Partyflock
 
­ Nederland

The house of God

gepubliceerd door , op
The house of God
26 september 2007
Na een succesvolle kick-off in een uitverkocht Bibelot te Dordrecht heeft de organisatie zijn weg gevonden naar Tropicana in Rotterdam. Deze locatie heeft veel faam verworven met het fenomeen “Early Rave en Oldschool Classics”. De organisatie is dan ook heel blij dat dit fenomeen weer zijn weg terug heeft gevonden naar de, voor velen onder ons, legendarische locatie aan de Maas.

Wie heeft er niet op gesprongen of gedanst, The house of God was en is nog steeds een klapper en is niet meer weg te denken op een Oldschool 'feessie'. En dat deze Sound nooit meer weg te denken is in de hedendaagse scene is ook niet te veel gezegd. Het concept ‘House Of God’ zal in 2 zalen van Tropicana worden ingevuld en de organisatie heeft deze keer gekozen voor het thema “Griekse Goden” die gaan zorgen voor de aanduidingen van de zalen en wellicht jullie geesten zullen verlichten.

De Main zaal van Tropicana is omgetoverd tot de Temple of Zeus en zal worden ingevuld met beukende en scheurende Early Rave geluiden. Onder andere Arjan V en PsyckoDJ zullen in deze area hun OG kwaliteiten waar maken. Ook Vince, die furore maakte met de Shadowlands Terrorists, zal zijn skills laten horen en zien zoals we van hem gewend zijn. Ook Waxweazle gaat deze avond helemaal los op zijn Early Hardcore Sound en DJ Lars zal de “The Forze be with you” over de maas laten galmen. Eveneens zal de Zeeuwse Reza in de Temple of Zeus zijn kunsten gaan vertonen en DJ Distortion known from Rotterdam Terror Corps zal samen met MC Raw de Energie Hal tijden laten herbeleven. En last maar zeker not least zal Mr. OG himself DJ Rob ook nog even wat grote klappers uit de kast trekken.

De bovenverdieping van The House of God wordt voor deze avond omgedoopt tot Mount Olympus en hier zal Da Real Oldschool Sound klinken. In deze area zal dan ook flink worden uitgepakt met een oldschool line-up met niemand minder dan DJ Stanton, DJ Rob & MC Joe, Miss Monica, Ricky da Dragon, Jor-in en Ecu DJ. Zij zullen het ornament op z’n grondvesten laten schudden deze avond. De DJ’s zullen deze avond worden bijgestaan door TMC en MC-B.

18 opmerkingen

Lekker raven&hakken in Tropicana :D Gaat te erg worden (Y) :bounce:
laatste aanpassing
 
Ik hoor liever Satan zijn geluiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leuk om weer eens in tropicana te gaan kijken :cheer:
 
Nice Rob (y)
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 26 september 2007 om 12:16:
Ik hoor liever Satan zijn geluiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:gaap:
zin innnnn :D
Dat ziet er leuk uit! En weer eens in Tropicana. :D
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Ook aanwezig maar niet in het nieuwsbericht: "OCD en Eddy, deze OG's zullen zeker hun “Oldschool” mannetje staan bij The House Of God, want dat ze aan elkaar gewaagd zijn is een ding wat zeker is!!!!"

Greetingz aan Slave 2 The Rave!!! hahaha!
 
real og's in da city centre
beats 4 ya mind,body & soul

bounce in da O wan O

the beat ,the beat yeah the beat is .........
 
meer oldschool is altijd goeie zaak :D
Helemaaallll Werelddssss :bounce: :bounce: Eindelijkkkk weer is in Tropicana:respect: En dan nog Fuckingggg Earlyyyy Raveee ook:P
MEESTERLIJKKKKKKKKKKKKKKKKK
 
Zeker weten weer aanwezig!! :cheer:

Afgelopen in keer in Bibelot was echt SUPER!! :jaja:

En weer een keer in Tropicana, wordt weer blazen!! :bounce:
Ecu DJ = DJ Ecu :D


Zal een feestje worden :cheer:
laatste aanpassing
Ja Ja dit gaat t worden!!!!!!
Lekker mn Verjaardag afsluiten in Tropi!!!!
Beter kan niet:D
 
Uitspraak van hitmeister op donderdag 27 september 2007 om 11:36:
Leuke line up

hele goede line up !
ook een paar minder bekende erbij, maar daarom zeker niet de minste !