Partyflock
 
­ Nederland

Privilege Ibiza komt naar Cubic

gepubliceerd door , op
's Werelds grootste club Privilege Ibiza treedt in de voetsporen van Space Ibiza en zal op 5 april een speciale avond organizeren in Amsterdams meest trendy en vooruitstrevende club, namelijk CUBIC waar ook wekelijks de internationaal vermaarde KREMLIN clubavond wordt gehouden. Langzamerhand begint CUBIC zich te ontpoppen als de absolute hotspot in de internationale dance scene.

Privilege Ibiza, in het verleden de KU, is met een capaciteit van meer dan 10.000 man de grootste club ter wereld. De club is niet alleen een begrip in Ibiza, maar wereldwijd geniet de club een legendarische status. Privilege wordt vaak in een zin genoemd met een aantal van de meest toonaangevende feesten ter wereld. De club is de thuisbasis van de immens populaire Manumission avonden, die altijd uitverkocht zijn, maar ook promoters zoals Renaissance, Nature One en Xtravaganza geven hun feesten in Privilege. Eind jaren '80 was Privilege de hotspot van de jet set, super modellen en rock stars. Imposante trapeze acts, goede dance acts en een frisse sound zijn allemaal kenmerken van deze superclub.

Vrijdag 5 april strijkt Privilege neer in Amsterdam voor een uniek event in CUBIC. Een van
's werelds meest gerespecteerde house producers, Angel Moraes, zal zij aan zij draaien met PRIVILEGE residents Cesar del Rio en Elias. Ook zullen Laidback Luke en Benny Rodrigues hun opwachting maken tijdens deze spetterende avond. De lounge zal wederom haar deuren openen en is het domein van Bram van der Loo (Stereo Sushi/Moko), Victor Coral (Rush) en consorten. Zorg dat je er bij bent, wanneer Privilege de 'Balearic sound' en het unieke Privilege sfeertje naar Amsterdam brengt. Zorg dat je je kaarten in de voorverkoop haalt, om problemen bij de deur te voorkomen. Ook is het mogelijk om tafeltjes op het VIP deck te reserveren, door een mailtje te sturen naar: info@globalclubbing.nl

Check www.globalclubbing.nl voor meer informatie m.b.t. dit speciale evenement.

3 opmerkingen

 
Geweldig, toen ik in Ibiza op vakantie was, ben ik er ook geweest...wel heeeeel commercieel, maar wel heeeeeeel gaaf...wel klote dat ik 5 april n net niet kan :( Naja mischien een volgende keer! Dagdag liefs
Ik vind de Amnesia een stuk beter en gezelliger:P
 
Ja die was ook toppie, en dan heb je ook nog GodsKitchen, op Ibiza, die was ook suppertje, maartja je kunt niet alles he! :)