Partyflock
 
­ Nederland

Een paar keer per jaar laat Chakra Party G:O:D los

gepubliceerd door , op
Een paar keer per jaar laat Chakra Party G:O:D los
31 augustus 2007
FeestG.o.d. · Good Old Days
Datumzondag 16 september 2007
LocatieRodenburg Site
Op zomaar een zondag in september is het weer tijd voor een klassiek feestje. Zoals het vroeger was zal het klinken, vol classix, oldskool en early rave. The Good Old Days herleven op deze zondag. De dag van bezinning. Voor ieder die wel eens terug denkt aan toen, als ware het de mooiste tijd van je leven, is G.o.d. een echte aanrader.

De Rodenburg in Beesd, het thuishonk van G.o.d., staat bekend om haar geweldige soundsysteem en om die oude dijkers van platen nog eens voorbij te horen komen op dit niveau, is een beleving op zich. Stanton valt niet meer weg te denken bij G.o.d., iedere keer weer, weet hij de toon te zetten en op juiste wijze zegent hij het feest in. Hij gaat terug in de tijd, ver terug. En juist dat en het onverwachte plaatje maakt G.o.d. eigenzinnig. Stanton veroverde hiermee een vaste plaats in de line up. Net zoals Sjampy & Da Bum die nu voor de derde maal op G.o.d. staan, hebben zich bewezen door steeds weer een heerlijke set met klassiekers neer te zetten. Ze zijn op eigen territorium. Twee broertjes uit Zaltbommel, enthousiasme en liefde voor deze heerlijke oude stampers. Zij laten u herdenken, Oh my God.. dat waren de plaatjes..

Ook al eerder op G.o.d. en diegene die je laat twijfelen voor even of God niet echt een DJ was. Een geweldig producer, beste hardstyle DJ van Nederland. The master, toen al en nog steeds: The Prophet. Maar ook een dame tussen dit heftige herenvolk. Velen zullen haar nog kennen uit de tijd van de nieuwe Club X. Een brabantse dame, een charmante verschijning, een publiekslieveling uit het zuiden van het land, La Nina.

Maar we zijn er nog niet. Want bij the Good Old Days is het een bovenaards gebeuren. Area II een heilige mis op zich. Voor velen het plaatsje van de hemelse klanken. Early rave, van de bovenste plank. Vier talenten zorgvuldig bij elkaar gezet. Het bleek een gouden combinatie op de vorige editie: Jimson, Tazz, Adaro & The Croaker. Geen van allen hadden problemen met het vullen van de dansvloer. Van het begin tot het eind, volle bak feest. Het is de jongens toevertrouwd. Voor wie al eerder is geweest op dit feest, weet al lang dat het een behoorlijke happening is. Met verassende dingen die dit heerlijke ouderwetse avondje, een eigentijds tintje geven. Maandag is misschien even doorbijten. Maar dat is het wel waard. Een beetje spierpijn is een feit als je hebt staan springen van 17.00 tot 00.00 uur. Maar het kan geen kwaad, en is eigenlijk juist goed voor je.

Amen

8 opmerkingen

Toch moet ik hier een keer gaan koekeloeren......
Een paar keer per jaar naar de heilige mis en dan van GOD lossssssss!!!! :bounce:
laatste aanpassing
jah jah zkrs aanwezig

als het maar net zo kick word als k van iedereen hoort
Als het maar half zo leuk wordt als de vorige keer, dan ben ik helemaal :bounce: :banana: :woep: :cheer:
We gaan beginen !!! :cheer:

Lekker ook :-)