februari 2005
Par-T DJ-Contest - Op zoek naar nieuw talent
Finale Northern Dance Experience
12 februari 2005
Iduna - In Captivity's birthday party
Hard Plastic
11 februari 2005
Default opent met Benny Rodrigues en Abel Ramos
Go - God she is a DJ
10 februari 2005
Trance Classix DJ Contest
Matrixx extreem erotisch tijdens nieuwe Erotixx
Hard vs Erotica
From Format with Love
9 februari 2005
Buzz Fuzz goes Bzrk
Above & Beyond
Nutronic brengt Billy Nasty en Lars Klein in Groningen
8 februari 2005
Unique sexycity - Sexy, erotische glitter & glamour girls
7 februari 2005
Hellbound Frozen Hardcore Festival - Time Table
3 februari 2005
Total Rampage nieuw in het Eindhovense nachtleven
Matrixx liefdestempel tijdens Valentijns-eXXellent
2 februari 2005
Nieuw Hardcore concept in Nighttown te Rotterdam
Exposure - It's all about the music
1 februari 2005
Raving Nightmare Germany part II