Partyflock
 
­ Nederland

Solid Grooves 9th anniversary

gepubliceerd door , op
Solid Grooves is jarig en dat vieren we met een speciaal feest. Op woensdag 16 mei beginnen we om 22:00 uur in Tivoli Oudegracht het feest eindigt donderdagmorgen om 07:30 uur in Club Poema RAW, beide in Utrecht. In Tivoli aan de Oudegracht zal Invite openen, Surgeon als tweede en Ben Sims zal afsluiten. Drie top dj’s die elk 2 uur de tijd krijgen om te laten horen waar ze goed in zijn, het publiek laten genieten van de beste techno.

In 1998 startte Solid Grooves in Houten in het jongerencentrum. De stap naar Tivoli in Utrecht werd in 2000 gemaakt wat resulteerde in een overdonderende avond met kwaliteitstechno en een perfecte sfeer. Sindsdien is Tivoli de vaste thuisbasis voor de Solid grooves feesten. Vanwege de centrale ligging in Nederland zijn de Solid Grooves avonden geliefd bij de liefhebbers van techno. Vanuit het hele land komen bezoekers naar Utrecht voor de Solid Grooves feesten. Elke editie blijkt weer dat de liefhebbers in grote getale aanwezig zijn, de sfeer is perfect en het gaat elke avond vele malen los. Tivoli is de locatie voor technoavonden in Utrecht, het gebouw ademt een underground sfeer uit. In het 400 jaar oude pand aan de Oudegracht kunnen 1000 bezoekers, vanaf het grote balkon heb je een prachtig uitzicht over de zaal en het podium. In de achterzaal van Tivoli zal Metro Records uit Utrecht een winkeltje opzetten waar je platen en cd’s kan kopen. Speciaal voor deze avond gaat Metro Records bij de distributeurs op zoek naar platen van Surgeon en Ben Sims, misschien die ene klassieker die je al jaren zoekt...

Het visuele gedeelte van Solid Grooves in Tivoli wordt onderhanden genomen door VJ Malu-sin van Eye & I visuals. Als vaste VJ van Solid grooves en Tivoli weet hij elke keer het feest te voorzien van bijzondere beelden op een groot scherm achter de dj’s. Samen met een perfecte lichtshow resulteert dit alles in een avond vol met kwaliteitstechno en een relaxte sfeer in één van de mooiste poppodia van Nederland, Tivoli. Kaarten in de voorverkoop zijn €12,50 aan de deur €15,00.

Na afloop van het feest in Tivoli is er een afterparty in Club Poema RAW in Utrecht. Hier draaien vanaf een uur of drie tot half acht in de morgen Pinxt en Invite. Pinxt is resident dj van Sub Culture en Invite mag de nacht afsluiten. Hiermee wil Solid Grooves bezoekers de mogelijkheid bieden om door te kunnen feesten totdat het openbaar vervoer ’s ochtends weer op gang komt. Entree voor de Solid Grooves FTR is vijf euro en kaarten zijn alleen aan de deur te koop.

16 opmerkingen

Misschien toch maar even een kijkje nemen en een dansje wagen.
Sowieso staan er drie ijzersterke namen (Y)
Donderdag is toch (bijna) iedereen vrij vanwege Hemelvaartsdag, goede reden om een avondje Solid Grooves te doen...
leukste Solid vh jaar! 9 jaar! Sims! Surgeon! Invite! After in Poema! :respect:
het kan niet op!! :D
laatste aanpassing
 
Artiest Invite
We hebben er teveel zin in!!!
Tim, keep up the good work..

Succes.. misschien nog even een kijkje nemen.. Ligt aan den portemonnee!
 
Uitspraak van Pleun op vrijdag 4 mei 2007 om 14:04:
Tim, keep up the good work..

Komt goed :-)


Uitspraak van Pleun op vrijdag 4 mei 2007 om 14:04:
Succes.. misschien nog even een kijkje nemen.. Ligt aan den portemonnee!

Gezellig als je er bij bent :-) :-) :-)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
tim salabim !
Line-up ziet er goed uit. Maar toch trekt de locatie me niet echt. Dus heb voor een ander feestje gekozen.
veel plezier iedereen ;)
Werkzaam bij Subculture
Artiest Pinxt
Gefeliciteerd Remco en Tim! Kwam vroeger al in de chipo naar Solid Grooves en hoop nog vele jaren te kunnen gaan! Ben Sims is erg bont :respect:
 
Artiest Stenie B
Zekerheidje!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Dat ziet er wel heel interessant uit! (y)
Sluurrrpppppppp!!!

Dikkkkk....
 
Nog een week!!! :-)
Kan haast niet meer wachten!
Werkzaam bij DDC Event Services
Werkzaam bij {SHOWLIST location 20471, 2698}
Jaja, zojuist Solid Grooves op Deep.FM :D