Partyflock
 

Kant&Klaar · Smerig of Te smerig?

gepubliceerd door , op
afbeelding Kant&Klaar
FeestSmerig · Stevige minimal electro regeert in Groningen
OrganisatieKant & Klaar
LocatiePand48
Datumzaterdag 8 september 2007
WinactieSmerig actie, gesloten
StadGroningen
FeestTe smerig · Techno en stevige minimal electro regeert in Groningen
OrganisatieKant & Klaar
Datumzaterdag 13 oktober 2007
WinactieTe smerig actie, gesloten
Kant & Klaar komt met een nieuw maandelijks feest: Smerig. De letters staan voor: Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Kant & Klaar heeft besloten deze feesten intiem en kleinschalig te houden voor de echte liefhebber van rauwe electro en diepe minimal. Omdat de organisatie toch ook liefde voor techno heeft, hebben ze het concept gelijk omgedoopt tot Te smerig: Techno En Stevige Minimal & Electro Regeren In Groningen. Het feest zal na het 2e feest dan ook deze naam behouden. Verwacht bij deze feesten geen pannenkoekenhouse, maar heerlijke techno met trancy-synths, minimale klanken met dikke basslijnen, rauwe analoge electro en geweldige climaxen.

SMERIG:
Het eerste feest zal gehouden worden op 8 september in Pand48. Hiervoor heeft Kant & Klaar Johanna Mercker benaderd, een aanstormend talent die Pand48 op zijn kop zal zetten. Deze dame draait nog niet zo heel lang, maar heeft zo’n talent dat ze binnen een jaar gepresteerd heeft de decks haar eigen te maken, een eigen stijl te ontwikkelen en haar publiek feilloos aan te voelen. Ze is al erg geliefd in het westen en nu is Groningen ook klaar voor haar. Kant & Klaar heet Johanna van harte welkom in het hoge noorden.

De volgende DJ die K&K verwelkomt is Dimzen. Ook deze man gooit hoge ogen en stormt het wereldje snoeihard binnen. Als mede organisator van Ruis, waarmee ze een geweldig feest in de Maassilo hebben gegeven afgelopen jaar, heeft hij nu al een optreden gekregen bij niks minder dan Cocoon goes Amsterdam met helden als Sven Väth, Dominic Eulberg, Extrawelt en Pig&Dan.

Ten slotte zal het nieuwe DJ-duo, Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje plaats nemen achter de decks. Dit duo bestaat uit Kant & Klaar resident Dirty Soul en Lucas Lindeboom. Na tig keer op feesten even back to back te hebben gedraaid kwamen ze erachter dat electro en minimal toch wel goed te combineren waren en dat ze ook goed op elkaar in konden spelen. Beiden zo gek als een deur doopten ze zich om tot Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje en ze zijn er klaar voor om het publiek een flinke portie diepe en scheurende klanken voor te schotelen.

TE SMERIG
Het tweede feest op 13 oktober zal wederom in de intieme Pand48 gehouden worden. Dit keer heeft de organisatie niemand minder dan Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw hiervoor gestrikt. Deze gasten zonder grenzen krijgen elk publiek helemaal wild. Stampende, stuiterende en strijdende mensen voorin bij de DJ-booth zijn het gevolg. Helden en koningen van de afterpartys. Ga er vanuit dat een afterparty hier niet nodig zal zijn, want Pand48 blijft open zolang de mensen blijven En blijven zullen ze, tot in de late (of liever gezegd vroege) uurtjes. Groningen schrap jezelf voor de twee gekste gasten achter de draaitafels.

Gronings trots en winnaar van de dj-contest 2007, Riso zal het publiek goed opwarmen voor Ille en de man. Hoewel er eigenlijk niet echt over opwarmen gesproken kan worden, omdat het ook altijd strijden is op de dansvloer met deze DJ. Een DJ met veel liefde voor de muziek en een uitzonderlijk gehoor voor geweldige platen. Elke set is een verassing bij hem. “Riso welcome on board”.

Wederom zullen Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje het feest compleet maken.

Voor meer informatie check:
www.kant-klaar.com

4 opmerkingen

:respect:
Dim
Artiest Dimzen
Zin in! :D