Partyflock
 
­ Nederland

Only Hardcore
D-Noize B-Day Edition

anoniem gepubliceerd op
Only Hardcore
29 oktober 2007
FeestOnly Hardcore · D-Noize B-Day Edition
Datumzaterdag 24 november 2007
WinactieOnly Hardcore actiegesloten
LocatieDrafbaan Stadspark Site
De historie
Met grote blijdschap gaat het 3e jaar van het concept Only Hardcore in. Op 13 augustus 2004 zag Only Hardcore het levenslicht en zijn deze feesten bij de meeste noordelingen wel bekend. Verschillende locaties hebben moeten geloven aan alle uitzinnige partypeople die deze feesten bezochten. Eindelijk is het weer zover. Groningen gaat op zijn kop, want editie nummer 6 staat voor de deur en dat er aan de deur geklopt wordt zal iedereen zeker niet ontgaan!

Nieuw in Groningen?
Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie voor een nieuwe editie is een veelbelovend resultaat ontstaan. In goed overleg is met Mystify events een samenwerking tot stand gekomen om een knaller van een feest te geven. De Totohallen aan de Drafbaan Stadspark zullen omgetoverd worden tot een zeer speciale en unieke locatie. In tegenstelling tot de eerdere feesten op deze locatie zal Area 1 boven plaatsvinden. Deze Area heeft een aantal brede “tredes”, iets wat een zeer speciaal effect zal gaan opleveren (Mystify Events zal ditzelfde gaan doen met oud en nieuw). Er zal een hoog podium gebouwd worden met een zeer mooie lichtshow, veel blacklight decoratie en danseressen. Het grote raam, welke de hele lengte bestrijkt, zal van decoratie worden voorzien, maar er blijven grote stukken raam zichtbaar, zodat er op de Drafbaan Stadspark en het welbekende gebouw de (verlichte) apenrots kan worden uitgekeken. Area 2 is ook een mooie grote ruimte, het heeft een systeem plafond waarboven nog een hoog plafond zit. Dit zal (gedeeltelijk) verwijderd worden zodat er een hoge hal ontstaat. De locatie kent geen sluitingstijden, dus het kan goed lang doorgaan; iets dat helaas niet vaak meer voorkomt. De eindtijd zal deze keer 08:00 zijn, dat betekent dus niet minder dan 10 uur volledig uit je dak gaan. Ook niet een geheel onbelangrijke bijkomstigheid: er is geen geluidslimiet!!! Daar zal de organisatie dan ook dankbaar gebruik van maken!!!

De programmering; verfrissend
Omdat deze editie in het teken staat van D-Noize, heeft deze dj moeten ploeteren om een mooie line-up te realiseren. Door de krappe tijd waren vele (top) dj’s bezet, maar D-Noize denkt met deze line-up toch een zeer verfrissende en goede keuze te hebben gemaakt. In Area 1 staat Noize Suppressor Italië. Deze dj/producer met zijn unieke sound uit Italië heeft geen introductie nodig, iedereen kent deze man natuurlijk wel. Voor de nodige herrie is Negative A geboekt om de prachtige locatie even goed te testen op de beukkwaliteit. Hij is al veel te lang niet meer in Groningen geweest om de tracks van het DNA-label te vertegenwoordigen en iedereen weet wat die drie letters betekenen; raggen!! Voor het eerst is de dame uit de Coolman records-stal in Groningen: s'Aphira. Deze dame weet wel van wanten en zal dan ook een lekkere rauwe set gaan neerzetten. Tomcat & Rudeboy stijgen op als een malle raket. Met dikke boekingen achter hun naam en sinds kort ook een aantal goede producties, infiltreren ze explosief in Nederland. Daarnaast zijn in area 1 natuurlijk nog velen andere dj’s te horen zoals natuurlijk D-Noize zelf, Viruz, Hazes, The Carcass en nog veel meer!!
Area 2 zal voorzien worden van de lekkerste Classics, Oldschool en Early Rave. Hier zal Dr. Rude het publiek weer op zijn kop zetten. Wie hier absoluut niet kan ontbreken is een van de beste (zoniet beste) noorderlijke dj; Easy-A. Deze man heeft skills die menig dj doet zweten en hij laat partypeople zweven op al die Classics en Oldschool klappertjes. De mannen uit Coevorden, Tim-E en Marc Stevens zijn ook weer van de partij en dat belooft ook geen stilstaande zaal te gaan opleveren. Mercenary en The Menace uit Utrecht zullen na hun optreden op Dominator Groningen voor de tweede keer teisteren. Natuurlijk zijn dit niet de enige dj´s en is de lijst vele malen groter dan hij hier te lezen is.

