Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Full on Ferry

gepubliceerd door , op
Line-up Full on Ferry
22 juli 2007
FeestFull on Ferry · Masquerade Site
Datumzaterdag 27 oktober 2007
WinactieFull on Ferry actiegesloten
LocatieAhoy Site
Het Full on Ferry evenement in de Rotterdamse Ahoy’ heeft zoals bekend het thema ‘masquerade’ meegekregen. Na onder verschillende pseudoniemen muziek te hebben geproduceerd, besluit Ferry Corsten vijf jaar geleden niet alleen de aliassen vaarwel te zeggen, maar tevens zijn sound te verbreden en uit te diepen. Ferry’s muzikale horizonverbreding staat symbolisch voor het afzetten van zijn maskers, wat in belangrijke mate de keuze van de ondertitel ‘Masquerade’ verklaart. Tijdens het Full on Ferry event in de Ahoy’ zal Ferry’s muzikale filosofie optimaal in geluid, beeld, sfeer en decor vertaald worden en wordt hij ter zijde zal worden gestaan door een handvol bevriende collega’s van wereldformaat: Erick E., Fedde le Grand, Cosmic Gate, Christopher Lawrence, Secret Cinema vs Grooveyard. Ferry: ”Ik heb artiesten uitgekozen waarvoor ik veel respect heb. Het zijn namen die zich net als ik onder meerdere pseudoniemen muziek hebben uitgebracht en bovendien bekend staan om hun eigen geluid en draaistijl. Ik denk de bezoekers met deze line-up een onvergetelijke muzikale reis tijdens de nacht te kunnen geven.

Claus Terhoeven en Stefan Bossems van Cosmic Gate worden terecht de keizers van de Duitse trance genoemd, met tijdloze krakers als ‘The Drums’, ‘Back To Earth’, ‘Exploration of Space’, ‘The Truth’, ‘Raging’ en de klassieker ‘Fire Wire’. Het tweetal heeft in het verleden een remix gemaakt van ‘Punk’ en meerdere malen het podium gedeeld met Ferry. Hoewel Cosmic Gate onder de noemer trance valt, omvat hun steeds breder wordende sound alles tussen stevige tech-trance en gelaagde progressive trance.

Erick E. is al enige tijd een wereldster in Nederland en behoort tot de grootste house-artiesten die ons land rijk is. Zijn goovy en sexy sound brengt iedere club of feest steevast in verrukking en niet voor niets sleept hij in 2005/2006 een award binnen in de categorie beste Nederlandse house-dj. Ferry is een grote liefhebber van zijn draaistijl en noemt Erick E‘s ‘The Beat Is Rockin’ een productie van grote klasse.

Sinds hij de dansvloerbom ‘Put Your Hands op For Detroit’ in zo’n beetje ieder werelddeel heeft afgeworpen, behoort labeleigenaar van Flamingo Records tot Nederlandse belangrijkste exportproducten op dancegebied. Tijdens een recente Australische toer leert Ferry de drijvende kracht achter het succesvolle Sneakerz concept goed kennen en besluit hij Fedde le Grand een uitnodiging voor Full on Ferry te sturen. De kracht van de producer en dj Le Grand schuilt in het feit dat zijn stijl altijd innovatief is en zijn tracks een undergroundgevoel en tegelijk toegankelijk genoeg zijn voor een breder publiek.

De Amerikaanse superjock Christopher Lawrence is inmiddels doorgedrongen tot de top vijf van de prestigieuze DJ Mag Top 100 uit 2006. Lawrence’s producties belanden al vroeg in een vroeg stadium in de platenkoffer van Ferry Corsten en de gastheer van Full on Ferry heeft Amerika’s populairste dance-artiest dan ook heel hoog zitten. Christopher Lawrence staat bekend om zijn stuwende, opzwepende en naar techno neigende trance waarmee hij wereldwijd furore heeft gemaakt.

