Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized

gepubliceerd door , op
Nieuw concept HappyDayZZ: Technolized
22 augustus 2007
Op 15 september introduceert de HappydayZZ een nieuw concept. Dit feest dat Technolized gaat heten zal een van de dikste en vetste techno, minimal en tech/house feesten worden van het jaar. Het wordt een zeer gevarieerde avond, met de beste minimal en techno artiesten van nationale en internationale bodem. De avond zal zeer opbouwend zijn, van minimale minimal naar iets stevigere minimal tot uit eindelijk echt het stevigere werk van een zeer schone dame die weet wat beuken is. 15 September wordt een avond die niet snel vergeten zal worden!

De avond zal geopend worden door Darko Esser. Deze held bekend van Ovum, het label van Wink, en zijn eigen label ( Wolfkuil Records). Het mag gezegd worden, deze man doet niet niks. Hij verzorgd onder andere de Planet Rose avonden in het Nijmeegse Doornroosje, houd zich bezig met organiseren en is hij er niet vies van om eens de studio in te duiken. Vervolgens zal Secret Cinema aantreden. Aan deze Rotterdammer zijn weinig woorden vuil temaken. Ddeze avond vertoond hij zijn kunsten live. Hij heeft zijn sound op bijna alle grote festivals en feesten laten horen. Secret Cinema zal na een uur het roer overdragen aan Bart Skils. Ook deze prominent, die al vrij lang bezig is in de Amsterdamse en Nederlandse techno en minimal wereld, is voor menigeen geen onbekende. Velen hebben al een van zijn succesvolle feesten bezocht in Amsterdam en omgeving. Traffic en Volt zijn vrijwel altijd volle bak. Bart Skils die eigenlijk elk feest tot een succesvol einde brengt zal in de Happy Dayzz met een anderhalf uur durende set zijn skills vertonen en de avond naar een hoogte punt brengen. Dit hoogtepunt zal verder voortgezet worden door Marco Bailey. Deze zuiderbuur is niet meer weg te denken uit de techno scene. Hij heeft onlangs over de hele wereld zijn pompende sound laten horen. Niet voor niets laten wij hem dan ook in de HappydayZZ neerstrijken. Deze man hoort op dit feest thuis! Om de avond af te maken hebben HappydayZZ en Snertjong lang na zitten denken. Het moest iets aparts worden, het neusje van de zalm die de avond knallend tot een mooi einde zal brengen. We zijn terecht gekomen bij de Chileense Daniela Haverbeck. Deze schoonheid die onder andere te zien is op Mysteryland gaat gegarandeerd alle voetjes van de vloer krijgen. Ook voor de liefhebber van de hardere stijlen is het een aanrader om alleen al voor deze vrouw een bezoek te brengen aan Technolized. Ze heeft met verschillende grootheden op verschillende feesten wereldwijd de zaal aan het schudden, dakpannen aan het vliegen en de trommelvliezen aan het suizen gekregen.

De tweede zaal biedt ruimte aan verschillende klein-en grootheden die de Nederlandse minimal en techno scène naar voren heeft gebracht. Zo zal er geopend worden door Felix Born, dit talent uit Nijmegen heeft op Apart of Minimaal al een tipje van de sluier vrij gegeven. Deze avond zal hij zich geheel vrijgeven en laten horen wat zijn sound is. Roi Koch, deze dj en vooral ook producer zal met zijn dikke vette pompende minimal sound het roer overnemen. Roi die weet de diepste shit perfect te combineren met zijn producties, waarmee hij zijn eigen sound creëert. Vervolgens zal na anderhalf uur Mirno vs. Detune hun kunsten gaan vertonen. Mirno die in de regio lekker bezig is zal samen met zijn maatje Detune 1,5 uur gaan knallen. Mood Engineering (Brent Roozendaal en Pitto) laten de kleine zaal geheel ontploffen. Deze 2 heren die toebehoren tot het talent van Nederland, timmeren flink aan de weg. Zo hebben ze net een nieuwe plaat uitgebracht en zijn ze lekker bezig met hun eigen Mood Elevator feestjes

Op visueel gebied zal ook het nodige te zien zijn. Vingerverf die hun creative geest in al meerdere clubs op het witte doek hebben gebracht, zullen ook vanavond zorgen voor de nodige visuele hoogstandjes.

De grootste helden maken het feest… Daarom ontvangt de organisatie jullie graag op 15 september!

Zaal 1: Darko Esser, Secret Cinema, Bart Skils, Marco Bailey & Daniela Haverbeck.
Zaal 2:Felix Born, Roi Koch, Mirno vs Detune en Mood Engineering.

16 opmerkingen

ziet er wel leuk uit....:P
kan hier helaas niet naartoe :-S
zo vette line-up, jammer dan weer in de happydayzz
Zouden de gebruikelijke wazi's hier ook weer aanwezig zijn :kwijl:
Vetter dan vet, verandering van spijs doet eten, ff kijken ff genieten en dan beoordelen. Ben erg benieuwd, vooral naar Bart Skils
hoezo daniela haverbeck? Absoluut niets mis met haar, integendeel maar qua draaistijl vind ik haar absoluut niet passen tussen Secret Cinema, Skils, Darko Esser en laat staan Marco Bailey. Wat hij tegenwoordig doet :nee:
laatste aanpassing
 
Wordt het thema nou minimal of techno want bart skillz helt een beetje over naar de minimal of gaat hij eindelijk goed spul draaien?


Uitspraak van radic op donderdag 23 augustus 2007 om 14:58:
zo vette line-up, jammer dan weer in de happydayzz

:jaja: :jaja:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van radic op donderdag 23 augustus 2007 om 14:58:
zo vette line-up, jammer dan weer in de happydayzz

Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 augustus 2007 om 19:31:
Uitspraak van radic op donderdag 23 augustus 2007 om 14:58:
zo vette line-up, jammer dan weer in de happydayzz

Sorry hoor... maar alle bezochte feesten in de Happy Dayzz die op jullie profiel staan.. zijn goed tot zeer goed beoordeeld..

Bekijk het eens positief >> je kan eerder zeggen >> Top (y) weer eens een techno feest in de Happy Dayzz.. :yes:
 
Ik geef een cijfer en een beoordeling voor het feest met misschien een kleine invloed van de locatie.

Er zijn zat tenten waar ik liever kom dan in de happy dayzz, helaas komt dat meer door het publiek (stamgasten) en personeel...

Verder ben ik heel benieuwd, misschien is het deze keer beter als op r.a.a.r.
 
Werkzaam bij TheThirdfloor.nl
Artiest Gazzop
Ik vind de line up weinig verrassend en wat doet een Daniëla Haverbeck na een Marco Bailey?
Dat lijkt wel alsof een plaat er volledig gaat langslopen, zo'n groot gat zit daartussen.

Dat gat heet trouwens gewoon; TECHNO!
 
Uitspraak van Gilz op donderdag 23 augustus 2007 om 15:08:
Zouden de gebruikelijke wazi's hier ook weer aanwezig zijn

juist....
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 augustus 2007 om 22:33:
Verder ben ik heel benieuwd, misschien is het deze keer beter als op r.a.a.r.

:| R.A.A.R. was echt briljant :respect:

Ben alleen benieuwd naar Daniela Haverbeck en die zie ik morgen al op Mysteryland, dus deze laat ik schieten :jaja:

Wel top dat er eens wat anders in de Happy Dayzz is (Y)
Kritiek mag. Vooroordelen ook.Maar we doen onze uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken. Iets nieuws kan geen kwaad. Wij houden niet van groepjes,hokjes of stempeltjes. Wij willen een breed publiek die graag terug komen om hun favorieten muziek te ervaren en te beleven op een positieve manier.En iedereen mag zeggen wat ie wil maar kom het ervaren en dan zul je zien dat we jullie niet teleurstellen.En wij zijn dr voor alle dans liefhebbers van nederland. Dus nu ook voor jullie. WELKOM EN VEEL PLEZIER !!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van witmanwillem op zaterdag 25 augustus 2007 om 09:55:
Kritiek mag. Vooroordelen ook.Maar we doen onze uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken. Iets nieuws kan geen kwaad. Wij houden niet van groepjes,hokjes of stempeltjes. Wij willen een breed publiek die graag terug komen om hun favorieten muziek te ervaren en te beleven op een positieve manier.En iedereen mag zeggen wat ie wil maar kom het ervaren en dan zul je zien dat we jullie niet teleurstellen.En wij zijn dr voor alle dans liefhebbers van nederland. Dus nu ook voor jullie. WELKOM EN VEEL PLEZIER !!!laatste aanpassing 25 augustus 2007 18:55

HappydayZZ Venue is geen locatie met een vast gezicht.
Voor vele van jullie zullen wij het juiste concept presenteren en zien we jullie graag bij het concept naar keuze.
Technolized is een concept waar we met z'n alle hard aan zullen werken om het een succes te maken.
Graag doen we dat met jullie.

SEE YOU SOON
laatste aanpassing
 
Artiest Mirno
wordt vast heel gezellig feest!!!