Gratis kaarten!!!
Omdat de jarige vaak wat weggeeft zal dat deze keer ook zo zijn. Zo zijn er natuurlijk kaarten te winnen via Partyflock zelf. Maar dit gebeurt onder andere ook in de show van Thunderdome Radio welke elke woensdagavond te beluisteren valt. Daarnaast zullen kaarten worden weggegeven bij Masters Of Hardcore Radio welke 24/7 uitzendt. Tevens zal bij Underground Society Radio, welke elke vrijdag uitzendt, ook kaarten worden weggegeven. Er is speciaal voor dit feest een heuse radio commercial gemaakt, welke wordt uitgezonden bij een aantal radiostations. Zo valt deze te horen bij Underground Society radio en ook een aantal (lokale) kleinere radiostations. Hou de radio dus goed in de gaten, en blijf op de hoogte en win die kaarten!!!

De kaartverkoop zal in de week van 29 oktober starten.

23 opmerkingen

Artiest Tim-E
Daniel je hebt een kneiter van een feest neergezet en ik heb er zin in!
laatste aanpassing door een beheerder
jammer dat het ONLY HARDCORE heet, nou ik zie nog meer: classics, darkcore, early hardcore, hardcore, industrial hardcore, oldschool, schranz, techno, terror

hmmm
laatste aanpassing
 
Mercenary & The Menace :cheer:

Tim-E en Marc Stevens :respect:

Word een gezellig uitje ;-)
ik ging met mijn moeder uit winkelen en toen zag ze een winkel die was zo groot er hingen 5 rekken met kleding en een mooi zwart shirt die ik aan trok om te passen en hij paste best goed maar ik vond hem toch niet zo mooi op de heupen dus ik een ander shirt proberen die was opzich wel goed en toen kwam ik ff thuis na het werk toen was de krant er en die heb ik gelezen.
 
Artiest The Carcass
Uitspraak van :bounce:Terreur-Kleuter:bounce: op maandag 29 oktober 2007 om 18:30:
classics, darkcore, early hardcore, hardcore, industrial hardcore, oldschool, schranz, techno, terror

is toch allemaal een soort van hardcore :P :devil:

vet feesjuh D-Noize :yes:
 
:cheer:
 
Artiest Zyris
Dit wordt een knalfeest!!!
 
nRa :cheer: :cheer:
Leuk Feessie :yes:

Noize Suppressor
Negative A
The Carcass
Dr. Rude

Hier gaat het gebeuren:)
Area 1 achter de ramen en Area 2 zit beneden
eindelijk een keer weer een originele line up in groningen op hardcore gebied :respect:
laatste aanpassing
 
Kijken of de mensen in grunn weer gaan klagen voor geluids overlast :roflol:
Dit is vlakbij het stadspark toch?
Uitspraak van Remco op dinsdag 30 oktober 2007 om 16:17:
Dit is vlakbij het stadspark toch?

Het ligt in het stadspark aan het grote grasveld waar de tenten van Dominator op stonden:)
laatste aanpassing
De snackbar is de 24e ook weer open dus voor de hongerigen :honger:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Ook zijn er kaarten te winnen via: http://paniekzaaier.movietracker.eu/prijsvraag/