Partyflock
 
­

Intiem’s crazyness continues on the beach

gepubliceerd door , op
De gekheid rond Intiem gaat maar door. Na 2 bomvolle edities in mei en juni in de Billabong Beachclub hebben we een kleine welverdiende rustpauze genomen om ons langzaam weer op te maken voor meer muzikale madness en crazyness op het Scheveningse strand. Intiem komt namelijk met een gigantische dubbeleditie. Afgelopen edities waren al een gekkenhuis met ijzersterke sets van dj’s René Amesz, Stef Vrolijk, Jordi Bouman en Ramon. Beide keren is de strandtent op zijn kop gezet.

De aankomende dubbeleditie zal gaan plaatsvinden op 28 juli en 11 augustus met een heerlijk programma waar zelfs de meest verwende feestganger nog van gaat watertanden. De line-ups worden namelijk aangevoerd door twee ‘zwaargewichten’ uit de scène: Michel de Hey en Remy. Deze twee giganten zullen geen problemen hebben de verwachtingen na van de eerdere edities te evenaren, zo niet te overtreffen. De Billabong Beachclub zal wederom in vuur en vlam worden gezet. Beide heren worden al jaren geroemd om hun platenkeuze en mixing skills. Niet voor niets gaan ze al decennia mee in de wereld die house heet. Wanneer één van deze twee de dj-booth betreedt, komt er een ongekende dosis energie los. Beide djs weten er dan ook altijd een feest van te maken. Nu maken ze dus in 2 weken tijd hun opwachting op het meest intieme en sfeervolle feest op Scheveningen; Intiem op de Billabong Beachclub.

Op 28 juli neemt Michel de Hey een exclusieve 3,5 uur set voor zijn rekening. Michel de Hey heeft de laatste maanden z’n voorkeur uitgesproken voor de wat langere, intieme diepere sets waarin hij de mensen de hele avond mee op reis kan nemen. En hoe perfect past dat bij het Intiemconcept ‘oog in oog’ met de dj. We sluiten onze ogen en laten ons helemaal gaan om ze af en toe te openen en die handen in de lucht te gooien. Dit is Michel’s enige strandfeest deze zomer. Dit, plus het feit dat hij bijna de hele avond voor zijn rekening neemt moet genoeg motivatie zijn om dit spectaculaire evenement niet te missen. Op deze avond zal Michel de Hey worden opgewarmd door een groot talent uit de Electronation stal: dj GenErik. GenErik staat bekend om zijn brede sets variërend van minimale techno tot progressieve house en electro.

Na 1 weekend rust komen we terug met een BANG!. Dan zullen alle intimi zich weer verzamelen om de volgende superster te begroeten op het intiemste stukje strand van Scheveningen: dj Remy. Voor Remy is het een dikke thuiswedstrijd en dat laat hij nooit onopgemerkt aan zich voorbij gaan. dRemy is altijd een genot op het strand. Met zijn unieke stijl verovert hij keer op keer de harten van menig muziekliefhebber en dat zal ook op deze avond niet anders zijn. Deze man behoeft wellicht minder introductie, want de echte intimi hebben hem ook in 2005 en 2006 al op Intiem gehoord. Ja ja, de organisatie weet wat goed is. Op 11 augustus staan naast de Haagse Held ook Jordi Bouman en Taco op het muzikale menu. Intiem favoriet Jordi Bouman kan niet zo veel meer fout doen bij de Intiem organisatie. Vandaar dat zij hem dit seizoen voor de tweede keer uitnodigen zijn kunstje te vertonen. Op de opening editie in mei draaide hij voor René Amesz weer een brute set en vorig jaar draaide hij samen met Remy. Ook daar liet hij een grote indruk achter.

De crazyness komt ook terug in de entertainment. Vorige keer haalden we het casino naar het strand. Nu halen we het vuur erbij. Pas ook goed op de vanouds bekende intieme fruitschalen. Je weet nooit wanneer Elvis weer langskomt. En zeker met mooi weer gooit de organisatie alles open; buiten kun je chillen en loungen om even af te koelen van de hitte die de djs in kwestie zeker zullen brengen. Bij slecht weer is er uiteraard een mega grote overdekte buitentent zodat er in totaal meer dan 800 man in kunnen: dus op Intiem is het altijd ‘weer’. Er is de afgelopen jaren een hele goede basis gelegd, waarop is voortgeborduurd deze zomer. De voorgaande strandedities van Intiem waren stuk voor stuk een groot succes. Niet alleen qua programmering staat het concept als een huis, ook de sfeer is telkens precies zoals het zou moeten zijn. De vernieuwde Billabong Beachclub is voor deze twee mega edities uiteraard het decor. Deze strandtent is grondig verbouwd deze winter en heeft de twee zware testen met Intiem in mei en juni zeer goed doorstaan. De inrichting en faciliteiten hebben bewezen perfect aan te sluiten bij de voorstellingen die wij voor ogen hebben. Vanaf vorige editie staat er tevens een gloednieuwe buitentent, die vele malen groter en ook veel strakker is waardoor licht en geluid beter tot hun recht komen. Deze area zal weer retestrak en kleurrijk worden aangekleed om het meer dan intiemwaardig te maken. De bereikbaarheid van het Zwarte Pad ofwel Noorderstrand in Scheveningen is trouwens meer dan goed. Parkeren kan boven aan 't Zwarte Pad (betaald) en er rijden ook nachtbussen en trams. Check de gloednieuwe site www.intiem-event.nl of intiem.hyves.nl voor alle info en updates.

Noteer zaterdag 28 juli en 11 augustus dus met grote letters in je agenda want deze edities van Intiem gaan subliem worden!

See ya @ the beach

4 opmerkingen

 
Netjes netjes miss aanwezig:D
 
Jaaaayy,, wel netjesssszzz:P
 
Mooi ! ;)