Partyflock
 
­ Nederland

Brothers 10 years after
5 areas van urban tot house en hardstyle

gepubliceerd door , op
Dit jaar bestaat Brothers Festival Dome Bunnik 10 jaar. Dit vieren ze aanstaande zaterdag uitbundig samen met de opening van de nieuwe zaal ‘Studioa12’. Door de nieuwe zaal op verschillende avonden toe te voegen aan de bestaande zalen van Brothers Festival Dome kunnen ze nog meer verschillende stijlen ten gehoren brengen.

In de nieuwste zaal van Brothers Festival Dome, Studio A12, zal niemand minder dan DJ Jean een set draaien. DJ Jean is al jaren bekend in de Nederlandse dancescene en behoeft eigenlijk geen uitleg. Wie kent zijn hit ‘The Launch’ niet en wie heeft niet zijn naam op talrijke flyers zien staan? Voor wie het antwoord op beide vragen ‘ik’ is; come and see for yourself!
Ook talent Gregor Salto zal zijn platen ten gehore brengen in studio A12. Gregor Salto is bekend van hits als ‘Can’t stop playing’ met Dr. Kucho! Hij draait een mix van soulful en latin house, waarbij je gewoon niet stil kan blijven staan.
Daarnaast zal Don Diablo (onlangs in tijdschrift Jackie verkozen tot de meest begeerlijke vrijgezel) zijn ding doen en ook Sidney Samson zal met zijn groovy house het publiek tot grote hoogten stuwen!
Maar dit is nog niet alles. Omdat de lokatie 10 jaar bestaat pakken ze ook nog uit in de Clubzaal met een hardstyle sessie. Dj’s Dr. Rude, Korsakoff en Beauzie krijgen vast en zeker alle voetjes van de vloer!
Naast de verschillenden dance stromingen zal er ook een party area zijn. Ben je dus uitgeput van de dance, dan bezoek je gewoon de Beierse zaal. Hier kan je meezingen met [dj=24746]{Artiest met ID 24746 bestaat niet!} live, Remsie en Rik De Partyman. R&B en hiphop klikt uit de speakers van het Grand Café waar DJ Irwan, DJ Mucho en Dynamite je billen doen schudden. Als laaste zaal is er de net verbouwde X-Room, een super strakke strandtent waar DJ Kevin en Thet je verwennen met een nonstop mix.

Met vijf verschillende zalen wordt dit een goed verjaardagsfeestje om niet te missen. Kaarten zijn €12,50 in de voorverkoop en aan de deur. De verkoop gaat hard, dus wie een kaart in de voorverkoop heeft gekocht is verzekerd van entree. Meer info en kaartverkoop www.brothers.nl

9 opmerkingen

wordt eens tijd dat er wat anders wordt gedraaid dan alleen maar club, r-b en skihut

hoeft natuurlijk geen terror te zijn, maar het is daar iedere week het zelfde :/
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
Brothers :respect:
Is die A12 nu een tijdelijke of blijvende zaal?
Ik ga in elk geval weer eens een kijkje nemen :)
Zin in :D
haha hardstyle sessie, korskoff gewoon hardcore en hope dan dr rude zen platentas vult met lekker veel oldskool :D
Werkzaam bij DDC Event Services
Werkzaam bij {SHOWLIST location 20471, 2698}
Nu nog het deurbeleid aanpassen en het zou nog leuk kunnen worden.
Uitspraak van Jean-Pierre op maandag 22 oktober 2007 om 19:33:
Nu nog het deurbeleid aanpassen en het zou nog leuk kunnen worden.

mee eens
 
Uitspraak van Super ik op maandag 22 oktober 2007 om 18:15:
Is die A12 nu een tijdelijke of blijvende zaal

blijvend
Uitspraak van verwijderd op maandag 22 oktober 2007 om 22:42:
blijvend

alleen dit weekend een open en dan volgens jaar echt !!(denk met oud en nieuw ofzo !)