Partyflock
 
­ Nederland

Absynth

gepubliceerd door , op
Absynth
27 september 2007
Als de zomer afloopt, het weer grijs en grauw begint te worden, en de bladeren van de bomen beginnen te vallen, is het tijd voor iets nieuws in Zoetermeer: Absynth. Het kleine, rokerige, donkere podium van het nieuwe Mevrouw Latenstaan zal zaterdag 6 oktober in het teken staan van de eerste editie.Absynth is een nieuw electro georiënteerd concept met als doel underground electronische muziek aan de man te brengen in Zoetermeer en omstreken. Naast vele vormen van electro, zullen invloeden van acid, techno en electronica rijkelijk te horen zijn. Voor deze eerste editie staat een zeer diverse line-up geprogrammeerd. Dr Blowfins, Endfest en Brutuzz zullen allen DJ sets verzorgen van twee uur per stuk. Op deze avond mag uiteraard ook geen live optreden ontbreken, mede organisator Pie zal een uur lang live zijn producties ten gehore brengen.

Na jarenlang vanaf de zijlijn toe te hebben gekeken naar het weinig diverse nachtleven in Zoetermeer, nemen de drie initiatiefnemers op deze manier het heft in eigen handen. De slaapstad Zoetermeer zal genadeloos worden ontgroend door een flinke dosis Absynth. Een ieder die het illustere gifgroene drankje wel eens heeft gedronken weet wat voor effect het heeft. Absynth streeft na hetzelfde effect te generen door de beste electronische muziek te laten horen en een unieke sfeer te creëren. Voor het nachtelijke uur zal mede-organisator Dr Blowfins zijn platen komen draaien. Tijdens zijn set kun je veel gebroken beats, diepe melodieën en obscure electronische klanken verwachten. Endfest is inmiddels een bekende en gerespecteerde naam in de Nederlandse electroscene. Hij is oprichter van de Arctic Boogie Crew, waarmee hij regelmatig electrofeesten organiseert in de Achterhoek en Twente. Ook is Endfest al geruime tijd actief als DJ, onder andere voor CBS radio. Op Absynth zal hij een twee uur durende DJ set draaien waarin van alles kan worden verwacht; zowel techno, acid, en electro.

Pie zal de enige liveset van de avond spelen. Deze hardware freak is geobsedeerd door rauwe, zware, duistere electro. Uiteraard zijn deze elementen terug te horen in de muziek die hij produceert, en op deze avond zal spelen. Tijdens zijn live optreden met drumcomputers en synthesizers zal hij het publiek pure electro voorschotelen. Als afsluiter staat de Amsterdamse DJ Brutuzz op het programma. Hij is een vaste kracht op de, door hem georganiseerde, Sonic Boom avonden. Hij heeft het podium gedeeld met meerdere grootheden uit de electrowereld, zoals Drexciyan DJ Stingray, Bitstream en Boris Divider. Om de avond van een grof einde te voorzien zal Brutuzz de laatste twee uur van Absynth veelal de vuige kant van electronische muziek belichten. Hij zal een mix brengen van pure techno, vieze electronica, dubstep en electrobass.

17 opmerkingen

Absynth = leuke softsynth (y)
Dikke shit in Zmeer.

Aanwezig :bier: + :absinth:
Uitspraak van Rogier Zeebregts op donderdag 27 september 2007 om 15:31:
Absynth = Heerlijk drankje

:nee:

drankje is met een i en niet met een y..
edit: en trouwens ook nog zonder h
       en in 't engels is het Absynthe, met een e op 't eind

:flower:
laatste aanpassing
Komen jullie allemaal ook gezellig?
ik denk dat ik wel kom kieken ja
 
ja
juistem! bijna, zinnnnn :respect:
Uitspraak van Tuurrrrrlijk op donderdag 27 september 2007 om 15:51:
drankje is met een i en niet met een y..
edit: en trouwens ook nog zonder h
en in 't engels is het Absynthe, met een e op 't eind

ahh boeiend, ik moest er eerlijk gezegd ook meteen aan denken..vond het wel een grappige naam.. een alcoholisch drankje waar je plat van gaat...haha :) ;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Rogier Zeebregts op donderdag 27 september 2007 om 15:31:
Uitspraak van Tuurrrrrlijk op donderdag 27 september 2007 om 15:21:
Absynth = leuke softsynth (y)

:no: Absynth = Heerlijk drankje (y)

;)

De synth vind ik helemaal niks. ;)

Kan over beide leuke verhalen vertellen;-)

Absynth is trouwens een waanzinnige synth:respect:
 
Werkzaam bij Struikgewas
Goed bezig mannen (y)
Werkzaam bij Arctic Boogie
Artiest Endfest
Een gitzwarte nacht in Sweetlake City met veel bekenden een dikke soundsystem en een lekker obscure locatie ... kijk er naar uit!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 september 2007 om 22:37:
Goed bezig mannen (y)

haha, inderdaad! Hap hap !!
 
aanwezig!!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 29 september 2007 om 21:00:
aanwezig!!

me 2 :)