Partyflock
 
­

Kapsoneslijers naar het strand!! · Kapsones™ - Vrijdag 6 Juli - BillaBong Beach Club

gepubliceerd door , op
Het strand, de zon, de zee, een zwoele bries, prachtige mensen en lekkere house muziek. Dit zijn de elementen die in het teken staan van Kapsones deze zomer @ Billabong Beachclub. Kapsones staat dan ook bekend om de geweldige atmosfeer, een warme interactie tussen publiek en artiesten en een warme Haagse attitude.
Na twee sfeervolle & vooral gezellige top edities van Kapsones @ Billabong Beachclub, die zich kenmerkte door een warme party vibe en een heerlijk publiek, staat de derde editie alweer gereed. Vrijdag 6 juli zal Kapsones wederom bij Billabong Beachclub, Scheveningen een top editie neerzetten met een heerlijke line-up die niemand kan weigeren.

Billabong Beachclub is de thuisbasis van Kapsones deze zomer. Gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen met een splinternieuwe strandtent heeft het nu ruimte voor maarliefst 1200 man en een geweldige schone en strakke uitstraling. Niet voor niets wordt deze strandtent getipt als de ‘place-to-be’ deze zomer in Scheveningen!

Vrijdag 6 juli om 20.00 uur opent Billabong haar deuren en de Kapsones Crew zal de zaken weer grondig aan gaan pakken met natuurlijk weer een top line-up, sublieme decoratie en vette visuals volledig in het teken van de zomer. Trek je zomer Kapsones outfitjes maar uit de kast want Kapsones heeft weer behoorlijk wat toppers voor je op een rij die de dj booth zullen betreden. Deze dj's zullen hun funky kunsten gebruiken om de dansvloer vol te krijgen met de zaal aan hun voeten. Een korte opsomming laat zien dat je een avond vol geweldige beats kan verwachten: Benny Rodrigues, Lucien Foort, Bryan Dalton & David Wagemaker.

Deze avond begint David Wagemaker, hij mag zich al bijna twee jaar lang resident van Silly Symphonies noemen. Iedere maand zet hij de knusse club aan de Grote Markt nacht na nacht op zijn kop. Hij draaide ook al op de vorige edities van Kapsones en zal dan ook zeker deze avond geweldig opwarmen met zijn draaikunsten.

Na David neemt Bryan Dalton het over. Hij sierde al enkele malen eerder een Kapsones flyer en iedere keer dat hij aanwezig was ging het dak eraf. Kapsones is er dan ook van overtuigd dat dit deze keer weer gaat lukken.

Na Bryan komt onze kanjer Benny Rodrigues. Kapsones en Benny is dan ook een gouden combinatie. Hij is zonder twijfel de publiekslieveling van Kapsones. Onder de Kapsoneslijers is hij een bekend fenomeen, hij draaide al vele malen op Kapsones in Club Silly en natuurlijk mag Kapsones hem zeker niet missen op het strand. Als er iemand een sexy strand set neer kan zetten met lekkere house techhouse tunes is Benny dat wel!

De avond wordt afgesloten met niemand minder dan Lucien Foort. Deze geweldige killer op house gebied is inmiddels één van de populairste club dj’s van Nederland en is op dit moment niet meer weg te denken uit de housescene. Hij is een van de drukst bezette mannen van het moment. Zijn agenda staat vol met geweldige boekingen en de ene na de andere topproductie komt van zijn hand. De 6e staat hij voor het eerst sinds lange tijd weer eens bij Kapsones.

De avond wordt gehost door MC Shabby, hij is in en rondom de Club Silly bekend en heeft vele malen eerder op Kapsones gestaan. Hij staat bekend om zijn geweldige style en entertainment. Dit keer is hij dan ook wederom van de partij om jouw feestvreugde in woorden te vertalen!

Dit is de derde editie van Kapsones @ Billabong in een reeks van vijf op het strand die je absoluut niet mag missen deze zomer. Zorg dus dat je er bij bent en wees verzekerd van een geweldige zomer bestempeld met Kapsones!


Kapsones™ - Vrijdag 6 Juli - Billabong Beachclub

Date: Vrijdag 6 Juli 2007
Doors: 20.00-02.00
Entrance: Deur 10,- Euro

Line-up: Benny Rodrigues, Lucien Foort, Bryan Dalton, David Wagemaker & MC Shabby

Website: www.kapsones.com
www.billabongbeach.nl

Adres: BillaBong Beach Club
Zwarte Pad 63
Scheveningen, Den Haag

3 opmerkingen

Nou Kapsoneslijers gaan met die banaan --->> :bounce:
 
Ik lijd er al jaren aan.­