Partyflock
 

Te Smerig

gepubliceerd door , op
10 november zal er weer een editie zijn van Te Smerig. Een concept van organisatie Kant&Klaar waarvan de afkorting voor zich spreekt: Techno En Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Bij afgelopen 2 edities ging het dak er behoorlijk af in Pand48. Pand48 is een intieme locatie die zich erg goed leent voor dit concept. Met een pakweg 200 man binnen heb je een volle tent waardoor het voornamelijk gevuld is met liefhebbers die hun kaartje tijdig gehaald hebben. Geen pannenkoekenhouse of commerciële tjak komt aan bod en de bezoekers kunnen gewoon gezellig een biertje doen met de artiesten of een dansje ermee wagen, want als ze niet aan het draaien zijn staan ze vooraan op de dansvloer met iedereen los te gaan.

Namen zoals Ille Bitch en de man zonder schaduw, Dimzen en Johanna Mercker deden de hartjes van alle minimal en techno liefhebbers harder kloppen en er heerste een geweldige sfeer van bezoekers die kwamen voor diepe klanken de afgelopen 2 edities. Al deze artiesten stonden op Cocoon afgelopen maand of zullen er staan met oud en nieuw.

Om deze traditie voort te zetten heeft Kant&Klaar niemand minder dan Darko Esser geboekt. Deze held zal Groningen weer op zijn kop zetten met een heerlijke balans tussen techno, tech-house en minimal. Hij staat met oud en nieuw ook op Cocoon in de Maassilo en is bekend van zijn hit Paradox samen met Benny Rodrigues. Hij is tevens de programmeur van het beruchte Doornroosje in Nijmegen wat bij iedere kenner bekend staat als thuisbasis voor de geweldige techno en minimal feesten.

Ook zal Miguel, resident en organisator van Technootjes een heerlijk setje neerzetten en de bezoekers de diepte in brengen. Afgelopen Technootjes stond hij zij aan zij met publiekslieveling Karotte en wist hij alle voetjes van de vloer te krijgen.

Uiteraard zullen de residents van Te Smerig weer van de partij zijn. Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje staan garant voor de nodige portie zware bassen, melodieuse techno en diepe house-tracks en zullen oud en nieuw ook hun opwachting maken bij Cocoon.

Voor meer info check: www.kant-klaar.com

5 opmerkingen