Partyflock
 
­ Nederland

Synergy

anoniem gepubliceerd op
Synergy
30 april 2003
FeestSynergy · A new era in sound
Datumvrijdag 2 mei 2003
LocatieCityLife Dance & Fun
Op vrijdag 2 mei 2003 organiseert Coalition Productionz weer een volgende editie van Synergy – A New Era In Sound. Dit concept wat voor het eerst gehouden werd in maart 2001, is van origine bedoeld om het uitgaansleven van Gouda en omstreken weer een impulz te geven, omdat dit volledig tot een nulpunt was gedaald. Coalition had destijds een aantal kleinere evenementen georganiseerd en was op zoek naar een nieuwe uitdaging in vorm van een grotere locatie. Deze werd toen gevonden in discotheek “City Life” te Reeuwijk. Inmiddels twee jaar en zes editie’s verder is Synergy toch wel uitgegroeid tot 1 van de betere “Multistyle Hardhouse” evenementen in de randstad die op vrijdagavond georganiseerd worden. Multistyle Hardhouse omdat binnen Synergy de muziekstijlen: Oldschool, HardTechno, Hardstyle/Hardhouse en Hardcore aan bod komen. Tevens proberen we iedere editie weer een ander thema te verzinnen.

Deze keer is dat “Club X Flavoured”. In Area 1 (Grote zaal) zullen DJ’s als Thanoz, LD, Scott Marten, Tumbler en DJ Rob & MC Joe hun best doen om de bezoekers te laten springen op de classics van toen en de nieuwe sound van nu. In Area 2 (kleine zaal) hebben we DJ’s geboekt als: Ricardo, Wuzl, Berretty, Lead, Lars Tindy, Spy-D en als klapper en teven afsluitster: Lady-X! Zij gaan hun best doen om jullie het ouwe gevoel van de kleine zaal van Club X te laten herbeleven.

Zoals jullie gewend zijn van een Coalition evenement zullen we extra geluid, licht en lasers bijplaatsen om ervoor te zorgen dat jullie ook echt het idee krijgen dat het (vrij lage) entreegeld goed besteed wordt.

Alle decoratie zal gedaan worden door Bolle design, een opkomend creatief talent wie reeds verantwoordelijk was voor de decoratie op de afgelopen Coalition feesten. (remember LOTL?) Ook zal ons resident VJ-collectief Photonic Visuals (Extrema, Hard Bass) aanwezig zijn in Area 1 om te zorgen voor de meest waanzinnige VJ beelden. Voor meer info: http://www.photonicvisuals.nl/

De voorverkoopprijs is € 10,- en aan de deur € 13,-



Voor meer informatie (voorverkoop, Line-up ed.) betreffende de bovenstaande feesten en/of Coalition Productionz in het algemeen (boekingen ed.), check http://www.coalition.nl/

7 opmerkingen

 
Artiest Mandark
lijkt me weer een gezellig feestje heren coalition, i'm there.....
dat plaatje v die meid met dat haar v d flyer is gejat
beter goed gejat als slecht verzonnen!! ;p
Tsjah :P
laatste aanpassing
 
Jaaaaaaaaaa hoor en vrijdag kapot losss!!!
jo synergie was zekers wel toppie