Partyflock
 
­ Nederland

Qlubtempo 10 ook de 26e niet door

gepubliceerd door , op
<p>
Berichtje van Q-Dance organisatie:

Dancers,

Q-dance en Qlubtempo zitten in een flipperkast!!

We gaan er zelf bijna aan onderdoor, maar \'men\' heeft besloten dat het toch allemaal te kort dag is voor QT#10. Hij gaat dus NIET DOOR 26 december!!!

Ja, we worden er zelf ook helemaal gek van! We hebben jullie niets beloofd voordat het allemaal geregeld was, maar blijkbaar kunnen beslissingen ook worden teruggedraaid!

Voor zover het op zijn plaats is willen wij, Q-dance, onze excuses aanbieden aan iedereen die we hebben blij gemaakt met de 26e.
We hadden er zelf waarschijnlijk net zoveel zin in als velen van jullie....

We hebben alweer een alternatieve datum in januari, maar hierover vertellen we jullie binnenkort meer als we precies weten wanneer hij is en wie er komen draaien.

Voor mensen die hun kaartje nog hebben, jullie kunnen hem nog steeds bewaren en gebruiken op de Qlubtempo in januari.
Je kunt hem uiteraard ook gewoon inleveren bij het adres waar je hem gehaald hebt...

Tja, zelf zijn we wel een beetje uit het veld geslagen. We moeten goed bijkomen van deze tegenslag, want het was zo\'n mooie oplossing...
Eén ding is zeker...Q-dance gaat weer rond de tafel en komt met een oplossing!!

De mensen die een kaart hebben voor Qlimax zien we 8 december! Als je naar Qontact wil moet je snel zijn... en Qlubtempo gaat in het nieuwe jaar gewoon door!!!!!

We hopen nog één keer op jullie begrip....

Q-dance
</p>

2 opmerkingen

Eg helemaal gek wor ik ervan!!! wat willen die lui van de overheid nou eigenlijk???? volgens mij weten ze het zelf niet eens!!! laat ons nou maar lekker feesten en zij ruzie maken over bouwfraudes of rekeningrijden, daar hebben ze misschien nog een beetje verstand van!!!