Partyflock
 
­ Nederland

Karma – the Experience

gepubliceerd door , op
Karma – the Experience
9 oktober 2007
FeestKarma · The Experience
Datumzaterdag 27 oktober 2007
LocatieLatido
Wat is talent zonder publiek? Doodzonde natuurlijk! Talent moet gezien en gehoord worden, en op zaterdag 27 oktober 2007 zal upcoming en veelbelovend talent weer zijn opwachting maken in Club Latido te Amsterdam. Voor de tweede keer dit jaar zal de club weer worden omgetoverd in een DJ-podium waar zowel brandnieuw talent als de meer gevestigde orde er een waar feest zal neerzetten. Deze avond zal blijken dat ‘wat je geeft, ook weer naar je terugkomt’, precies volgens het principe van karma. Al maanden wordt uitgekeken naar dit feest; de DJ’s zelf, maar ook hun trouwe fans. En dat zijn er inmiddels al heel veel en worden er steeds meer. Club Latido zal die avond bruisen van opzwepende klanken afkomstig van Retro, Classics, (Hard)Trance, Electro, & Progressive. Niet alleen zal het publiek vanuit alle hoeken uit Nederland bij elkaar komen om te feesten, deze keer mogen we ons zelfs verheugen op internationale gasten uit onder andere België en de USA.

De vorige editie van Karma heeft een aantal DJ’s al een mooie lancering bezorgd en dat is precies waar dit feest voor is bedoeld: upcoming talent een kans geven om te laten zien wat ze in huis hebben. Een aantal oude bekenden van de vorige keer zullen ook weer optreden, zoals Mitch B, Dali & Chica en Ozzeris. Laatstgenoemde zal openen met nummers waarmee het allemaal begonnen is. Een andere nieuwkomer, Franco, zal samen met Mitch B een weergaloze hardtrance/electro set van maar liefst anderhalf uur neer gaan zetten. Inmiddels is dit fenomenale duo de beginnerstatus ontgroeid en zijn zij regelmatig in de clubs te vinden.

Wat is nu mooier dan tussen de bekendere namen in te staan, zoals deze avond Da Dominator, Sidney en Michael Dieters. Deze toppers zijn bij het partypubliek al geruime tijd bekend. Da Dominator staat garant voor een opzwepende set van tribal/techtrance. Sidney zal zijn specialiteit neerzetten met een heerlijk uplifting progressive uurtje. Michael Dieters zal anderhalf uur de mensen uit hun dak laten gaan. Tijdens deze avond heen zal ook MC J zijn opwachting maken. Met gevoel voor de vibe van het moment en de juiste timing zal hij een aanstekelijke bijdrage geven aan wat de DJ’s muzikaal ten gehore brengen. En dat belooft een heerlijke samensmelting van muziek, sfeer en good vibrations te worden!

Tijdens deze avond zal ‘the Magic Movie Maker’ aanwezig zijn om deze avond op video vast te leggen. Voor 150 bezoekers zal er een mooie verrassing weg te geven zijn. Deze zijn afkomstig van de webshop Babes and Bitches (http://www.babesandbitches.nl), een geweldige party webshop waar je voor elke gelegenheid een mooie, spannende of sexy outfit kunt kopen. Om het allemaal nòg leuker te maken zal het Promoteam van Chillnight die avond langskomen en bandjes uitdelen aan een aantal gasten. De gelukkigen hebben hiermee gratis entree voor de After in de Lexion Venue Westzaan, die zondagmorgen vanaf 04.00 al begint. Aansluitend kan dus nog even lekker worden doorgefeest en dat terwijl de nacht al een uurtje langer duurt, omdat de wintertijd dan in zal gaan.

In het licht van ‘nieuw, fris en veelbelovend’ stellen we het zeer op prijs als iedereen in het wit komt.

Be part of it all and let’s party! Feel good and experience Karma op 27 oktober 2007 @ Club Latido te Amsterdam.

11 opmerkingen

 
Moppie!! Het gaat een geweldig feestje worden!!
(K)(K)
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 9 oktober 2007 om 11:51:
Het gaat een geweldig feestje worden!!

Gaat helemaal goed komen!!Daar gaan we met z'n allen voor zorgen:woeptidoe:
 
Ozzeris: :respect: :respect: :respect:
Nog 17 naggies slapuhhh en dan....PARTYTIME!!!!
Wij hebben er zin in!!! Lekker feesten als de beesten.....jahoeeeee!!!
 
Nog wat nieuws van het partyfront:

er zal nog een Mystery Guest komen :bounce:

Met dank aan de wintertijd!
We gaan die koude tijd warm inluiden met z'n allen! :woep:
Artiest {SHOWLIST artist 53429, 65021}
ik hoop dat ik vlak voor dit feest eruit bent welke digitale fotocamera ik ga kopen, mn huidige camera is nog steeds goed, maar ja wil betere kwaliteit en dit feest moet vastgelegd worden op hogere kwaliteit :)

nog 2 weekjes :bounce: :cheer:

eerst 's morgens mijn Amerikaanse verloofde op Schiphol ophalen en dan 's avonds gelijk haar van die jetlag afhelpen door die heerlijke muziek :P
 
Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op zaterdag 13 oktober 2007 om 15:15:
wil betere kwaliteit en dit feest moet vastgelegd worden op hogere kwaliteit :)

Wow schatteke, jij gaat er werk van maken! :):)
Worden het nóg mooiere foto's. Staat dus ook nog beter op je portfolio ;-)


Uitspraak van DJ Jordy Jurrius op zaterdag 13 oktober 2007 om 15:15:
eerst 's morgens mijn Amerikaanse verloofde op Schiphol ophalen en dan 's avonds gelijk haar van die jetlag afhelpen door die heerlijke muziek :P

Zekers, we zullen Maryliz een supernacht bezorgen :D
Heeft ze er al een beetje zin in? :woep:
Artiest {SHOWLIST artist 36966, 140472}
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 13 oktober 2007 om 15:41:
Heeft ze er al een beetje zin in?

wij iig wel heel veel!!!!
zijn net terug uit het zonnige turkije en het aftellen is begonnen!!!!

tot over 2 weken!!!!

(k)
 
Was onwijs leuk om jullie gisteren weer gesproken te hebben over de foon, Chica :)

(K)
hey lieverd,

wij zullen zeker mee feesten de 27e :bounce:

dikke (K)

Ruud
 
Uitspraak van Ruudtuut op zaterdag 20 oktober 2007 om 06:25:
wij zullen zeker mee feesten de 27e :bounce:

:D Gaat 't zeker één groot feest worden!

Dikke (K)

:woep: