Partyflock
 
­ Nederland

Wild Romance
Let’s do iT Reunion

gepubliceerd door , op
Wild Romance
15 oktober 2007
FeestWild Romance · Let's do iT Reunion Site
Datumzaterdag 8 december 2007
WinactieWild Romance actiegesloten
LocatieLexion
Beleef, en of herbeleef de begintijd van de housescene Nederland op zaterdag 8 december 2007

Bijna twintig jaar geleden, Nederland was nog niet klaar voor een volwaardige dansscène. House begon met Acid en kwam uit Chicago en Detroit, en was toen voor beperkt publiek bestemd. De Nederlandse hoofdstad(regio) Amsterdam was de voortrekker van de huidige dansscène(later gevolgd door Rotterdam). Met locaties als Roxy, Escape, Dino’s en After Hour Power/Lexion, maar vooral ook discotheek iT werd House op de kaart gezet. Discotheek iT Amsterdam genoot al snel ook internationale bekendheid. Door zijn extravagante avonden en op zaterdags de speciale Gay Nights. In de iT traden artiesten op die toen wereldfaam genoten, zoals Grace Jones. Maar ook de huidige Nederlands grootste tv-kanon Paul de Leeuw met combo van Cor Bakker traden vaak op daar, net zoals Gerard Joling. Terwijl tv-topper uit die tijd Andre van Duin daar ook veel was, als bezoeker. De fans van het eerste uur van Paul de Leeuw stammen uit de iT tijd. Bezoekers van toen Nederlandse sporthelden zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Richard Kraicek, en meer BN-ers waren de normaalste zaak van de wereld. Manfred Langer(1952-1994) die de iT naar ongekende glorie bracht, is er helaas niet meer. Er zijn zelfs plannen om de iT weer terug te brengen, of dit een goed plan is? Meningen verschillen daarover, maar een ding is zeker, een groot gedeelte van de huidige partyscène wil weer het(iT) een keer herbeleven. Of zelfs de sfeer van destijds eens een keer meemaken, want wie kent de term iT uit de Nederlandse geschiedenis uit de House niet?­

Willen het nieuws niet langer meer iedereen onthouden, het is nu officieel de iT reünie is in de steigers gezet. Wellis waar nog niet helemaal af, want achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan het invullen van het programma. Er gaat dus ook gewerkt worden de komende weken met een preflyer. Oud iT dj’s komen in de opstelling, en zullen hun vertrouwde sounds uit die periode laten horen. De sound die nummers bevat die klassiekers zijn geworden. En nog steeds in veel sets van tegenwoordig voorbij vliegen.

In ieder geval Jurgen, José, Stephen(die nu onder Stephen J. Kroos furore maakt in de Mininmal). Maar ook de man die zes jaar resident is geweest, en als eerste Latino/Tribal House/Swingbeat draaide in Nederland maar jammer genoeg nooit een iT cd afmixte Guan (aka King Bee met mc Pryme). Last but not least, de man die altijd is verbonden aan de iT Madhouse Jean hebben hun medewerking toegezegd. Mogelijk komt er nog een oud dj erbij, maar daar later meer over.

Maar de hoofdzaal zal meer dan alleen dj’s met zich meebrengen, er is nu contact met het VARA programma Mooi Weer De Leeuw. En wanneer mogelijk de wensen daar ingewilligd worden tijdens een tv uitzending die gemiddeld 1,5 miljoen kijkers trekt op zaterdagavond. Kunnen er nog meer verrassingen, en acts op de loer liggen voor de hoofdzaal met het iT geluid. Er zal ook de komende tijd gepraat worden met enkele oud iT medewerkers om in ieder geval een gedeelte van het iT gevoel daadwerkelijk proberen terug te laten komen, alle updates zullen bekend worden gemaakt via www.wildromance.eu

Lexion te Westzaan zal in zijn geheel voor het eerst opengetrokken worden, zoals het in de planning ligt. De planning is een aparte afgesloten VIP ruimte te maken, deze speciale VIP ruimte zal gevuld gaan worden met BN-ers van de TV en radio, en sporthelden. Kaarten zijn niet in de vrije verkoop voor deze speciale room.

De rest van de zalen zullen opgevuld worden met o.a. volgende rooms Dreamgirls(female room), Dark Room(ode aan Chicago en Detroit), In2Trance, MMOODS. Mike S(de man achter de enige echte BITCH, Crazyland en Pleasure Island) zal ook draaien voor de speciale Wild Romance iT editie. Ondanks dat er berichten waren dat hij op meerdere feesten zou staan op 8 december, draait hij exculsief. Er zijn dj’s die men kan zien rouleren in diverse rooms met verschillende draaistijlen.

De MC’s die nu al in de programmering staan zijn in ieder geval Tomster, Pryme en de vrouwelijke sensatie Sensara

Maar natuurlijk ook als live-act Miss Nickie Nicole (iT Amsterdam)

Let wel, de line up is nog niet volledig. Maar het aantal artiesten ligt nu al op vijfentwintig, en zal zeker meer worden. De aanvangstijd is 23.00 uur maar de eindtijd staat nu nog op 09.00 uur maar dat kan snel veranderen naar een later tijdstip. Er zal een andere deurprijs komen voor personen die willen afteren, maar dit geldt pas na 05.00 uur en de actie is vol = vol en kaarten alleen aan de deur! Voorverkoop gaat online binnen nu en 10 dagen, en er zal ook deurverkoop in de Lexion gestart worden. Volg updates via: www.wildromance.eu

Maak je gereed voor nog een keer iT in 2007, en verspreid het nieuws van de knaller in de vaderlandse danceclubs van het jaar: Wild Romance - Let’s do iT Reunion

Dresscode: geen sportschoenen, geen Jeans. Kleuren zwart/wit/rood/rose dress2impress

20 opmerkingen

Artiest Dansa
Ik heb er al helemaal zin in. Zal voor de gelegenheid al mijn ouwe platen uit de jaren negentig de revue laten passeren.

tot 8 dec !!!
Zijn er helemaal klaar voor :P :cheer:

Let's DO IT !!! :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 5857, 48621}
great stuff!
 
Word een mega gaaf feesie!!
Gaan hier ons zeker goed vermaken :cheer:
ZIN ~~ ZIN ~~ ZIN
 
Uiteraard aanwezig:-D

Ik denk dat ik voor zwart en roze ga:p:-d:-d:-d:-d
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 oktober 2007 om 16:45:
Word een mega gaaf feesie!!
Gaan hier ons zeker goed vermaken
ZIN ~~ ZIN ~~ ZIN

Denk dat ik roze ga doen, dit topje en pruik moet kunnen?? :-)
Superrrrrr we zijn erbij!!!!!!
6 oktober voorproefje gehad, smaakte naar meer!!!
 
Uitspraak van Blonde Sparkle op dinsdag 16 oktober 2007 om 17:50:
Denk dat ik roze ga doen, dit topje en pruik moet kunnen??

Staat je goed ;p zou t zo houden en zeker niet meer O:) ;-D
 
Uitspraak van Sasb op dinsdag 16 oktober 2007 om 18:03:
Superrrrrr we zijn erbij!!!!!!
6 oktober voorproefje gehad, smaakte naar meer!!!

Hey, leuk:-)
Jij(jullie) hebben nog wat van me tegoed!!!:p


Line up is nog niet af..komen meer djs in de line-ups...eindtijd kan veranderen............officiele update komt er aan........MARCELLO :bounce:
 
Artiest Waai
Uitspraak van Nicky Beessie op vrijdag 19 oktober 2007 om 23:17:
Wordt steeds gekker, lekkerder...

Net een verlaat Sinterklaas cadeautje

Hmmmm Let's go for IT !!!!

Nog nooit eerder zijn er na het sluiten van de IT Amsterdam zo veel oud-residents in een party naast elkaar gezet.. IT HIT 2007

JEAN GUAN MARCELLO STEPHEN JOSE JURGEN



Wederom een andere preflyer...deze week komen er 20.000 flyers aan en een lading posters. Regio Amsterdam zal worden volgegooid, maar ook de rest van Nederland zal er aan moeten geloven.

Definitieve flyer zal volgende week verschijnen, net zoals de posters met vermelding van alle djs en mc.
laatste aanpassing


Straatposter regio Amsterdam


Update: Start 23.00 uur tot 13.00 uur zondagmiddag!

Party & Afterparty entree 25 euro(na 05.00 uur andere deurprijs)

DJ 's worden nog aangevuld deze week, tickets gaan deze week online alles is te volgen via www.wildromance.eu

Let's do iT reunion -> binnenkort op AT5
Mooi Weer de Leeuw & De Gouden Kooi?
http://easyticket.nl/main.php?s=details&EventID=552


In de volksmond de grote IT reunie, nog nooit eerder zijn er na het sluiten van discotheek IT Amsterdam zes residents bijelkaar gebracht in een opstelling.

Meer dan 30 artiesten, begintijd 23.00 uur zaterdag 8 december eindtijd 13.00 uur zondag 13.00 uur.


Wild Romance presenteert speciaal optreden van een blinde dj...lees persbericht daarover op www.wildromance.eu ook voor alle updates van Let's do IT reunion
jiehoeoeoeoe zin in :cheer:

Nu nog keuze maken wat ik aanmoet O:)

En zoveel mogelijk leuke mensen meetrekken natuurlijk :9


IT HYPE GESTART IN MEDIALAND NEDERLAND :bounce:


Donderdag 29 november RTL BOULEVARD en SBS SHOWNIEUWS...de komende week is de IT REUNION te vinden in allerlei media-kanalen van radio tot schrijvende pers. :bounce:

Zaterdag 8 december zal de pers in grote getale aanwezig zijn, maak je gereed voor onder andere radio en tv tijdens:


Wild Romance
Let's do iT Reunion


In de definitieve line-up is een aanpassing gemaakt, maar er zullen djs toegevoegd worden. Vandaag wordt het laatste nieuwsbericht(promobericht) klaargestoomd!

LET OP! WILD ROMANCE zal vandaag de Nederlandse partscene doen laten schrikken met een PRIMEUR!

TICKETS NU OOK ONLINE VIA WWW.LEXION.NL
Ga naar www.wildromance.eu voor PRIMEUR in de Nederlandse dancescene en entertainment!

En definitieve line-up :bounce:
laatste aanpassing
Volledige tekst te vinden via www.wildromance.eu

Nog een paar dagen, dan is het zo ver! Het is gelukt om een dansfeest die in een club gehouden wordt binnen de Nederlandse mediakanalen te brengen. De eerste tv-opnamen zijn opgenomen door RTL Boulevard en ook uitgezonden. Afgelopen weekend zijn er ook in Westzaan en Culemborg opnieuw tv-opnames gemaakt. De hele week worden er weer tv-opnames gepland rondom Wild Romance – Let’s do iT reunion, ook zullen er diverse radioprogramma’s er aandacht aan gaan besteden. Naast dat er ook nu al afspraken met kranten zijn gemaakt om de hype rondom “de iT reünie” nog beter naar iedereen te gaan brengen. Het is ook allemaal logisch. Want het gerucht doet nog steeds de ronde dat er een herstart komt van de iT op 27 december met Shakira als openingsact. Niets is er van waar, de plannen gaan definitief niet door!


Wel is er een OPSTAPPLAATS gemaakt op 8 december vanaf de OUDE PLEK waar de legendarische iT eens was, TWEEDE OPSTAPPLAATS in Amsterdam is het Centraal Station(www.funeventtravel.nl). Om naar de grote iT reünie te komen, wanneer men geen vervoer heeft en er zal gependeld worden.

De plaats waar de iT eens stond zal zeker niet vergeten worden in het verhaal van de reünie, zelfs de kleuren van de vlag van Amsterdam is terug te vinden in de dresscode. Zwart, wit en rood. Naast roze als teken van respect van ieders seksuele geaardheid in Nederland.

Voor de laatste updates ga naar www.wildromance.eu (en de primeur in de Nederlandse dancescene)!

NEWSFLASH

Mogelijk wordt vandaag besloten of er twee kandidaten die in de GOUDEN KOOI zitten als VIP mogen langskomen zaterdag!