Stadsgenoot en techno-legende Jeroen Verheij – alias Secret Cinema en Grooveyard - mag natuurlijk niet ontbreken op het affiche van Full on Ferry. In 1990 debuteert de Rotterdammer als producer onder de noemer Meng Syndicate en vanaf 1993 ontpopt hij zich als live-act die dansvloeren in vuur en vlam ze. Samen met Ferry produceert hij de track ‘Show Your Style’ voor Corsten’s debuutalbum ‘Right Of Way’ en zijn originele interpretatie van de track ‘Rock Your Body Rock’ wordt nog steeds door Ferry geroemd.

19 opmerkingen

ik had toch iets meer en dikkere trance-namen verwacht.. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit toch wat tegenvallen..
Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry :bounce: :banana:
Ferry Corsten?
Ik mis angerfist in de lineup.
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van Psychisch op zondag 22 juli 2007 om 13:12:
Ik mis angerfist in de lineup.

Ik probeer grappig te zijn maar het lukt niet echt
:rot: :rot: :rot: :rot: :rot: :rot:
 
Uitspraak van Stefanovic b) op zondag 22 juli 2007 om 12:39:
ik had toch iets meer en dikkere trance-namen verwacht.. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit toch wat tegenvallen..

Als dit feest 2 of 3 jaar geleden gehouden werd zou de line-up er heel anders uitzien. Spreekt niet echt aan imo
zal mij echt gaan benieuwen hoe het uitpakt. Op zich wel grappig om wat afwisseling te hebben op een feest.....
Uitspraak van Stefanovic b) op zondag 22 juli 2007 om 12:39:
ik had toch iets meer en dikkere trance-namen verwacht.. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit toch wat tegenvallen..

mee eens, vind het ook behoorlijk wat geld voor deze line up, dus we moeten er nog maar eens heeeel goed over nadenken
 
ben dr gewoon bij! lkr dicht bij huis :D en ik vermaak me wel met deze line-up!

:D
 
Uitspraak van Stefanovic b) op zondag 22 juli 2007 om 12:39:
ik had toch iets meer en dikkere trance-namen verwacht.. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit toch wat tegenvallen..

Vind ik ook. Triest ook dat ze de line-up vullen met Erik E en Fedde le Grand om een breder publiek aan te spreken met hun zielige baggerhouse.
 
Ik denk dat dit best wel grappig gaat worden.. Christopher Lawrence!!
Uitspraak van Sneeuwbal!! op zondag 22 juli 2007 om 16:18:
Op zich wel grappig om wat afwisseling te hebben op een feest.....

Ik vind deze afwisseling en verbreding van muziek wel een goede zaak.

Weg met de hokjesmentaliteit!
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
nah dit gaat hem niet worden. Liever naar create de avond ervoor.. Ben het met stefanovic eens: Had ook wel wat dikkere namen verwacht.
Uitspraak van 'Ace' op zondag 22 juli 2007 om 12:44:
Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry Fuel on Ferry

volgens mij heet het Full on Ferry
 
Dit was dus al zo lang bekend.
Op Erick E zit ik nou niet echt te wachten, maar dan ben ik waarschijnlijk toch nog niet binnen... :D
ik vind de namen die hij uinodigt wel goed

waar zit je dan op te wachten? de zoveelste niet-onderscheidende trance-dj? nu staat er variatie naast Ferry die zelf ook gevarieerd is
Uitspraak van Stan&Debby op zondag 22 juli 2007 om 17:01:
mee eens, vind het ook behoorlijk wat geld voor deze line up, dus we moeten er nog maar eens heeeel goed over nadenken

:O
Gaan jullie er dan niet heen???
Dat zou jammer zijn.. :/

Uitspraak van Hassanova op dinsdag 24 juli 2007 om 07:57:
nu staat er variatie naast Ferry die zelf ook gevarieerd is

Je had 't niet beter kunnen formuleren (y)




(k)