Partyflock
 
­ Nederland

Defusion

anoniem gepubliceerd op
Defusion
10 mei 2003
FeestDefusion · The Battle
Datumzaterdag 17 mei 2003
LocatieFeesttempel Ambiani
Op zaterdag 17 mei 2003 zal er een heus gevecht plaatsvinden tussen dj’s op het dan georganiseerde dance evenement Defusion the battle in de Ambiani in Bladel.

Deze avond zullen 6 dj’s de strijd met elkaar aangaan wie het publiek de beste combinatie van platenkeuze, mix technieken en performance kan geven. Regionaal bekende namen als Dj Daniel June (Frequence, Atmoz), Robbie Magura (Revolution), Jessy (Defusion), Patrick (Frequence) en Static (X-hibit) gaan het tegen elkaar opnemen en om de strijd te verzwaren is een van Belgisch bekendste dj’s Pat Krimson uitgenodigd.
De organisatie staat er om bekend evenementen te organiseren waar het sfeer gehalte zeer hoog is. “De dj’s zullen zich van hun beste kant moeten laten zien om de strijd te winnnen, er is maar 1 prijs en die is voor het publiek….een geslaagde en gezellige avond!” zegt Daan Slaats, een van de organisatoren.

Een kaartje kost in de voorverkoop 10 euro en zijn verkrijgbaar in Veldhoven bij Cafe ’t Kanon en Zweerts schoenen, in Bladel bij de Ambiani en in Reusel bij Trend Globe. Er zullen weer bussen worden ingezet vanuit Veldhoven, een kaartje hiervoor kost 15 euro (inclusief entree).

Na afloop van het evenement zal er een afterparty plaatsvinden in een van Belgisch meest toonaangevende clubs Atmoz. Defusion bezoekers kunnen tegen een gereduceerde prijs hiervoor een ticket bemachtigen.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Yo Daan, Jessy, Rob, Patrick, Joris en Freek! Gaan we knallen of wat? :bounce: whehehehehe!!!!!!!!!­!! Heb er zin in!!!
laatste aanpassing