Partyflock
 
­ Nederland

LOS meets Amsterdam in The Sand

gepubliceerd door , op
LOS meets Amsterdam in The Sand
6 oktober 2007
Het onvermijdelijke gaat nu eindelijk gebeuren. Los goes Amsterdamned. Dus Amsterdam maak je klaar voor 27 oktober ‘Hello my name is Fedde le Grand I love Los’.

Nadat alle trendy peoples in Bloemendaal, Den Haag en Rotterdam op de funky beats van Los hebben gepartied. Is het tijd voor Soulmax om ook het Amsterdamse publiek Los te laten gaan. Dit gaat nu eindelijk gebeuren in The The Sand.

The The Sand is de perfecte locatie om Amsterdam aan het dansen te krijgen. De akoestiek is hier perfect en er is geen geluidslimiet. Verder is The The Sand goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. The The Sand ligt bij station Sloterdijk en direct aan de ring A10 van Amsterdam. En er is gratis parkeergelegenheid.

De mannen die The Sand 27 oktober 2007 op zijn kop gaan zetten zijn Fedde le Grand, Ricky Rivaro, Chuckie, Jyziah, Fetish Verdi, SoulFonic Source, Carita La Niña, Sunnery James & Ryan Marciano. Voor deze DJ’s maakt het niet uit of ze nou voor 100 of 10.000 mensen draaien, zolang alle aanwezigen maar Los gaan. Tussen al deze mannen hoort ook wat vrouwelijk geweld, niemand minder dan Mc Charida maakt haar opwachting deze avond. Niet alleen haar stem en uitstraling zijn top, maar ook haar manier van kleden is elke weer een grote verassing.

The The Sand is waar het Los publiek uit zijn dak zal gaan. En er is zeker genoeg space om dit te doen en je funky moves te showen. Soulmax heeft alles uit de kast getrokken, dus doe dat dan ook. Fashion addicts are what we look for! Update je look! Be creative and let yourself go! Dress fashionable, sexy & super mini.

Soulmax is here to please, dus peoples it’s yours to enjoy. ‘Hello my name is Fedde le Grand I love Los’ is zaterdag 27 oktober van 23:00 tot 5:00 in The The Sand, te Amsterdam. De kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Easyticket en Ticketmaster, of telefonisch op 0900-3001250 (45ct.p.m.)

7 opmerkingen

"The Sand is de perfecte locatie om Amsterdam aan het dansen te krijgen. De akoestiek is hier perfect en er is geen geluidslimiet."

Nu ben ik helemaal nieuwsgierig naar de locatie! :P

Op 3 November zal ik het ontdekken! ;P
Het is echt een hele toffe lokatie..ben er een keer met Cocoon geweest...echt 1 van de mooiste lokaties voor mij :)
 
Leuk leuk :cheer:
ja ja mensen, LOS zullen we gaan! ROCK IT!
Ziet er leuk uit! Maar ben er denk ik niet bij :( Sand nog nooit geweest, maar 15 December ben ik er met Armin Solo :D
Dit wordt een fantastische avond!!!!!! Ik ben erbij:)
The Sand is top, line up is dik, top dus!