Partyflock
 
­

Kapsoneskriebels

gepubliceerd door , op
De zomerzon en het strandweer komen er aan en Kapsones is er weer bij om jullie zomerkriebels in feestvreugde om te zetten. De elementen zon, zee, strand, house en funky mensen staan dan ook in het teken van ‘Kapsones op het strand’ @ Billabong Beachclub in Scheveningen.

Kapsones staat al ruim drie jaar bekend om zijn geweldige setting en atmosfeer waar fashion en house samen komen. De setting creëert een gevoel van glamour, “Sugar spice and every boy & girl so nice” en de warme interactie tussen publiek en artiesten staan parallel aan de warme Haagse attitude. Het zijn dan ook deze elementen die altijd voor een supereditie van Kapsones zorgen.

Deze maand alweer een vierde editie van ‘Kapsones - On the beach’ vanaf Billabong Beachclub in Scheveningen. Hier zullen zij weer voor een ultieme party experience gaan zorgen met geweldige dj’s die wederom het feest tot grote hoogte moeten doen stijgen. Billabong Beachclub opent haar deuren op Vrijdag 10 Augustus om 20.00 uur en uiteraard zal de Kapsones Crew alles uit de kast halen om er samen met jou een geweldig feest van te maken.

Dus trek je zomer Kapsones outfitjes maar uit de kast want Kapsones heeft weer behoorlijk wat toppers voor je weten te regelen die achter de Wheels of Steel zullen gaan staan. Wat dacht je van dj’s als: Lucien Foort, Chris Rox, David Wagemaker, Fetish Verdi & MC Shabby. Deze top dj’s zullen hun funky kunsten gebruiken om de dansvloer helemaal vol te krijgen en de club op zijn grondvesten te doen trilen!

Lucien Foort! Also Known As Mister Sexiness, deze geweldige killer op house gebied hebben wij op de vorige editie ook al kunnen verwelkomen. Hij draaide een geweldige sexy strand-set en zorgde voor een enorm spektakel. Hij is inmiddels één van de populairste club dj’s van Nederland en is niet meer weg te denken uit de housescene. Daarnaast is hij een van de drukst bezette dj’s van het moment. Zijn agenda staat bomvol met boekingen en wij hebben hem weten te strikken om er een onvergetelijk feest van te maken!

Chris Rox! Hij sierde al enkele malen eerder Kapsones in de Silly's. Dit keer komt hij wederom zijn kunsten laten zien en horen op het strand van Scheveningen. Iedere keer dat hij aanwezig is gaat het dak er volledig eraf en wij garanderen jullie dan ook dat het deze keer niet anders zal zijn!


David Wagemaker! Hij mag zich al twee jaar lang resident van Silly Symphonies noemen. Iedere maand zet hij de knusse club aan de Grote Markt nacht na nacht helemaal op zijn kop. Hij draaide ook al op de vorige edities van Kapsones en hij zal dan ook deze avond jullie opwarmen met zijn draaikunsten.

Fetish Verdi! Hij is al ruim twee en een half jaar hét style-icoon en de ultieme ‘crowd pleaser’ tijdens Kapsones en hij weet als geen ander wat jullie willen horen, maar dat wisten de Kapsoneslijers onder ons natuurlijk al.

De avond wordt gehost door MC Shabby. Hij is binnen en rondom de Haagse regio bekend om zijn talenten en heeft vele malen eerder op Kapsones gestaan. Zijn geweldige style en entertainment zorgen voor dat beetje extra’s die het feest compleet maken!

Deze vierde knallende editie van Kapsones @ Billabong Beachclub mag en kan je absoluut niet missen deze zomer. Zorg er dus voor dat het genoteerd staat in je agenda en wees gegarandeerd van een geweldige zomerfeest!

3 opmerkingen

 
Whatever :loser: (om ff in de kapsones sfeer te blijven)

zeker zeker (Y)
Kapsoneslijers!!!! Topper Lucien, Mister Sexiness!