Partyflock
 
­ Nederland

Met Hart & Ziel de hete zomer overleven in Zeeland

gepubliceerd door , op
Na 2 maanden van voorbereiding is het eindelijk zover! HZ Events heeft na veel zoek en speurwerk een locatie gevonden om deze zomer met Hart & Ziel om te toveren tot een strandfeest waar de beats je rond de oren zullen vliegen. Noordduine zal dit jaar toneel zijn een serie feesten waar Early Rave, Oldschool & Hardcore de boventoon voeren. Om je alvast even in de stemming te laten komen stel jezelf eens voor op het terras aan het strand met vrienden genietend van een biertje terwijl Dano je meeneemt en de oude Mokum tijd laat herleven.

Zaterdag 14 Juli, Mokum Word Wide 2007 – The Domburg Edition
HZ Events Streeft al sinds oprichting om Zeeland keer op keer iets anders te brengen en vernieuwend te blijven. Daarom hebben Mokum Records & HZ Events de handen ineen geslagen om Zeeland te trakteren op spetterende editie van de Mokum World Wide tour 2007 Op deze editie zullen de residents van HZ het publiek opwarmen terwijl de mannen van Mokum af zullen sluiten met een 3 uur durende Mokum set! Op deze tourstop komen de iconen van de Amsterdamse Hardcorescene naar Domburg. Chosen Few, heeft geen introductie meer nodig. Francois “Name of the DJ” Prijt zal voor de tweede keer dit jaar terugkeren naar Zeeland. Deze DJ laat het publiek op geheel eigen wijze kennismaken met zijn stijl een mix van techno, ambient, hip hop & hardcore. Dano a.k.a. Daan Leeflang ooit begonnen als Amsterdamse Radiopiraat maar al snel uitgroeiend tot een van de kopstukken in de Nederlandse hardcore scene zal op deze avond aanwezig zijn. Hiermee heeft HZ Events een ware primeur omdat Dano voor het eerst op zeeuwse grond zal optreden. De rest van de lineup bestaat zoals eerder genoemd uit de residents van HZ namelijk : Bad Bass,Loudnezz & MC Kronox. Voor meer informatie kun je natuurlijk kijken in de partyagenda van HZ Events ‘Without music, life would be a mistake.’

Beachmachine
Gedurende 3 zaterdagen deze zomer zal Noordduine ook het toneel zijn van de serie Beachmachine feesten. Een drietal feesten waarin meesters in de early rave alle bezoekers meenemen in een ‘trip through memory lane’. Alle klasiekers van toen zullen langskomen terwijl de zon ondergaat en de dansende menigte zich tegoed doet aan het zicht van de ondergaande zeeuwse zon en de mooie zeeuwse stranden. Om alvast een indruk te geven welke namen men kan verwachten volgt hier een kleine greep uit de namen : Human Resource, Bass-D, Sagem & Bountyhunter. De laatste editie van dit feest Beachmachine op 22 september 2007 zal tevens de tweede verjaardag zijn van HZ Events vandaar dat men heeft besloten een speciale BBQ te organiseren. Hou daarom de website in de gaten hierover binnenkort meer informatie.

Loud & Proud
Zoals de titel al doet vermoeden is HZ Events en haar bemanning Luidruchtig en Trots. Met Hart & Ziel proberen ze keer op keer iets eigens neer te zetten. Dit keer is het concept van Loudnezz aan de beurt. Op vrijdag 6 Juli zal Flaix omgetoverd worden tot ware Battle Arena. Tijdens deze derde editie van Loud & Proud zullen twee dj’s het in een set van een uur met elkaar opnemen. Vier draaitafels & drie mixers zullen afgemat worden tot de electronica het begeeft de speakers naar bed willen en het publiek weet wat HZ met Hart & Ziel bedoelt! Om dit extra kracht bij te zetten komen battle specialist The Rapist & s'Aphira langs om de start van deze Harde Zomer in Zeeland in te luiden.

11 opmerkingen

Super Vet (y)

Goed bezig jongens. :D

Ik kom ook zeker een keer kijken :yes:
hallo dan lekker feessie op het strand

en wat blijk nog bijna dezelfde naam hierzo
kom zeker ff keer kijken
see you mazzel bas
:woop: strandfeestjes in domburg, mooi werk 8)
laatste aanpassing
Ziet er vet uit, Khoop alleen dat die Mokum world wide 2007 party niet verneukt gaat worden door de vele aanhangers van 010 die wij rijk zijn in Zeeland..Verder :respect: voor HZ eventz
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
Uitspraak van Da Hardbass op vrijdag 8 juni 2007 om 13:00:
Khoop alleen dat die Mokum world wide 2007 party niet verneukt gaat worden door de vele aanhangers van 010 die wij rijk zijn in Zeeland..

Om problemen te voorkomen hebben we gekozen voor een streng deurbeleid. Ellendelingen worden er zonder pardon uitgezet. Zoals het hoort! Partypeople only, lijkt me duidelijk!



Uitspraak van Da Hardbass op vrijdag 8 juni 2007 om 13:00:
Verder voor HZ eventz

Thanks!
Haha egt super strak!!! zal er wel een aantal consumpties consumeren
J H K
laatste aanpassing
:respect: :bier:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 25323, 35007}
Supervet op zeker!!! met een zonnetje erbij word dat helemaal top :respect: