Partyflock
 
­ Nederland

Proef de Stealth ADE Experience

gepubliceerd door , op
Proef de Stealth ADE Experience
11 oktober 2007
FeestStealth Experience · Amsterdam Dance Event
Datumzaterdag 20 oktober 2007
WinactieStealth Experience actiegesloten
LocatieBG
Het gebeurt niet vaak dat wij in ons kleine kikkerlandje de kans krijgen om nationale- en internationale helden van formaat op één clubavond te mogen aanschouwen. Het Amsterdam Dance Event (ADE) opent echter deuren die normaal gesloten blijven. Het toonaangevende label Stealth Records heeft voor een schitterende locatie gekozen om haar topartiesten aan het puliek te showcasen. BG is de locatie waar je zintuigen op zaterdag 20 oktober op tilt zullen slaan. De internationale groep Stealth deejays wordt vanuit heel Europa ingevlogen om op deze avond hun internationale muziekinvloeden te presenteren. Maak je dus klaar voor een muzikale tocht door Europa en laat je meeslepen in de wereld die de Stealth experience heet.

Stealth = Talent
In de afgelopen jaren heeft Stealth Records menig topartiest weten te contracteren. Wat te denken van de hotste dj op dit moment: Laidback Luke en chartbreaker Funkerman. Neerlands trots zal op 20 oktober de BG gaan rocken als nooit tevoren. Buiten deze inbreng is er genoeg te doen om Stealth Records. Ook Jesse Garcia uit Spanje zal voor de 2e keer een Stealth event opluisteren in Nederland, Tom de Neef uit Belgie, remix held Eddie Thoneick en Bush II Bush uit Duitsland, Muzzaik uit Hongarije, Agent Greg uit Griekenland en last but not least zal Stealth Labelhead Bas Jansen komen. Je ziet dat de Stealth Experience een internationale verpletterende line up heeft staan.

Stealth = Spektakel
Jewels Agency zal voor show, entertainment en spektakel zorgen, de Nederlandse lingerie ontwerpster Marlies Dekkers zorgt voor de unieke finishing touch in dit geheel. Hou je ogen open voor de Stealth auto’s die in de stad rondrijden tijdens het ADE, wie weet wat er allemaal voor leuks uitgetoverd kan worden.

Stealth = Roger Sanchez
De man waar het allemaal om draait. Kopstuk van Stealth Records, all-time favourite, The S-man: Roger Sanchez. Dit Amerikaanse House-icoon zette een aantal jaren terug Stealth records op. Inmiddels grijs gedraaide klassiekers als “Another Chance” en “Lost” waren een logisch gevolg van de man zijn enorme talent en zijn uitmuntend vermogen om hits te herkennen en/of te produceren. De Stealth Experience op het ADE zal een explosieve inleiding zijn op het Stealth Event in The The Sand op 8 december waar Roger Sanchez zal gaan optreden.

Stealth = Art
Tijdens het feest zullen canvassen te zien zijn met divers artwork. Allemaal in de Stealth Records stijl. Canvassen zullen “ge-exposeerd” worden van: Release Yourself, Afterdark, Laidback Luke en Tom Stephan.

Stealth = Goodies
Uiteraard heeft Stealth weer een merchandise stand waar Stealth, Afterdark en Release Yourself producten te verkrijgen zijn.

Zorg dat je deze unieke avond niet mist. De Stealth Experience tijdens het Amsterdam Dance Event 2007 in de BG wordt meer dan zomaar een feest, het wordt een ervaring.

4 opmerkingen

:)
Dit beloofd veel goeds voor zaterdag!