Partyflock
 
­ Nederland

Citylife Reeuwijk wordt 23 november een hardcoreparadijs

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 23 november 2007 presenteert Coalition Productionz het eerste “all night” Hardcore feest in Discotheek City Life in Reeuwijk. De organisatie heeft aardig wat moeite moeten doen om de eigenaar zover te krijgen, maar het resultaat liegt er dan ook niet om! Niets anders dan alleen maar de beste Hardcore, Darkcore, Industrial en Early Hardcore sounds vliegen je om de oren. Met behulp van speciale decoraties, VJ-beelden en snoeihard geluid (jaja.. dat kan echt in Citylife) krijg je het gevoel dat je in “Hardcore Heaven” bent beland.

De line-up voor Hardcore Prophecy is er een om je vingers bij af te likken. In Area 1 hoor je de beste Hardcore, Darkcore en Industrial gedraaid door nationale en internationale top DJ’s, waaronder DJ Partyraiser. Deze man maakt een ongelofelijk jaar door met eerder dit jaar zijn eigen feest “One Man/Half Machine” en 20 oktober het feest wat geheel in het teken zal staan van hem; Machine City. Wees dus gewaarschuwd voor een knallende set van DJ Partyraiser op Hardcore Prophecy! Ook van de partij is Angerfist, als Live Act een fenomeen maar ook als DJ weet hij hoe je een zaal los kan krijgen, “Raise your fist for Angerfist!”. Evil Activities is naast Neophyte de grote naam op het label Neophyte Records en 50% van de groep en live act; Masters of Ceremony. Op Hardcore Prophecy zal deze top producer en dj weer een set draaien met als doel; Party! DJ Mad Dog Italië, bekend van het grote Traxtorm label en DJ Reiner, natuurlijk bekend als b2s Rookie, maken de line-up qua DJ’s in deze zaal compleet. Naast al dit DJ geweld is er ook nog een spetterende live act: Accelarator (Offensive Records) zal de City Life laten schudden op zijn grondvesten met een speciaal live optreden!

In de 2de zaal hoor je de beste Early Hardcore uit de jaren 1994 tot 2000. Niet alleen de “bekende” Early sounds, maar ook de wat nieuwere knallers waaronder o.a. de bekende “Promo files” sound. De DJ’s in deze zaal staan allemaal in battlevorm tegenover elkaar zodat we in een lekker tempo de beste platen voorbij zullen horen komen. De line-up bestaat uit; DJ OCD (bekend o.a. van Slaves to the Rave) vs. DJ Reza (dit jaar o.a. optredens op Nightmare Outdoor, Ghosttown en Oldschool Gangsters). De mannen van Coalition: Vague vs. Fibre en Tumbler vs. Spy-D, (bekend van hun optreden op Hardcore 4 Life) en de Oldschool fanaten DJ Thanoz vs. LD (bekend onder andere van hun DJ sets op Ghosttown). Tevens is Coalition altijd bereid om lokaal opkomend talent een kans te geven. Deze keer is er gekozen voor DJ Liquidbass, welke afgelopen FFWD Danceparade een dikke set heeft neergezet. Hij zal Area 2 openen in een battle samen met DJ Prozei, welke resident is op de Addicted to Basz feesten in de City Life.

Coalition Productionz presenteert bij deze de complete line-up van Hardcore Prophecy:

Area 1 / Hardcore, Darkcore & Industrial
Partyraiser
Angerfist
Evil Activities
Mad Dog Italië
Reiner
Live: Accelarator

Area 2 / Early Hardcore
OCD vs. Reza
Tumbler vs. Spy-D
Thanoz vs. LD
Vague vs. Fibre
Liquidbass vs. Prozei

Info: www.coalition.nl
Voorverkoop: Via de bekende voorverkoop adressen (check the flyer en de site van Coalition) en online via www.coalition.nl / tickets@coalition.nl

12 opmerkingen

mischien wel eff kijken.
weet van een paar jaar geleden dat het wel een leuke lokatie is
Zeer droge line-up!!
Angerfist!!:P
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat een erg leuk feessie worden! :yes:
coalition is back! en natuurlijk met den flyr-grootmeester thanoz! :)
moet wel zeggen dat de line-up voor een city-life party
niet mis is. aardige investering, dus gaat zeker
wel gezellig worden
dat word eindelijk een keer grof gas in Citylife...hulde aan Coalition!!!eindelijk hebben ze het voor elkaar....na Synergy gaat we nog een stapje hoger

hardcore for life

Gouda de Gekste
ziet er goed uit! zeker voor citylife :jaja:
alleen beetje jammer van kwaadvuist :|
maar wordt vast een goed feestje:)
Artiest Biomek
Nee... echt niet...
 
Uitspraak van Biomek op maandag 22 oktober 2007 om 14:59:
Nee... echt niet...

Ech' wel! :yes:

;)