Partyflock
 
­ Nederland

Dawn will Dance again

gepubliceerd door , op
Soms gebeuren er dingen waar je geen controle over hebt, hoe graag je het ook zou willen, soms komen er obstakels op je pad, die niet zomaar te overkomen zijn. Zo ook wat er al een aantal weken stond te gebeuren en aan het afspelen was met betrekking tot Dawn of Dance’s D.D.O.D.
De Trappist was van eigenaar gewisseld en er zou een verbouwing komen, waardoor D.D.O.D. niet op haar gebruikelijke stekkie in september kon plaats vinden, maar dankzij Unlimited Hardsounds wel in Club LA. De tijd verstreek en sinds een paar dagen werd het pas duidelijk dat ook de geplande oktober editie niet zal kunnen plaatsvinden in de Trappist.

Natuurlijk is er al een tijd langer uitgekeken naar een andere optie, maar helaas is het nog niet gelukt om een andere locatie te vinden voor het kleinste Harddance feestje van Amsterdam en het doet Dawn of Dance ook heel veel pijn om te moeten zeggen dat er dan ook voorlopig geen D.D.O.D. zal zijn. Natuurlijk is dit niet voor altijd, het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan en de filosofie achter Dawn of Dance: proberen de Harddance scene in Nederland iets groter te maken, staat nog steeds en zal ook altijd blijven bestaan en zo zal zij er ook alles aan doen om een nieuwe locatie te vinden om de Harddance levend te houden. Gelukkig zijn er ook al meer avonden gekomen waar Harddance ten gehore wordt gebracht, maar wat Dawn of Dance betreft kunnen dat er natuurlijk nooit genoeg zijn.

Tevens kwam ze er ook achter dat het na bijna drie jaar onafgebroken werken en promoten misschien ook weleens een keer tijd voor een korte vakantie was: even alleen aan jezelf denken en niet altijd maar bezig zijn met het promoten van D.D. O.D., want ongemerkt gaat er naarmate de jaren verstrijken al meer en meer tijd inzitten. En wanneer dat eigenlijk het merendeels van de tijd op de schouders van een enkele persoon rust dan is het aan de ene kant ook wel fijn om even ‘vrij’ te zijn van alles. Tijd om nieuwe ideeën op te doen en ook zeker nog de leuke dingen die er aan zaten te komen alsnog te verwerken op een nieuwe, misschien zelfs betere manier en wellicht zelfs op een nieuwe plek in een hele andere vorm. Er komen nog veel meer jonge talenten, bekende namen uit binnen- en buitenland en allemaal om die ene reden, waar Dawn of Dance ooit door ontstaan is op een koude novemberdag in 2004: liefde en passie voor Harddance.

Uiteraard is er wel nog Puzzle Project vs D.D.O.D.: de editie in Londen in 414 met Puzzle Project op negen november en natuurlijk zullen de jongens van Puzzle Project ook nog een keer Amsterdam gaan aandoen met hun ultieme Engelse draaikunsten. Binnenkort zal er meer nieuws zijn over de gehele line up en alles met betrekking tot dit spektakel, negen November zullen in ieder geval Charly & Nazzz Audio Sickness MvDJ back to back Raine en BeNRG back to back The Dawn als ‘vertegenwoordigers’ van D.D.O.D. de Londense dansvloer onveilig gaan maken. Ondertussen zal Dawn of Dance even gaan uitrusten en daarna op zoek gaan naar een nieuwe locatie, hou dan ook de website http://www.myspace.com/dawn_of_dance_events goed in de gaten. D.D.O.D. is misschien even weg, terugkomen zal het zeker, want We taken no prisoners….. We only convert.

15 opmerkingen

:nocheer: Dit is echt zo verschrikkelijk jammer :nocheer:

DDOD zal zeker gemist worden tijdens deze (hoplijk korte) afwezigheid :cry:

Ook al gun ik haar natuurlijk de welverdiende rust, ik kijk toch verschrikkelijk uit naar de dag dat het kleinste harddance feestje van Amsterdam weer terugkomt!

Nooit ben ik naar een feestje geweest waar de sfeer zo ontzettend goed was (iedereen komt met hetzelfde doel: gezelligheid en muziek), de heerlijkste harddance uit de boxen kwam knallen, de verschillende DJ's (residents en nieuw talent) zo op hun plek waren en met zoveel enthousiasme de heerlijkste beats ten gehore brachten!

Ook ben ik ontzettend trots op haar dat ze DDOD naar de UK heeft weten te brengen en ook Londen kennis kan maken met het fenomeen DDOD! Dit laat ook weer de kwaliteit van dit geweldige feest goed zien!

Ik wil iedereen dan ook oproepen om, wanneer dan eindelijk DDOD weer terug is in Amsterdam, je respect voor dit feest en degene die het allemaal elke keer weer organiseert te laten merken door met al je energie en liefde te vieren dat het weer terug is waar het hoort! Wanneer DDOD weer terugkomt zal het hopelijk nooit meer weggaan!!!

Om maar even iemand wiens schrijfstijl ik ontzetten waardeer te citeren:

DDOD WILL NEVER DIE!!!!!
laatste aanpassing
:nocheer:
 
Zonde maar tis niet anders :(
Dan moet die nieuwe eigenaar van trappie maar is met geld over de balk komen waar Arno en Dave recht op hebben! :[
:'(

Daan: Lees PB ;)

(K)
laatste aanpassing
 
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeh snik :cry: :cry:
Dawn of Dance :respect:
Daan:respect: :respect: :respect:
Artiest W
heel erg jammer idd
hopelijk voor korte duur.

Ben er zelf niet vaak geweest .... geloof 2 keer....maar de verhalen , de fotos , de line ups hebben er nooit om gelogen.
Het was en is het nog steeds HET maandelijks terug kerende feest van Nederland.

Succes met het vinden van nieuwe locatie. And come back even HARDER.


voor wie natuurlijk niet zonder harddance kan .............unlimited hardsounds..club LA
Artiest {SHOWLIST artist 131260, 81871}
Uitspraak van dj W op zondag 7 oktober 2007 om 14:14:
heel erg jammer idd
hopelijk voor korte duur.

Ben er zelf niet vaak geweest .... geloof 2 keer....maar de verhalen , de fotos , de line ups hebben er nooit om gelogen.
Het was en is het nog steeds HET maandelijks terug kerende feest van Nederland.

Succes met het vinden van nieuwe locatie. And come back even HARDER.


voor wie natuurlijk niet zonder harddance kan .............unlimited hardsounds..club LA

Dan sluit ik me in dit topic hier maar bij aan.

Met genoegen!
Had nog zo beloofd een keer te gaan..:(
Hopelijk krijg ik die kans nog.

't is niet makkelijk om in Amsterdam een maandelijks feest te organiseren dus enorm :respect:.
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
:(
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
:frusty:

Maar wel naar London toe :D