Partyflock

Wanted · De opsporingsdiensten vragen uw aandacht

Wanted · De opsporingsdiensten vragen uw aandacht

gepubliceerd door , op
Wanted (afbeelding)
FeestWanted · Dead or alive
OrganisatieDemon Dance Events
Bad Company Site
LocatieZinc
Datumzaterdag 1 december 2007
StadArnhem
In een reeks edities ‘Wanted’ vragen de landelijke opsporingsdiensten en openbare aanklagers om uw aandacht. Uit maatschappelijk belang is er een alarmfase rood aangekondigd en wordt er elke editie om uw hulp gevraagd bij het opsporen van de grootste verstoorders van de rust en orde om uiteindelijk deze te kunnen inrekenen en in bewaring te stelling van ‘Club Zinc’ voor de rechtszaak van het jaar!!

In elke aflevering van “Wanted!- Dead or Alive” zoomen de opsporingsdiensten in op een nieuwe groep verdachten uit een bepaalde regio, om deze voor het gerecht brengen in de strijd tegen ’s lands grootste overlast veroorzakers.

In deze eerste editie zijn we op zoek naar een paar zware jongens oftewel de kopstukken uit het Mokums milieu en een aantal van hun handlangers, die al landelijk bekendstaan als veroorzakers van overmatig geluidsoverlast en -verstoring van de openbare orde. Delinquenten die al sinds begin jaren negentig het uitgaansleven onveilig maken en met hun handlangers een spoor van gehoorschade door het land trekken en als een criminelenorganisatie samenwerken, en zelfs opereren in de omringende landen.

Van de elf verdachten hebben de aanklagers er al zes kunnen inrekenen en door de verklaringen van deze handlangers, enkele getuigen en de slachtoffers kunnen wij u een duidelijk signalement geven van de door ons gezochte kopstukken.

De daders voldoen aan het volgende signalement:

Verdachte 1:
Naam: Xavier J.
Alias: The Tattoo-ist
Functie: dit gruwelijk persoon verminkt zijn slachtoffers met naalden in een speciaal hiervoor ingerichte martelruimten genaamd "Bad Company Tattoos". Buiten het lichamelijk toetakelen van onschuldige mensen weet dit individu met zijn eigen creaties van een opstapeling van brommende bassen menig burenoverlast te veroorzaken. Samen met zijn groep duistere aanhangers trekt dit persoon een streep van maatschappelijke wanorde door het land om zo meer aanhangers te verwerven voor zijn pact "Bad Company Squad".
Kenmerk: extreem veel tatoeages, baldadig, rebels en na een paar liter whisky een ware hel op aarde.
Tenuitvoorlegging strafvonnis: 22.00 – 22.15 / 1-12-2007

Verdachte 2:
Naam: Mark V
Alias: Buzz Fuzz
Functie: maakt al zo goed als 20 jaar deel uit van het ondergrondse en word gezien als één van de kopstukken en zware jongens van de scéne. Tevens een leider van de bende BZRK en wordt met meerdere groepering in verband gebracht als: Mokum, Dream Team, Thunderdome en waarschijnlijk nog meerdere. Met meer dan 20.000 aanhangers kan deze man wel als gevaar voor de maatschappij betiteld worden.
Kenmerk: overmatige inname van smirnov.
Tenuitvoorlegging strafvonnis: 23.30 – 00.30 / 1-12-2007

Verdachte 3:
Naam: Stephan .S.
Alias: Predator a.k.a. DNME
Functie: maakt reeds 15 jaar deel uit van het ondergrondse en is beter bekend als "The Lunatic Minded". Lid geweest van de beruchte Ruffneck Alliance, Mokum, en Cenobite kartel. Opereerde o.a. onder de alias: Grimreaper, Diss-reaction, Paradox en Cyanide.
Kenmerk: overmatige inname van bacardi.
Tenuitvoorlegging strafvonnis: 00.30 – 01.30 / 1-12-2007

Verdachte 4:
Naam: Cockey O.
Alias: Le Champ-e-on
Functie: maakt al 25 jaar deel van de ellende die house heet en maakt deel uit van de zware jongens. Tevens een leider van de bende met Skuffa en wordt met meerdere groepering in verband gebracht als: Multigroove en Extranza.
Kenmerk: grote oorpiercing en bril....en over het misbruik van Heineken maar niet te spreken.
Tenuitvoorlegging strafvonnis: 01.30 – 02.30 / 1-12-2007

Verdachte 5:
Naam: Michel K.
Alias: Leviathan a.k.a. Tellurian
Functie: een echt capo van het Cenobite Imperium en een van de kopstukken van Mokum. Producer van overlast en kabaal. Deze man is al jaren bekend en staat dan ook op ons verlanglijstje om eindelijk eens voor het gerecht te brengen.
Kenmerk: een echte Hellraiser.
Tenuitvoorlegging strafvonnis: 03.15 – 04.15 / 1-12-2007

Slachtoffers:
Het gaat hier om een grote groep gedupeerden oftewel slachtoffers van mensen die dankzij het toedoen van deze daders een blijvende gehoorschade hebben opgelopen doordat zij langdurig bloot gesteld werden aan een overdosis aan decibellen. Sommige van hen vertonen zelfs verslavingen die toegerekend kunnen worden aan de daders. Veel slachtoffers zijn financieel misleid door heb noodgedwongen riante toegangsfee’s te laten betalen voor zogenoemde ‘party-evenementen’. Al met al schrikken deze personen er dus niet voor terug om veel slachtoffers te maken en lappen de wetten structureel aan hun laars. Vanwaar wij dan ook u om uw aandacht vragen.

Getuigen:
Aangezien de aanklagers zoveel mogelijk bewijsstukken willen inzamelen kunnen zij uw hulp dus hard gebruiken om zo deze zaak op te lossen. Heeft u dus één van deze personen gezien of herkend u een van deze personen? Of bent u ook een slachtoffer geworden van de praktijken van een van deze individuen en wilt u als getuigen optreden? Of heeft u andere informatie wat betrekking heeft tot deze zaak dan vragen wij u deel te nemen aan de openbare zitting. Ook zal pers en media aanwezig zijn om rapportage en fotoverslag te kunnen maken van deze rechtszaak van het jaar.

Op 1 december zullen de verdachten worden terechtgesteld en per direct worden berecht. Er zal een oordeel worden geveld over hun toekomst met u als jury.
U wordt dus dringend verzocht uw juryplicht na te komen en zich op 1 december te vervoegen bij Club Zinc te Arnhem!

29 opmerkingen

Leuk stuk (y)
Geinig gedaan :lol:
klinkt nice :D
Leviathan :kwijl:

misschien toch wel even een kijkje nemen hier :bounce:
leuk gedaan dit :)
leuk gedaan

Moet het vanaf verdachte nummer 3 niet alleen 2-12-2007 zijn ;)
Dead or Alive maakt nie uit :D
WHAHAHAHA die flyer :roflol: cool ! (y)
haha mooi verzonnen :D
wel ff naartoe denk ik 8)
Erg leuk verzonnen! (Y)
Leuk verzonnen, keertje een origineel bericht:)

Uitspraak van TNM90 op donderdag 8 november 2007 om 14:21:
wel ff naartoe denk ik 8)

:)
early fucking beatzzzz :respect:
juryplicht geld niet in nederland he :x
MAG IK DE AANKLAGER ZIJN?
Idd een orgineel stukje:yes: Nog niet eerder zoiets gelezen:)
hehehe, leuk persbericht zo(y)
Haha geweldig dit...­top stukkie
GE-WEL-DIG !!!! :respect:

Deze gasten doen er tenminste nog veel moeite voor,
en maken het zichzelf niet makkelijk af met zo'n zoveelste flyer.
TOP !

Dit feest word met veel liefde georganiseerd ! ":jaja:
Hey man!!

Dit is echt grappig!!!

(K)